Halloweendräkt

Den här har jag beställt hem som jag ska klä ut mig till på lördag, blir nog bra :) 

Shopping

Bilder på det jag shoppade här om dagen.

En vrååålsnygg Iron Maiden-tshirt, 399 kr på Carlings

En Regalklocka, ord.pris 350 kr men ja fynda på rean - 200 kr

Smink och diverse

En stegräknare

Hjördis medicin


Veterinärbesök

Hej.

Nu har jag inte skrivit på nån dag ..

Jag var i alla fall och kikade på en lägenhet och den ska jag ha, den kommer jag få - skriver kontrakt på torsdag! Känns så himla rätt. Jag har gått och tänkt "vad ska jag göra i Ockelbo?" men grejen är att jag gör fan inte mycket mer för att jag bor i Gävle. Har massa vänner, min familj och världens bästa där också så varför inte. Nu har jag provat på Äckelvall och Gävle, återvänder till Ockelbo ett tag igen nu. Lägenheten är på 59 kvm och kommer kosta mig runt 3200 kr, det är en tvåa. Och det bästa av allt är att jag kommer att bo granne med min äldsta vän, Annelie. Så jävla roligt! :D :D 

Igår jobbade jag 7.00-16.00, sen drog jag hem och duschade för 17.30 åkte jag in till Gävle och shoppade med Anna :) Blev en hel del grejer, lägger in bilder sen. Åkte även hem till Hjördis en vända i väntan på tåget till Ockelbo, då märkte jag att hon inte var som hon brukar. Hon var skydd och då jag väl fått fram henne från sängen så var hon alldeles slapp och matt i kroppen, vinglade i mitt knä och hade högerögat stängt. Fanns inte så mycket jag kunde göra då så även om det gjorde ont i mitt hjärta var jag tvungen att åka tillbaka till Ockelbo. Såg dock till så hon åt ordentligt innan jag åkte. 

Så idag ringde jag Gävle Hund&Katt och dom tyckte inte alls jag skulle vänta längre utan komma in med henne så fort som möjligt. Så jag fick en tid 13.30, fast jag skulle jobbat till 16.00. Men dom på jobbet förstod såklart. Det gick bra hos veterinären, Hjördis var så duktig så! Hon har fått ögoninfektion den stackarn :( Besöket kostade 530 kr och all medicin jag hämtade ut gick på 400 kr, jippie! Men men, så är det att ha djur. Så nu har hon ögondroppar, ögonsalva, antibiotika och kortison. Började med dropparna ikväll för det är bara 1 gång om dagen och kvällarna passade bra sa veterinären. På torsdag ska vi på återbesök och jag hoppas allt är bra då! Nu ligger min lilla stjärna mätt och belåten i sängen efter att ha mumsat i sig en påse med gourmetmat. Jag älskar min katt så himla mycket, och tanken på att kanske förlora henne gjorde mig livrädd. Katter yttrar nämligen sjukdomar och smärta via ögonen, många gånger i alla fall. Tur att det inte var värre än det är. Ska mysa megamycket med henne nu ikväll, jag och min Hjördis!


Jobb jobb jobb

Hejs.

Ja idag har man jobbat :) 7.00-13.00. I morgon och på torsdag ska jag jobba 7.00-16.00. Gör nästan 100 timmar den här månaden så det är ju bra! Blir nog en fin lön i November, med massa OB och semesterersättning också :) Efter jobbet så gick jag och solade, skönt som fan! Sen traskade jag hem och skulle plugga .. Har väl gått sådär :/ Men måste fan skärpa till mig. Ska in med ett arbete på fredag så. Det är ju precis det jag jobbar med men det är svårt att formulera sig. Men det löser sig nog :)

Klockan 19.00 ska jag och Mamma åka och kolla på en lägenhet här i Ockelbo. Jag ska nog förmodligen flytta hit :) 99% säker, egentligen vet jag inte vad som skulle få mig att tacka nej till lägenheten, men jag väntar med att säga besked tills jag kollat i alla fall. Uppdaterar då jag varit där! Efter vi kikat ska jag hem till mitt gohjärta som är så underbar så jag blir galen :) Åh vad jag tycker om honom - hjärta dig!

Besök

Hej.

I morse kl 9 kom min älskade syster Jonna hem till mig eftersom hennes sambo är här i krokarna och jobbar :) Så vi åt frukost tillsammans och nu har vi suttit vid datorn. Blir en sväng ner på stan sen också, såå mysigt att ha henne här! Vi tog några snygga kort på oss också som jag tänkte dela med mig av, så jävla roliga! :'D






Myyyyyshelgen!

Hejsans.

Åh vilken bra helg jag har haft! Åkte till Ockelbo i lördags och då jag kom dit hade Mamma gjort finmiddag, också kikade vi på film, "My sisters keeper". Vi grät som fan och då vi gjorde det som mest (och man kände sig som löjligast) så blev det reklam som var 3 stycken som klätt ut sig. Så sa Mamma: "Så kommer dom där puckorna, det är ju fan helt sjukt! Mitt i all sorg kommer den där håriga jävla gubben fram!" Hahahah jag höll på att dö av skratt!

På söndagen jobbade jag 7.00-14.00 sen gick jag hem till Mamma, snyggade till mig och sen gick jag hem till gobiten. Satt och myste där en stund sen åkte vi hem till mig till Gävle :) Hade ännu mysigare där, hihi. Massa skratt också, så härligt! Idag åkte han hem till Ockelbo igen ;/ Då traskade jag hem till Anna där jag fortfarande är, men ska dra hem nu. Vi har spelat i 7 timmar så man är lite yr i skallen nu, höhöhöhö. 

dig ska ja älska tills jag dör


Dumme

Åh så smart man är .. Skulle ju åka till Ockelbo med 19.10-tåget tänkte jag. Grejen är bara att det tåget går alla dagar utom lördagar -.- dumme skalle man är! Så då blir det 21.35 i stället. Har i alla fall städat så det är fint här tills i morgon :)

Naajs helg!

Hejsans.

Uh så skönt med helg :) Igår jobbade jag ju 16-21 sen var jag hemma hos Mamma till tåget gick. Väl framme i Gävle så spöregnade det då jag skulle cykla hem, såklart. Upp i lägenheten och en snabbis och pussa ihjäl Hjördis, fylla på mat och tömma lådan sen cyklade jag hem till Anna. Där väntade nya SIMS 3-spelet på mig, "Djurliv" woho ;D Så vi satt uppe till 02.30 och spelade, hihi. Blir väl en sväng till idag också gissar ja ^^

Sen måste jag hem och städa för i morgon får jag finbesök av gohjärtat! Så åker till Ockelbo ikväll igen och äter mumsmiddag med Mamma och Rolf. Sen jobb 7-14 i morgon också åker jag och finast hem till mig :) Det blir rätt awesome! 


Helgjobb

Hejsan.

Nu sitter jag hemma hos Mamma efter att ha spenderat gårdagen och natten med världens finaste! Har precis gjort min Närvaro/Prov-uppgift på NTI.se :) Klockan 16 ska jag börja jobba också slutar jag 21, hoppas att Mami och Rolf hämtar mig, hiih. Sen åker jag hem med 22.29-tåget. 

saknar mitt lillhjärta så det gör ont, mosters hjärta blöder :(


Ockelbodags igen

Hejsans.

Ja, idag bär det av till Ockelbo igen. Haha fy fan vad jag far emellan alltså .. Men jag ska inte jobba idag. Ska ha annat roligt för mig :) Jobb blir det i morgon, 16.00-21.00! Blir najs det :)

Nu ska jag packa mig en väska sen duscha och göra mig klar, 14.10 går tåget :) 


Onsdag

Heejs.

Ooj vilken glad katt jag hade här då jag kom hem igårkväll. Hon blev så till sig så hon sprang ut i trapphuset och upp en våning, haha! Lillgumman då :) 

Idag har vi en hel del för oss. Nu kl 10 blir det att tvätta, och däremellan ska jag som alltid städa. Också ska jag plugga inför inlämning på fredag och sen följa med Anna till frissan, var nånting mer också men det minns jag inte. Kommer väl fram snart! Nu ska jag fixa i ordning frukost, men blir bara kaffe .. Heh.

Hon är så kattig, krr krr ;p

Kung var man!

HAHAHAHAHHAHAHA!


Bilder från Thomas 21-årsdag!


Här kommer lite bilder sen festen i fredags. Orkar inte lägga ut alla men dom finns på Facebook också :) Kan ju säga att det var en gryyymt rolig fest och fy fan vad full man blev, haha! Slutet spårade totalt för min del men det hade väl sin charm det med ;b hahaha!

Jag & Nina nördar musik framför datorn :)

.. sen jag & Tobbe, haha.

Annelie & Nina :)

Folk :)

Annelie & jag på bussen :)


Jenny & Micke :)

Thomas & Annelie :)

Glada tjejer :)


Förlåt ..

.. att jag inte bloggat men jag har jobbat lördag och söndag sen igår hade jag lite annat för mig efter jobbet (: hihi. Är kvar hos mami i alla fall men åker hem i morgon. Tog nyss och kollade majlen och jag fick Godkänt på mitt arbete i Social Omsorg som jag lämnade in och bara 1 fel på delprovet jag gjorde i fredags, toppen!! :D

Bilder och info om fredagens bravader kommer sen ;b

Fest!

Hejsan!

Ikväll blir det fest, hihi skojigt. Thomas fyller 21 år så då ska det firas :) Jag åker till Sandviken strax före kl 18 och där hämtar Annelie mig efter hon slutat jobbet sen brassart vi mot Ockelbo för att festa hemma hos dom :) Sen åker vi till Gävle på kvällen och går på Heartbreak :D Kommer nog bli grymt kul!

Har lite annat att dona med före, ska handla groggvirke och alkohol, komma på vad jag ska ha på mig m.m ...

Idag har jag ..

.. inte gjort nå speciellt alls. Dammsugit lite och sen gjort pannkakor till mig och Anna som vi åt hemma hos mig, mys :) Sen har vi spelat SIMS 3 i typ 6-7 timmar, haha. Nu ska jag strax dra hem och greja inför i morgon, då blir det fest!


1 tufft år

Nu har det snart gått 1 år sen min älskade Mamma kämpade för sitt liv under 9 dygn på IVA. Det var den värsta tiden i mitt liv, jag trodde jag skulle förlora den som betyder mest för mig. Men min Mamma är stark, hon vann över allt som försökte ta hennes liv och jag är henne evigt tacksam för att hon aldrig gav upp. Jag har stått vid hennes sida hela vägen igenom det här och jag kommer aldrig sluta. Föralltid ska jag finnas för henne, såsom hon finns för mig. Mamma, du är min hjälte, min bästa vän, mitt liv - jag älskar dig ♥

Blev jobb ändå

God morgon.

Här ringde klockan 04.50, sov 4 timmar i natt kanske så det är ju bra :) Ska strax cykla ner till tåget, sen åka till Ockelbo och jobba, 7.00-14.00, skönt pass :) Skulle ju inte jobbat i veckan egentligen men en person hade VAB så då fick jag hoppa in, klart man gör det. 

Tåget hem till Gävle går 15.26 så jag ska hem till Mami medan. Blir bra det :)


Bra jobbat Sverige!!!!

Jajjamesan Sverige vann mot Holland med 3-2 och dom är klara för EM :D Så jävla underbaaart!!!!!






I'm only looking back if it's my ass in the mirror


Inga planer idag

Hejhej.

Ny härlig, kall tisdag ;b Idag är det 9 grader varmt (?) fyyy fan så kallt! Igår hade jag vinterjackan på mig då jag och Anna drog på bio. Och den ska jag fortsätta ha nu, tvivlar att vi får sån där värmebölja som vi fick för nån vecka sen? Jag hatar vinter och kallt, det är väl bara en tidsfråga innan snön är här :( Böhööö! Men jag har alla klädesplagg för att hålla mig varm, utom vinterskor ;o Mina Vagabond-uggs har gjort sitt I think .. 

Well, idag är det inte mycket som står på schemat - tack och lov! När jag vaknade i morse trodde jag att det var helg eller något, "för då brukar man ju vara ledig" jo tjena. Men det var så skönt att vakna och veta att jag inte behöver göra nånting alls om jag inte vill :) Ska plugga lite tänkte jag, för det måste jag. Sen ska jag följa med Anna till frissan, hon ska börja gå hos min frissa nu (eftersom hon är den bästa i stan) så då hänkar jag på. Anna brukar dessutom alltid följa med mig :) Hihi. Ja mer än så vet jag inte, skööö-höönt :D

Towis i älskade Fjällis <3


Bio

Ikväll var jag på bio med min kära vän Anna, vi såg "Crazy, stupid, love" :)


Ledig

God morgon!

Idag är jag ledig och det ska bli såå skönt :) Är dock vaken nu - varför? Ska ta tåget 08.29 hem till Gävle, hihi. Ska ha tvättstugan klockan 10.00-13.00 också så då måste ja hem i tid. Saknar Hjördis så jag going crazy snart också, guuud vad jag ska pussa och mysa med henne!! Lilla fröet <3

Är i alla fall toppennöjd med att ha jobbat 29½ timme i helgen, och sammanlagt sen i måndags/tisdags 43 timmar. Najs de :) Men idag ska jag som sagt vara ledig, gör inget om jag blir det ett par dagar nu. Har massa plugg jag måste sitta med också, på fredag är det delprov 2 :) Förra provet fick jag ju bara 1 fel på ;b Hihi. Men men, nu ska jag packa ihop och traska till tåget. Ha en bra dag allihopa, det ska jag ha.




Jobblördag

God morgon. 

Klev upp 05.45 i morse och sitter nu med min frullis :) Ska gåt ill jobbet snart. Idag är det 7.00-16.00 som gäller, rätt tungt pass tycker jag men OB hela dagen och det tackar man inte nej till precis ;b Det gick toppenbra att jobba igår, somnade då jag kom hem kl 13 för Mamma, Rolf och Sessan hämtade mig. Skööönt! Kvällen gick också toppen att jobba. Ah, rätt ointressant inlägg .. Ha en bra dag!

Helg?

Hejsan.

Då var helgen här, men jag ska ju bara jobba :) Älskart! Synd att man inte sov nånting i natt bara :/ Har legat vaken exakt hela natten, med hög puls och varit supervarm eller kallsvettats. Vettefan va det var för fel .. Men ska ta med mig en Powerking senare under dagen, just nu känner jag mig pigg eftersom man inte är nyvaken eller nått. Äter frukost och har packat, fattar inte hur jag varje gång lyckas fylla min bag med grejer då ja bara ska vara borta nån dag och dessutom bara jobba? Haha, ni kan ju tänka er hur mina resväskor ser ut som ja tar utomlands (a) 

Hjördis blir hemma i Gävle i helgen, blir för bökigt att ta med henne. Men sen ska jag vara med henne heeela måndagen för då blir det definivit inte jobb då ja gjort nästan 30 timmar nu i helgen :) Men min beesta ven kommer och tittar till henne, Anna ofc. Det är vi tacksamma för både jag och Hjördis. Lämnar henne med en massa mat och vatten plus alla leksaker så hon får nog fullt upp ändå :D
Nu ska jag stänga av och packa ner datorn sen dra till tåget i tid ;p

Hejdå

.. drar till Anna :) SIMSKVÄLL!


Äntligen får jag kläcka nyheten!

Jag har vetat det bra länge men har inte fått säga något. Sitter nu med tårar i ögonen, av lycka efter att ha sett bild på ett ultraljud. Min storasyster Jonna ska få en till bebis och älskade Ella ska bli storasyster. Mosters andra ögonsten är beräknad den 4:e Mars 2012. Jag är så lycklig, för Jonna & Peters skull, för Ellas och för oss andra i familjen, det är helt underbart!

STOLT ÄR JAG <3 Grattis underbara ni!


Härlig dag

Hejsss.

Har kommit hem från gymmet med Anna för en stund sen, sååå skönt! Har ju fan inte varit där på 1 vecka :( Ska dit i morgon med och köra ett tuffare pass än idag. Sen blir det ju Ockelbo hela helgen och det blir väl bara på lördagen jag lär hinna med nån slags träning. Tänkte gå/jobba 2,5:an som man alltid sprang på högstadiet, hihi. Men det är på lördag det, nu är det bara onsdag än så länge.

Jag har lite annat att göra resten av dagen. Nu snart ska jag duscha och lite senare blir det middag, tänkte äta kyckling och ris idag, yumis. Sen ska jag faktiskt stryka en jäävla massa också, det måste göras. Men om jag ska vara ärlig fattar jag inte hur jag ska få plats med alla kläder ;s Haha. Aja, löser väl sig.

@ Gefle

Hejhej.

Fan vad jag flänger fram och tillbaka .. Haha! Börjar bli kostsamt detta. Nåväl, jag är i alla fall hemma i Gävle igen. Hjördis går runt och sjunger såå fint, not? Själv ska jag ta mig en dusch sen kolla på Prison Break, najs! Är ledig i morgon och på torsdag och fick dessutom mycket mer jobb i helgen ;b 

fredag| istället för 7.00-16.00 fick jag 7.00-13.00, sen tillbaka & jobba 16.00-21.00
lördag| 7.00-16.00
söndag| 7.00-13.00, sen tillbaka & jobba 16.00-21.00


Får jäävligt mycket OB-timmar vilket kommer resultera i finfin lön :D Såå skönt att man har jobb så man får in lite cash ;b Hihi.

Tisdag

Hejs.

Vaknade kl 10 idag, noot okey. Menmen, inget att göra åt nu. Det jag ska göra innan jag börjar jobbet är att sola, duscha, packa och göra lunch samt matlåda. Sen åker jag hem ikväll 22.29 :) Om jag inte får jobb i morgon vill säga, annars har jag ju inge förrens på fredag och lördag så. Blir nog bra! 


Najs dag

Hejs.

Eller ja, helt okej najs dag. Drog ner till tåget som skulle gå 12.10 - inställt! Jahaa, så då fick det bli ersättningsbuss, den kom inte iväg förrens 12.20 och om man är stressad är 10 minuter jävligt värdefullt. Framme i Obo klockan 13, skyndade hem till Mamma, tog en dusch sen gick jag fram till ICA och köpte 2 bananer och en lasagne. Sen kuta ner till jobbet, leta på den som h ade huvudnyckel, fixa tagg, gick mot omklädningsrummet, glömt kläder så jag fick vända, gå tillbaka, byta om och seeen var det slut på stressen ;p Haha. Usch allt brukar gå åt helvete då min dag börjar sådär men kvällen gick klockrent :)
Slutet på denna dag var inte heller helt fel. Men nu blir det 1 avsnitt av PB sen sova. Massor att göra i morgon med innan det är jobbdags kl 14.00 :)

Mot Ockelbo

Hejsan.

Idag åker ja till Ockelbo igen, jobbet ringde. Så idag ska jag jobba 14.00-21.15 och lika i morgon :) Också fick jag 2 turer till, fredag och lördag. Yees ;D Blir ju asbra det här. Men drygt att pendla, ska man flytta tro? Neej .. Jag blir ju uttråkad i Gävle så vad ska jag kunna hitta på i Ockelbo?! Haha :D Nu måste jag packa lite grejer, träningskläder bland annat för det lär bli promenader då man är där och inte kan gymma :( Men det kan ju vara bra att variera sig lite med :) 


Hej höst

Nu är det verkligen höstväder känner man. Hösten är helt okej för mig, det är ju rätt fint i början och så, det enda som känns lite deppigt är att allt dör ju faktiskt egentligen :/ Fast som Mormor sa "det vilar bara Towe :)" Hihi, hon har nog rätt. Denna dag blir det inte många knop, ska nog stryka och träna skulle jag tro. Men så är det ju söndag också ^^


Aj ..

Det går nästan alltid bra .. Jag skulle försöka få ut ett ljus ur en ljusstake, det satt typ i botten och jag provade alla jävla knep och till slut slog jag i botten (som man gör på ketchupflaskan ;b) och då slog jag sönder hela ljusstaken, hahaha! Så det flög glassplitter på hela diskbänken och på golvet. Dessutom fick jag 3 djupa jack i min hand -.- Men som tur är, så är man garderad. Har lagt om med Steri strip och Cosmopor + plåster så nu är det helt okej, svider lite bara. Hihi, klantig är man ibland ;b 



Vadå helg?

Det är inte helt okej att nu för tiden så är det ingen skillnad på en måndagkväll eller lördagkväll för mig - det är lika dött.
Fan vad alla är tråkiga ..


Idag ska jag ..

- hämta ut paket

- handla tvättmedel

- tvätta

- träna/powerwalka

- hämta cykeln

RSS 2.0