GRATTIS MOSTERS ÄLSKLING!

Idag fyller allas våran älskade Ella 2 år. Tänk att det var 2 år sen det bästa som finns
anlände till den här trista världen och livade upp den totalt. Jag är så lycklig och känner mig
så speciell att få vara moster åt denna underbara lilla tjej. Hon är så duktig på alla sätt, smart och
så rolig. Det finns inte en människa hon inte kan charma omkull. Moster är så stolt så hon kan spricka! Vi
har utan tvekan den bästa lilltjej i våran familj. Hon är bara värd det bästa och det får hon alltid genom en helt
fantastisk Mamma och låtsaspappa som alltid finns där för henne. Det gör även vi andra, vi kommer alltid skydda våran Ella med våra liv. Du räddar mig varje dag lillstumpan, du är det som betyder mest för moster. 

GRATTIS
på din dag älskade lilla Ella!
Jag älskar och skyddar dig föralltid <3


Hann inte blogga igår

Hejsan.

Det enda inlägget som gjordes igår var bilden på mitt hår som ni kanske märkte. Dagen igår började inge bra alls, jag var helt säker på att tåget brukar gå kl 06.10, så 05.55 cyklade jag hemifrån. Tur är det att jag alltid cyklar snabbt för kl 06.00 var jag nere och ser då att tåget går 06.05!! Snabbt som fan klev jag av cykeln och skulle låsa den, då tappar ja nycklarna (såklart) och jag tycker att dom flyger iväg. Letar i kanske 3 minuter sen ser ja att dom fastnat under sadeln? Skyndade mig att låsa, men eftersom jag var sååå jävla stressad så låste jag bara i bakhjulet. Låser ju alltid fast cykeln i nå stängsel eller så för att ingen ska kunna bära med sig den, men tänkte inte alls. Som tur är åkte Anna ner på kvällen och köpte ett till lås som hon låste fast den riktigt med - tack!

Väl framme i Ockelbo traskade jag till jobbet :) Sen var ju liksom allt bra. Jobbade 7.00-13.00 på Grön sida, sen gick jag hem och sov en stund. Klockan 15.00 väckte Mamma mig, då åt jag middag sen gick jag till jobbet och var på Annexet (demensen) kl 16.00-21.00, så jag gjorde ett 11 timmarspass igår. Såå trött i fötterna när jag kom hem, haha shit. Fikade kvällis med Mamma, Rolf och Sessan, myste supermycket med Sessan också. Gohunden <3 Sen tog jag ett bad, kikade lite på Prison Break och somnade. 

Nu blir det att sparka igång denna dag, för den blir inte lugnare! Update senare :)

Frissan efter ..


Jättenöjd! :)

Frissan före ..

.. nu ska jag cykla ner till frissan :D Lägger in en bild på hur det blev sen!


Man har att göra

Hej.

Här klev vi upp klockan 8.30 idag :) Så nu äter jag frukost sen ska jag kasta på mig kläder och cykla hem till Ella, sen drar vi till gymmet! Skönt skönt. När vi är klara där ska jag hem och duscha och sen ner på stan och leta efter nån mer present till lilla Ella, hon fyller ju 2 år på fredag - mosters hjärta blir stor! Och efter det ska jag till frissan kl 13.00, ÄNTLIGEN! 4 månader sen nu :( Lägger in bild sen ;b Jag ska dessutom hinna packa och plugga. Måste nog åka till Ockelbo redan ikväll för jag har fått mer jobb, men det var lite strul så jag ska ringa snart och höra hur det blir. Jobb på torsdag blir det i alla fall, en introkväll på "Rehab" :)

13 timmar senare

Godkväll.

Nu sitter jag redo och ska strax ta mig en skön dusch :) Har gått bra på jobbet idag, har så underbara jobbarkompisar. Alla är så snälla och roliga, lätta att jobba med. Kan inte vara mer än nöjd :) När det fanns tid över satt jag och pluggade, är på sista kapitlet som ja skulle läst förra veckan ;/ Ligger efter som fan men det är svårt att hinna med då man jobbar också. Men jag ska nog klara det minsann ;D 

Efter duschen ska jag kolla på Prison Break, borde se nyaste "Glee" men PB är ju så spännande så jag måste kolla på det. Sen då klockan slår 00.00 ska jag betala räkningarna, som alltid :) Sen är det fan sovdags, fullt upp i morgon med!


Nu har jag ..

.. duschat av mig lite efter ett intensivt och skönt gympass med älskade Ella, vi är såå duktiga :D Strax ska jag cykla ner till stationen och ta tåget till Ockelbo 10.10, framme ca 10.34. Då ska jag hoppa in i solariet sen kila hem till Mamma och göra i ordning lunch och matlåda. Sen traska till jobbet, 13.00-21.00 :) BRA DAG!



Men nu jävlar!

Drar till gymmet med Ella, fy fan vad ambitiösa vi är! ;D

Gymmat

Hejsan!

Nyss kom jag hem från gymmet som var mer lyckat än nånsin! Jag, Ella och Anna var där :) Jag och Ella följde efter varann typ hela tiden och gjorde samma saker, hihi. Sjukt nöjd med att ha löptränat som fan, ökat på maskiner, tränat med fria vikter, armhävningar, situps, balansträning m.m. Vi ville typ inte gå därifrån, haha! Nu ska jag in i duschen och stretcha sen äta mat :)

Ska även hinna med att sola, hem till Ella och greja med Tradera sen hem till Anna. HOPPAS JAG HINNER MED ALLT!

Inför vintern!

Klickade hem detta nyss från Nelly

Mössa, Resteröds 199 kr

Vantar, Svea 149 kr

Tubhalsduk, Dixie/MAJ 199 kr


Skickade med syrran att handla ..

... en tvättkorg & doftljus som jag tänt nu :) mys




Hjördis fick kloklipp & dusch idag i stället, nu tvättar hon sig för fullt :)


Dags att sparka igång dagen!

Hejsan!

Igår somnade jag efter 22 nån gång, så sjukt trött! Vaknade av att Prison Break-introt stod och lät på datorn hur högt som helst. Känner mig verkligen utvilad nu :) Jobb på måndag och torsdag igen, längtar redan. Så skönt att vara tillbaka på Bysjöstrand :D

Nu äter jag frukost och kl 10 ska jag ha tvättstugan, till kl 13. Det behövs ju kan man säga .. Synd att man är manisk och måste byta kläder varje dag, blir så jävla dyrt med tvättmedel, haha! När ja slängt i första maskinerna ska jag städa här hemma och baka nått enkelt. Får nämligen besök av syrran och Peter på eftermiddagen, kul!! När tvättis är klar ska jag ner till Friskis med Ella också. Har verkligen något att göra hela dagen - men vad ska man göra ikväll då?

Hemma i Gävle

Hejsan.

Nu så är jag och Hjördis på plats hemma hos oss igen :) Trötta är vi! Men ikväll är det mystajm. Jag ska strax klippa Hjördis klor sen ska hon ta en dusch. Själv ska jag ta mig ett fotbad, fila fötterna och lägga nytt nagellack. Sen ska vi bara slappa framför en film eller Prison Break - skönt! 

Min Social Omsorgs-bok. Blir mer plugg i helgen!

Hjördis var moraliskt stöd då jag pluggade ;b


Bloggtorka

Hejsan.

Sitter hos Mamma nu efter jobbet och ska snart åka hem. Bloggar om hur veckan varit då jag är hemma igen :)

puss på er!

Onsdag

Hejsan.

Idag är det jobbdags igen, 14.00-21.15 :) Hittils har jag inte gjort nå speciellt. Ätit frukost och kollat på Prison Break, inne på 3:e säsongen nu. Och nyss var jag och solade, blir brun direkt ^^, Om ca 1 timme ska jag laga lite lunch och innan dess ska jag duscha. Ser fram emot ännu en jobbdag med underbara jobbarkompisar och boende :)

Dryg att mitt internet sugerpitt då man är här i byn för idag kommer första avsnittet av Glee Säsong 3 ut :( First thing på fredagkväll är att ladda hem det i alla fall ;o 


Jobb jobb jobb

Hejsan.

Idag fick jag hux flux jobb :) 16-21 ikväll och så har jag jobb resten av veckan med. Hihi, askul! Nu ska jag ta ett bad sen sova. Hjördis är också med nu hemma hos Mamma och hon stormtrivs, lillgumman!

Överträffar mig själv

God morgon!

Igår gick det så sjukt bra på gymmet, jag ökade 10 kg (60 kg resp. 55 kg) på "fittmaskinen" också ökade jag massa andra också. Och nu på morgonen lyckades jag dra mig ut på en rask morgonpromenad, det har jag fan inte åstadkommit på flera år. Så jag är supernöjd ja ;b 

Nu ska jag ta en dusch sen äta gröt och dricka kaffe :)

Hej ny vecka

Hola!

Skönt med måndag, då kan man hoppas på samtal om mera jobb :) Hihi. Ska jobba 7-16 på onsdag i alla fall, längtar. 

Idag regnar det i Gävle, soom vanligt. Jag är så jävla less på detta regn så jag kan spy! Det har ju fan regnat i flera veckors tid och om det mot förmodan har varit sol så har det regnat samtidigt .. Ta mig utomlands!! Det är ju så jäävla kallt också, men jag vill inte använda min Fjällräven när det regnar så mycket, har däremot halsduk, vantar och mössa på mig nu för tiden. Brrrr!

Okej, dagens då? Nu ska jag hälla i mig kaffe och sen vid 13.40 ska jag infinna mig hemma hos Ella där hon och Anna väntar på mig så ska vi dra till gymmet. Jag ska köra sjukt hårt idag då jag bara hann med en snabbis igår :( Taggad! Sen ska jag nog vara hemma hos Anna skulle jag tro, hihi.

Mössa och idomin är ett måste för mig då det börjar bli kallt ute!


Myskvällen!

Hejsan.

Igår efter jag hade gymmat så var jag med Anna :) Vi satt och spelade till 4 i morse, haha! Men det gör inget ;b Kul vare! Jag vaknade runt kl 10 och fick nå ryck så ja börja städa deras kök, haha. Sen drog ja hem vid typ halv två, handlade och packade träningsväskan. Drog ner till gymmet med Ella, blev dock bara 30 min för mig för sen hade jag bråttom hem.

Fick besök av världens bästa kille, gud vilken underbar människa. Han åkte nyss hem och jag saknar han redan, tycker ooooom! Ah så nu ska jag väl spela lite kanske och sen sova. Hoppas på en händelserik dag i morgon :)

Idag är det lördag ..

.. för den som missat det :) 

Igår tillbringade jag dagen med att plugga lite grann. Sen gjorde jag mitt första delprovi Social Omsorg, tror jag fick alla rätt faktiskt! Också gjorde jag ju den obligatoriska Närvaron/prov och där fick jag som vanligt 2 rätt av 2 ;D På kvällen mötte jag upp Anna, Fredrik, Muffe, Jensa och Kim vid Konsum också handlade dom till tacokväll! :) Mumsi. Vi käkade allihopa, jag hällde i mig 2 flaskor vin och jag och Anna spelade ofc ;b Pratade även i telefon med den bästa personen som finns, det finaste som finns. Gohjärta! Hihi, så mys :) 

Kom hem i natt nån gång, låg och kollade på Prison Break till 4 i morse så jag är rätt trött måste ja säga. Men häller i mig kaffe nu så det här ska nog sluta bra :) Klockan 14.00 ska jag gymma med Ella sen ska jag nog hänga hemma hos Anna och Fredrik skulle ja tro :D


Tant Towe

Hejs.

Känner mig som Agda 78 år ungefär - är det verkligen bara jag i hela världen som ärligt tycker att det är så jävla kul att städa, diska, tvätta och stryka?! I så fall får jag väl vara stolt över att vara så unik, but still. Haha!

I alla fall då så gick det superbra på gymmet med Anna, vi är så duktiga så :) Köpte ett nytt månadskort och det ska jävlar i mig användas flitigare än det förra. Räknade ut hur många gånger jag gymmat på 5 veckor (sen jag började sist) och det var ynka 15 gånger ;/ Kunde varit 25 liksom! Så nu har jag allt uppskrivet och kommer skriva upp varje dag ja tränar, men tror inte det kommer bli nå problem. Jag mår såå bra då jag är på gymmet :) Skönt att se resultat på kroppen och hur mycket man pallar då man väl är där. 

Efter gymmet tog jag en dusch och sen drog jag till Willys och handla lite mat och så. Käkade sen började tvättstugan kl 19 och den är jag snart klar med. Där i mellan har jag plockat ihop, dammsugit och rensat bland lite papers. Ska strax ställa mig och stryka och kolla på Prison Break samtidigt, mysigt tycker jag :) 


Torsdag

Hejhej.

Idag är ju dagen jag egentligen ska göra mitt hemska matteprov, men efter att ha insett att jag inte fattar ett skit vad det vi gör så ska jag avstå. Kommer inte fullfölja kursen, inte den här gången heller - men hey, nästa gång blir ju 3:e gången gillt ;b Får fokusera på Social Omsorg nu och få högsta betyg på den kursen i stället. Någon som behöver köpa mattebok förrresten? Hör av er! :)

Så ja, idag så ska jag plocka tvätt här hemma för kl 19-22 är det tvättstuga för min del. Och innan dess ska jag uppgradera gymkortet 1 månad till, så det blir gymmet med Anna kl 14.00 :) Nå mer har jag inte planerat än så länge. We'll see!


Tiiiidig morgon

God morgon!

Här slog vi upp ögonen 04.50, mhm rätt trött var jag men just nu känner jag mig pigg. Äter gröt, dricker kaffe och lyssnar på musik :) Jag ska till Ockelbo och jobba that's why im up ^^ Minns dock inte när jag slutar .. Haha! Anyway blir det att jag stannar hos Mami en sväng så hon får hjälpa mig med matten .. Update sen! 

Ha en bra dag!

Bilder från syrrans 25-årsfest!

Här sitter vi i bilen till lokalen :) Familjen liksom.

Peter & Syrran :)

Syrran, Mami & jag :) 

Emelie <3

Mormor & morfar <3

Emelie, Niklas & jag :)

Fylleskalle :)

Dans ;D

Emelie, Niklas & jag igen :b

Tessan :)

Några som äter :)

.. resten finns på Fb.


Tisdag = att-göra-dag

Hejsan.

Igår var jag och jobbade i Ockelbo på mitt gamla jobb. Har ju inte varit där på ca 1 år så hade intro igår och ska ha det i morgon med. Gick i alla fall superbra, hade så goa jobbarkompisar. Dock märks det att man är lite ringrostig, men det kommer väl snart. Slutade kring kl 21 och då fick jag skjuts hem av Lina som jag jobbade med eftersom hon ändå bor mitt emot Mamma. När ja kom hem dit så hade Mamma gjort te och macka, goobit <3 Sen satte vi oss och kollade på en film, hon tvignade mig för det är en film jag verkligen inte har velat se - "Hur många lingon finns det i världen". Men den var rätt kul :) Klockan 22.29 gick tåget hem mot Gävle, var framme 22.51 och då satte jag mig på cykeln och cyklade hem i spöregn, haha. Väl hemma tog jag en dusch sen kollade jag på Prison Break tills jag somnade.

Klev upp strax efter kl 9 i morse. Sen dess har jag ätit frukost och städat. Är dock inte klar än, har bara plockat ihop, dammsugit och städat badrummet. Sen ska jag diska och skura golv med :) Efter det är klart ska jag sätta mig ner och fightas med matteboken från helvetet. Har ju prov på torsdag och även om jag misstänker att jag inte kommer klara det ska jag fan försöka i alla fall! Pernilla som jag går i samma klass med ringde för en stund sen och peppade mig och sa att jag får ringa då jag vill ha hjälp, gobit :) Ah, sist men inte minst så ska jag stryka innan det är sovdags. Ska upp kl 5 i morgon, yey! Tåget till Ockelbo går 06.05 sååååatte .. 

Bilder från i lördags kommer, om min kära syster behagar skicka dom nån jävla gång! :b

25-årsfest!

Hejsan.

Igår runt klockan 17 så packade vi in bilen med grejer sen åkte vi alla, syrran, jag, Peter, mormor, morfar, mamma och Rolf, till lokalen som vi skulle vara i. Så började vi greja i ordning allting, jag och mamma gjorde sallad och sen hjälpte hon syrran med förrätten. Fick toast med 2 olika röror på, till varmrätt blev det stek, hemlagad potatisgratäng, såser och sallad, till efterrätt vit chokladkladdkaka. Den hann jag dock aldrig smaka på :s Festen var i alla fall rolig och Jonna var sååå fin :) Ah också kom ju allt folk förutom oss då, askewl!

På natten drog jag, Emelie, Håkan och Niklas in till stan för att tampas med vakter, den ena värre än den andra. Först kom vi inte in för att jag inte hade leg, sen var Niklas tydligen för full (vilket han absolut inte var :b), sen fick inte Håkan hänga in väskan. Hahaha, alla krogar i Hudik suger ju balle, eller vakterna i alla fall. Sen så blev jag återigen nekad av en vakt, då gick vi iväg nån minut och sen tillbaka och då sa det dumma fanskapet "välkommen in", hahahaha! Det sög där inne i alla fall så vi drog till Möljen där Håkan och Emelie köpte mat, sen kom taxin och precis då vi hoppar in kommer en jävla hagga och ska försöka sno taxin, blir skitsur då hon inte får den och smäller igen dörren, haha! Jisses .. Nöjd med helgen i alla fall :) 

Idag har man varit handlingsförlamad tror jag .. Vaknade nån gång i morse hos Emelie, gick upp och drack juice och mjök sen la jag mig igen. Vid typ 11.30 gjorde Emelie frukost åt oss alla sen duschade vi. Och efter det satt vi mest och sölade. Drog till Frasses och käkade sen drog Emelie, Håkan och lilla Bella till Östervåla medan jag och Niklas åkte ut till Saltvik för att hömta mina saker, sen åkte vi till Gävle för att släppa av mig och sen åkte han hem till sig :) Nu sitter jag och är hungrig och trött. Ska kolla på Prison Break och bara myyysa! Blev inga bilder tagna av mig tyvärr men ska be syrran skicka alla :) 

Fieesta!

Hejsan.

Igår så gjorde vi inte så mycket, tog det mest lugnt också fixade vi i lokalen som vi ska vara i ikväll :) Jag och syrran frös som fan så vi badade först i jacuzzin sen i bastun, meegamys! Och sen kollade vi på film, fast syrran och Peter somnade så då gick jag upp och la mig i sängen och kollade på Prison Break, men jag somnade också tydligen, haha.

Idag har vi grejat i ordning mat, mest Jonna och Peter. Så jag ska dammsuga snart sen lär man börja fixa sig :) Skriver i morgon!

Tåget

Hejsans.

Nu sitter jag på tåget mot Hudik. I morgon ska min älskade syrra firas, jävlar i min lilla låda vad full jag ska bli! :D Kommer nog bli grymt. Har köpt ett par nya pumps också, högre än dom andra, satt huur bra som helst. Me like ;p Jaja, nu ska jag fördriva tiden med Prison Break <3 Update ikväll.

Fullproppad dag

Hejs.

Idag kommer jag ha att göra i alla fall ;O

jobba 7.15-15.15
gymma 1 timme med Anna
duscha & laga mat
gå på mattelektion 18-21


Ikväll SKA jag sova i tid, eftersom jag kan sova nu. Visst att jag klarar mig på 5 timmars sömn men tänk vad skönt och vakna också har man sovit 8 timmar? :) Underbar tanke på morgonen, på kvällen resonerar jag heelt annorlunda :b

Igår efter gymmet hade jag tvättstugan, 19-22. Stod även och strök i ca 2 timmar :) Bara resten kvar .. Haha. Var tvungen att tvätta eftersom jag åker bort på fredag och blir borta hela helgen så.

Jobb & gym

Hejsan.

Kom nyss ur duschen efter att ha jobbat intensivt från 7-16 sen gymmat stenhårt 1 timme på det ;b Hemskt nöjd eftersom jag som vanligt ökade på maskinerna - och ja, man får skryta. Kul att man är bra på nånting, haha. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar nån gång sen kl 19 är det tvättstuga! Den är klar 22 och jag skulle tippa på att jag är rätt slut då, men man vet ju aldrig, kaaan ju bli lite Prison Break ;D

Onsdag

God morgon.

I natt sov jag, tack och lov! Mysfaktor att ha tv:n på då man ska sova, även fast jag stänger av den mitt i natten :b Nu ska jag cykla ner till jobbet, första patienterna kommer 7.45 så :) Har även skolböcker med mig, hepp hepp!

Kvällsinlägg

Hej.

Idag har det varit en bra dag. Jag har haft nått att göra hela tiden vilket jag gillar, hihi. När ja kom hem från jobbet gjorde jag lite mat sen diskade jag och städade ihop lite. Senare på kvällen tog jag en powerwalk på 40 min, suuuperskönt! Älskar luften ute nu, den går att andas till skillnad för hur det var för ett par veckor sen. Väl hemma tog jag en dusch och peelade mig.

Nyss har jag sett 2 avsnitt av Prison Break :D Har lånat hela boxen av mami som hon fick av mig i julklapp, hihi. Tänkte lägga mig i sängen nu och försöka sova. Jobb i morgon igen!

Svar till anonym: Ja, dom är grymt bra - om man håller sig till vanlig kost, mindre portioner, mindre onyttigt och en jävla massa träning :) Dom innehåller ju synefrin så. Köp vettja! :)

Svar på kommentar

Tänkte svara på en anonym kommentar gällande mina piller som jag äter. Kan väl säga så mycket som att dom fungerar än :) På 7 dagar med intensiv gym och konditionsträning + 4 tabletter om dagen (2 på morgonen och 2 på eftermiddagen, alltid på fastande mage) har jag gått ner 3,4 kg. Nackdelen är fortfarande att man till och från får hemska värmevallningar och högt blodtryck, men håll koll på det bara så är det lugnt! :)


Tisdag

Good morning!

Sitter och njuter vid nydatorn, börjar känna mig bekväm med den nu :) Alltid knepigt i början, men det kommer till slut. Har lagt över alla miljoner bilder jag hade på den förra datorn och igår började jag lägga över filmer, det tar lite längre tid dock. Vet inte vad jag ska göra med den sen, kasta den åt helvete bara? Eller finns det nå ställe där man kastar datorer kanske? Skitsamma, inte aktuellt riktigt än i alla fall.

Äter bästa frullen nu, som jag helt glömt bort tills för 1 vecka sen. Verum Blåbärsfil och havrefras, mumsi! Dock håller man sig inte lika mätt som på gröt, men det går i alla fall :) Thanks to the pills! Nu ska jag till joppppet, hihi.

VILL JU SJÄLVKLART OCKSÅ PASSA PÅ ATT GRATULERA MIN UNDERBARA OCH HELT FANTASTISKA STORASYSTER JONNA PÅ HENNES 25-ÅRSDAG! GRATTIS ÄLSKADE DU, HA EN TOPPENDAG!!



Ny dator!

Hejsan :) 

Just nu sitter jag vid min splitternya dator, hihi. Eftersom min gick sönder i söndags då jag lyckades hälla lite vin på en del av tangentbordet, men ja alla tangenter slutade funka. Köpte ett externt tangentbord idag och det funkade till och från så då fick jag nog. Jag, Anna och hennes pappa drog in till Köpis och jag köpte alltså en ny dator, Anna en ny mobil och Mats en elvisp :) Haha!

Jag är i alla fall suupernöjd :) Lite ovan bara, det är en HP och förr hade jag en kass Packard Bell, höll knappt 2 år. Lägger in bilder sen då jag grejat med allt, hihi.

Fixa

Hejsan.

I morse var jag rätt seg då jag vaknade, var väl vinflaskans fel? Hihi. Upp kom jag i alla fall, tog en dusch och snyggade till mig lite sen cyklade jag ner på stan och mötte upp Emelie, hennes bror Johan, syster Julia, Mamma Maria och dotter Isabella :) Jag, Emelie och Johan intog systemet på dirr. Sen gick jag och Emelie och käkade och pratade om allt, så jävla skönt att få ventilera allt man sitter och trycker på!! Sen blev det lite spring i olika affärer och jag som inte borde handla har som vanligt ingen självdiciplin. Okej att det inte var nå mycket jag köpte but still (a)

Nu är jag hemma i alla fall, huuur trött som helst :o Ska lägga mig och vila 30 min tror jag sen börja städa för ikväll blir det förfest hemma hos mig ;b yeyeyeye. Kommer bli kul! 


Gry-hym!

Hejs.

Kom nyss hem från gymmet. Var där 1 timme as always :) Gick så jävla asbra idag. Körde hårdare på uppvärmingen och sen ökade jag 10 kg på benpressen. Klarar 60 kg nu! Det kanske inte är mycket då killarna typ tar 150? HAHA! Men det är en början i alla fall och när jag började gymma för 4 veckor sen så klarade jag bara 40 kg. Ökade även 5 kilo på båda fittmaskinerna. Haha, det är i alla fall vad jag och Ella kallar dom. Dom tränar insida/utsida lår/rumpa - asbra med andra ord ;b Tar nu 40 resp 45 kg på dom. Grymt nöjd är jag!

Nu ska ja duscha sen äta lite mat. Ikväll blir det en vinflaska för mig, kände för det. Typ fira att jag lämnat in uppgiften och var helt awesome på gymmet? ;) ohyeah.

Sista rycket

Hej.

Känner att jag helt tappat bloggkänslan. Mina dagar är ju i alla fall likadana? Haha .. Får se hur länge det håller i sig - I want a life adjustment!

Idag är det sista rycket med Social Omsorgs-inlämningen. Det kanske har varit lite luddigt vad det innebär? Jag ska försöka förklara. Varje vecka (som jag skrev förr) så får man all info om hur och vad man ska göra varje dag. Den här veckan ska jag ha gjort 5 mindre uppgifter som handlar om de 3 kapitel jag läst;

1. Social omsorgshistoria
2. Lagstiftning, mål och riktlinjer
3. Förhållningssätt och möte mellan människor

Det är dom 3 kapitel jag läst om, sida 7-50. Och de 5 "mindre" uppgifterna har jag svarat på (1 kvar) och det ska nu in och det kallas för Inlämningsuppgift 1. Det, plus att jag varje fredag måste göra ett lite prov som är i stället för närvaro. Det kan vara nån fråga jag ska kryssa i bara, om det jag läst. Det kanske låter enkelt? Njaa .. Just dom här 3 kapitlen har varit hur tråkiga som helst att läsa om. Men redan i kapitel 4 kommer det handla om roliga grejer, så jag ser fram emot nästa veckas jobb (: 

Någon mer som pluggar på NTI-skolan??

Ockelbo-tripp

Hejs.

I morse klev jag upp kl 8, huuur trött som helst! Och jag frös dessutom :( Så in i duschen med mig, nyss har jag haft på lite smink. Kändes som att jag skulle svimma ett tag :s Jag lider nog verkligen av sömnbrist nu .. För nej, jag sov knappt nå i natt heller. La mig kl 1 för att försöka sova, men klockan blev 03.50. Det var sista gången jag kollade på klockan. Sen vaknade jag kl 5, så då gick jag upp och drack vatten .. 

Jaja, anledningen till att jag är uppe tidigare än vanligt är för att ja ska ta 10.10-tåget till Ockelbo. Mamma ska hjälpa mig med min Social Omsorg. Vårdbiten kan ju jag, men det är så jävla knepiga ord, formuleringar och meningsuppbyggnader som jag inte fattar ett skit av. Så det får bli Mammas uppgift :) Men åker hem 15.26 igen för jag ska ju på matte kl 18. 

Ha en bra dag!

RSS 2.0