Fick av min älskade då jag vaknade i morse, min underbara Kristoffer Hedman <3


Bloggtorka

Hej.

Jättelängesen jag bloggade nu känns det som. Men har varit upptagen med jobb och annat.

Hänt då? Singel är man igen, bådas beslut men tråkigt ändå. Julen är över också. Jobbade 7-16 på julafton sen firade jag med Mamm, Mormor och Morfar. Igår så firade vi plus syrran, Ella, Peter, Kajsa och Rolf hemma hos Mamma :) supermysigt! Sen blev det fest hos Matilda, med henne, Hannah, Linus, Baggen och några till. Jättekul! Jag och Matilda drog till Sjöbacken och var väl hemma efter 2 nångång. Matilda drog på efterfest och jag stannade hos henne, drack grogg och gjorde lite annat innan jag somnade kl 03.30. Jobb kl 7-13 idag, fy fan så trött jag varit. Är hos min fina Matilda nu och kollar på Sunes Sommar, hahaha!


Ny vecka!

God morgon!

Ligger just nu i sängen och blev väckt av att Rolf hade upp Sessan i sängen, blöt dessutom och sen kastade han snö på mig. Haha underbart ..

Igår var jag och gymmade på förmiddagen. Hade som mål att träna 3 dagar den veckan, men blev 4 så det är ju bra :) Sen solade jag. På eftermiddagen så gick jag till älsklingen och hade det bäst, kanske för han är bäst! På kvällen gick jag till Matilda och myste framför en Beck-film, eller ja, vi satt med telefonerna och hade Beck på i bakgrunden.

Idag har jag lagom mycket som jag ska göra. Klockan 10 ska jag träffa en tjej på Kommunal eftersom jag ska gå med i Facket. Sen ska jag till banken en snabbis, handla åt Mamma medan hon julstädar, träna och sola :)

Snö i Ockelbo <3


Söndag

Hejs.

Söndag, snödag - hahahaha.

Jävlar vad det började snöa här igår ;o wowowow. Det älskar vi, right? Well, idag har jag gymmat och solat, fett med skönt. Nu är jag hemma hos min älskade, mina fina, den übersnygga och lite speciella Stoffiebaby <3 Han står i duschen nu, var så jävla filthy. Vi ska nog kramas sen, kanske blir en sväng hångel också.

over and out / t.

Kanske det sötaste jag sett - nånsin!


Friday!

Hej!

Jisses vad denna vecka gick snabbt :) Skönt det. Igår kväll gick jag hem till min älskling och myste, mer mys i morse och nu sitter vi vid en varsin dator som dom nördar vi är <3 Jag ska strax gå hem till Mamma och svira om till träningskläderna. Underbart! Går bra med kaloriräkningen också, väldigt enkelt med appen jag använder. 

Fredag är det och hur ska man fördriva den på bästa sätt? Jo, jobba såklart. 14.00-21.15 :) 

Återstående jobbdagar är;

20/12
22/12
24/12
28/12
30/12
saknar så det gör ont ..

Nattjobb

Hej!

Ja i natt så jobbade jag :) Började kl 21 igår och slutade kl 7 i morse. Gick bra, lagom mycket att göra. Men man blir alltid sååå trött runt 3-4 tiden .. När jag kom hem så åt jag frukost, gröt, sen kröp jag ner i sängen. Vaknade nyss, kl 13 för att äta lunch.

Får se vad som händer resten av dagen, har galet mycket träningsvärk efter 2 dagar av gym (haha) så vet inte om jag ska vila kroppen idag och köra ett pass innan jobbet i morgon. Think so, eller bara köra ett konditionspass .. Hm får se. Sen ikväll ska jag hem till mitt hjärta och mysa!

Towe på gymmet ^^


Good day

Hejs.

I morse ställde jag klockan på 7 men gick jag upp? Nej. Skulle se Lucia på tvn som jag gjort sen jag var liten, men men. Vaknade strax före 10 för att jobbet ringde och gav mig fler jobbdagar, på julafton bland annat :)

Åt frulle, drack kaffe sen städade jag lite. Åt lunch, tog en dusch och bytte om till träningskläder sen gick jag till Matilda och drack lite kaffe. När hon gick till jobbet gick jag till gymmet och var där i 40 minuter, jävlar vad sköönt det var!! Nu är man igång igen :) gick hem, duschade igen och åt mat med Mamma och Rolf. Runt sju var jag och solade, nu kikar jag på Twilight på 5:an :)


Monday morning

Hejsan!

Jahapp då är det en ny vecka igen :) Skönt att dagarna går snabbt så man får flytta snart! Helgen har bestått av jobb fredag, fest lördag och jobb igår. Slutade kl 21, sen gick jag till Mamma och tog en dusch sen gick jag över till min fina älskling. Vi myste och kollade på film <3 I morse väckte han mig med kaffe. Gobiten :) Är hos Mamma nu, nyss tagit frukost, gröt och macka. Idag ska jag köpa gymkort, blev inget förra veckan eftersom förkylningen aldrig gav sig, men nu så är jag nästan helt bra :)


Grattis!

Hej.

Ja idag är det grattis till mig och typ halva Sveriges befolkning skulle jag tro, dagens namn är Anna :) Mamma kom in i morse med ett kort och 200 kr, sen ska jag få på posten av Mormor och Morfar också :)

Ikväll väntas det jobb, 14-21.15.


Jag hatar att komma på rubriker

Hola puta!

Ligger hos Matilda nu och snackar lite :) ska dricka kaffet snart, ska kallna lite först bara.

Idag har jag hunnit med en massa tycker jag. Gick upp kl 06.15, tog tåget till Gävle 7.15 sen cyklade jag hem till lägenheten. Tog lite kaffe sen drog jag till KOMVUX och gjorde mitt slutprov. Gick nog inte bra :/ men det visar sig. Efter det cyklade jag till Konsum och hämtade ut min nya parfym, "Versace - Bright Crystal", cyklade hem och packade sen åkte jag ner till stationen och tog tåget tillbaka till Ockelbo och gjorde lite lunch. Räknar kalorier lite, med hjälp av appen ShapeUp. Får se hur länge jag orkar med det ;b ska börja gymma i morgon i alla fall :)


Bilder

Bilder på det ja fick i födelsedagspresent, plus 2000 kr på Ikea & en Asti av Matilda ;)


Datablogg

Hejsan!

Känns som det var tusen år sen jag bloggade via datorn, men har ju inget internet hos Mamma så då blir det från iPhonen liksom :) Telefonen som jag för övrigt älskar mer än livet själv - nästan. Speciellt nu då jag har Spotify i den också, som jag längtat! Det enda som fattas nu är bättre hörlurar, mina gör nämligen asont :/ 

Well, sitter just nu hemma hos älsklingen. Kom hit igår efter att ha varit hos Matilda och så :) Jag gick upp kl 7 i morse och hade tvättstugan, den är klar snart skulle jag tro. Kristoffer har åkt iväg och jobbat, typ. Efter tvättstugan ska jag plugga järnet för i morgon har jag slutprov på min kurs!!! Lets hope I get it, wowowowow. Ska väl hem till Mamma sen, men måste snylta lite på älsklingens internet så jag kan få hem lite serier osv, fnissbus.

Slut!

Hej.

Ja nu är det slut på festande ett tag. Festa onsdag, var halvfull på torsdag sen festa vi fredag och igår, haha! Mår rätt kasst nu, halvförkyld och så men orkade jobba 14-21 i alla fall. Grymt kul helg, i fredags var bäst!

Nu är jag hemma hos Mamma och myser framför en film. I morgon ska jag vara med älsklingen! <3


Helg igen

Hej.

Längesen jag bloggade nu. Födelsedagen var toppen, ska lägga in bilder men det har krånglat :/ i onsdags var jag på Köpis med Annelie. Köpte till syrran, mormor och morfar :) Blev även lite grejer till mig själv, till nya lägenheten (a) hihi! På kvällen festade jag med Matilda, Niklas och älsklingen :) blev tokfull! Haha .. Igår så vaknade jag hos K, gick till Mamma och bytte om till min PoN, mys!! Sen gick jag till Matilda också drog vi till Atalanta :) sen blev det svull och film hos henne, men vi somnade. Haha! Var hos Mamma ett tag sen på kvällen tog vi en promenad :)


RSS 2.0