Svar på kommentar

Hejsan.

Jag äter inga fettförbränningstabletter och räknar inga kalorier. Förut då jag var träningsnarkoman tränade jag för att jag var tvungen, nu gör jag det för att det är roligt och det har gett bättre resultat på kortare tid. Jag tränar bara de dagar att jag känner att jag vill. Men det som gjort att jag minskat i vikt så snabbt är att jag äter mindre portioner, jag småäter inte och sen så har jag minskat godis-intaget väldigt mycket. Förr kunde jag äta varje dag. Nu blir det inte ens en gång i veckan. Och jag tvingar mig inte att hålla mig ifrån det, jag bara slutade liksom. Och de gånger jag äter, så tillåter jag mig utan att straffa mig själv med stenhård träning efteråt. Dessutom tar jag vara på vardagsmotionen. Jag går ner på stan, jag går hem osv. Är det inte flera mil dit jag ska så går jag, all slags vardagsmotion utnyttjar jag till max :) Jag vet att många räknar kalorier och det får man gärna göra för mig, men jag tror inte att det är ett långvarigt vinnande koncept. Det blir ju som ett heltidsjobb på något vis. Jag skulle aldrig orka sitta och räkna hur mycket jag stoppar i mig. I stället så äter jag vanlig mat i mindre portioner. 3 fasta mål om dagen, jobbar jag så kan det bli mellanmål också. Sen så äter jag aldrig senare är kl 18 på kvällen :) Om det inte festas eller så. Ah justja, jag äter inte bröd heller. Och OM jag mot förmodan skulle det så är det fullkorn, även fast det är riktigt onyttigt med.

På drygt 3 veckor har jag gått ner 2.8 kg och det har bara varit roligt :) Det har liksom gått utav bara farten. För min del så vinner jag mer på att ta det där med viktnedgång med ro. Inga tvång eller måsten, bara lite rutiner och diciplin. Jag har inte bestämt när jag ska ha gått ner alla kilon, då får man bara prestationsångest. I stället har jag bestämt till vilken vikt det ska bli, och när jag är där så är jag där :)

Se så söt hon är :)

Mosters allt i världen, att man kan älska nån såå mycket!



Supervaken - antar jag ..

God morgon, godnatt?
Haha, jag är i alla fall vaken nu eftersom jag ska ta tåget till Hudik kl 05.20. Sista jobbdagen innan resan till Madrid :) Skulle ju egentligen jobbat måndag och torsdag nästa vecka men det känns som att resan går före? Japp.

Har varit vaken sen 03.30, fixat till mig och nu sitter jag här med min gröt och min kopp kaffe. Tog en powerwalk igårkväll och det var såå skönt. Tickar neråt på vågen än kan jag ju säga ;) Thihi. Beach 2011 blev lättare än jag trott! Jag känner mig supermotiverad och duktig :)

Nej nu ska jag äta och sen packa ihop datorn osv. Kommer hem ikväll runt kl 19 :)

MADRID IT IS!

Hejhejhej.
Känns det som att det här är den bästa dagen i mitt liiiiiiiiiiiiiv! Ni vet ju att jag skulle till Danmark för att se Justin Bieber? Sen blev det ändrat till Tyskland för att det var billigare?

ANYWAAAAAAAAAAAAAAY, nu har vi bestämt att åka till MADRID (Spanien) i stället :D :D :D Vi åker på måndag och kommer hem på fredag, jag och Anna min bääästa vän! Vi kommer ha så grymt kul!!! På tisdagen är konserten, sen har vi ons och torsdag att njuta av bara Madrid :) Åker 10.10 från Madrid på fredag och är i Stockholm runt 14.00.

Biljetterna till konserten skickas till vårat hotell eftersom det skulle ta för lång tid att skicka dom hit. Men det går lika bra :) Anna har ringt och pratat med hotellpersonalen och dom lägger undan allt som adresserat i hennes namn. Hihi :) FY FAN VAD JAG ÄR GLAD!

Där det är inringat ska vi sitta! :)

Dagens

Hej.
I morse vaknade jag lite senare än vanligt, kl 09.30 :/ För sent för mig tycker jag .. Vill helst vara vaken före kl 9 då jag är ledig. Menmen, jag antar att det behövdes eftersom jag gick upp så pissitidigt igår. Fick fler jobbdagar också, i morgon och 2 dagar nästa vecka :) Men i stället för att åka kl 05.20 i morgon så åker jag upp ikväll och soveer med syrran och Ella :)

Mer idag då? Jo, det kommer nå killar och ska hämta mina köksluckor och lådor för dom ska lackeras om :) NAJS! Mellan 10-15 skulle dom komma och ringa före, vilket är bra för idag är jag på "stand-by" om frissan ringer. Jag skulle ju varit där igår men då blev det ju jobb och jag vill veeerkligen dit så min otroligt snälla frissa sa att dom ringer så fort en liiiten lucka dyker upp. Hihi :) Blivit väldigt täta frisörbesök nu men jag ger mig inte tills jag är 100% nöjd. Nu är jag kanske 93% ;b haha.

Nej nu ska jag dricka upp kaffet sen gå in i köket och spackla över kewken som jag ritade på min tapet i lördags .. Haha! Vore ju trist om den åt sig igenom den nya. Ska snart börja tapetsera btw, skiter i grovdammsugare. Min får suga tills den inte funkar nå mer, och pajjar den får det väl vara så då. Finns fler i affären ..

Fick träffa mitt hjärta idag

Jag & världens bästa Ella <3





Just nu ..

.. har jag tvättstuga :)

Tyskland-resa?

Blir det Tyskland på fredag tro? :D

Hemma i Gefle again

Tja.
Nu är jag hemma i Gävle igen. Tog tåget kl 13.26 och var framme 13.50, då gick jag till Designforum och hämtade min klänning hos Johanna sen tog jag en skön promenad hem. Megasoligt idag - gilla! :) Snart ska jag stryka lite av det som är kvar, nå påslakan osv. 

Nyligen fick jag samtal om jobb i Hudiksvall, så ska dit och jobba i morgon. Får se om jag åker upp ikväll eller om jag åker i morgon :)


Ändrade planer

Hejsan.
Idag hade jag ett möte kl 13.15 som har blivit förflyttat till nästa vecka. Jag fick ett samtal kl 8 i morse om det. Drygt eftersom man hade förberett sig men det är väl bara att se fram emot nästa vecka då.

Jag vet inte riktigt då jag ska åka hem, var meningen kl halv 10 men nu stannar jag längre då jag fick det där ändrat. Kanske vid ett eller senare, vi får se :)

Just nu äter jag frukost, gröt så klart :) Också snart ska jag ta kaffe. Medan så kollar jag på gamla VHS-filmer, Skärgårdsdoktorn. Hihi värsta mys!

Dagen efter

Tja.
Oh vilken kväll det blev! Jag, Anna och Lindah satt hemma hos mig till typ kl 23 sen fick vi skjuts ner på stan till HeartBreak, och hem med :) 

Lite snabbt sådär .. Innan vi skulle gå så tappar Anna en kork på golvet, hon böjer sig ner och sen då hon böjer upp igen så slår hon i axeln i den öppna kylskåpsdörren, för att sen riva ut en glasburk med köttfärssås då hon skulle ta en cider. Därefter så tippar hon ut hela mitt grogglas över bordet, stolen och golvet. HAHAHA! Åh jisses, vad vi skratta. Resten av kvällen ger jag i lite bilder :b

Lindah :)

Anna :)

Jag :)

Bästis & jag :)

Haha "köttfärssås-incidenten"

Ehum ... Opsi :'D

Såhär såg det ut då jag kom hem i morse :b




Tack för en grym kväll brudar - det gör vi om ;)

Earth Hour

Ikväll kl 20.30 är det Earth Hour :) Vissa tycker att det är töntigt att värna om miljön, och visst - det enda jag brukar göra är att kompostera och källsortera så gott jag kan. Men då det är Earth Hour ställer jag alltid upp! Jag tycker att det är supermysigt.

Jag ska ju ha gäster ikväll, Lindah och Anna. Vi ska fiesta som fan liksom ;b Men här hemma gäller Earth Hour i alla fall. Så kl 20.30 släcker jag ner allt och tänder ljus, dock måste jag ha datorn i eftersom vi måååste ha music :) Kl 21.30 åker väl de lampor vi vill ha igång igen. Då kan jag sova med gott samvete ikväll ;)

Tycker att ni alla borde ställa upp på det här, knappast krävande att ha lite ljus tända en timme - speciellt inte om man har pojkvän/flickvän - då kan ni ju ha det extra mysigt ;b thihi


Bilder

Världens finaste teckning som Ella ritat åt mig :)


Älska våren! Nu är snaart snön borta :)


Kommer bli en toppendag!

God morgon!
Här slog vi upp ögonen kl 9, Hjördis gav mig en godmorgonpuss på handen :) Nu har vi nyss ätit frukost, jag åt gröt och Hjördis torrfoder - som vanligt ;b Innan jag åt så ställde jag mig på vågen, vet att det blivit lite för ofta nu men jag är så nyfiken. - 0.3 kg igen! Lycka :) Har sammanlagt gått ner 1.8 kg på 2 veckor. Men nu ska jag inte väga mig förrens slutet på nästa vecka igen. 

Idag ska jag hem till Anna för att lämna hennes cykel och efter det ska jag dra ner till stan för att se om det finns något att ha på sig ikväll sen in på systemet. Jag och Lindah ska ut ikväll, naaajs! :D Efter stan ska jag hem och plocka ihop lite och göra fint, eller så fint det går med spackel på väggarna. Haha! Kommer bli en awesome kväll, det känner jag på mig!


Thank God it's friday

Hejsan.
Nu är snart även denna dag över, skönt :) I morse klev jag upp klockan 05.20, somnade kl 20.30 igår så jag fick ca 9 timmar välbehövlig sömn. Gud så skönt det var! På jobbet gick allt bra, var ensam större delen av dagen men det fixar man ju ;b höhö. På eftermiddagen var det inte lika kristiskt så då hjälptes alla åt. Gick från jobbet kl 15.20, bytte om och traskade till tåget. Somnade faktiskt, det var längesen jag somnade på tåget. Det var skönt det med, haha. Kom fram typ 17.10, cyklade hem och gav Hjördan mat och tömde lådan. Sen kom min bror Roy och hämtade mig så åkte vi till Ica Maxi :)

Det var liksom daags för mig att storhandla. Har inte gjort det sen jag flyttade hit (!) Blev 1280 kr, men nu har jag mat, duschkrämer osv. så jag klarar mig lääänge :) Äter ju rätt lite nu för tiden också, hihi. Aja, sen skjutsade han hem mig och hjälpte mig upp med alla kassar. Snäll bror jag har, som alltid ställer upp!

Sen packade jag upp varorna och gjorde food, blev varmkorv med fullkornskorvbröd :p Efter det så gjorde jag rent Hjördis låda, kastade sanden, gjorde rent med tvål och vatten sen spritade jag den. Och nu har hon ny fräsh sand :) Nöjd tjej. Nu har jag nyss dammsugit och skurat alla golv, och precis då jag var klar med skurningen hade jag sönder en glödlampa, lyckat.

Nu ska jag chilla lite sen ta en duuusch! :)

Tröttast ever

Hejsan.
Ett snabbt inlägg bara för att ni älskar att läsa min blogg ;) skojja, eller?
Nåväl. Kom till Hudik kl 06.30, gick och fixade kläder sen började jag jobba. 9 timmar sammanlagt, det gick bra som vanligt :) Men trött som fan! Strax före kl 16.00 kom syrran så gick vi till gymmet och tränade. Efter det blev det en sväng på Ica Maxi, jag köpte shampoo och balsam, haha. Sen åkte vi hem, jag duschade, vi åt mat sen så var vi nyss och solade. Skönt :)
Kommer snart krypa ner i sängen och sova, och klockan är sju. Då kan ni fatta hur äckligt trött jag är. Huvudet värker och ögonen svider. Kanske är strålningen från Japan? ;b hahahaha!
Har även suttit och planerat helgen, den kommer bli grym ;)

Bästa bion ever ;b

Oooh måste säga att jag är nu ett äkta fan av Justin Bieber. Visst har man känt sig lite fjantig förut men inte nu inte. Vet ni hur kung han är? Här snackar vi respekt alltså. Tänk vad den lilla har åstadkommit. Dom jämnförde honom med Beatles, aldrig hade det blivit folkmassor stora som jag vet inte vad så polisen fick tillkallas. Helt galet :) Han sålde ut hela Madison Square Garden på 22 minuter (!!!!) osv osv. Ni kan ju googla den arenan får ni se att det är rätt många platser ;b Jag var också fördomsfull mot honom förut men jag har alltid gillat hans sångröst - nu har jag som sagt respekt. Jisses vilken kille! :) Snacka om flyyyyyt, haha! Här har ni ett litet smakprov, klicka här!

Just nu äter jag frukost. Hjördis har rus, hon är väl lyckligt vetande att slippa mig tills i morgon eftermiddag ;) Haha! Jag somnade kl 02.30 igår, tror jag. Inte tidigare i alla fall. Jag hade kallsvettningar, hallicunerade och mådde allmänt piss. Har haft hemska drömmar och ni kan ju gissa vilken färg mina ögon numera har? Röda. Jag är såå trött så jag skulle kunna gråta. Fast det är väl bara att bita ihop. Kl 05,20 går tåget, framme 06.30 och börjar jobba 07.00-16.00. Vi hörs ikväll om jag inte är död.
Min frukost, inte alla som orkar greja det kl 4 på morgonen ;p


Datum att se fram emot

23/3 idag! - Jag & Anna ska på bio :)
24-25/3 - Jobba i Hudik :D
28/3 - har tid hos **** kl 13.15, välbehövligt.
29/3 - tid hos frissan, igen hihi :D
30/3 - träffa en vän ;b
1/4 - fira syrrans examen, suuuuupa!!! :D

IKVÄLL KOMMER DET BLI GRYYMT!


Yes!!

Hejsan.
Somnade halv 3 igår, opsi! Men vaknade rätt pigg kl 9 i morse :) Nu sitter jag och äter gröt sen ska jag dricka kaffe, som vanligt liksom ;b

Jo, jag vägde mig i morse och jag har gått ner ytterligare 0.3 kg! Det är inte mycket jag vet, men det går åt rätt håll och sammanlagt blir det ju mycket så .. Känns toppen, jag känner mig toppen :) Duktiga jag!

Tack för designen!

Vill bara tacka Elin för att hon var snäll och gjorde min design! Jag är mycket nöjd :) Vill ni ha hennes hjälp? Klicka här för att komma in på hennes blogg och eventuellt få hjälp.

.


Idag känner jag mig uppåt

Hej!
Kom på att jag varit yrhöna x2. Igår skrev jag på min Facebook "LÄNGTAR TILLS I MORGON", men det stämmer inte. Det är ju idag som jag längtar tills i morgon, hahaha! Och anledningen är att jag och Anna ska på Justin Bieber - Never say never 3D!!! Kommer bli asgrymt tror jag. Ska bli spännande och se hur allt började, i detalj.

Nåväl. Frukost (gröt) är avklarat. Hjördis tuggar sitt snuskiga torrfoder som hon verkar älska? Haha <3 Och nu har jag tvättstuga, som jag trodde att jag hade igår. Älskar att tvätta! Min outfit är Berendsen-mjukisar, linna och flipflop. Steppade nyligen omkring med dammsugaren också vädrar jag. Det gör jag varje dag det är fint väder :)
I morse gick jag in på Skatteverkets hemsida och deklarerade också. Såg även hur mycket jag skulle få tillbaka, 3200 kr. Jag får alltid tillbaka och det är så kul! :) Dom pengarna åker rätt in på sparkontot som min Mamma har hand om :)

Glömde ju säga ..

.. att när jag hämtade ut mitt dusch-set igår så var bara handduschen i paketet. Så då ringde jag dit idag och dom bad om ursäkt och sa att dom skulle skicka resten av grejerna så att jag har dom i slutet av veckan. Längtar :) Det kommer bli så snyggt! Fräsht med nytt också, slipper man snuskslangen som massa andra använt :b

Min dag

Tjena!
Den här dagen har gått ganska snabbt tycker jag.
Jag skrev ju i morse att jag skulle ha tvättstuga - fail. Jag har den i morgon kl 10 :) Jag är så virrig i skallen, haha .. Nåväl, jag åt lunch runt kl 12. Den bestod av 4 st fiskpinnar och ett glas vatten. Moset tog slut så vad gör man? Haha. Efter lunch så spelade jag lite och sen strax före kl 14 så gick jag till gymmet. Var där i lite mer än 50 minuter, jätteskönt! Jag känner mig så fräsh när jag klivit ur duschen efter ett pass på gymmet eller en powerwalk. Åt 1 kiwi och drack vatten då jag kom hem sen duschade jag som sagt och rung kl 17 år jag en mindre middag. Lite korv och pasta :)
På gymmet tränade jag 30 minuter styrka och 20 minuter kondition. Nästa vecka (om inge mer snö kommer) så ska jag börja ge mig ut och jogga. Det var längesen jag gjorde det och jag kan verkligen behöva få igång flåset. Musklerna kommer snabbt och fettet förbränns men flåset tar sååån tid att få, i alla fall för mig :b Men jag ska gymma och gå mer i veckan så jag är lite mer förberedd.
Just nu sitter Hjördis i smutstvättpåsen, kan hon väl få göra om hon har lust - haha gohjärta! Själv ska jag ta lite kvällsfika om en stund, kl 20.00 blir bra. Grönt te och ost/gruka-macka :) Är fruktansvärt trött (vänder jag tillbaka dygnen tro) så jag hoppas jag somnar tidigt ikväll!!

Bloggen är under ombyggnad - äntligen!

Som ni ser så håller bloggen på och får ett nytt utseende - det tackar jag för! :)



Det är bra att få väckning

Tjenis jättepenis.
Eftersom jag har lyckats vända på dygnen (TYVÄRR) så har jag lite svårigheter att gå upp på morgonen. Jag älskar att gå upp tidigt och tycker att det är supermysigt att somna runt 21-22 på kvällen. Nu somnar jag dock mellan 01-03 :/ Men jag försöker i alla fall. Igår somnade jag klockan 01.10 .. I alla fall, jag smsade Mamma och bad henne ringa mig kl 8 och visst gjorde hon det :) Jag gick dock inte upp förrens kl 9, men jag fick ligga och dra mig - najs! Nu äter jag gröt och ska ha tvättstga kl 10 sen då jag kommer upp igen ska jag hinka kaffe <3
Btw, nån som är bra på bloggdesign? Hon som brukar fixa den är omöjlig att få tag i och jag måååste få min blogg fixad.

Börjar bli otäckt

Sittet och läser på Aftonbladet om upproren i Libyen och nu tycker jag faktiskt att det börjar bli otäckt. Man brukar ju säga att tv och tidningar överdriver - men kan dom göra det då det är krig och naturkatastrofer? :/ Nej jag tror faktiskt inte det.
Läste precis, "Världens skräck: Hans senapsgas". Gaddafi har 10 ton undangömd senapsgas som han när som helst kan släppa ut. Den är doftfri och osynlig. Jag har ju ingen aning om den skulle kunna nå Sverige utifall han släppte ut det, men jag tycker att det är obehagligt i alla fall. Dock står det att troligtvis en femtedel av gasen är gammal och därmed oanvändbar, men vad vet man? Nu har även danska stridsplan begett sig dit, hoppas dom besegrar honom och hans styrkor!
Här är några biverkningar man kan få av gasen;
- vätskefyllda blåsor och svårläkta sår
- blindhet
- lungskador
- kräkningar
- blodiga diarrér
- nedsatt eller utslaget immunförsvar
- cancer
Klicka här om ni vill läsa artikeln.

Förbild på duschen

Såhär ser det ut nu (jag har redan tagit bort stången som satt i väggen)



Söndag

Hejsans.
Igår hade jag supersvårt att somna :( HATAR DÅ DET BLIR SÅ! Jag är ganska seg just nu men kaffet väntar så snart blir man nog pigg, hihi.
Idag ska jag hämta ut mitt dusch-kit och montera upp det, lägger in för och-efter bilder sen :) Och så kommer Anna hit! Vi ska ha mysigt. Äta pancakes och spela. Jag älskar min bästa vän!

Ska strax sova ..

.. tänkte bara lägga in bilden på Pappas grav. Syns inte så jättebra, men ändå. Det är en jättefin sten och det känns så skönt att ha varit hos honom. Jag älskar dig Pappa <3

MEN ALLTSÅ HUR FAN SER HON UT?

Jag har aldrig tyckt att Kissie varit fin, men nu är det ju värre än nånsin :O HAHA! Eller tycker ni att hon är snygg? ;p
(bild lånad från google)

Lördag

Tjingeling!
Börjar att berätta om gårdagen. När klockan var 17.00 så gick jag ner på stan, trotsade snön och fick mig en prommis - najs ;p Sen tog jag buss 41 till Sandviken och var framme ca 18.10. Annelie hämtade upp mig med bilen också åkte vi till Ica Maxi där jag hjälpte henne att storhandla. Det tog en timme, haha. Sen fick vi åka sakta hem för det var ju snorhalt ute :O Väl framme i Ockelbo så bar vi ut alla kassar och tro på fan att ett av handtagen gick av, hahaha. Allt var så jävla tungt så vi fick stanna varannan meter typ också höll vi på att skratta ihjäl oss. Sen när vi kom in grejade vi i ordning tacos, mumsi :) Lite senare kollade vi på en film, som jag längtat att se, var så länge sen, "Bombay Dreams". Den är ju så jävla rolig :'D 'Nu är allt trasigt' HAHAHAHAHAHAHAHA! Sen gjorde Thomas i ordning en varsin drink åt oss och lite senare åt vi glass med varma hallon - såå mysigt. Jag somnade klockan 2, hihi.
I morse vaknade jag av att Annelie grejade i köket, med frukosten. Jag åt gröt, drack ett glas juice och en kopp kaffe. Sen satt vi och pratade hur länge som helst :) Sen fixade jag till mig lite och strax innan 12 skjutsade Annelie mig till Mamma och Rolf. Men innan gjorde vi ett stopp vid kyrkogården och hälsade på Pappa <3 Graven var översnöad men lite hade smält bort och resten skrapade jag av, sen var det tyå ett isblock så det får smälta det med. Så fort våren kommer på riktigt ska jag dit och plantera. Han ska ha det fint minsann, älskade Pappa!
Nu är jag hemma hos Mamma och Rolf (i Rolfs hus). Vi ska snart käka sen tar jag tåget till Gävle kl 15.26 :)
Tack för en mysig kväll gumman, du är en underbar vän Annelie! <3

Jag idag


Älskar livet!

Hej!
De vanliga rutinerna är gjorda, gröt och kaffe på morgonen. Nyss kom jag ut ur duschen och medans jag sitter här lyssnar jag på "Glee - Loser like me" och kastar boll med Hjördis :)
Jag ställde mig på vågen idag, och det har minskat ännu mera! Jag har gått ner 1,3 kg på 9 dagar. Nu stod jag på vågen då jag hade ätit, så det är nog mer jag gått ner. Brukar ju väga mig all nude och då magen är tom annars. Ska väga mig nästa vecka direkt på morgonen så får jag se det riktiga resultatet. Känns grymt i alla fall :) Go me!
Jag hade nyss ett samtal med en person angående sommarjobb också. Mer än så säger jag inte men hon sa "Ja, det låter helt klart intressant. Jag hör av mig på måndag!" Så på måndag kommer jag meddela er vad det handlar om. Blir det som jag tänkt mig så kommer detta att bli en grymt bra sommar, med jobb som jag verkligen älskar!
Nu ska jag göra lunch sen plocka ihop lite.

Loser like me

Hejsan.
Den här dagen gick åt helvete för snabbt :/ Vad har jag gjort?
- målat klart allt i köket
- rivit tapeter och spacklat i köket
- spacklat klart i hallen
Detta innebär att jag kan börja slipa och tapetsera näär jag vill, men jag vill vänta tills jag får lön och kan köpa en grovdammsugare. Sist jag dammsög upp slipdamm så misshandlade jag min "vanliga" dammsugare ganska rejält. Och det har gett resultat att den lägger av lite när den känner för det, så man får stampa på den - hahaha!
Nyss har jag sett avsnitt 16 på säsong 2 av Glee, typ bästa avsnittet av dom alla! Ruskigt bra låtar sjöng dom, en av dom är "Loser like me", föreslår att ni lyssnar ;)

Torsdag

Tjingen!
Har varit dålig på att blogga nu .. Anledningen är att i tisdagskväll då jag kom hem till Anna så sprang hon ut i hallen och berättade att hennes pojkvän gjort sig illa. Vi cyklade med ilfart dit han och hans kusin + kompis befann sig. Tänker inte gå in på detaljer, men han slog sig jävligt illa och vi var på akuten från kl 21 till 4 på onsdag morgon. Så vi (eller i alla fall jag) somnade runt halv 6. Och sen vaknade jag runt kl 12.
Igår var vi som zombiesar allihopa men ändå så låg jag utan problem vaken till kl 3 i morse!!!! Kollade på filmen "Grown ups" som jag älskade. Men det kanske är för att jag är kär i Adam "Äggskallen" Sandler - yummi! Tydligen hade min mobil, som för övrigt suger, dött i natt trots att jag laddat den fullt. Så jag vaknade kl 13 idag. Jag blir så less av att vakna sent, allt blir liksom fel. Nu skippade jag frukost och lunch, hoppade direkt på kaffet i stället. Vill inte äta mat vid fel tidpunkter, då är jag hellre utan. Så nu får man invänta middagen runt 17 :)
It's all for now.

Jag älskar dig

<3

Tisdag

Hejsan.
Ja, samma morgonrutiner som vanligt. Vaknade ca 9.30, åt gröt med Gojibär och drack ett glas vatten. Sen fortsatte jag se en film jag började se igår innan jag somnade. "The Wedding Planer", haha jag älskar b-filmer. Typisk romantik, den enda jag har i mitt liv.
Kl 10 gick jag ner till tvättstugan, blev en 60 och en 40-tvätt. Ska strax gå ner och kasta in allt i tumlaren :) Just nu dricker jag kaffe och lyssnar på Justin Bieber - Never Say Never, asbra. JAG GILLAR JUSTIN BIEBER, säkert värsta dorky men vem bryr sig? Hahehiho.

Beställde precis ..

... hem det här duschsetet :) Fint va?

Min dag

Hejsan.
Den här dagen är jag riktigt nöjd med :) Vaknade ju som sagt hemma hos Anna och Fredrik, åt min gröt och tog en skön promenad hem.
Då jag kom hem bytte jag om till linne och shorts sen tog jag tag i disken, efter det dammsög jag och skurade golven. ÄLSKAR DÅ DET ÄR RENT! Anyway .. Då jag var klar började jag måla vitt i köket, vid kaklet. Också har jag ju en vägg som är vit (eller gul) som jag ska måla. Kommer bli grymt fräsht :) Jag la ett lager sen hoppade jag in i duschen och gick hem till Anna igen. Vi har spelat och ätit lite käk och nu är jag hemma igen. Funderar på att spacka lite, eller måla mera kanske? Längtar tills det är färdigt, hihi.

Awake

Tjing!
Just nu har jag ätit gröt hemma hos Anna och Fredrik. Alla andra sover men det gör inget :) Jag ska strax gå hem, diska och städa. Lite senare ska jag ner på stan och hämta min väska hos Johanna på hennes jobb. Och sen ska jag tillbaka hit, och spela med Anna hihi. Igår var vi upp tills efter kl 3, går liksom inte att sluta ...

Gårdagen

Hejs.
Igår åkte jag hem till Johanna så jag var där till kl 18, fick välkomstdrink sen fortsatte jag dricka oavbrutet tills vi åkte till stan ca 20.00. Då gick vi på Helt Enkelt, jag och Carro åt inget (bara ett varsit vitlöksbröd). Så istället blev det ännu mera dricka, vitt vin för min del. Så då klockan var 23 var lilla Towe snorfull och fick åka hem. Haha, illa!
I morse mådde jag som förtjänat. Pandy kom och sa hej och gav mig roller + pensel, gofia! :) Sen åt jag, la mig i sängen och kollade på en film och sen tog jag en dusch. Efter det kom Anna och hämtade mig, hon övningskörde med sin Pappa så då hämtade dom upp mig. Sen dess har jag varit här och tänkte sova här också :) KUUUUL! :D :D :D

I brist på annat

Vilken svordom använder du mest?

Fitta

Äger du en iPod?

Nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

Då jag jobbar är det antingen 03.50 eller 05.30. Annars mellan 8-10

Hur många resväskor äger du?

Inte en enda, lånar om jag ska nånstans :)

Använder du flip-flops?

Ohja :) Använde mina in i början på November ;b haha

Var köper du dina matvaror ifrån?

Ica, Hemköp eller Coop - det varierar

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?

Jag älskar att vara med på kort så :)

Vilken var den senaste filmen du såg?

En gammal jäkel, "Crossroads"

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?

Haha, en vän.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

En tv & en ny soffa

Har någon någonsin kallat dig lat?

Haha japp

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?

Ja ibland, Valerina.

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?

Använder man CD-spelare än?

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?

Glee-club ;) haha

Vad åt du till middag senast?

1½ potatis & 4 prinskorvar

Använder du huvtröjor?

Yes

Kan du vissla?

Nej, lite kanske

Vem var den senaste som ringde dig?

Mormor :)

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?

Vilda Musen på Grönan, haha!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?

Ja konstigt vore det annars :b

Tittade du på tecknat när du var liten?

Japp

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?

Det är väl stort antar ja ..

Hur många syskon har du?

10 helt underbara syskon <3

Är du blyg inför det motsatta könet?

Det beror på

Vilken film kan du alla replikerna till?

Dom flesta :)

Äger du några band t-shirts?

Hade en Iron Maiden t-shirt förr

När flög du senast?

2:a sep 2010 till Marmaris :)

Läser du för skojs skull?

Ja dels

Diskar du din egen disk?

Självklart, älskar att diska & litar inte på att nån kan få den lika ren som jag.

Har du gråtit offentligt?

Yes

Har du en stationär dator eller en laptop?

Laptop

Försöker du alltid lära dig nya saker?

Inte alltid. Finns det nått jag vill lära mig försöker jag väl

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?

Ja, vill ha mer piercingar & en första tatuering :)

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?

Absolut :)

Kan du kasta macka?

Japp

Har du någonsin varit på Jamaica?

Nej

Vad har du med dig in på bion?

Sällskap & vatten

Vem var din favoritlärare och varför?

Stina Woxström, hon var bäst helt enkelt :)

Vad har du för väder?

Inte en aning, kolsvart ute.

Har du en blogg?

Ja?

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?

Idrott & folkhälsa

Gillar du att flyga?

Ja! :D

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

Humor!

När sov du senast på golvet?

I hallen en sväng när jag deckade på min 20-årsfest efter krogen

Om du har körkort, när fick/tog du det?

Har inget & kommer förmodigen aldrig få :b Länge leve kollektivtrafiken!

Vilken är din favoritdrink?

Blue Billabong (drack det på Teneriffa)

Gillar du din boende-situation?

Ja speciellt nu då jag håller på att renovera - sååå kul! :D

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?

Beror på hur länge jag lär fungera

Är dina dagar fullbokade och stressiga?

Ja ibland

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?

Nej inte i trubbel, men en och annan utskällning fick man väl :b

Vilken är din favoritfrukt?

Kiwi

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?

Haha nej?

Hur gammal blir du nästa födelsedag?

21 år

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

Mycket!

Tror du på liv på andra planeter?

Hahaha nej!

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?

En jubelidiot som börjar på A

Tror du att Gud är man eller kvinna?

Gud finns inte

Vad var det senaste du åt?

Min middag?

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?

Lika bra med båda

Hur valde dina föräldrar ditt namn?

Mamma ville att jag skulle heta Hedda (?!) men då sa min morbror att han aldrig nånsin skulle ropa på mig. Så då kom Mamma och Pappa på Towe, och det var Pappas idé att jag skulle stavas med "w". 

Gillar du senap?

Bara i ärtsoppa och på julskinka

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?

Dags att ringa Mamma/Syrran/Mormor/Anna :) haha

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

Ja gud ja! :D Ska göra det så fort det klirrar till på kontot

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?

Hmm .. Kat i "10 orsaker att hata dig", arg och rolig på samma gång.

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?

Nej

Tycker du om att krama folk?

Beror på vem man ska krama

Äger du en digitalkamera?

Nej jag gjorde, men den tvärdog på fyllan :( haha

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?

Goldie Hawn :(

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?

Nej :b

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?

Ingen

Tycker du att du är attraktiv?

Ja, på morgonen direkt efter man duschat & man inte ätit nå. Och då man är solbränd ;b

Vad är du allergisk mot?

Tomater, men jag äter ändå :) och hö

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?

Fan heller

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?

Ingen aning

Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om?

Annelie & Syrran :)


Dags att börja jobba då!

Hejsan!

Nu har jag hämtat ut mina kökstapeter och vitfärgen. Så det är väl bara att börja jobba :) Jag har börjat riva tapeter i hallen och är snart klar. Efter jag ätit tänkte jag fortsätta tills det är klart så ska jag börja spacka på söndag - om jag orkar. Kommer vara gryymt bakis då :) Haha!

Satt även och kollade lite på hallmöbler på IKEA's hemsida. Vill ju ha svart sko och-hatthylla. Men jag har bara plats  för hyllor som är 70 bred .. Hittar dock endast de som är 50 cm, 79 och uppåt :/ Eller jo, på MIO hittade jag en, men känns som att jag inte tänker betala 580 kr för en jävla hatthylla! Jaja, vi får väl se vad det blir. Tapeterna ska ju upp först :)

Blev inget besök ner på stan idag, hade ingen lust så det får bli en sväng i morgon innan jag ska till Johanna i stället :) Hon fyller ju 22 år idag så jävlar vad vi ska fira henne i morgon - kommer bli gryyymt ;)

Helg

Hejsan!

I natt fick jag en ännu mer god natts sömn :) Hjördis väckte mig kl 6 i morse med att leka med bollen dock, men då tog jag den så somnade vi båda två. Hon har levt om här på förmiddagen så nu sover hon sött på sängen. Lillsnöre <3

Snart ska jag bege mig ner på stan, lär på systemet och H&M. Får se om Anna och Fredrik hänger på .. Sen när jag gjort stan ska jag gå till Caparol och hämta ut mina uuursnygga kökstapeter och vitfärg! Hihi det här kommer bli gryyymt snyggt!

                                                          Hjördis med Ellas råtta :)


Kvällsinlägg

Hejs.

Kvällen har spenderats hos Anna :) Vi spelade, as always!

I morgon har jag en hel del att göra;

- ringa min hyresvärd & fråga om jag kan få lite vitfärg
- ringa Försäkringskassan
- gå på stan och inhandla alkohol och nå mer
- gå till Caparol och hämta ut kökstapeterna. Det var nå speciellt med dom så dom skulle beställa idag så att jag kan hämta i morgon :)
- skrapa tapeter!

Kommer bli så sjuuukt snyggt med de nya!

Min nya tungstav

Snygg va? :)


Superglad!

Tjing!

Aaaah, utvilad var ordet! :) Somnade kl 22 igår, av trötthet! Och vaknade strax före kl 9 i morse. Så nu har jag minsann sovit :) Najsnajs. Just nu så äter jag frukost, efter det ska jag dricka kaffe så piggheten blir bestående.
Btw, ställde mig på vågen i morse. Jag har gått ner 0.9 kg på knappt 4 dagar - me like! :D Det går verkligen åt rätt håll.

Detta ska jag göra idag:

- sola
- hämta ut tapeter på Caparol
- duscha
- ha torsdagsmiddag med Anna (pannakakor, men jag ska äta potatis & prinskorv i stället)
- dra hem till Anna och glo säsong 2 av Glee ;b + SPELA

                                   Min frukost idag, gröt och Gojibär (i stället för mjölk)


Trött.nu

Hejsan.

Igårkväll då jag var hos Pandy och Freddy så ringde jobbet (i Hudiksvall) och undrade om jag kunde komma idag. Och man tar ju alla jobbdagar man kan få så jag tackade ja.

Somnade kring kl 23, vaknade kl 01.00 och trodde att jag hade försovit mig, efter det låg jag och vred mig i ca en halvtimme innan jag somnade om. Klockan 03.50 (!) ringde väckarklockan. Bara att hoppa in i duschen, äta gröten och cykla ner till stationen. 05.20 gick tåget och jag kunde inte somna såklart. Helt död då jag kom fram 06.30, gick som en zombie. Men jobbdagen gick bra, ofc ;b Slutade 15.15 så jag hann med 15.48-tåget.

Väl i Gävle så regnade det, och blåste nå så innåt. Inte alls kul att behöva cykla i regnande motvind - hata! Men jag kom hem till slut och nyss har jag ätit mat. Fick bli pannkakor eftersom det går snabbt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen.

Jag och Anna skulle egentligen varit till Caparol och valt (och hämtat ut) tapeter till min hall och mitt kök. Men eftersom jag är trött och Anna har ont i dag så tar vi det i morgon då båda är utvilade.

Älskar min bästa vän Anna ja :)

Update

Hej!

Nu ska jag hoppa i ni duschen sen gå ner på stan, möta Anna, sätta i piercingen & sola! Najs najs :)


Idag ska jag ..

.. först ha tvättstugan kl 10-13 :) Det behövs verkligen! Tvättade i torsdags, inte ens en vecka sen men min IKEA-påse är proppfull. Jag måste verkligen sluta med att byta kläder flera gånger om dagen .. Har även bytt sängkläder 3 gånger sen dess, haha.

Mitt i tvätten, runt 12 eller så ska jag äta lunch och då jag tvättat klart ska jag gå ner på stan. Ska ju sätta i min tungstav ;b Hohi! Och lämna min AF-lapp sen träffa Anna :) Justja, ska sola också! 


Bilder på vad jag köpt

Min supersnygga tungstav ;b 159 kr på Redrum

Mina nya magneter, söta va? :) 60 kr på Designforum


Inköpslista :)


Pustar ut + svar på kommentar

Hejsan.

Nu kan jag pusta ut, allt var i sin ordning - bra Tåwe, bra! Efter mitt lilla ärende så gick jag in till Johanna på Designforum och köpte nya magneter och en inköpningslista. Sen tog hon lunch så vi käkade på stan sen gick vi runt på lite olika affärer. Johanna hade lite att uträtta :) När hon gick tillbaka till jobbet fortsatte jag göra stan på egen hand. Gick först till banken och satte in pengar, sen handlade jag mer presenter till Johanna (bara 1 sak kvar + 1 kort sen är jag klar), men även lite saker till mig själv.

Det blev ett par leggins, puderdutt, genomskinligt nagellack och en ny stav till min tungpiercing! Skiiitsnygg :) Men eftersom läkningsstaven sitter som berget så ska jag gå ner till redrum igen i morgon så ska Katta (som piercade mig) hjälpa mig att sätta i den nya :) Kommer bli najs ;p Lägger in bilder senare.

Svar på kommentar:

Jo det är klart att de yngre ser upp till de äldre. Det gör även jag, min Mamma är min största förebild. Men att så helt tillförlita sig på vad folk som till exempel Kissie säger är "rätt och "fel" gör mig lite fundersam. 12 år eller inte så lär man ju kanske stanna upp och tänka "vänta, barnmat - kan det verkligen vara bra?". Vid det här laget handlar det bara om vanligt folkvett, tycker jag. Tack för kommentaren och för att du läser :) Förstår vad du menar och hoppas du förstår mig.

Nervös

Hej.

I natt kunde jag inte somna förrens 1-2, låg bara och tänkte. Har en tid bokad kl 11.30, så jag ska snart gå ner mot stan. Jag hoppas verkligen på ett bra besked, åh herregud hoppas! Kan inte ens äta frukost så det fick bli en Powerking .. Snälla snälla Gud, ge mig ett bra besked!


Åh nej - det är Mars!

Hej.

Nog tyckte jag väl att Hjördis jamade lite mer än vanligt, Anna höll med. Och ju längre eftermiddagen och kvällen gick blev det bara värre. När jag och Anna låg i sängen och kollade på Glee så låg Hjördan och åmade sig på golvet. Hon gned sin pussycat (haha) mot golvet, skrek, vände upp rumpan och en gång så sprutkissade hon på min mage när hon fick sitta i famnen! Jag är så äcklad :( För er som är lost - det är Mars och min katt löper.

Pedant (och äcklad) som man är så har jag nu duschat, ska även byta sängkläder, kasta alla nytvättade kläder som hon vidrört i tvätten och sen försöka hålla mig borta från henne :p Usch, det här var värre än jag trodde. Snuskkatt!

Svt-debatt

Hej.

Har precis suttit och kollat på Debatt på Svtplay där bland annat Kissie, Linda Thelenius och Morgan Alling var med. De ämnen som togs upp var;

1. Big Brother - och om de som blivit psykiskt sjuka
2. Bloggvärlden - om Kissie i första hand
3. Barnmisshandel - i alla dess former, dessutom barn som farit runt på olika fosterhem

Om det första ämnet kan jag ju bara säga att jag skrattade då programchefen för TV11, Anton Glanzelius, satt och pratade. Han verkade vara helt bakom flötet, lät som en bebis och var allt annat än tillförlitlig. Håller med Linda som sa att dom bakom programmet skiter i de som går in i huset. Jag själv tycker inte synd om de som blivit sjuka av det här, ger man sig in i leken får man leken tåla. Dessutom kan man ju inte ha allt för mycket att förlora om man blir sjuk, verkar ju inte riktigt frisk om man går in där från början så. Men att den där Anton skulle spela nått jävla helgon var bara pinsamt. 

Angående bloggpratet så var det Kissie som var huvudperson och huvudämnet. De pratade om hennes propaganda vad det gäller plastikoperationer och bantningstips. Hon sa väl inget som talade för hennes IQ direkt men en grej hade hon rätt i och det är att hon inte velat vara någons förebild. Jag har alltid stört mig på då man läser i tidningar osv att alla ska vara förebilder, varför gör dom så osv. Ta Britney Spears, det spelar ju ingen roll vad hon gör så är det fel. Rakar hon skallen och slåss med paraplyn eller gör en ny musikvideo så är det ungefär lika illa. Människan är aldrig nöjd. Vill Kissie operera sig och roa oss så får hon väl det. Det är ingen idé att reta sig på det eller berätta tusen gånger om dagen hur ful hon är, för det är hon ju faktiskt, men det är lönlöst att säga det till henne för hon är en sån som aldrig skulle låta sig bli påverkad av det. Hon kanske sitter hemma och gråter för vad folk skriver, det får vi aldrig veta så då kan man lika gärna sluta tjata. Jag läser den för att den är rolig, för att man skrattar åt henne och för att se på alla fula bilder. De som ser henne som förebilder lär det vara större fel på i så fall än Kissie själv.

Och det sista ämnet handlade om folk som farit illa. De ska nu tydligen få 250.000 kr och en ursäkt av självaste Fredrik Reinfeldt. Vissa av de som debatterade och var offer nöjde sig med det och vissa var lite mer förbannade och skulle minsann inte nöja sig förrens dom fick 1000.000 kr. Jag känner en person som blivit illa behandlad som barn och jag vet att inga pengar i världen kommer få h*n att glömma. Därför tycker jag att det är lite tröttsamt då vissa vill mjölka ur hur mycket pengar som helst, vad ska det hjälpa då? Det här handlar om händelser för 20-50 år sedan. Håller med Kissie där, nöj er med dessa pengar och denna ursäkt (passa även på att kasta lite ägg på Freddan) så kan man försöka satsa på de 100.000-tals barn som far illa just nu.

Vad tycker ni?

Söndag

Tjing tjing.

Gårdagen var bra najs. Jag, syrran och Ella gick på marknaden men jag köpte ingenting. Meganöjd med min snyggtröja ;) Haha! Bra satt den också, ofc. Ella fick sin Barbapappa-ballong av Mamma (mormor) och guud vad hon lekt med den :D Igårkväll såg jag och syrran på Andra chansen av Melodifestivalen, men det var så råkasst så vi satte oss med Mamma och löste korsord i stället. Satt även och pratade om massa fyllor och tok man varit med om, en riktig tjejkväll - så kul! :D

Idag är det hemfärd och det känns heeelt underbart att det är Gävle man ska hem till och inte Hudiksvall. Riktigt pirrar i magen :) Haha. Jag har även en kissebebis som ivrigt väntar på mig, saknar henne.

Bloggar då jag är hemma igen, hejs!


Bilder från idag

Ella med sin Barbapappa-ballong som hon fick av Mommo :)

Lite namnsdagsfika

Mormor & Syrran :)

Rolf :)

Älskade du!

Syrran & Morfar :)

Tokfisan!

Hennes leende <3


Towe-dagen

Grattis på mig som har namnsdag idag :) Mamma kom och gav mig 100 kr i present i morse och lite senare kommer mormor och morfar också med nån namnsdagspresent, thihi :) Min familj är så goa!

Glömde ju skriva att igår innan vi åkte till Ockelbo så gick jag in på Stadium och köpte ett par skor. Hade sånna förut och det är dom bästa skor jag nånsin haft. Älskade dom verkligen och använde dom tills ena skon var helt öppen i fram, haha! Kostade egentligen 699 kr men jag fick dom för halva priset ;b



Snyggtröjan

Hej.

Tänkte lägga in en bild på mitt marknadsköp :) Det är ju Ockelbo Vintermarknad vilket betyder att man åker hem till Mamma, supermysigt! Vi ska snart äta middag, jag, Syrran, Ella, Mamma och Rolf :) Jag ska ta mig ett glas vin också, sen ikväll blir det mys framför tv:n!

                                                                      SNYGGTRÖJAN ;D



Uppe tidigt för en gång skull

Hejsan.

I morse vaknade jag strax före 8.30, då åt jag frukost och så har jag kollat på "Pappas flicka" sen dess, har ju hela säsong 2 nu också :) Sitter även och dricker en kopp kaffe, kan behövas. Jag somnade runt halv 2 igår .. Kom hem från Anna runt 23 sen kunde jag liksom inte somna. Har förresten lyckats få Anna att vara besatt av Glee nu också, jag är väl snäppet värre som faktiskt vill tatuera något med Glee - men Anna är på god väg hon med ;b

När kaffet är urdrucket ska jag ta en till kopp (då är man pigg) sen ska jag städa och stryka det som är kvar :) Lite senare blir det stan med Anna sen ska vi hem hit också ska jag göra mina fullkornspannkakor! :D

GLEE <3

Världens sexigaste, Mark Salling! "Puck"

Cory Monteith ;p "Finn"

Nästan alla :)

<3


Klar ..

.. eller nästan iaf. Haha, det tog 1 ½ timme att stryka det här lilla (se nedan). Men är man noga så är man ;b Får fortsätta i morgon för nu ska jag lägga mig i sängen och somna till "Pappas flicka" :D har 6 ny avsnitt att se.


Klara färdiga gå!

NU börjar jag med denna ofantliga strykning! Bloggar igen då jag är klar, så får vi se hur lång tid det tar. Jag gissar på 1½ timme ;b


Hjördan kollar på :)


Tisdag

Hejsan.

Idag är jag på fantastiskt bra humör :D Vaknade runt kl 10, åt gröt med äpple och kanel i sen drack jag 2 koppar kaffe och spelade Sims :) Ocn nyligen åt jag lite sen lunch, pancakes.

Resten av dagen har jag inte nå speciellt som jag ska göra, förutom att tvätta kl 16-19 :) Kan ju hända att dammsugaren åker fram också, thihi.

                                                          Världens godaste frukost!


RSS 2.0