Sista dagen på 2010

Hejhej.

Guud vad skönt att det här året snart är över. Det har sugit rätt bra .. Fast vissa saker har ju varit bra. Som min flytt till exempel :) Men mer dåligt än bra. Hoppas att 2011 blir mitt år, den här gången har jag lite mer planer än sist. Och jag ska fixa allt ;b

I dag har jag inte gjort så mycket. Vaknade kl halv 11 av att Hjördis la sin tass på min arm då klockan ringde. Hon tyckte väl att det var dags att gå upp :) sötbeby. Då gick jag upp, gav henne mat och sen gick jag till Hemköp och köpte groggvirke och strumpbyxor tills ikväll. När jag kom hem fållade jag upp mina gardiner och nu har jag precis målat naglarna med det supersnygga nagellacket som jag fick av mormor och morfar i julklapp :) Medan det torkar kollar jag på sista avsnittet av PB, säsong 1. Sen har jag säsong 2 som väntar ;b hihi.

Runt halv fyra eller fyra så kommer min bror Roy hit och då åker vi till Ockelbo :) Han skulle ändå dit och ville ha sällskap så då åker jag med honom i stället för att ta tåget, bättre. Så de kommande timmarna ska jag packa ner allt jag ska ha med mig, sen städa ihop här :)

Ikväll kommer det bli så jävla kul! Har bokat taxi som ska hämta mig i natt också annars kommer fylle-Towe somna i nån snöhög och tvärdö eller nå, haha. Så det är skönt att det är klart :)

Ha ett jätteroligt nyår allihopa!

Dag 30

Ett sista ögonblick.

Vem sa att ögonblick måste vara något av glädje? Jag bär på ett ögonblick som för all framtid kommer göra mig förkrossad. Jag minns det som igår ..

Jag var 14 år, det var ca 1½ vecka före min 15-årsdag. Jag var hemma hos min dåvarande pojkvän i Sundsvall eftersom jag hade praktik på ett bageri där. Den här dagen hade jag stannat hemma eftersom Pappa var så sjuk och det enda jag kunde tänka på var honom. Anton var i skolan och hans föräldrar på jobbet. Dom enda som var hemma där var jag, Max och Simon - deras hundar. På förmiddagen ringde jag till Mammas jobb för att fråga om hon hört något mer om Pappas tillstånd. Personen som svarade i telefonen berättade att Mamma hade gått hem tidigare. Jag antar att jag redan då insåg vad som hade hänt. Jag ringde Mamma och frågade varför hon var hemma, det blev tyst i luren sen sa hon, "Towe, nu är Pappa borta". Mitt huvud värkte, allt snurrade och mitt hjärta höll på att brista. Han dog och jag var inte där, han var inte ensam, men jag var inte där. Efter att Mamma och jag hade pratat klart ringde jag Anton och han tog bussen hem direkt. Tills dess satt jag i trappan, med Simon i min famn och Max's tass på mitt ben. Han var en hund som inte tyckte om andra än Antons Pappa, men just i det ögonblicket var det som om han förstod något. Så han satte sin tass på mitt lår och bara satt där. Vi tre, i trappan. Jag kommer aldrig glömma, då jag förlorade min Pappa - halva jag.

Jag älskar dig Pappa, min ängel i himlen!

Bilder as I promised

I påsen var det 1 par khakibyxor, 1 sport/vind-jacka till i höst, 1 vitt linne, 1 ljusblå och-vitrandig skjorta, 1 par pumps & 1 tröja :)



Hjördis mat och-vattenskål :)


Mina nya pumps ;b


Jag idag :)


Trött bebis :)


Min dag

Tjingeling!

Skrev ju tidigare vad jag skulle göra. Men vi tar om det, i detalj. Haha :)

Runt 12.30 gick jag ner mot stan, trodde jag skulle till Arbetsförmedlingen på Ruddamsgatan - men icke. Det är nämligen den för ungdomar. Så jag fick kila iväg till den "riktiga" på Nygatan. Hann in i sista minuten :) På det mötet fick jag veta allt jag redan visste. Satt och skrattade inombords, har nå hört nå så töntigt som "jobbcoach"? Herregud, man får inte jobb via AF längre, allt handlar om erfarenhet, referenser och braaa kontakter. Fast det är ju 1 positiv grej med Jobbgarantin - man får pengar. 135 kr om dagen, uuuuha så generöst ;) HAHAHAHA!

Nåväl. Efter det übertöntiga "mötet" så gick jag till Designforum och hälsade på min snygging Johanna som så duktigt jobbar där :) Den tjejen kan sälja, det är andra gången av två som jag köper nått då jag går in där. Haha :) Nu köpte jag en mat-och vattenskål till Hjördis för 85 kr, det är min lillfis värd :) Då vi hade pratat en stund gick jag till Apoteket, köpte Avmaskningsmedel till Hjördis och Försvarets hudsalva till mig själv. Sen kilade jag upp till systemet och köpte 1 Bacardi Grand Melon (asgott att grogga med Schweppes Lemon), 2 Bacardi Mango och 1 Smirnoff Ice. Efter det åkte jag hem, åt mat och gick till Konsum för att hämta ut en säck (!) med kläder från H&M, har nog aldrig fått så mycket på samma gång, haha. Och 2 filmer från Discshop som Mamma beställt genom mig :)

Ja sen dess har det inte hänt mycket, jag sitter bänkad framför Prison Break minsann ;b Ska snart ta den dagliga duschen sen krypa ner i sängen och fortsätta kolla :) Lägger ut lite bilder senare.

Dag 29

Mina ambitioner.

Jag ser mig själv som väldigt ambitiös :) Jag har ju som sagt 3 olika timvikariat, även om det inte är nå fasta jobb så är det väl ändå ganska ambitiöst att slava runt i halva Gävleborg? Haha. Så lite work-aholic är man ju. En bra ambition!

Jag är även bra på;

- att sjunga
- att städa (faktiskt, lite manisk till och med)
- att få folk att skratta
- att reta gallfeber på folk ;p (förmodligen med den här listan också)
- att sminka mig
- att lyssna
- att prata
- att såra (med min ärlighet)
- att stryka
- att brygga kaffe
- att baka äppelpaj
- att inreda
- att gå upp tidigt även om jag la mig sent
- att avsluta saker och ting
- att få som jag vill
- att jobba
etc .. Towe är bra på massor!

Lill-lördag

Hejsan.

Idag är det onsdag - går inte veckorna sjuk fort? Det var ju nyss julafton och nu är det snart nyår. Appropå nyår så ska jag fira det i Ockelbo. Först äta finmiddag med Mamma och Rolf, sen ska jag på brakfest hos Annelie och Thomas. Det ska bli sjuukt kul! :D

Alldeles strax ska jag fixa i ordning mig lite och sen dra ner på stan, ska på nå jävla möte på Arbetsförmedlingen. Ett möte jag redan vet allt om så jag fattar inte varför jag ska offra min dyrbara tid till den där skiten? Men det är väl lika bra att man går dit så man slipper de där jävla idioterna ett tag. Inte för att dom hör av sig allt för ofta (tack och lov).

När jag är klar där, det skulle ta ca 1½ timme, då ska jag gå in på Apoteket och köpa avmaskningsmedel till min lilla Hjördis. Sen kila iväg till Konsum och hämta ut 2 filmer som Mamma beställt och ikväll tänkte jag sola :)

Dag 27 (dag 28 igår)

Min favoritplats.

Det finns 3 ställen jag älskar att vara på.

Det första är hemma hos Mamma i Ockelbo. Det är viktigt för mig att vara med henne så mycket som möjligt. Den som har två föräldrar kan aldrig förstå hur det är att bara ha en. Hon är helt underbar och har alltid gjort ett fantastiskt jobb som Mamma. Dock finns det alltid en rädsla att mista henne, då Pappa dog blev hon dubbelt så viktig. Så att få vara hemma hos Mamma, med henne är min favoritplats nr 1.

Nummer 2 får bli hemma hos mormor och morfar i Hofors. Då man kommer tid slappnar man av så mycket att man blir som ett kolli. Haha :) Det är så skönt, avslappnande att vara där. Man blir hur bortskämd som helst, det är rena terapin att komma dit.

Sist, men absolut inte sämre ställe än nått annat är självklart Marmaris :) Jag kan inte ens sätta ord på hur underbart fantastiskt det var där. Ett riktigt paradis, man undrar ju varför man bor i en igloo halva året då det finns ställen som Marmaris? Underbart är det, helt underbart!

Hemma i Gävle

Hejhej.

Ja idag kom jag hem. Inte för att det har gjort något att varit hos Mamma, det har varit helt underbart! Vi såg 4 avsnitt av PB igår, nu kan jag inte tänka på nå annat :O Måste låna alla säsonger av henne då hon kollat klart, hihi.

Jag fick skjuts av Annelie och Thomas hem. Först var dom så snälla och skjutsade Mamma till affären så hon slapp gå med sitt onda ben, sen skjutsade dom hem henne också. Och sen mig och Hjördis till Gävle :) TACK SÅ JÄVLA MYCKET! Och inte begärde hon nå pengar heller, men jag gav ändå :)

Så ja, nu är man hemma. Jag har packat upp alla julklappar och ska väl laga mat snart, men jag måste gå och handla lite först :) I morgon ska jag jobba, sitta extra-vak på Infektion as always ;b 15-22, najsnajs. På fredag kommer min älskade bror Roy och hjälper mig med att sätta upp min snygga vägglampa. Han är världens snällaste :)

Dag 28

Det här saknar jag.

Min Pappa. Jag saknar honom så det gör ont i mig :( Finns även vänner som flyttat långt bort som jag saknar mycket ..

Annandag Jul

Tjing!

Oj vad denna julhelg gick snabbt? Jag som längtat så mycket efter jul och nu är den snart över. Jaja :)

Igår blev det lugnt för min del i alla fall. Satt hemma med Mammsen, det är guld värt nu för tiden ska ni veta. Så idag mår jag toppen, till skillnad från många andra ;) Men det är rätt, man ska supa på juldagen. Jag bangade, I did. Men nu laddar jag dubbelt till nyår i stället, kan bli farligt ;b töhö

Skulle egentligen åkt hem till Gävle idag, Marlene skulle skjutsa mig men vi är båda ganska insnöade där vi sitter. Så i morgon ska vi göra ett försök att ta oss in till Gävle. Så i stället satt vi och pratade resor över telefonen. Marita har hittat superbilliga resor till Marmaris. Vi ska tillbaka i Maj, lääängta! Vi bokar nog redan i slutet på Januari. Inte med Detur den här gången, sämsta någonsin! Längtar så jag kan dö :D Bara den som varit i Marmaris kan fatta vilket paradis det är.

Nu ska jag fortsätta umgås med Mamma. Jag gav henne alla säsonger av Prison Break, 4 säsonger och 1 film. 58 timmar och 58 minuters njutning, fy fan vilken bra serie! Jag och Kristoffer såg på hela kladdet på den tiden då vi var arbetslösa, snacka om att tiden gick :b Så äre, se det vettja!

Dag 26

Mina rädslor.

Jag är rädd för onödigt många saker. Främst döden, får panik bara tanken av att dö. Även vetskapen av att jag kommer mista alla runt omkring mig, det är ju så jävla hemskt :(

Sen finns det mer eller mindre bagateller, såsom kryp i alla dess former. Då jag var yngre var jag astuff, då kunde jag slita maskar mitt itu, elda myror och hoppa ihjäl spindlar. Nu för tiden törst jag inte ens smälla en mygga, haha. Skulle aldrig falla mig in att smälla myggor med händerna mer, det får bli med en tidning eller så. Fast då blundar jag oftast vilket resulterar i att jag missar (a) Thihi.

Dag 25

En första.

Den här fattar jag inte, haha (blondie)

Dag 24

Det här får mig att gråta.

Jag är rätt blödig av mig och kan gråta åt det mesta. Tänker jag för mycket på döden kan jag få lite smått panik och börja gråta, saknaden efter Pappa får mig att gråta ofta såklart. Även sånna gånger då allt känns åt helvete rent ekonomiskt kan jag gråta som ett litet barn - men för det mesta är jag rätt glad :)

Julklappar

Åh vad jag är nöjd med denna julafton. Det var sååå mysigt! Firade med Mamma, Syrran, Ella, Mormor, Morfar och Hjördis :)

I julklapp fick jag:

- en Sodastrem Pure (sååå jävla snygg, ingen billig skitgrej)
- pengar
- typ 7 trisslotter (vinst på 1 av dom, 75 kr)
- en bok
- 2 par långa sockor
- tofflor
- 3 olika set med sängkläder
- 1 mascara
- 1 kajal
- ett rött nagellack
- underkläder
- presentkort på Gina 400 kr
- presentkort på IKEA 300 kr
- en brödrost
- choklad

I julstrumpan, som vi öppnade natten till Julafton fick jag massa olika duschkrämer, shampoo, balsam och en deo :)

Jag har säkert glömt något, men som sagt. Jag är sjukt nöjd med denna julafton! :) Bästa på länge.


Vilken överraskning!

Hej!

För en stund så kom jag hem (till Mamma) efter att jag, syrran och Linnea varit i kyrkan på Midnattsmässan i kyrkan. Det är tradition att vi 3 går, alltid så mysigt :) Träffade även Frida, min superbra vän som jag saknat supermycket!

Precis då vi satt oss upptäckte jag Daniel, nej förlåt, Prins Daniel Westlings föräldrar som satt bakom oss. Och nyfiken som man är så kunde jag inte sluta glo, haha. Och rätt vad det är så står Daniel där! Han kom och kramade om sina föräldrar och deras vänner. Två SÄPO-vakter stod på nära håll och kollade. Sen satte dom sig längst fram alla tre. I slutet av mässan så sa prästen att Prins Daniel skulle prata lite.

Han höll ett tal, som han inte hade förberett, eftersom dom frågade honom 30 minuter innan mässan började. Talet var hur bra som helst. Han pratade om hur stolt han är över att komma från Ockelbo. Han tackade oss Ockelbo-bor för den lojalitet och ödmjukhet vi visar då han och Kronprinsessan är i byn. Med det menar han att till skillnad från Stockholmarna (och säkert många andra) så är man inte lika påflugen. Förutom jag då, haha. Jag är så nyfiken så jag bara måste glo så mycket jag bara kan (a) Det var i alla fall ett superfint tal och en väldigt lyckad Midnattsmässa.

Nu är det sovdags :) Gul Jul på er alla!


Bingolotto-dags

Sitter nu hemma hos Mamma i Ockelbo, supermysigt! Jag och syrran har fixat granen, också har vi käkat allihopa. Sessan (Rolfs hund) och Hjördis kom bra överrens i början men då Sessan såg att Hjördis låg under Mammas säng så skällde hon på henne :/ Men det löser sig nog.

Nu är det dags för Ettans Bingo snart :) Tänkte vinna storkovan ikväll ;p


Gjort lite nytta

Hej.

Nu har jag precis dammsugit och storstädat badrummet. Det värsta jag vet är folk som har skitiga badrum, det tyder på dålig hygien. Tänk vad mycket snusk det kan finnas egentligen? Ble. Jag är i alla fall asnoga med att hålla rent i badrummet :)

Tänkte att jag skulle dammtorka överallt också. Sen är det väl dags att börja packa?

- kattbur till Hjördis V
- packa påsen med julklappar V
- packa väska med kläder etc.
- packa väska åt Hjördis

Diska ska jag också göra, vägrar lämna disk innan jag går hemifrån. Sist men inte minst ska jag ta mig en dusch och vänta på att syrran kommer och hämtar oss. Hon har nyss åkt från Hudik så det lär dröja eftersom hon ska lämna av Lillhönis hos Mamma och Rolfie först :) Då hinner jag och Hjördan med en lunch också. Mammas bebis var så söt i morse, kl 8 hoppade hon upp i min säng och sov alldeles vid mitt ansikte, kurrade som bara den <3

Dag 23

Det här får mig att må bättre.

Pengar, shopping, festa, vara med vänner, jobba och minska i vikt. Sånt är feetch ;)


Duktiga flickor

Tjing.

Tänkte börja skriva att Hjördis blivit rumsren, tog 2 dagar. Duktig bebis! Igår fick hon vara ensam en lång stund för första gången, har tränat kortare stunder innan och hon klarade det galant. Jag var tvungen att jobba, satt som extra VAK på Infektionsavdelning 120, 15-22 igår och 7-15 idag. Och ja, Hjördis har varit super duktig. Gått på lådan, lekt med sina leksaker (märkt att dom blivit flyttade), ätit mat och druckit vatten. Inge bus alls :)

Så jag har varit duktig som jobbat och hon som fixat att vara ensam hemma :)

I morgon ska jag städa ihop lite här, sen kommer brorstor hit och lånar ut Maggans kattbur eftersom jag lär lämna tillbaka den andra. Och sen ska vi väl packa och invänta syrran som ska hämta oss :) ÄNTLIGEN får jag träffa Ella, sooom jag längtat efter henne!

Dag 22

Det här upprör mig.

Skulle jag ärligt säga vad som upprör mig så skulle det bli ramaskri, jag skulle säkert bli anmäld och bloggen skulle väl bli nerstängd, så jag kan väl säga att ... ehm .. Gävles Stadsbussar upprör mig. Dom är alltid sena och chaufförerna är surpuppor hela högen.

Haha (a)

Dag 21

Ett annat ögonblick.

Det får handla om Hjördis :)

Runt 15.30 (17/12-10) åkte jag och syrran upp till Sundsvall. Vi hade bestämt att vi skullle möta upp Viktoria och Hjördis på stationen i stället för att ränna runt i stan. Så då vi kom dit mötte vi dom och gick in. När Viktoria skulle flytta över Hjördis var hon påväg att sticka, hon var livrädd stackarn. Under hela resan till Hudik var hon lika och då tog vi tåget vidare mot Gävle. När vi var i Söderhamn började hon slappna av lite och flyttade sig fram i buren.

Då vi kom till Gävle mötte Lindah upp oss som hjälpte mig att bära allt. Vi tog bussen upp till mig sen så var Lindah tvungen att åka igen. Så jag och Hjördis gjorde oss hemmastadda. Jag visade henne lådan ett ex antal gånger men både natten till lördag och söndag hände det en olycka. Lätt hänt :/ Men i natt hörde jag minsann att hon var på lådan, duktig tjej! Ett jätteroligt ögonblick, att få en liten kattbeby :)


Lite mer bilder

Min fina julklapp från jobbet, ett Orrefors-fat från Kosta Boda :)



Slog in Ellas paket igen, det förra "runda" blev inge bra. Hittade en låda som passade :)


Bebis sover mycket :)


Hemma-spa

Hej igen.

Nu på eftermiddagen fick jag för mig att skämma bort mig själv lite.

Började med att lägga en ansiktsmask, Visibly Clear's produkt, Neutrogena. Den innehåller lera så det blir alldeles stelt i ansiktet, skönt. Den tar bort smuts, fett ocg går djupt in i porerna. Efter 5 minuter sköljde jag bort den och smörje in ansiktet med Neutrogenas ansiktskräm. Älskar deras produkter!

Sen var det dags för fötterna. Filade dom, klippte naglarna och tog bort gammalt nagellack. Och just nu sitter jag med ett fotbad. I hetvattnet har jag hällt i Gul Såpa (som man vanligtvis skurar golven med, men den är också superbra till fotbad då fötterna blir babylena) plus barnolja. När jag är klar med det ska jag måla nytt nagellack och smörja in fötterna, dessutom ta på mig världens mjukaste strumpor. Det är så härligt att ha fräsha fötter, allt för få tar hand om dom. Tänk vad man sliter egentligen?

En kopp te next!


Bilder

Älskar att slå in paket som ni kanske minns, visst är dom fina? ;p Alla utom det "runda" paketet som nästan var omöjligt att slå in.



Hjördis sover :)


Dag 20

Den här månaden.

Ja vart tog den här månaden vägen? Eller vart tog detta år vägen kanske man ska säga..

Jag har haft ganska fullt upp denna månad. Har haft en hel del jobb, mest i Hudiksvall men även ett par dagar i Gävle. Superkul tycker jag, fattar inte hur folk fixar att gå hemma hela dagarna :p Fast alla är vi olika, jag är en sån som gärna vill ha något att göra hela veckorna för att sen kunna uppskatta de lediga dagarna på helgen. Även om det råkar bli jobb då och då på helger, men det ger ju bara fin OB så ;) Nåväl, mer än jobb denna månad då? Jag har ju kunnar umgås med syrran och Ella en hel del i och med att jag varit uppe i Hudiksvall. Har även fått besök av min andra syster och hennes 2 barn, mina favoritkillar Josef och Leon :)

Det absolut bästa den här månaden är ju det lilla tillskottet i familjen, min 12 veckor gamla Hjördis :) Ska ägna ett litet inlägg åt henne sen så får ni veta mer, hur det gick till då jag hämtade henne bland annat.

Det har varit en rätt bra månad med andra ord :) Och nu längtar jag som fan till Julafton då jag får träffa alla jag älskar!


Fjärde advent

Hejsan.

Idag är det fjärde advent och ljuset är tänt.

Jao .. Idag gick jag upp kl 9, då åt jag frukost (gröt) och så la jag Hjördis torrfoder i blöt. Sen kilade jag ner och hade tvättstugan som började kl 10. Då jag kom upp efter första svängen åt Hjördan sin mat. Jag har även hunnit dammsuga och torka golven.

På eftermiddagen gick jag till Hemköp och pantade flaskor, sen gick jag till Konsum Krysset och lämnade ett H&M-paket, hämtade ut ett nytt och min julklapp från jobbet. Ett rött/vitt fat från Orrefors ;) Sen gick jag hem till Anna och gav henne en julklapp, fick 2 tröjor av henne :) Vi käkade mat och kollade på "Stockholm Boggie" sen åkte jag hem till bebis. Nu ligger hon på min tröja på stolen bredvid och sover, hon är så söt min lilla boll <3

Dag 19

Detta ångrar jag.

Jag ångrar som mest två saker, men försöker se dom som fördelar och vidare möjligheter i mitt liv. Jag ångrar till exempel att jag överhuvudtaget flyttade till Hudiksvall, det är det sämsta val jag gjort i hela mitt liv. Men det kom som sagt något bra av det, jobbet. Jag har världens bästa jobb där uppe och det är jag tacksam för. Sen ångrar jag att jag lyssnat för mycket på vad andra säger, tycker och tänker. Det gör jag inte längre, jag är inte heller den personen som sitter inne med tankar och värderingar utan numera så säger jag precis som jag tycker - och om det sårar? Det skiter jag högtidligt i, sanningen varar längst. Att den sen kan vara smärtsam är ju knappast mitt problem.


Min kattunge :)

Här är ett par bilder på min allra första kattunge, Hjördis :) Söt va?





Dag 18

Min favoritfödelsedag.

Det måste vara nu då jag fyllde 20 år. Även om världens bästa person inte kunde vara med så blev det en väldigt lyckad födelsedag och födelsedagsfest med dom jag gillar. Fick ju även den bästa presenten via telefonen, en födelsedags sång. Guld värt :)

Dag 17

Mitt favoritminne.

Hmm .. Det måste nog vara resan till Marmaris - oförglömligt och svårslaget!


Dag 16

Min första kyss.

Oj, ska man minnas det? Haha skoja. Det var med Anton, min första pojkvän :) År 2003 nångång.


Dag 15

Mina drömmar.

Ja, vad drömmer man inte om? Evig kärlek och rikedom. Haha .. Nej men en av de drömmar jag har är att jag ska utbilda mig till något vettigt. Känns ju rätt meningslöst att vara undersköterska då dom ändå inte är högt prioriterade inom varken kommuner eller landsting längre. De utbildningar jag funderat på är Intensivvårdssjuksköterska eller BMA. Det får tiden utvisa :) Sen så drömmer man väl om att hitta "den rätte", men det lär ju aldrig hända. Har faktiskt gett upp, dyker han upp så gör han väl, men jag är inte speciellt engagerad :)

Snart slut ..

Tjenis.

Svar på kommentar: Japp, helt säker :)

Snart är det slut med "Tre Kronor" också :( Är på sista säsongen .. Men det är väl bara att börja om? (a) Har ju i och för sig några One Tree Hill-avsnitt att komma i kapp med :O Kuuul! :) Just nu sitter jag hemma hos syrran, tog lite kvällsfika, macka och varm oboy. Jag ska nog sova om en stund så jag är pigg till jobbet i morgon :)

Hörs i morgon!


Dag 14 + svar på kommentar

Det här hade jag på mig idag.

Orkar inte lägga in någon bild. Men det jag har på mig är svarta mjukisbrallor, min Bami-tröja och en grå hoodtröja :) Myskläder liksom.

Och som svar på Anonyms kommentar: Jo, jag gör en hel del annat än att springa på HC. Jag jobbar, jag är med kompisar, jag festar, jag är med familjen, jag shoppar, jag städar, tvättar, lagar mat etc. Tycker dock att man kanske bör kolla läget om man varit förkyld i drygt 3 veckor, om det stör dig så föreslår jag att du slutar läsa min blogg - det kan ju hända att jag drar till HC nån mer gång ;b


Dag 13

Den här veckan.

Idag: Ligger hemma med min jäävla förkylning
Tisdag: Försöka få en tid vid HC
Onsdag: Jobba i Hudik
Torsdag: Jobba i Hudik
Fredag: ?
Lördag: ?
Söndag: ?

Nu jävlar får det räcka!

Hej.

Fan vad jag är less på att vara förkyld nu! Den 24 November, på kvällen, började jag känna av att kroppen var svag och så ont i halsen. Typisk feberkänsla, I know it. Sen dess har min förkylning varit som ett lottohjul - nånting nytt varje gång. Först fick jag feber ett par dagar, sen kom halsontet som för övrigt gjorde helvetesont. Sen kom det klassiska, nästäppan. Febern försvann men halsen och munnen (!) blev sämre. Fick afte på tungan och insidan av kinderna, smääärta. Dessutom började mitt högra öga krångla med en lätt ögoninflammation. Sen då det försvann så har halsen bara gjort allmänt ont. Mest på kvällarna och mornarna, det enda som hjälpt är en helvetes massa värktabletter. Vet inte hur många kartor Alvedon jag knaprat i mig? Den här veckan har jag haft fortsatt ont i halsen och igårkväll började näsan strula igen. Så idag har jag varit snorig, nyst och ont i halsen. Då jag sväljer får jag dessutom ont i mitt högra öra :( Är riktigt superförkyld nu ..

NU FÅR DET VÄL RÄCKA? Kasst jävla immunförsvar iaf ..

Dag 12

I min handväska.

Är det tomt eftersom jag inte använder handväska vintertid :)


Nytt jobb

Tjing!

Nu kom jag hem för en stund sen, var har jag varit då? På mitt nya jobb jag fick genom bemanningen. Det är ju bara timvik som på alla andra ställen men det är jobb i alla fall :) Har suttit VAK i 7 timmar, det gick så bra så. Kollade glukos kl 16, 19 och 21.30.

Nu ska jag ta mig en dusch tänkte jag, sen fixa matlåda tills i morgon eftersom jag ska jobba 7-15. Efter jobbet ska jag åka till Mamma och Rolf, underbart! <3

Btw, Chi San hjälper - det smakar helt åt helvete men det hjälper! Jag är pigg än fast jag jobbat ;b


Dag 11

Mina syskon. (Haha håll i er nu!)

1. Per
2. Gun
3. Ola
4. Ove
5. Janne
6. Reine
7. Roy
8. Rigmor
9. Ronnie
10. Jonna

En härlig skara ;)


Dag 10

Det här hade jag på mig idag.

En Hello Kitty-tröja & strumpbyxor :)


Och var tog ..

.. den här veckan vägen?

Jisses vad snabbt det har gått! I och för sig så försvann ju söndagen ganska snabbt då man bara var bakis och mådde kasst. Sen jobbade jag måndag, slappa på tisdag, jobba ondag och idag. Okej, nu löste jag det, haha.

Just nu sitter jag hemma i min lägenhet. Var skönt att komma hem, förutom en lite detalj. Syrran var ju snäll att lägga alla miljoner flaskor och burkar i påsar sen i lördagsnatt, men jag orkade aldrig kasta dom i söndags. Ni kan ju vissa om det luktar mumma här hemma nu? Haha NOT! Jag ska städa så fort jag ätit. Fy fan hur det ser ut här .. Soporna är i alla fall ute i sophuset, tvätten är redo att köras på lördag morgon och snart åker dammsugaren och skurhinken fram. Men först mat, har inte ätit sen lunch :)

Fick kort av mormor och morfar idag + 350 kr och 200 kr av Mamma - varför? Jag har ju namnsdag idag! Anna-dagen, feetch.


Dag 9

Min tro.

Att tro på Gud eller nå dylikt, vara med i sekter etc. är för mig sinnessjukt. Jag kan inte göra annat än att respektera folk som tror, men jag kommer aldrig börja med nå sånt. Jag tror inte ens på något efter döden, det begreppet borde väl inte ens existera - "efter döden?". Men som sagt, folk får tro vad dom vill och jag slipper om jag vill :)

Dag 8

Ett ögonblick.

Det finns ett ögonblick jag sent kommer glömma. Och det var då min Mamma ringde och sa att hon fått ett mms av Ellas pappa, en bild på en nyfödd liten Ella. Jag fick nå känslorus så jag kände massa olika saker på samma gång :)


Min vecka

Hejsan.

Ursäkta för den extremt fula bloggdesignen jag har nu. Men hon som fixar min blogg annars hade problem med sin PC, så jag måste vänta lite. Men den kommer bli fin, hon är ju superduktig :)

Min vecka kommer se ut ungefär såhär:

Onsdag: Jobba 7-16 sen sola & umgås med Syrran & Hönan <3
Torsdag: Jobba 7-16 sen åka hem med 17.53-tåget :D
Fredag: Umgås med Anna?
Lördag: Festa med Marre?
Söndag: Inga planer än så länge ..


Dag 7

Min bästa vän.

Det är himla svårt att välja 1 bästa vän, jag har faktiskt minst 2. Och dom är verkligen mina absolut bästa vänner.

Johanna Björling

Den bruttan träffade jag då vi jobbade ihop sommaren 2008. Vi blev vänner jättesnabbt och den vänskapen utvecklades nå enormt. Så mycket roligt jag haft med dig gumman, till exempel då vi åkte till Teneriffa i 2 veckor. Sjukaste resan ever men så jävla rolig ändå. Och alla kvällar vi satt på fik och bara pratade eller gick på bio. Du finns även där då jag varit ledsen och kan alltid säga något som piggar upp mig. Jag älskar dig min bästa vän <3

Anna Halling

Anna träffade jag då vi började i samma klass på gymnasiet, år 2006. I början pratade vi inte så mycket med varandra, jag minns att jag tyckte att hon såg så kaxig ut. Haha! Och ska jag vara ärlig minns jag inte hur eller varför vi började prata med varandra. Men hur som helst så har vi blivit fruktansvärt bra vänner. Vi kan skratta tills vi får hjärtattacker, gråta till ögonen sväller igen - som det ska vara. Jag älskar dig min bästa vän <3

                                                     

Dag 6

Min dag.

I morse gick jag upp klockan 05.50, fick skäll av syrran för att jag väsnades då jag stängde toadörren. Haha, men hon hade tydligen sagt det i sömnen. Sen gjorde jag mig i ordning och åt lite frukost, sen gick jag till jobbet :) Började kl 7 och var på Provinlämningen med Pernilla, kul kul! När klockan var 16 gick jag ner och bytte om. Sen till Hemköp, köpte fullkornspasta och köttfärsås. Innan jag gick hem till syrran kasta jag mig i grillen 14 minuter - skööönt ;)

Resten av dagen ska jag först äta mat, sen ta en dusch och bara vila :)


Lyckad kväll

Hejhej.

Igår så firade jag min 20-årsdag eftersom jag fyllde i måndags :) Jag serverade välkomstdrinkar till dom första som kom, rosévin. Senare på kvällen slank det in mer folk och det var bara kul. Alla var så gulliga och grattade mig. Fick även njuta av "Ja må hon leva" två gånger ;b skönsång. Runt 22 så plingade det på dörren och då syrran öppnade så står två väktare från Securitas där, hahaha. Fast dom var snälla, bara garva åt oss och sa att vi skulle sänka volymen lite. Det gjorde vi såklart men höjde efter en halvtimme kanske, hihi.

Sen drog vi alla ner på stan, ett gäng först och sen åkte jag och några till efteråt. Vi hade lite problems med att få en gaanska dragen person ur min säng, haha stackarn. Men det gick och vi kom ner på stan :) Jag och Johanna gick före alla i kön och sen inne på HeartBreak så bjöd hon på 2 shottar och 2 groggar, gohjärta! :)

Minns inte så mycket av vad vi gjorde där inne men jag dansa en sväng med syrran, fick en grogg av Tom, minglade (haha), ja som sagt så minns jag inte så mycket. När det var dags för stängning så gick jag till bussen där syrran väntade. 4:an kom aldrig så vi tog 3:an i stället. Sen efter det har jag bara minnesluckor. Min kära syster berättade dock att jag sprang fram till busschauffören och bad henne stanna så vi hoppade tydligen av typ vid Barcelona .. Haha, och på vägen hem så ramla jag omkull. Väl inne i lägenheten ramla jag ihop i hallen, låg och skrek på Mamma att hon skulle sluta rätta böcker, hahahahah!

Jag har, som ni säkert förstår en jääävla baksmälla idag. Är typ döende, men det var värt det! Sååå jävla kul :) Tack alla som kom, och tack för alla presenter! Lägger in bilder på vad jag fick i slutet på veckan då jag är hemma igen. Nu är jag i Hudik eftersom jag ska jobba 3 dagar.

Dag 5

Vad är kärlek?

Jadu .. En jävligt bra fråga, haha.

Dag 4

Det här åt jag idag.

Till frukost åt jag 2 mackor och en kopp grönt te. Lunch blev det ingen och till middag åt jag en halv pizza :)

Dag 3

Mina föräldrar.

Min Mamma heter Brittinger och är utan tvekan världens bästa Mamma. Hon är den starkaste, finaste, roligaste, smartaste, givmildaste etc. etc. person jag känner. Hon är 56 år, jobbar som lärare och är helt enkelt grym! Jag älskar dig Mamma <3

Min Pappa hette Ivan. Han gick bort i levercancer November 2005. För varje dag som går så saknar jag honom mer och mer. För mig är det helt ofattbart att han är borta. Han skulle varit 67 år nu, och nej, det är inte gammalt. Inte om man tänker på att jag har 10 äldre syskon :) Älskar dig Pappa, vi ses <3


Dag 2

Min första kärlek.

Min första pojkvän heter Anton Hemgren. Vi blev tillsammans samma år jag skulle fylla 14 och han hade fyllt 15. Vi träffades på Lunarstorm och bestämde oss för att ses en gång. Så jag packade väskorna och åkte ändå upp till Sundsvall. Och det blev väl kärlek vid första ögonkastet eftersom vi var tillsammans ca 2 år. Det tog slut på grund av mig, jag var en jävla surpuppa på den tiden, haha. Han gjorde rätt :)


Dag 1

Om mig.

Towe är en tjej med ett jävla humör :) Jag är fruktansvärt ärlig, sårar det eller ej - not my problem. Ärlighet vara ju längst så. Envis, långsint men ändå rätt gullig är jag också. Jag bor i Gävle sen över 1 månad tillbaka och jag har aldrig trivts så bra någon annanstans. Jag är utbildad undersköterska som snart ska plugga Matte B och någon mer kurs, ska bara komma på vad. För att sen plugga vidare till IVA-sjuksköterska :) Jag jobbar som timvikarie på Hudiksvalls Sjukhus och ett äldreboende i Ockelbo. När jag har tid över så sitter jag vid datorn (för ofta dock), tränar, är med vänner, festar, sover - haha.

30 dagar

Dag 01- Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Helg

God morgon!

I morse klev jag upp kl 7 eftersom jag har tvättstugan. Så nu sitter jag och väntar på dom 2 första maskinerna som snart är klara. Sen ska jag köra en kofta i handtvätt och torka allt. Tycker att det är rätt roligt att tvätta, men inte idag. Jag har så fruktansvärt ont då jag sväljer, det går knappt. Ringde rådgivningen igår natt och hon sa att jag skulle ta alvedon och dricka mycket. Men min alvedon tog slut igår morse -.- Men jag ska snart ringa någon Hälsocentral och be om en tid, om jag orkar. Men det lär ju knappast bli bra av sig själv det här .. Mucoangin fungerar icke längre, inget hjälper. Fan fan fan, nåväl.

Sitter och äter min frukost nu, mandariner och en kopp rött te. Gör mig frisk!


Det ska då krångla

Hej på er!

Haha vad lyckat det blev med den nya bloggen, jag har ju skrivit såå mycket inte sant? Såhär är det. Jag var tvungen att göra en ny mejl för att kunna göra en ny blogg, min gamla mejl var på nå vis kvar på blogg.se fast jag hade avslutat kontot. Och när jag sen ska logga in på nya bloggen, med nya mejlen så går det inte. Det står att den måste verifieras och att ett mejl skickats till min mejl - men kommer jag in på nya mejlen? Nopp. Haha .. Jag har hållt på och skrivit med blogg.se's Kundservice i 4 dagar och nu är det äntligen löst. Dom lyckades till och med ordna så att min riktiga mejl hör till nya bloggen nu, bra!

Så var har Towe gjort sen i söndags då?

I måndags fyllde jag 20 år :) Då kom syrran, Ella, Mormor, Morfar, brorsan, Lindah och deras barn Vera och Nellie. Vi fikade och hade det så mysigt. Synd att en mycket speciell person inte kunde vara med, men hon gav mig ändå världens bästa present. Alla åkte hem runt kl 16 och då la jag mig och vilade eftersom jag åkte på feber och förkylning i torsdags. På tisdagen låg och jag vilade hela dagen, sent på kvällen åkte jag till syrran och var framme i Hudik kl 23.20. Sov på dirr typ och gick upp kl 6 för att jobba :) Sen igår la jag mig rätt tidigt medans sis kollade på tv.

Idag har jag också jobbat 7-16. Gick bra i och med att jag sov så pass mycket, men jävla förkylning att vara envis. Halsen är värst, gör ont låångt ner på tungan precis vid svalget. Jag har provat Strepsils (värdelöst skit), Zyx (funkar ett tag) och idag var jag tvungen att köpa Mucoangin som är rätt bra faktiskt.

It's all for now.

RSS 2.0