Nice day

Hej!

Blev Valbo istället för Gävle idag :) Roger åkte in till sandvik en sväng så gjorde jag och Wilma Köpis ;b Hon blev jättenöjd med allting och det blev jag med, haha. Så himla skönt att man slutat handla på krita, att bara gå in i en affär och betala sen är det klart liksom. Skön känsla :) Katterna (våra 3 underbara) fick kattmynta, nya leksaker, nya matskålar & underlägg och en ny klösbräda som gjorde succé! När vi kom hem hoppade Wilma i sin nya OnePiece som jag köpte åt henne, älsklingen kikade på tv och jag gick över till Marlene på kaffe och cigg :)

Sen blev det en dusch för Wilma och jag bäddade rent åt henne och oss. Nu har jag precis målat klart alla hallmöbler, älsk tog bort och målade fönsterbrädan - allt i vitt! Resultatet får ni i morgon. Är även i nere i tvättstugan, sen ska jag städa en sväng och göra rent plus byta sand i kattlådorna. Har varit en toppendag och morgondagen kommer bli om möjligt ännu mycket bättre! Åååh love life :D

Jobb väntar också såklart, men inte förrens på lördag - skönt ;) 


Massa Gävle

Tjena!

I måndags åkte jag in till Gävle och umgicks med min älskade vän Anna och hennes boyfriend Fredrik :) Så jävla längesen och vi hade kul som alltid! Gick på stan och jag handlade på Gina och H&M, massa fint :) Myste med deras två hundar också, Barker och Trey <3 Åkte hem igår.

Idag är det Gävle som gäller igen, men den här gången med lilla Wilma :) Vi två ska ha en tjejdag, shoppa, käka och mysa :) Hon är så ivrig och tycker det ska bli så roligt, gohjärtat! :)


Gooooood morgon!

Hej!

Blev rätt sent i natt för fröken Hamberg. Fick sån energi så jag städade till kl 1 ;b Så blev 20,5 vakna timmar för mig! Var nere i tvättstugan 45 minuter och greja, tvätta jackor och allt var det var :)

I morse ringde klockan 7.30, så då gick jag upp och gjorde frukost åt Wilma och så fixade jag håret på henne, så mysigt att ha en tjej att pyssla med :) Igår då vi hämtade henne så klängde hon på mig mer än vanligt och sa att hon saknat mig, sen viskade hon "jag tycker om dig Towe", aw!! Aja sen så packade jag ner böcker och läxan vi gjorde här om dagen i väskan. Sen gjorde jag en termos kaffe åt hjärtat och så åkte Wilma till skolan och älsklingen på jobbmöte :)

Nu tänkte jag ta frukost i lugn och ro, Verum hälsofil, Paulúns supermüsli och linfrön. Sen får det bli en hårdmacka, frukt och kaffe, mums!


Oh happy Sunday

Tjingeling!

Upp och pigg som en lärka kl 05.35 idag! Frulle och kaffe sen gick jag till jobbet och drog av ett pass, 7.00-16.00 :)

Älsklingen hämtade mig så åkte vi bara hem och bytte om till skoterkläderna sen åkte vi ut på en rääääcertur ;) SÅ JÄVLA KUL! När vi kom hem drog jag till Marlene på kaffe och cigg. Sen gick jag hem till R igen och vi hämtade hem lilltjejen från Gävle :)

Blev storhandling på Willys för 1500kr så nu jävlar går det inte in en grej till i varken kyl, frys eller våra 2 skafferier, haha! Wilma hoppa i säng och vi gjorde en grymt sen middag.

Nu har jag hällt upp ett glas vin och ska städa, greja i tvättstugan och ja, allt sånt där som jag älskar :)


Helg!

Hejsan!

Igår var jag ledig så medan Wilma var i skolan så åkte jag och älsklingen till mormor och morfar. Mormor fyllde år i måndags så då firade vi henne igår :) Hon fick en bok, choklad och liljor. Vi käkade mat sen drack vi kaffe och pratade och skratta en massa :)

På eftermiddagen åkte vi hemmåt igen och hämtade W vid skolan. Sen körde R henne till Gävle och jag städade lite här hemma. På kvällen var det bus och mys ;) No more info!

Ikväll har jag jobbat 16-21 och nu kollar jag på One Tree Hill :) Börjat om på säsong 1, så jävla bra! Nu kom älsklingen hem efter att ha varit på en skotertur med skoterklubben, så nu ska det pussas! <3


<3 så jävla snygg!


Fullspäckad dag!

I morse vaknade jag klockan 4, eller tydligen så gjorde jag det. Roger hade vaknat av att jag satte mig upp, surra nått och sen la mig igen, haha! Stackars älskling får aldrig sova för att jag alltid ska prata i sömnen ;p Aja, sen ringde klockan 05.35. Så jag gick upp, fixade till mig och åt frukost sen en kopp kaffe på det innan jag traskade iväg i 13 minus .. Men man vaknar ju av kyliga morgonpromenader ;) Tur man har en bit att gå så man får motion också!

Jobbade 7.00-13.00 på rehab, sen gick jag bort till stationen och solade 20 minuter och därifrån gick jag hem, hämtade posten och vattnade blommorna innan jag gick hem till älsklingen, bytte om och gav mig ut på en pw. Blev 3 km idag med, skönt :) Sen var det bara att duscha och fixa till sig medan R gjorde matlåda åt mig sen skjutsade han mig till jobbet igen, 16.00-21.00 på min vanliga avdelning. 

Har gått jättebra att jobba osv. NU känner jag mig ganska trött dock .. Fick skjuts hem av finaste Carro :) Nu har jag plockat ihop lite i köket och ska ta resten strax, sen gå ner i tvättstugan innan det blir mys! R har gjort så snyggt här hemma, satt alla lister och köpt en ny vattenkran till köket bl.a. Gillart!


Hejsan ..

.. Snacka om att vakna upp till superväder! Solen skiner och det är lagom kallt, typ 11 minus här. Men vad gör det så länge solen är framme :D

Idag har jag lite olika saker att göra. Ska snart plocka disk och göra fint i köket, bädda sängarna, samla tvätt och tvätta. Då det är klart ska jag ut på en skön pw runt Svackan :) Ja, sen är det väl typ dags att göra lunch innan jag börjar jobba kl 14.00-21.15. Så nu ska jag sätta igång här, full av glädje och energi :D

Gym

Hej!

Idag jobbade jag först 7.00-14.30, sen gick jag fram och uppdaterade mitt gymkort. Mötte Mamma efter vägen och vi fick ett tråkigt dödsbesked, en gammal granne vi hade :/

Väl framme på gymmet så körde jag på Crosstrainern i 30 min och sen körde jag olika maskiner. Blev mest ben idag. Måste försöka träna upp mig så jag pallar jobbet för ryggen strejkar mer eller mindre .. Blev där en timme sen kom världens finaste älskling och hämtade mig. Sen gjorde han middag och jag hjälpte Wilma med läxorna :)

Ska köpa proteinpulver på fredag då lönen kommer :)


Today has been a good day

Hej!

Idag har jag jobbat 13-21 :) Älsklingen hämtade mig efter jobbet sen fortsatte han i sovrummet. Så nu är råsponten uppe och nytt golv, så jävla fint! Duktig min karl ;) Bara nya tapeter också ska vi bygga egna soffbord sen så är det prima!


Bullbak!

Åh så mysig fredag :) Jobbade till klockan 14.00 sen umgicks jag med Marlene en stund.

Just nu så bakar jag bullar, älsklingen sätter upp råspont i sovrummet (igr la han nya golvet ;b) och Wilma leker med en kompis. Allt är underbart <3

Torsdag

Hej!

Ja då var ledigheten slut! Gick upp 05.50 idag, petade i mig lite frukost sen drog jag luvan över skallen och gick till jobbet i snöstormen ;b Har jobbat 7.00-13.00 och ska tillbaka 16.00-21.00 sen. Ikväll jobbar jag med Carro och är ensam delegerad men det gör inget. Har fått delegering på insulin nu också och i morgon ska vi ordna så jag får tillgång till vårat dokumentationsprogram "Procapita" :)

Aja, nu ska jag tvätta och städa Wilmas rum så det är fint tills hon kommer hem från skolan :) Sen ska jag plugga lite teori innan det är dags för jobbet igen.


Tisdag

Hej!

Igårkväll började jag röja nere i tvättstugan hemma hos älsklingen, blev en jävla skillnad kan jag säga ;) Grejat lite idag också och ska fortsätta snart om en stund.

Idag åkte älsklingen och jobbade runt kl 6, så jag väckte Wilma och sen åkte hon till skolan kl 8. Då la jag mig igen och sov till 10.40 typ. Upp och duschade och fixade mig sen vid kl 12 så gick jag hem till Annelie som bjöd på fika. Blev där lite över 1 timme sen gick vi hem till mig en snabbis och jag pulade in katterna i buren och packade med kattlåda och matskålar. Så nu bor dom här hemma hos älsklingen :) Bra för dom så slipper dom vara ensamma. Jag är ju ändå jämt här så. Deras hankatt, Katten satte dom på plats direkt men nu verkar det funka bra ;)

Sitter och glor på tv nu och väntar på att hjärtat ska komma hem. Lilltjejen har jag nattat så hon somnar väl när som helst :) Skulle pluggat också, men jag är så seg idag! :/ Vi får se!


Kär & galen

Jobbat 7-16 men nu jävlar är det mys med min älskling!


Torsdag

Hejsan!

Igår började jobbet igen, 7-13 och 16-21 :) På de lediga timmarna så var jag hemma och städade sen kom R över och satte upp mina lampetter och min Karlsson-klocka. Tjusigt! Jag ställde även fram vaserna och blommorna som jag köpte på Önska i tisdags, superfint!

I tisdags var jag även på Lenas och körde min sista körlektion, hade inte kört sen 12 november och jag var så duktig så jag fick en "guldstjärna" ;) Var ute på motorvägen och fy fan vad kul att köra snabbt! Nu ska jag ringa och boka halkbana (:

Ska käka lunch med boyfriend nu sen jobb 13.00-21.15!


Woho im awesome

Hejs!

Åh gud i tid vad skönt det var att få sova ut! Och vad skönt det är att veta att jag har 90% den här månaden ordnat för mig, så jag kan med gott samvete vara ledig dom dagar som jag är ledig liksom, utan att förlora något (:

Vaknade runt 9 men snoozade till kl 10, fniss! Sen gick jag upp och tog kaffe och cigg, duschade jag fixade mig innan jag travade iväg till tandläkaren. Trodde absolut att jag hade 50 hål typ eftersom jag inte varit där sen 2009 och har kassa tänder, raka och vita men väldigt lätt att få hål även om jag borstar som en dåre. Nåväl, hade inte ett enda hål och eftersom jag inte varit där på ett tag så hade jag 600 kr innestående så idag behövde jag bara betala 80 kr ;) Men tänk, nästan 700 spänn för att öppna käften?! Stööört.

Då jag var klar där och fått en utskällning för att jag har piercing i tungan och röker så skyndade jag mig ut, tog en cigg och mötte upp Denise (som luktar fis, ah ni vet). Så vi lunchade på Trillin och pratade en massa. Sen kilade vi in en sväng på Ica så handlade jag, sen skildes vi åt. Nu är jag hemma och håller på och städar, lyssnar skithögt på massa fina ballader och sjunger med. Eller just nu är det kaffe och cigg :) Har plockat lite men ska snart dammsuga och skura, tända massa doftljus och njuta av vad fint det blir, haha!


Söndag

Hola!

Söndag och slut på första veckan av januari, snabbt går det! Bara bra, för då är det sommar snart ;D

Har i alla fall jobbat 10 timmar idag, hade rast mellan 12.30 och 16 så då kom älsklingen över och drack kaffe :) Ikväll då jag slutade så gick jag hem dit för att pussas lite men nu så är jag hemma. Ska börja vara hemma lite mer för katternas skull, man märker direkt vad bra dom mår, just nu sover båda vid mig i soffan :) <3

Aja, nu ska jag fortsätta kolla på "Skilda världar", hihi!


Tacomys

Hej!

Ja då har man jobbat idag också då, 7-15.30. Delad tur i morgon sen har jag gjort 5 dagar och blir ledig 2 :)

Nu har jag och älskling nyss varit på Ica och handlat tacos! Ska bli mumma ;b Ikväll blir det lugnt med nån öl och umgås med folk, kanske lite skoter ;)


Helg igen då ..

.. och jag har jobbat som vanligt :) 14-21 blev det dag. Har jobbat 3 av mina 19 turer som jag har på knappt 3 veckor, rätt mycket pass ;b Har 145,75 timmar och ändå är jag ledig hela veckan i januari. Får se om älsklingen är ledig den veckan också, i så fall blir det fjällen eller nå annat mysigt :) Och om inte så jobbar jag lite till så jag får 100% istället för 90%. We'll see!

Just nu så spelar vi Kinect, jag kärleken, W och hennes kompis som ska sova över. Det är så mysigt och roligt med barn :) Är ute på trappen nu och tar ett bloss men ska gå in till mina hjärtan. Sooom jag älskar mitt liv! Vilken vändning det tog efter allt helvete - revenge!!!!! :D


Vardag

Hejsi!

Skriver lite snabbt bara för kärleken kallar :)

Jobbade först 7.30-12.30 idag, sen var jag hem och åt mat med min lilla familj, hihi. Vi hann även med att spela Kinect ett par svängar innan det var dags för jobb igen 16-21 :)

Nu har jag och älsklingen nyss myst till det i duschen ;b Men nu är det dags för filmmys också, "Taken 2" ska vi se :D


2012/2013

Tänkte berätta om mitt nyår :)

Klockan ringde 7 på morgonen och då var det bara för oss att väcka lillan och kliva upp. Hade packat det mesta men vi gick upp tidigt för att jag tar lite tid på mig på morgonen ;b Duschade och fixade mig sen efter 8 så åkte vi hem till mig, matade kissarna och så sen mot Preem för att köpa lite färdkost, och sen drog vi mot Hudik. Älskling och jag pratade så mycket på vägen så vi missade två avfarter men vi kom fram till slut ;) Haha! 

Väl framme hade syrran och Peter laddat upp med en brakfrukost åt oss som vi högg in på allihopa. Sen var det bara att hoppa i skoterkläderna så åkte vi 3, Peter, syrran, Mejja, Lars, Veronica och ett par andra grannar iväg till pulkabacken med skotrarna. Jag och syrran åkte bob ett par gånger men körde omkull hela tiden, höll på att skratta ihjäl oss! Och tydligen var vi väldigt roliga att kolla på för alltid då VI skulle åka så slutade alla prata och glodde på oss, haha ;b Baby och jag körde gaalet med skotern också, det är ju sååå kul! Burka och höll på :) Blev där någon timme innan vi for hem igen och syrran och Peter började förbereda maten. Jag och älskling intog bastun och sen bubblade vi och myste ;) Lilla Mejja fick vara med en liten stund också men sen då hon insåg att Mamma inte var med var det inge roligt nå mer :) <3


Vid klockan 18 så kom Peters föräldrar och lite senare kom Lars och Veronica tillbaka så åt vi 3-rätters. Först hummer (det åt inte jag), bröd och tzatziki, sen till varmrätt fick vi kallskuret, rotsaker i ugn, olika såser och sallad och till efterrätt panacotta med vit choklad och hallon - muums! Min syster är så duktig på att baka och laga mat :) Ja, sen dracks det och vi spelade Kinect allihopa. Då insåg jag att jag faktiskt är dålig förlorare? Har aldrig varit .. Fattar inte vad som hänt (a) Vi blev i alla fall utklassade av Peters föräldrar som aldrig ens spelat förr, pinsamt. HAHA! När dom åkt hem och tagit Mejja med sig (eftersom dom var barnvakt) så lyssnade vi andra på musik och dansade. Jag och syrran körde ett redigt nummer av "Dagny" och "Eloise", jävlar vad vi gick in för det med sprayflaskor som mikrofoner, hahahaha :'D 

Vid tolvslaget skålade vi alla med Asti och kollade på fyverkerier. Sen satt vi uppe en stund och smuttade lite innan vi la oss runt 01.30, duktiga vi! ;) 

På nyårsdagen väckte syrran mig med att vi skulle hämta hem ELLA! Oooom jag blev lycklig <3 Så det var bara att proppa i sig frulle sen for vi till Njutånger och hämtade hem henne. När vi kom tillbaka åkte Peter, älskling, W och Skrållan pulka i backen, Mejjsan kollade snällt på :) Var ute en liten stund och sen lekte jag med Ella i hennes nya Pippi-tält som vi byggde upp. På eftermiddagen bjöd Peter oss alla på käk innan vi åkte hem till Ockelbo igen, spelade Kinect tills vi stupade i säng alla 3 och idag har man sjuuukt med träningsvärk! 

Mitt nyår jag hade var det bästa på länge! Jag fick fira med min älskade syster och hennes familj, och med mitt älskade hjärta och hans underbara lilla dotter - jag är så lycklig för hur underbart mitt liv har blivit och vilken början på detta år. Åh jag bara njuter! 

Nyår!

Firat nyår med min älskling, W, syrran, Peter, Mejja, Monica och Lars-Göran - kvällen har varit toppen men skriver mer i morgon ;)


RSS 2.0