Anna-vecka

Hola!

Nu blir en Anna-vecka i alla fall :D Sov här i natt och i dag var vi ju till frissan så ja fixade håret, grymt snygg blev jag ;p hihi

Mer i veckan ska vi sola solarium i morgon och på torsdag :) Och i morgon ska Anna till frissan, fetch!

Nytt hår

Supermeganöjd!

Meeer shopping!

Hihi var nyss och hämtade ut 2 påsar från H&M :) 

Innehöll:
2 klänningar (en ska jag skicka tillbaka för den var för stor)
1 par pumps (har svart av dom, nu köpte jag brun)
korta leggins
shorts
smycken
badrumsmatta





Hemfärd

ejs.

Idag är det hemfärd mot Gävle som gäller. Kommer sakna Mormor och Morfar megamycket :( Men vi ska hit snart igen, så fort jag blir ledig. Kunde jag så skulle jag stanna hela veckan men i morgon ska jag ju till frissan och på onsdag till optikern så då lär jag hålla mig i stan.

Nyss har vi ätit mormors supergoda köttfärssås och nu så ska jag börja packa lite. Lyssnar på Glee-musik, den gör mig såå glad! När jag kommer hem ska jag iväg till Anna, har ju inte träffats sen i torsdags!!! Omg omg :/ Not okey. Kastar in lite bilder som jag tagit då jag varit här.

Hjördis myser hon morfar :)


Mormors sockerkaka :D

Världens bästa ställe




Hjördis utforskar altanen

Lillan i morse <3



Mors Dag

Idag är det Mors Dag, eller "världens bästa människas-dag" borde det heta :) Jag beställde blommbud till Mamma på Interfloras hemsida igår så det kom fram idag. Hon ringde idag och tackade och sa att hon gråtit av glädje. Hihi, jag är en sån bra dotter :) Men hon är ju en helt underbar Mamma så självklart förtjänar hon en bukett på Mors Dag, det minsta jag kunde göra för henne.

Den här buketten fick hon - söt va? :)

Mys i Hofors

Hejsan.

I morse gick jag upp 7.30 och gjorde det jag gör varje morgon, åt gröt och drack kaffe. Sen tog jag mig en dusch och packade ner allt jag skulle ha med mig. Klockan 9.22 tog jag och Hjördan bussen ner på stan sen väntade vi på tåget som gick till Hofors 10.19. Vi var framme kl 11.00 och då mötte morfar oss :) Vi åkte ner på bruket och jag köpte kattsand till lillan. 

Sen så har vi ätit min favoritmat, stuvade makaroner och fläsk - jeeeeeeeeesus vad gott! Efter maten kom min kompis Daniel in och drack kaffe, satt och pratade typ 2 timmar. Trevligt :) Det är en av mina äldsta vänner och nu har vi inte setts på aslänge så vi hade mycket att prata om.

Nu ska jag vara med mormor igen, hihi.


Har beställt ..

.. hem dom här vrålsnygga och sexiga Salming trosorna ;D + ett par söta Björn Borg. Ni vet väl att ni får 20 % rabatt på erat köp om ni "gillar" Uppercut på Facebook? 




Min fredag

Tja.

Jag hade då helt fel att det skulle bli en seg eftermiddag på jobbet. Hade 6 st jourpatienter så tiden gick väldigt snabbt :) Gick hem kl 16.40 för då gick jourläkaren hem så. Cyklade snabbt som fan hem eftersom min tvättstuga började kl 16.00 (!). I med 2 maskiner sen cyklade jag till Willys och köpte tacos, sen till posten för att hämta ut mitt dusch-set. Som, hör och häpna, var i ett enda paket. Haha! Sen cyklade jag hem, dammsög och monterade upp duschen. Det tog 5 minuter nu då allt fanns med, så nu sitter den på plats. Blev asbra! Sen ner i tvättstugan, i med allt i torkis sen 1 maskin med mina nya mjukisbyxor och en maskin för mina nya svarta byxor. Vågade inte tvätta dom med min andra tvätt utifall det skulle färga. Haha, miljövänligt? Nopp. 

Då tvättstugan var klar så åt jag tacos och nu har jag nyss kommit ut från en 30 minuters dusch. Det var så megaskönt så jag aldrig ville kliva ur, men jag började se ut som ett russin. Haha närå, det blänkte om min släta, bruna, peelade, inoljade hud ;) Sitter i morgonrockis och tofflor nu. Ska diska tänkte jag sen packa eftersom jag åker till Hofors i morgon. Hjördis leker med en tennisboll, lillan.

Jag på jobbet i morse innan jag bytte om

Duschen




Lunchbloggande

Tjenis.

Just nu har jag lunch så då passar jag på att blogga lite :)

Tänkte skriva om gårdagen. Efter att jag kom hem så åkte jag till Konsum och hämtade ut kläder, sen mötte jag Anna så cyklade vi ner på stan. Först gick vi runt och kollade sen kilade vi upp på Wayne's och åt lite käk. Sen så gick vi in i diverse affärer och köpte allt jag la ut på bild igår. Efter vi var klara cyklade vi till Brunos och solade :) Och efter det så cyklade vi till Anna för att glo på film med Fredrik. Vi körde igång "Gnomeo & Juliet" och det var ju den sämsta jag sett. Vi såg typ 25 min sen stängde vi av skiten, den enda som egentligen vill se den var Fredrik och han somnade sååå .. Jag och Anna bläddra igenom roliga delar av "RIO" i stället och doooooog av skratt :'D Sen cyklade jag hem, hihi.

Nu är det jobbdags igen. Ska invänta jourpatienter .. Kommer nog bli en låång eftermiddag eftersom jag är lonely.

Nu ska jag ..

.. cykla till jobbet :) Have a nive day!


Bilder på nya kläder

Svarta byxor från H&M

Tröja från Gina

Linne från H&M

Linne från H&M

Tröja från Vero Moda

Sandaler från Scorett




Skönt att vara hemma

Hej.

Åh vad det är skönt att vara hemma igen, det är alldeles lagom att åka fram och tillbaka till Hudik. Längre vill man inte stanna .. Usch och fy. Jag fattar inte att jag fixade att bo där i 1 år (!) Som för övrigt kändes som en evighet. Nu har jag bott i Gävle i exakt 7 månader idag och det har gått hur snabbt som helst. Tiden går fort då man har roligt? :) Bästa jag gjort, var att flytta hit.

Just nu så gör jag typ inget. Skulle behövt laga mat men jag är inge hungrig så då struntar jag i det :) Får göra en matlåda sen bara. I morgon ska jag jobba i Gävle, 07.30-17.00, blir bra det. 

Nej nu ska jag cykla till Konsum Daimkrysset och hämta ut kläder ;) Hoppas det är mycket som kommit, hihihi. Sen träffa min älskade vän Anna <3

Sitter på tåget

Good morning.

Nu sitter jag på tåget till Hudiksvall .. Solen skiner och jag glömde mina glajjor hos Anna - not ok! :( 

Sov över i morse också. Skulle gått upp kl 04.40 men vaknade 05.15! Men jag hann duscha, göra kaffe och en "to go"-frukost. 2 hårdmackor med cheese och 1 Powerking.

Hoppas ni får en bra dag. Och hoppas jag också får det ;b haha

Pandy - vi ses när jag kommer hem, också drar vi och solar! :D

Det här med att sova

God kväll kära läsare :) 

Just nu sitter jag redo att krypa ner i sängen och sova, men det kommer nog bli svårt :/ Ska upp 04.45 för ska till Hudik och jobba 1 dag. Då har jag alltid svårt att sova :( Hoppas det går. Ska i alla fall brygga kaffe och hälla i min Starbucks mugg då jag åker i morgon.

Min dag har varit fruktansvärt rolig. Jag gick upp kl 9 och åt frukost, sen tog jag mig en dusch och peelade mig och rakade benen. Viktigt att peela sig då man solar mycket så huden håller sig fräsh. Sen babyolja of course ;) Efter duschen cyklade jag ner på stan med Anna som bjöd mig på lunch. Sen gick vi runt på stan i 3 timmar. Jag köpte 1 par mjukisar på Cubus och en tröja på Gina, fast Anna fick lägga ut pengar eftersom jag är utfattig, haha! Sen gick vi in till Scorett och jag la undan ett par skor som jag ska köpa på fredag ;p Mjaa .. Efter det så bokade jag som sagt piercingtid, kommer bli fett snyggt! :D Men det blir nästa månad, hihi.

Efter stan åkte vi till mig, kollade på sista avsnittet av Glee season 2. Älska! Synd att det är over :( Ja, sen cyklade vi hem till henne och kollade på "Mulan" med Fredrik och Jensa, skratta så jag dog .. HAHAHA! Efter den åt vi food och sen kollade vi på "Rio", haha den var också megakul! 

Min dag har varit great, bara för jag har min bästa vän Anna Halling - i love u forever. sure, whore <3

JAG SKA PIERCA MIG!

Idag bokade jag tid på Redrum där jag gjort mina andra 2 piercingar. Denna gång blir det en Industrial!
Snyggt va?!

Ska ..

.. cykla ner på stan nu för Anna ska bjuda på lunch ;p hörs sen!


Var jag köpte mina underwear?

Uppercut.se of course ;) Ta er en titt!


Jag har så mycket kul att se fram emot

Hola!

Här är allt roligt jag har att se fram emot denna vecka och lite av nästa:

Onsdag
Vara med Anna :)

Torsdag
Jobba i Hudik

Fredag
Jobba i Gävle sen bio med Anna :D (Baksmällan II)

Lördag
Jag och Hjördis åker till mormor & morfar :D

Söndag
Sooola hos mormor, grilla & bara ta det lugnt

Måndag
Mysa järnet hos m&m sen åka hem på kvällen 

Tisdag
KLIPPA & FÄRGA HÅRET! :D

Onsdag
Göra synundersökning :)

Tjarååå

Sticker ner på stan en sväng!


Vila från solen

God morgon!

I natt låg och och kollade på Oth till kl 2 (a) MAN KAN BARA INTE SLUTA, man måste liksom somna mitt i ett avsnitt eller nå. Sen har jag vaknat flera gånger, haft en mardröm osv. Ingen bra natt med andra ord .. 

Nu har solen dragit sig tillbaka också. Men det kanske är lika bra så får jag vila min hud lite? Var asskönt att ligga ute igår i allafall :)


Ny design - igen

Hihi ville ha ny bloggdesign igen och nu är jag suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupernöjd! :) Tack Johanna! Kika på hennes fotosida @ facebook ;)

Klicka här för att komma dit!

En heldag med brudarna

Tja.

Åh vad trevligt jag haft det idag :) 

När klockan var strax före 12 fick jag besök av Lindah och mina syskonbarn Nellie och Vera. Vi gjorde våfflor som vi smaskade i oss sen gick vi ut på baksidan där jag har en väldigt imponerande lekpark (tyckte dom i alla fall). Vi tog med oss filt, kaffe, rån och jordgubbar. Jag och Lindah satt och snackade på filten medans ungarna lekte. Skönt att få prata av sig lite, Lindah är ju rätt klok också så ;p Självklart lekte jag med tjejerna också. Jag åkte rutchkana, Nellie och jag tog båten till Göteborg ("eftersom Pappa varit där att jobba", för att citera henne) sen fäktades jag med pinnar med Vera. Vi var ute i över 2 timmar så nu har jag solat ännu mera - gilla.

Sen gick vi in och rotade i mitt källarförråd där vi fann gamla Barbie-dockor och gosedjur som tjejerna fick leka med. Lite bråk blev det förstårs men det hör väl till :) Vi åt mat sen lekte dom lite till medans Lindah hjälpte mig att ansöka om CSN-bidrag. Så nu är det klart också :) Nyss tog dom bussen hem och jag ska väl ta tag i disken sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Kolla på film och stryka kanske? :D Det har i alla fall varit en toppendag, tack mina 3 gotjejer!
Nellie :)

Vera :)
Fasters gotjejer!

Tåwe (:

Lekparken
Fika

Coolingen ;p

Ny vecka

Hejs.

Är det bara jag som tycker att tiden går åt helvete snabbt? Det är fan JUNI snart! Can't believe ..

Just nu sitter jag och petar i mig lite gröt och ska dricka massa kaffe sen. Hade supersvårt att somna i natt, jag la mig typ kl 2 men somnade runt 4 :/ Men gick upp 09.30 i alla fall :) I och för sig tycker jag att alla minuter efter kl 9 är sent men men .. 

Lägger in bild på shampoo och duschkräm som jag fick av Mami igår, det luktade så megagott och jag har inte sett dom förut :)



Har precis beställt ..

.. dom här 2 snyggingarna :) Tommy Hilfiger & Salming






Tusenbröder

Hejsan.

Just nu sitter jag hemma hos Anna och vi kikar på "Tusenbröder". Haha, vi och alla jääävla serier. Jag har fått ner säsong 8 av One Tree Hill också, den går ju i USA just nu men alla 22 avsnitt som hittils gått har jag fått ner. Har sett tillavsnitt 17 tror jag, sist jag såg det alltså.

I morgon blir det mys med Lindah och mina kära brorsdöttrar, Vera och Nellie :) Vi ska äta våfflor och mysa i solen, hihi.

Lite mer pics

På promenad med Rolf, Mamma & Sessan Persson :)

Blivit rätt brun idag ;)

Solarium + pressa ute i solen ger resultat!


Mys söndag

Godmorgon!

Åh så skönt jag sovit hemma hos Mami, jag njuter verkligen av att vara hemma. Jag skulle inte kunna flytta tillbaka men jag älskar verkligen att vara här. There's no place like home :)

Just nu sitter jag med en väldigt sen frukost (men vem bryr sig, det är ju söndag) och lyssnar på musik. Har balkongdörren öppen också, det är ju så varmt och skönt. Fast det blåser lite, men det gör inget. Efter frukosten ska jag kila iväg till solariet, var där igår också. Brukar passa på då jag är i Ockelbo eftersom dom solarierna är bäst! Skriver mer sen.

Tog ett varmt & skönt bad igårkväll


Bilder från idag

Här är ett par bilder från då vi var i Vittersjö tidigare idag :) Min mammas särbo har stuga där, supermysigt!


Rolf ute med en av sina båtar :)




Världens bästa Sessan Persson :)

Solnedgång i Ockelbo :) Rätt tjusigt va?


Bilder från igår

Jenny, jag & Anna :)

Bästis & jag <3

Finaste <3

En Tåwe

En ny cider som kommit, helt okej :)

Ute med Barker :)



PUSS!


Bakfyllan

Hejsan.

Igår blev det lite festande hos Anna igen. Den här gången var det hon som blev aspackad (förra helgen var det jag), hahaha men det var kul! Vi spelade massa kortspel med folk osv. Sen åt vi mat och sen somnade vi typ 3-4, fick dock besök kl 5 på morgonen så det var bara att kliva upp och så fick jag i mig 2 groggar till. Sen låg vi och skrattade till 7 i morse och kl 10 gick jag upp och cyklade hem.

Nu sitter jag och smålider för att jag är bakis. Klockan 14.10 ska jag åka till Ockelbo och träffa världens bästa Mamma, Rolf och Sessan <3 Skriver mer ikväll, nu ska jag duscha!


FIESTA!

Skål hörri - nu är det fest!



Jag ska till frissan 31 maj

Hejsan.

Skrev i onsdags att jag ska till frissan den 31 maj och Elin gissade på att jag ska göra en hårförlängning. Det stämmer inte :) Jag har faktiskt fått en rätt bra längd på håret nu och tjockleken är tillbaka så då vill jag inte förstöra det med att slita sönder det med löshår. Men förstår att du gissade det eftersom jag gjort löshår ett ex antal gånger.

Jag och min frissa Ida har en idé om att klippa lugg, en lugg jag hade förut. Och lägga i en jävla massa ljusa slingor - kommer bli grymt! (Så länge kunde jag vara brunett) Haha .. Men att bli platina som jag var förut är inget jag planerat. Brukar kunna bli grymt snyggt då man slingar håret ett par gånger och får en unik ton på håret. Det lär visa sig :)

Här är ett par bilder på mitt hår åren 2006-2011







Att jag aldrig kan bestämma mig .. ;p haha

Tur man har familjen - eller delar av den i alla fall

Tjingeling.

Har spenderat min kväll med Anna, vi åt glass och såg film. Skrattade som vanligt gaalet mycket - som bara vi kan :)

Fick ett roligt besked i dag också. Min underbara Mamma och mormor ska ge mig en tv, jag älskar min familj som är så snäll mot mig. I alla fall vissa :) Och jag är så värd denna tv, till skillnad från vissa andra har jag inte allt. Hade säkert haft råd med en tv för längesen om jag inte köpt så mycket kläder, men det lär man ju också ha right? :)

Guess Im a dramaqueen

Hej.

Börjar bli less på detta nu. Varför kan inte all otur bara ge sig av? Jag har verkligen otur då det gäller kärlek. Jamenar, av mina 3 förhållanden jag haft så var det första det enda som var bra - men då sumpade jag det. Följden av det blev 2 egotrippade och snåla svin. Och nu en jävla massa misslyckanden. Killar som säger att dom inte kan fatta att jag är singel, vilken underbar tjej jag är osv osv. Det håller i sig nån vecka eller månad sen blir det tvärtyst? What's up with that? De 2 sista "på g med" så har jag tydligt och klart sagt att om något är fel, på mig eller "oss" så vill jag veta det. Finns det en anledning till att gå ifrån mig så vill jag hellre höra det, vill hellre ha sanningen hur otäck den än är. I stället för att det blir som det blivit nu på den senaste tiden, knäpptyst. Nej fan vad jag less jag blir .. Jag är för bra för att få stå ut med sånt här skit. Varför ska man bli kär för? Det leder ju bara till en jävla massa problem och sorg. Hur man är gör så slutar det olyckligt.

Sorry för detta otroligt patetiska inlägg, men jag är en dramaqueen som levt i förnekelse alldeles för länge.

Ändrade planer

Hejs.

Skulle ju tvättat idag men orkade inte så tar det på fredag istället :) Var dock hem och matade kattungen, hihi. Har även hämtat ut min nya parfym och lite H&M-kläder tihihihihihi.

Onsdag

Hejsan.

Idag hade jag en apointment kl 08.30 men eftersom jag och Anna somnade kl 1-2 inatt så orkade jag liksom inte. Inget viktigt i alla fall - eller? Haha. Skit samma .. Får bli en annan dag. Har drgit ur på det i över 6 månader sååå. 

Just nu sitter vi i sängen med varsin dator i knäet. Jag måste dock hem snart för jag ska tvätta kl 13.00 också måste jag mata katten. 

Igår hade vi askul iaf, fligh high gjorde vi, hahaha! 

Längtar tills den 31 maj, då ska jag till frissan. Kan ni gissa vad jag ska göra? ;)

Jag har beställt ...

... den här parfymen! Sommarens "Escada Taj Sunset"


Börjar ..

.. få snygg kropp igen iaf.

Var tog Towe vägen?

Hejs.

Har så mycket känslor inom mig som jag vill ska försvinna - hjälp mig. Nej, ingen kan hjälpa mig jag kan bara hjälpa mig själv. Jag vill bli den Towe jag var för 4-5 år sedan, kaxig och elak. Då kunde jag tackla såna här saker så mycket bättre - jag var ju ändå hur grym som helst så.. 

Jamenar, man tjänar ju ändå ingenting på att vara snäll och göra alla till freds. Jag har inte fått ut nånting av det faktiskt, förutom att bara bli sårad. Nej nu är det dags att tuffa till sig igen, även fast ingen gillade hur jag var förr så skiter jag i det. Får inte det jag vill ha genom att vara som jag är nu heller så. Man ska ju vara sig själv right? Och den riktiga Towe är elak rätt igenom.

Bilder

Såhär blev det med kakeldekoren :)





Tiden går lite väl snabbt ibland

Tjingeling.

Soooo .. Denna dag är snart över och jag har haft något att göra sen jag klev upp tills .. nu? När jag vaknade hoppade jag över frukosten och tog 2 koppar kaffe i stället :) Sen satt jag lite vid datorn och sen hoppade jag in i duschen och efter det satte jag i gång att städa. Nu är det superrent här, hihi.

När jag hade städat så bytte jag om och cyklade iväg till gymmet. Cyklade snabbt som satan så jag blev varm och det fick bli min uppvärming, sen körde jag baksida lår, mycket mycket armar och mage. Avslutade med 15 minuter på orbitreken så jag var bra jävla svettig när jag cyklade hem igen - skööööönt! Blev ett sånt jävla bra pass :D Väl hemma så gjorde jag situps sen tog jag en till dusch och åt lite mat. Efter det skurade jag alla golv och nu var jag nyss till Konsum och handlade äpplen eftersom jag får besök i morgon och ska baka en äppelpaj :) Jenny, Anna och Johanna ska hit på lite kvällsfika - mysigt!

Justja, jag har fått hem 4 st kakeldekor som jag satte fast på kaklet i köket. Ska lägga upp bilder på hur det blev :)

Hejdå ..

... nu drar jag till gymmet en sväng ;)


Nu är alla jobbdagar satta

God morgon!

Äntligen är det bestämt hur jag ska jobba i sommar. Det blev lite struligt ett tag men nu är det som sagt löst. Börjar min jobbsommar i Hudiksvall och avslutar i Gävle :) Det enda som kommer bli jobbigt med att jobba i Hudiksvall är att jag får åka fram och tillbaka varje dag eftersom jag inte har någon sovplats. Men jag får jobba och sova enbart dessa dagar, det ska nog gå :) Såhär ser det ut;

Hudiksvall

7-10 juni
15-17 juni
23 juni
29 juni

Gävle

18 juli - 8 augusti (4 veckor)

Detta innbär även att jag kommer få mycket mer fritid än jag fick förra sommaren. Då jobbade jag 7-16, måndag till fredag HELA sommaren. Så då var man ju helt slut på helgerna, jag gjorde fan inget roligt alls i somras. Men den här sommaren ska det bli mycket roligt! Jag ska bland annat åka till Grönan med Anna (och nån mer kanske?), vi ska tillbringa ett par dagar i hennes lyxstuga i Sthlms skärgård, vi ska köra en roadtrip eftersom hon snart har sitt körkort. Åh vad kul vi ska ha! :D Kommer ju självklart umgås med familjen också, sooola hos mormor is the shit! Världens bästa baksida, fullt med blommor och det är såå mysigt där :)

Filmer

Har precis sett två filmer som är bland mina favoriter


Och snart ska jag se "Apan" - nån som sett den?


BAKIS

Idag är jag bakis som ett svin .. Drack från kl 19 igårkväll och vi slutade kl 5.30 i morse, haha. Blev 6 cider, groggar och 6 shots tequila (i alla fall för mig). Har smärta överallt, dansade förmodligen som en galning ..


Barker pussar mig fast jag ser ut som en lousy skank

Ner på stan

Hejs.

Nu ska jag strax ner på stan med Anna. Vi ska på systemet, fick en slant av mormor så ;b Ikväll blir det fiesta, ding ding ding!

Mums!

Nicholas Gonzalez - yummi!


Ny design

Tack Elin för ännu en design! :)

Jävlar vad kul det ska bli!

Hejhej.

Kom nyss hem efter att ha varit vid Komvux. Nu är det bestämt - jag börjar studera Matte B den 15 augusti och Socialt Behandlingsarbete veckan efter den 22:a. Om jag blir antagen, men det blir jag :) Fy fan det ska bli så jävla roligt att få börja plugga igen, jag ska inte klaga en enda gång, påminn mig ;) 

Kursen som heter Socialt Behandlingsarbete är en kurs på 100 poäng som jag ska läsa 50% eftersom det förmodligen kommer bli en del jobbdagar emellanåt. Det är en kurs som man läser via internet och det verkar verkligen askul. Åh vad jag längtar! :)

Spännande!

Hejsan!

Är hemma en sväng efter jobbet :) Jobbade bara 4½ timme idag. Nu snart ska jag iväg till Komvux för att träffa en studievägledare som jag ska planera mina studier med. Matte B vet jag att det kommer bli, sen finns det en del annat jag vill läsa, hihi. Uppdaterar då jag kommer hem :D

Bilder

Här kommer bilder på min nya bikini, har dock bara fått överdelen men underdelen kommer snart den med :) + en bild på Hjördis som badade igår <3





Det här är en bra dag

Tjing.

Åh vad mätt jag är! Åt nyss 4 fiskpinnar och lite mos, hihi. Har även varit duktig och gymmat efter jobbet, körde mycket armar och ben. Mina triceps har börjat komma fram igen, plus att mina nyckelben sticker ut mera - så jävla snyggt! Är glad att jag går ner i vikt och att jag bygger upp musklerna igen. Fresh ;b

Nu ska jag cykla iväg för 3:e gången idag, till Krysset och hämta ut kläder. Lägger ut bilder sen, som vanligt :) Älskar denna dag. Känns så skönt att ha något meningsfullt att göra på dagarna, jobba, träna, osv osv.

Lunch

Hejsan!

Just nu har jag lunch, åt lite krögarpytt och en tomat. Har inte ro att sitta i personalrummet i 1 timme så då går jag in här på Lab igen och dricker kaffe och läser Aftonbladet m.m.

Vi har haft en fullproppad morgon med många patienter, askul tycker jag :) Då klockan blir 13.00 är lunchen slut och alla jourpatienter kommer. Vi har en del som vi förberett oss för redan. Skönt att få jobba så man får lite annat att tänka på, jag är ju drama drama drama drama drama like a soapopera from time to time.

Nåväl, efter jobbet ska jag cykla till Fjärran och gymma en sväng. Sen till Konsum Daimkrysset och hämta ut mera kläder - gilla!

Energikick

Hejsan!

Just nu så har jag tvättstugan, men den är strax klar och samtidigt så passar jag på att städa. Älskar att ha nystädat, nytvättat och renbäddat :) Räknade linnen som jag använt sen jag tvättade sist (typ 1 vecka sen) 9 st, plus tröjor och t-shirtar. Haha, jag är en sån som inte kan använda samma plagg flera dagar på raken. Jag bryr mig inte om hur andra gör men själv tycker jag att jag känner mig lortig, haha. Det är väl nån mani jag har I guess.

Nej nu ska jag fortsätta städa, när jag är klar med allt ska jag krypa ner i sängen och kolla på One Tree Hill!


Det finaste vi har


Sjuk ..

Hej.

I fredags började jag få ont i halsen, jag trodde att det skulle gå över men i måndags var det värre. Och igår kunde jag knappt svälja eller gäspa. Har köpt Mucoangin men det hjälper bara en stund .. Hatar att ha ont i halsen :( Sjukanmälde mig igårkväll från jobbet och åkte hem till Gävle igen. Somnade ganska direkt då jag kom hem så jag sov ca 10 timmar. Hoppade över frukosten och tog en kopp grönt te i stället så nu känns det lite lite bättre. Ska strax äta lite lunch sen ta en dusch och cykla ner på stan för att lämna in ett papper på AF.


Skönt att få en hel jobbvecka

Hejsan.
Igår somnade jag kl 20.30 (!) så jag har varit rätt pigg på jobbet idag, haha. Och dagen har gått bra, som vanligt. Mycket att göra, som vanligt. Men bara kul - som vanligt ;b Fick ett samtal från HC i Gävle också, dom ville ha mig och jobba på torsdag och fredag, självklart tackade jag ja :) Men på fredagen ska jag bara jobba 07.30-12.00 för jag ska till Komvux kl 13.00 och träffa en studievägledare. Vi ska planera för mina höststuider :)

Nu ska jag, syrran och Ella snart äta sen då Ella somnat hoppas jag att jag och syrran kan samsas om film, haha. Annars får hon glo på OC och jag på One Tree Hill ;) 

I morgon åker jag hem efter jobbet - sköööönt! Visst älskar jag att vara med syrran och Ella, det är ju det bästa som finns, och jobbet med, men jag hatar verkligen Hudiksvall och får mindre ångest då jag är här. Tur att dagarna blir rätt korta då man jobbar 9 timmar.

Min måndag

Hej.

Igår somnade jag runt halv tolv, var tvungen att glo på One Tree Hill (a) Frös som fan då jag vaknade i morse, det är ju så jävulskt kallt i denna lägenhet. Har jätteont i halsen också :( Men det har jag rätt ofta, man kanske skulle avlägsna halsmandlarna?

På jobbet har det bara gått bra. Var på Provinlämningen och vi hade fullt upp hela dagen, hade nog behövt jobb över men kvällen kom kl 15.00 och hjälpte till så :) Hade i alla fall lika roligt som alltid, skrattade så jag fick tårar i ögonen! När kl var strax före 16 så kom syrran och Ella, jag jobbade klart sen gick vi hem. Jag bytte om till lite bekvämare kläder sen tog vi en promenad runt Lillfjärden. Nyss åt vi lite mat, mos och fishsticks - helt okej.

Vet inte riktigt vad man ska hitta på nu, jag vill väl egentligen bara glo på One Tree Hill men jag ska nog mysa lite med Ella :)

Helgen

Hejsan.

Tänkte skriva om hur helgen var innan jag ska sova.

I fredags så jobbade jag till klockan 17.00, var ensam på LAB från kl 15.00 och det gick bra. Hade lite jourpatienter så :) Sen cyklade jag hem och tog mig en dusch, drog hem till Anna och träffade finaste V. Sen åkte jag hem en stund och efter kl 22 så åkte jag ner på stan hem till Robban där V också var. Vi drog på Harrys och jag minns inte hur länge vi var där, men tills stängning i alla fall. Efter det så åkte vi ut till Strömsbro och festade till kl 5, då tog vi en taxi hem till mig och sen somnade vi kring kl 6. 

Då klockan var 08.30 väckte gobiten mig, sen drog vi till gymmet. Faktiskt första gången jag gymmat då jag varit bakis men det gick bra, haha. Sen hem och duscha och sen började vi dricka igen. Kvällen spenderade vi hemma hos Anna och Fredrik. Tror vi drog hem runt kl 22, myste och somnade.

I morse vaknade jag 08.40, då körde jag igång "Baksmällan" och låg och garvade tills V vaknade. Sen duschade jag också cyklade vi hem till Anna och Fredrik. Sen har vi mest myst och sovit idag, haha. Alla var helt slut, Fredriks pappa och bror var också där :) 

Det har varit en bra helg, har fått bort alla frågetecken och ja - allt känns bra. Nu ska jag kolla på lite One Tree Hill innan jag ska sova. Jobb i morgon (i Hudik) så jag är hemma hos syrran nu.

Minus

God morgon!

Vägde mig i morse efter att ha tränat hela veckan och ätit bra. Det har resulterat i minus 0,7 kg! :) Nu har jag sammanlagt gått ner 3,6 kg på 2 månader. Det går väl i snigelfart men neråt går det i alla fall, hihi.

Nu ska jag till jobbet sen hoppas jag på lite mys med den bästa i helgen!

Det var ett jävla cyklande

Hejsan.

Idag har jag cyklat cp mycket tycker ja. Först till jobbet, sen hem, till posten, sen hem, till Anna, sen hem. Men mycket motion har väl ingen dött av, man kanske skulle ta och cykla ihjäl sig?

Gick bra på jobbet. Hade supermycket patienter - me like. Jag jobbade längst på LAB idag så jag fick städa och stänga. Hade även jouren med jourläkaren men det var rätt lugnt, bara 2 patienter efter kl 15.30. Och anledningen till att jag cyklade till posten var att jag skulle hämta mitt helvetes paket med resterande dusch-setet. Men nollan på Kundtjänst lurade mig och sa att dom stängde kl 19.00 fast det var kl 18.00. Sååå jag får väl hämta skiten i morgon ..

Lägger in 2 bilder på det nya tillskottet i lägenheten



Bilder

Ett rosa linne

Ett persikofärgat "ballong"-linne

Blus från Gina

Dom vrålsnygga pumpsen ;b

Brunmelerade harembyxor

+ en ljusgrå cardigan som sagt, men orkade inte ta kort på den.

Mitt i veckan

Hejsan.

Ja då är ännu en dag på denna vecka gjord. 

Började dagen med att gå upp kl 06.20, satte igång kaffet och fixade mig. Sen åt jag min havregrynsgröt och drack mitt kaffe samtidigt som jag kollade lite på One Tree Hill :) Mina mysmornar. När klockan var 07.20 cyklade jag ner till jobbet.

Det var en rätt lugn dag idag faktiskt. Så idag då patienter ringde och bokade tid så dubbelbokade vi hela morgonen (i morgon alltså) så vi har fullt upp, hehe :) Gillar att jobba då det är högt tryck. Tiden går snabbare och man blir inte lika trött.

Efter jobbet så cyklade jag till Fjärran och gymmade, var rätt mycket folk men jag blev nöjd med mitt pass. Då det var klart var det bara att trampa uppförsbacken till Hemköp, köpte mjölk, tomater och leverpastej. Sen hem och laga mat. Direkt då jag ätit cyklade jag iväg till Konsum Daimkrysset och hämtade ut 2 påsar från H&M. Det var bland annat mina vrålsnygga pumps, hoppas nån fest närmar sig så man kan flasha dom ;) Plus 2 linnen, 1 par harembyxor och en lång cardigan. Lägger upp bilder på kläderna sen :) 

Nu har jag nyss tagit mig en lång och skön dusch. Peelade mig, det var på tiden, hihi. Och nu har jag smörjt in kroppen så jag är len som en beby. Strax ska jag färga ögonbrynen och diska medans det sitter i sen blir det väl mera One Tree Hill skulle jag tro :D

Bilder på hur hallen & köket blev - bättre sent än aldrig.

Har ju tapetserat om hallen och köket. I hallen hade jag fula smutsbeige tapeter, nu mörkgrå. I köket hade jag randigt ljusgrå men nu har jag en glansig beige. Blev så nöjd - duktig Towe!









Vad tycker ni?

Måndag

Tjenis.

Skriver ett snabbt inlägg innan det är dags att sova.

Det gick bra på jobbet idag, är på HC igen :) Jobbade över litegrann också för en av läkarna låg efter med patienter, men det gör ingenting. Efter jobbet cyklade jag hem, lagade mat (4 fiskpinnar) och lika till matlåda, sen diskade jag och dammsög. Klockan 19.00 så började tvättstugan och då jag lagt i 2 maskiner tog jag en powerwalk på 40 minuter. Gud så skönt det var :) Btw, vågen tickar neråt än. Snart så, snart så!

Nyligen bäddade jag rent sängen, vek all tvätt så det blir lättare att stryka och tog en dusch. Nu ligger jag i sängen och ska som sagt sova. Känner mig nöjd med dagen :)

Nu ska jag ...

.. ge mig ut på en powerwalk :) bloggar mer sen!


Sån jävla bra helg

Hejsan.
I fredags så åkte ju Anna och gjorde halkbanan, sen tog vi en sväng på IKEA :)

Väl hemma tog jag en dusch sen så gick jag hem till Anna och Fredrik där gobiten väntade på mig. Fick en jättefin och stor röd ros, aw! Sen gick vi hem till mig.

Igår så vaknade vi runt 10, då gick vi ner på stan och handlade lite på systemet och sen gick vi hem till Robban men han låg och sov så då var vi på stan en sväng innan vi drog hem till mig och duschade. Lite senare drog han till R igen och jag fixade till mig innan jag också åkte ner dit. Då satt vi och drack lite innan vi åkte till Strömsbro, grillade och drack lite mer :) Var supermysigt att gosa under filten, men grymt kallt också. Tog en taxi hem runt kl 21 och gobiten somnade medans jag kollade på lite OTH, hihi. 

Idag har vi myst och umgåts med Anna och Fredrik innan han åkte hem igen. Jag är hemma hos dom igen nu och vi ska glo på film eller nått. BÄSTA HELGEN!

RSS 2.0