OCKELBO MARKNAD

Har varit en snabbis hos Rebecca men nu är jag hos Annelie, full like a kastrull ;) ALL IN ikväll - fy fan vad full jag ska bli!

Puss & snusk

God morgon!

Ligger just nu i sängen bredvid en väldigt trött K, han är så söt då han sover. Kan inte låta bli att pussa på han :) Jag var upp nyss en snabbis för morgonkissen med Sallie, då fick hon rus för Marina och Bigge var ute med ungarna, men sen kom hon in och fick mat :)

Ska väl strax kliva upp och snygga till sig, sen ska vi på marknaden :) Tradition för en infödd Ockelbo-bo ;) älskar att jag är ledig idag!

Mys!

Sitter just ny hemma hos Kristoffer :) Han har lagat mat och jag bjuder på öl, också kikar vi på fotboll :) Sover kvar här för i morgon ska vi gå på Ockelbo marknad :D

Shopping!

Hejsan!

Kom hem från Gävle för ett tag sen. Blev en snabbvisit men hade trevligt för det :) Sitter just nu ute på balkongen med datorn, röker och lyssnar på musik. Ska iväg och jobba kl 14 sen bär det av mot Järbo igen!

Blev mer att handla i stan som förväntat, kom hem med;

- silverschampoo och balsam
- ett linne från Vero Moda
- ljusbruna pilotbrillor
- liten väska
- Goldwell spray (sjukt bra & luktar sjukt gott)
- nagellack
- en MJ tisha
- örhängen

Som sagt väldigt nöjd med alla mina köp :) Sluthandlat på ett tag nu, men behöver inget mer heller så var det bra med det ;b Haha! Fick min favoritparfym av Mammas bekant idag, "CK In 2 U" - muums! Har 7 parfymer nu så på den fronten är det definitivt lugnt. Mitt hår har aldrig varit så fint eller mått så bra nu heller. Nyklippt och nyfärgad, har sjukt bra produkter också. Mjukt, glansigt och lättfixat - älskar min frissa! 

Mot Gävle!

Står just nu och väntar på tåget till Gävle :) Ska handla lite grejer, typ silverschampoo/balsam, linne och shorts - vad jag vet hittills ;b Inte omöjligt att man hittar massa annat snyggt! Även om jag handlar kläder rätt flitigt tyckte jag inte att det fanns något snyggt att ha på marknaden, så då får ja åka in till stan :) Dessutom har det mesta blivit för stort nu då man gått ner rätt mycket i vikt. Är sjukt stolt över mig själv att jag inte nätshoppat på H&M på 2 månader och inget annat heller, det sista jag beställde var ju mina träningskläder så ;)

Jobb jobb jobb

Hejsan!

Kom hem för en stund sen efter att ha jobbat ytterligare 10,5 timmar - trött! Men jag ger inte upp än, just nu tvättar jag, har 3 maskiner kvar. Sen ska jag ligga och glo på "Skilda världar" och bara koppla av :)

Järbo igen!

Hej!

Idag har varit en toppendag! Först åkte jag in till Gävle och tog en lunch med Anna sen följde hon med mig till frissan så jag blev lite finare :) Blekte utväxten, klippte topparna och klippte upp håret - superbra som vanligt, men Ida är ju proffs så ;)

Efter det tog jag bussen till Sandviken så hämtade Kristoffer och Erik upp mig, vi käkade, köpte present sen åkte vi till Ks farmor och farfar och drack kaffe, dom blev så glada att se mig igen :) Fick sätta mig i farfars knä och berätta om K friat än, haha! Då vi fikat klart åkte vi hem till K och jag kunde inte låta bli att börja städa och tvätta ;) Erik och Kristoffer spelade FIFA. Sen åkte vi på kalas, haft superkul! Släppte nyss av Eriks syster Malin och nu ska vi hem till K och mysa framför tvn. Han ville gå på bio men alla har ju börjat :/ Får bli en annan dag!

Är jättenöjd med dagen i alla fall, kvällen lär ju inte bli sämre :)

Trött!

Åh fy fan nu är jag rätt slut i kroppen! Först vara ledig 4 dagar sen köra igång med jobb utav bara helvete. 21 timmar på 2 dygn, sovit ca 8 timmar på dom dygnen. Men i morgon är jag ledig så då ska jag till frissan sen umgås med K.

I morse gick det ju asbra för oss - not. Hann åka ca 100 meter sen small bakdäcket. Så det var bara att köra sakta in till Ks mormor och karl så fick vi låna en bil. Hann precis till jobbet, puh!

Nu ska jag kika på Wallander med Mamma :)

@ Järbo

Hemma hos Kristoffer nu med han och Erik och har tränat att lägga spår med Sallie - klarade det galant som vanligt <3 Bilder + film kommer!

Sommarschema!

Gårdagen spenderades med Kristoffer till sent på kvällen. Vi var hos hennes "farmor" Gunilla i Årsunda som har en hel kennel. Fick träffa taxvalpar och gråhundsvalpar som var 2 veckor - jag smälte <3 vi var där och drack kaffe ett par timmar. Sen drog vi vidare till Erik och Amandas stuga också blev vi bjudna på grillat och kaffe :)

När jag kom hem igen städade jag upp här hemma, gjorde matlåda sen somnade jag efter kl 1. Gaanska trött då klockan ringde 05.30, men bara att bita ihop. Idag börjar jag på mitt sommarschema :)

I Järbo

Sitter just nu hemma hos Kristoffer. Han kom och hämtade mig idag så käkade vi lite mat. Nu ska vi åka till Gunilla (Sallies pappas uppfödare) och hälsa på, allt som har med Sallie att göra rör ju oss båda så klart jag följer med :)

Glad Midsommar!

Nu ska jag strax ta en snabbdusch sen blir det en till ikväll då man ska fixa till sig. Om ett tag kommer Kristoffer och Bella hit :) Kristoffer ska hämta Sallie så ska vi prata lite :) Bella ska ju fira Midsommar med mig! Vi ska förfesta här hemma i Mammas nya, fina lägenhet sen ikväll skjutsar hon oss till Annelies stuga där vi blir över 20 pers, kommer bli sjukt kul!

Hoppas alla får en bra Midsommar, det ska jag ha!

Sommar nu!

Idag är det riktigt finväder - äntligen! Jag var nyss på systemet med Matilda och några fler så nu är Midsommar räddad. Den kommer nog bli himla bra, trots allt som hänt. Just nu kikar jag lite på "Skilda världar" men ska snart fortsätta tvätta och packa upp lite kläder. Sen kommer en jobbarkompis över på kaffe.

life goes on, but it's hard.

Bespara mig anonyma kommentarer, tack.

 

Så är det!

Snabbfakta för den som bryr sig:

- är singel
- bor hos Mamma
- får en nyrenoverad lägenhet om 4 månader
- jag mår bra
- jag saknar mina djur
- jag älskar mina fina vänner & min familj!


Nyfikna?

Bloggstatistiken har väl aldrig varit högre utan att jag ens skrivit något idag. Men det är väl för att alla vet vad som hänt. Jag och Kristoffer är inte längre tillsammans, på min initiativ. Känns helt förjävla åt helvete eftersom jag älskar han men men .. Är nu hos min älskade syster i Hudiksvall som tar hand om mig. Nu ska vi äta tacos och ta nån cider. Tänker inte dela med mig mer än så, dom som behöver veta vet - that's it. 

detta innebär bloggtorka, vi hörs när vi hörs.

Good!

Idag har jag, precis som jag sa, städat hela lägenheten. Men inte för nån annan än min egna skull :) Superfint gjorde jag det! All tvätt är tvättad och hängd.

För ett tag sen var jag och Sallie ute på en intensiv pw/joggingrunda. Lillan blev trött men hon var jätteduktig! Då vi kom hem mötte vi K i dörren sen åkte han och jag tog en lång, skön dusch! Nu sitter jag och dricker kaffe och pluggar teori. Börjar få kaffedarr känner jag, men blir så då man dricker på fastande mage. Var ut och tog en cigg med grannen Marina för en stund sen också och pratade lite skit ;b

 


Bloggstatistik!

Både sidvisningar och unika besökare ökar numera på min blogg, kul! :) Undra vad som gör att just ni vill läsa min blogg, klagar inte - tycker bara det är roligt att ha läsare :) keep it up.

Okej ..

.. idag lovar jag att städa! Blev inge annat än tvätta igår för sen började jag och Bella att svepa öl ;b Hon gick hem för en stund sen och jag ligger i sängen än, ligger nog kvar ett tag. Städa hinner jag för K är på Furuvik med jobbet.


Öl med Bella är helt okej! :)


Nya träningskläder!

Byxa, Peak Performance. Tröja, Nike och keps, NY. Supernöjd!


Leeedighet

Hejsan!

Åh nu är man ledig tills på måndag - skönt! Men därmed inte sagt att jag har lite att göra. Idag ska det stoooorstädas utav bara helvete! :D Ska även ut i spåret vid IP på pw eller joggingrunda, har fått hem mina nya träningskläder från Sportamore så jag ska hämta ut dom sen, hihi :D Har ju även en jävla massa teori att plugga så dagarna kommer flyta på ändå.

Nyligen hade vi besök av Martin och Amanda, kom på lite kaffe också lyssnade vi på massa "Fredags fräckisar" med gert Fylking, haha störd gubbe! Nej, nu ska jag hångla med boyfriend, tjing!

Lång dag

Hejsan!

I dag var jag med Bella en sväng på förmiddagen, sen kom Stisse och Kristoffer som hade varit och fiskat. Vid 12.30 skjutsade dom mig till jobbet. Var på utbildning mellan 13-16 sen jobb 16-21.15. Då kom hjärtat och hämtade mig sen åkte vi hem till Mamma och Rolf en sväng.

Nu lagar han mat men jag har ingen ork till att äta, är ju en dag i morgon och har ju ätit frukost såatteeee! Pluggar körkortsteori nu, rätt kul då man börjar fatta!


Det gick!

Bullarna fick att äta, varken Stisse eller Kristoffer dog :) Så det var ju bra! Nu sitter jag och pluggar som ett as, går faktiskt bra! Lagar lite käk också, har bara ätit en gång idag så det kanske är dags? Kikar lite på "Tre Kronor" medan också ;b

Plockade in lite syrener idag så nu luktar det gott i hela lägenheten!


Bullbak!

Hejsan!

Just nu är man i full gång till att baka bullar, för första gången ;) Haha! Har inte velat förut för det verkade så jävla invecklat, men än så länge går det bra. Degen är på jäsning men snart klar, och fyllningen är klar. var in till Marina och lånade en kavel eftersom jag tydligen slängt våran? Aja, jag skulle bjuda henne på bullar om jag lyckades annars skulle jag slå kaveln i skallen på mig själv, schyssta tips av grannarna ;p Haha!

Då jag var upp på Ica träffade jag Kristoffers farmor så vi pratade en stund. Hon är så gullig :) Då jag pratade med henne i telefon i fredags sa hon, "Vi tycker så himla mycket om dig Towe, det ska du veta. Dig går det att prata med. Kan vi inte åka till Valbo en dag och kika lite?" Hihi gobit! Då bullarna är klara ska jag dra igång en jävla massa kaffe och plugga körkortsteori! Satan i gatan vad mycket det är -.- uh. Sen blir det en prommis med bebis Sallie :) Bilder på bullarna kommer sen! ;)

There you have it


Ops

Sov lite länge idag tror jag (a) Jag vaknade före Kristoffer och då passade jag på att ligga och titta på hur himla fin han är och jag kände verkligen hur mycket jag älskar honom <3


Måndag!

Hejsan :)

Skönt att det är måndag och vardagen är igång som vanligt igen. Idag har jag jobbat, fick lite mer jobb utöver mitt sommarschema också. Men ska inte ta på mig mer den här månaden för körkortet måste få ta sin tid det med :) Får ihop 93,75 timmar så det är bra ändå!

Idag efter jobbet hämtade älsklingen och bebis-Sallie mig också hade han beställt mat som vi åkte och käkade ute vid vattnet vid Medskog :) Supermysigt! Efter det åkte vi hem till min älskade svärmor och drack kaffe, Kristoffer jävlades med mig och hällde upp mitt kaffe i en äggkopp, haha! Jag och William satt och retades med varann som vanligt :b Sen bar det av hemmåt!

Nu ska jag städa och tvätta! :D


Filmmys <3 , ser "Bad Ass"


Just me, myself and I


What dosen't kill you makes you stronger


Skogen!

Kom hem för en stund sen efter att ha varit i skogen med älsklingen och lagt spår med Sallie, hon var som vanligt jätteduktig! <3

image description
image description
image description

Bara för att jag förtjänar det


Nice day

Hej!

Idag efter jag kom hem från Sandviken så satte jag igång med städningen, tvätten och disken. Sen drog jag ut och joggade 4,4 km :) Men ska nog inte springa där jag sprang idag för det var bara asfalt och det känns i mitt vänstra knä nu :/ Men skit samma! :) snart klar med städningen i alla fall, sen kommer hjärtat hem! Då blir det mys såklart :)


Brun!


Sooool!!

Åh sitter ute på trappen nu och tar en morgoncigg, hör massa fågelkvitter och myser i SOLEN! Så underbart, blir en lätt frukost snart sen en snabbis in till Sandviken :) Hoppas värmen håller i sig för då blir det till att ligga ute på altanen, sola och plugga teori.


Underbart!

Åh vad underbart att vara hemma igen! När jag kom ut från jobbet klev Kristoffer ur bilen direkt och gav mig värsta kramen och pussar! Sen hoppade jag in i bilen och det var en gaaanska glas Sallie som flög på mig! Fick miljoner pussar och hon gnällde som bara den, sen somnade hon i mitt knä <3 mammas bebis.

När vi kom hem så drack Robban en kopp kaffe med K och jag åt lite mat. Robban åkte hem och då dök vi ner i sängen och tokmyste framför "En gång i Phuket" :) Låg på min älskades arm och kunde typ inte sluta pussas, så underbart! Nu är vi nyduschade och ska ner i sängen igen, och sova .. snart ;)

Hoppas alla haft en bra Svenne-dag, grattis älskade Sverige!


Typ död!

Åh shit! Nyss var jag och Annelie ute och sprang 4,3 km igen. Jag förbättrade min tid till 29,03 - en förbättring på 2,29 minuter :) Super! Men nu är jag i princip död, dricker vatten, svettas ihjäl och har stetchat!

Nu blir det dusch och äta lunch med dom sen tagga jobb och det bästa är ju ikväll då älsklingen hämtar mig <3 åh!


Frukostmys!

Har spenderat 2 dagar med Annelie :) Passar på då jag jobbar, gäller att man håller kontakt med sina vänner! Vi sprang ju i förrgår och igår jobbade jag hela dagen.

Nyss fick jag värsta frukosten serverad, gröt med linfrön och kaffe :) Snart ska vi dra iväg och sola (det gjorde jag 25 min igår) sen ska vi springa. Hur nu det ska gå med denna förbannade träningsvärk?! Ikväll kommer älsklingen och hämtar mig <3


Nothin' to say

Idag har jag jobbat & solat :)


Jävlar vad bra!

Har nyss varit ute och joggat med Annelie, vi joggade 4,3 km på 31,32 minuter och så bra har jag aldrig sprungit tror jag! Riktigt jävla bra eftersom jag är rökare och inte ätit något idag! Jesus :D

Nu blir det dusch så ska vi äta med hennes sambo Thomas :) Tack världens bästa Annelie!!!! <3


Big Brother-final!

Sitter just nu och kollar på BB-finalen :) Hoppas verkligen att Hanna vinner, hon är lite jobbig till och från men annars är hon väldigt go! Amandus har ju bara myst i sängen och Annica är den mest patetiska människa jag varit med om, inte ett dugg synd om henne heller så var det bra med det :)

2004 var jag faktiskt på Big Brother-finalen i Värtahamnen. Det året vann Carolina Gynning :) Var verkligen hur kul som helst och en händelse jag bär med mig än. Hade velat vara där nere nu med, men soffan duger den med :)

Vem hejar ni på?


hjärta dig!


<3


Personalfest!

Tja!

Ja igår var man på personalfest, jävlar vad kul det var! Vi gjorde olika lekar och jag kom i chefens lag. Skulle ta på henne blöja, nätbyxa, op-strumpor, tröja och rock plus ett trosskydd över ögonen. Sen höll hon i mig så sprang vi, skulle varva midsommarstången och 3 koner, efter första rasade vi i backen ;) Haha! Sen gjorde vi en massa annat också :D Full och kvar längst var jag, Tessan, Heléne och Veronica! Vi drog vidare på efterfest hemma hos Mamma då hon ändå inte var hemma ;b men vid 3-tiden gav jag upp!

Nu har jag nyss käkat pizza och kollar på film. Älskling leker med Theo <3


Så himla fin!


Sjukis!

Sitter just nu och äter frukost med lille Theo, som är sjuk :( Han har sin vanliga krupphosta men också feber och är snorig :( Men vi tar så väl hand om han, en underbar Pappa och en låtsas-Mamma som är uska!

Idag ska en del uträttas, äntligen!


RSS 2.0