Supermysdag!

Hejsan.

Idag åkte jag till Ockelbo med 12.10-tåget. Rolf, Mamma och lilla Sessan hämtade upp mig så åkte vi till stugan i Vittersjö :) Jag matade änderna som hade småsmå bebisar, supersöta. Också krattade jag kottar, haha. Bra att göra i solen så brännan fördelas ;b Sen grillade och efter det åkte jag och Mamma hem till henne. 

Sen dess har vi suttit ute på balkongen och solat, jippie jag är brun igen! :) Ska snart gå till solariet och lägga mig 10 minuter så det bättras på lite, haha. Sen ikväll ska jag och Mamma bara mysa, kika på film och så. ÄLSKAR ATT VARA HEMMA! 

Justja, Annelie ringde och ikväll ska jag få alla bilder sen Midsommar! Spännande ;D Här är lite bilder sen idag.

Åkte lite båt :)

Söthjärta! Sessan Persson

Så fint :)


Gröna Lund

Hejsaan.

Idag har jag och Anna tillbringat dagen på Grönan :) Fy fan vad roligt vi har haft! Åkte hur mycket som helst och skrek hur mycket som helst, hahahaha såå sjukt kul! 

Vi åkte;

Slänggungorna
Pop-expressen
Vilda Musen
Rock-Jet
Jetline
Vilda Musen
Blå Tåget
Kvasten
.. och en liten snutt på Pop-expressen igen innan den gick sönder :(


Bästa dagen på länge - tack min älskade vän <3


Fanns en Ben&Jerry-bar där :D

Karuselldags!



Gårdagen

Hejs.

Igår så mötte jag upp Mamma runt kl 10 på stationen, vi tog en kaffe medan vi satt och väntade på syrran och Ella :) Dom kom kl 11 och då ruusade vi fram till Ella och pussade supermycket på henne!!!! När vi kom fram till stan så ville inte Ella åka vagn längre, utan hellre hålla Mormor i handen, aw. Gissa vem som blev stolt (1) ? Vi traskade in på Nian där Ella fick rus, så jag fick rusa efter, och när vi gick tillbaka sträckte hon armarna åt Mormor och ville vara i hennes famn i stället, gissa vem som blev stolt (2) ? Haha gofia :) Vi kikade runt i lite affärer, Jonna handla nå som jag inte minns. Sen gick vi till Polarn o Pyret, Mamma köpte en tröja och en mjukisbyxa för över 400 spänn, men det är ju våran lillbeby värd :) Det är ju kvalitetskläder där också så. När vi var klara gick vi till Mingel&Bar och Mamma bjöd oss alla på mat.

Vi kikade lite mer i affärer innan vi åkte hem till mig. Då fikade vi och pratade en massa, sen gick vi ut så Ella fick leka i lekparken. Rätt som det var så började jag blöda näsblod .. Det var 6:e gången på 7 dagar, så det är nog dags att ringa farbror doktor snart.
Hade i alla fall en underbar dag med mina underbara tjejer igår, tack - jag ÄLSKAR er allihopa!

Ella & Mommo :D

Ella på M&B :)


Äter kaka hos Botte (mig alltså) ;p


Måndag

God morgon!

Längesen jag var vaken såhär tidigt när jag är ledig. Men jag har lite att göra nu på morgonen :) Ska alldeles strax dricka kaffe och springa ett till varv med dammsugaren. Städade ju i 3 timmar igår och strök all tvätt, tog 2 timmar till. Så det är superrent men jag vill alltid dammsuga en extra gång efter att jag skurat så .. Sen när klockan är 8 ska ja cykla till Willys och handla lite som behövs. 

När klockan är 9.50 kommer Mamma in med tåget, sen ska vi bara invänta syrran och Ella som kommer runt kl 11.00 också ska vi shoppa och äta på stan innan vi drar hem hit till mig :D Jag vet att det kommer bli en underbar dag, med mina älsklingar! Dessutom är det finväder också :) 



Midsommarbilder del 1

Lägger upp ett par mindre bra kort som jag tog. Alla bilder från Annelies kamera lägger jag upp så fort jag får dom :)

Den jävla packningen, haha för 1 dag

Kändes som att åka ner för ett stup då man skulle till stugan ;b

Matdags :)

Karin med sin jättestek ;b

Anna är på iaf! Haha

Yey

Sötis-Annelie, Karin & Sara :)

Tävlingsdags!



Sorry att så många är suddiga, men hela kvällen var rätt suddig - haha!

Töntarna skulle ta kort på sig själva, as always ;D hahaha

Dagen efter hittade jag Anna såhär, haha!


.. kommer mera ;D

Midsommar

Hejsan!

I fredags kl 13.40 kom taxin och hämtade upp mig och Anna så åkte vi till stationen. Vi hade så jävla mycket packning och tuuungt var det så då fick det bli taxi ner, haha. Tåget gick 14.10 och resan började väl inte skitbra. Rätt som det var började det forsa blod ur näsan på mig, jag har aldrig varit med om värre. Trodde att i onsdags var det värsta men det var fan i fredags alltså. Det bara rann ner i min hand, i munnen ner på min jacka, det gick inte att få stopp på. Anna rusade till toan, som var låst, genom hela tåget till nästa. Men en snäll tjej som satt i närheten gav mig hennes pappaersnäsdukar, fy fan vad jag såg ut alltså. Och alla glodde, givetvis. Fick stopp till slut och kunde gå på toan och tvätta av mig. Uhha ..

Väl framme i Ockelbo traskade vi hem till Mamma, fast hon var i stugan. Sen chillade vi mest, åt lite glass och så. Sen gjorde vi oss i ordning, blev som vanligt assnygga! Klockan 18.15 kom Mamma, Rolf och Sessan Persson och hämtade upp oss så åkte vi till Vallsjön där Annelie och Thomas har sin stuga. När vi hade varit där i ca 10 minuter kom jag på att jag glömt handväskan i bilen, med allt som var viktigt. Så ringde Rolf och dom fick vända, haha. 

Kvällen rullade på och vi körde massa olika tävlingar, mitt lag sög ;/ Jag skulle tävla om vem som kunde dricka en cider snabbast och var säker på att jag skulle vinna, men icke. Haha, men kul var det i alla fall.

Det enda som får minuspoäng var en kille som lyckades få mig till tårar, fan tar han. Jag fick verkligen prova på hur en riktigt elak människa beter sig. Han var helt likgiltig och ansåg sig vara felfri, och ordet "förlåt" gick inte att få ur honom. Han blev i alla fall utkastad och jag uppskattar alla som fanns för mig och ber om ursäkt för dramat. 

TACK ANNELIE OCH THOMAS FÖR ATT NI FIXADE EN SUPERROLIG MIDSOMMAR - VÄRSTA FESTFIXARNA! GOBITAR!

.. bilder kommer inom kort!

.........

Midsommarupdate kommer snart!

Åh man bara måste älska ..

... Justin Bieber <3

Både jag och Anna ladda ner hans helt underbara film idag och har precis sett den - ni vet den som gick på bio i våras? Helt grym. Jag skulle vilja uppmana alla som har förutfattade meningar om honom att se filmen för man får en helt annan bild, den rätta bilden skulle jag vilja säga. Jag var också skeptisk till honom då i början när han upptäcktes osv, men ooooj vad jag ÄLSKAR honom nu. Min och Annas resa till Madrid är det bästa jag upplevt, konserten kommer jag bära med mig för resten av mitt liv!

Mina favoritlåtar är;

- Baby
- Down to earth
- Never say never
- Love me
- Never let you go
- One time
- U smile                                                    .. lyssna och NJUT!


Hunter

Var nyss och hämtade ut mina nya gummistövlar, ett par äkta Hunter. Så jävla vrålsnygga så man dör! Det som är så bra med dom är att man kan använda både till regn men även annat väder också. Dom har den snygga designen, inte nå jävla bondstövlar ;p Dessa underbaringar är väldigt poppis av såväl kändisar som folk i kungahusen, och det fattar man ju - I loooove them!
Mina kostade 1245 kr på TinTin Style







Kewl väder

Hej.

Hoppas fan inte att det ska regna såhär i morgon - då jävlar!

Har fortfarande inte kommit på vad jag vill ha på mig .. Finns några outfits som jag kan tänka mig, vill ju vara lite somrig också dagen till ära. Jaja jag får fundera under dagen, ikväll åker jag till Ockelbo.

Ringde och sjukanmälde mig igår för jag är inte bättre i förkylningen ännu, sen att näsblodet kommer titt som tätt känns ju inte så passande om jag ska sitta framlutad och ta prover. Så då bestämde jag mig för att vara hemma idag och vila, ta det ytterst lugnt för att sen åka hem till mamma ikväll. Dock är hon och Rolf i stugan, men anyway!

Nu är det kaffedags!

Tröttis

Hejs.

Igår blev det ännu en vidrigt sen kväll -.- När det är så jävla skönt att sova, varför går man bara inte och lägger sig?!

Fick världens näsblod igår också .. Jag brukar ju blöda till och från men så mycket som det var igår har det fan aldrig varit. Hela handfatet var fullt, fick på kläderna och golvet. Pappret blödde igenom sen bara forsade det ut och jag fick ner i halsen så jag fick halvspy blod - trevligt .. Tur man inte är rädd för sånt annars hade man väl svimmat på kuppen. Blev lite yr dock men men ..

Sitter hemma hos mig nu och är huur trött som helst. Men jag tänkte försöka hinka några koppar svart så kanske det blir lite fart i mig. Ska städa (igen) eftersom I lööve it! Klockan 16.00 är det tvättdags sen sova efter den är klar eftersom jag ska upp 03.30 i morgon och åka  till Hudik :(

.. nu när jag satt och skrev började jag blöda näsblod igen *suck*

Älska dagen!

Hejs.

Oh så mysig dag jag har haft idag! Först drog jag och Anna ner på stan och gick in på RedRum där jag köpte mitt nya smycke till tungan, älskar det :) Sen åt vi lunch på Wayne's. Efter det drog vi till systemet där jag storhandlade, haha ;b Så nu är det klart till Midsommar! När vi kom ut såg vi att VeroModa hade värsta utförsäljningen så jag köpte 1 linne och en pikétröja för 90 kr, fyndis :) 

Drog ner mot stationen där jag skulle hämta min cykel, men hade glömt cykelnyckeln, haha .. Så då gick vi till Ticket och pratade lite resor, så vi får se var det bär av ;) Sen så mötte vi upp Jenny och tog en fika på Coffee House By George, supermys :) När vi fikat klart kilade vi in på Scorett där Anna la undan ett par grymt snygga Marc O' Polo skor som hon ska köpa tomorrow. Jag såg ett par vrålsnygga Björn Borg som jag ska köpa på måndag då det är löning ;b Kosta bara 500 kr så jag MÅSTE HA!

Efter det så drog vi hem till Annas pappa, dom skjutsade hem mig och åkte till affären. Sen efter ett tag kom dom hem till Annas pappa igen så då drog hon, jag och Ella iväg för at minigolfa. Jag och Anna fick 65 poäng var och delade på andraplatsen ;b Ella vann med 59! Well done :) Då vi spelat klart och slutat kolla in Steven så cyklade vi till Wayne's och åt sen middag innan vi till slut åkte hem. Sitter hemma hos Anna nu och vi ska väl glo på en movie eller nå :)

Anna på George's :)

Jennys skor ;b

Jag :)

Fika :)

Annie provar sina blivande pjucks :)


Nya tungstaven!

Bloggar mera ikväll, lägger bara in bild på min nya tungstav jag köpte idag :) Guld med en rosa pärla ;p


Yesterday is gone

Hola!

Shit alltså, i natt var jag vaken till 03.45 - men det var det värt! But still, liite väl sent. Så just nu känner jag mig som en zombie. Men the coffee is coming soon! 

Idag blir det lite ärenden I think. Köpa ny stav till tungan eftersom min strasspärla ramlade av igår :s Fick tillbaka den men det känns lite osäkert att ha en halvlös pärla i munnen. Då sväljer jag den sen är det klarrt! Haha .. Ska gå på stan med min helt underbara vän Anna i alla fall. Kanske lunch också? Sen ett besök på systemet inför helgens festligheter, handla mycket! Usch vad full jag ska bli :) Jo, jag ska ju hämta min cykel på stationen också. Saknar den fett mycket! ;O 

Sämsta inlägget men jag är som sagt ganska trött, kaffe och dusch hepp hepp!


I brist på annat ..

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Grön
färg 2: Vit
färg 3: Beige/rosa

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Nej
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja
Fått reda på att någon har pratat om dig: Hahaha ja! "Hit my ass"
Kysst en kompis: Japp

BLANDAT:

Vill du ändra ditt namn: Nej det är ju Towe så ..
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Fikade med familjen sen söp skallen av mig
Vilken tid vaknade du idag: 10.00
Vad gjorde du igår runt midnatt: Satt vid datorn
Någonting som du längtar till: Då jag är klar med studierna
Senaste gången du träffade din pappa: Oktober 2005, strax innan han dog.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Skaffa ett liv vore bra, haha
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha japp.
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag är förkyld ..
Långt eller kort: Långt
Vad gillar du gällande dig själv: ja är bäst ;P

DIN FÖRSTA:

Operation: Aldrig gjort .. inte än
Piercing: I naveln
Tatuering: Inte än
Bästa vän: Annelie Murén
Sport: Fotboll
Husdjur: Katt, Tussan i think
Vaccination du minns: På Åbyggeby i 4:an, stelkrampssprutan
Förälskelse: Niclas Persson
Alkohol du drack: Hembränt

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Läppar
Kramar eller pussar: Kramar
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Romantisk :)

Segpropp

Hejs.
Usch jag mår inge bra i min förkylning .. Börjar kännas mer i halsen och ner mot bröstet nu. Också blödde jag näsblod idag :( Stackars mig! Känner mig som en segpropp ..
Kom nyss upp ur soffan efter att ha myst med kattbeby framför en film. "No strings attached", helt okej. Ganska vanlig amerikansk kärlekskomedi. Inget man inte sett förr liksom ..

Har beställt!!!!!!

Äntligen har jag tagit mig i kragen och beställt jordens snyggaste gummistövlar!

Hunter, 1245 kr - SNYGGA VA?!


Ledig

Hejsans.
Vad skönt det var att få vakna upp en måndag och vara ledig :) Sov så himla bra i natt. Och vaknade kl 10 (!) och eftersom det är lite för sent för min del att äta frukost så ska jag snart dricka kaffe och ta ett par russin i stället. Får försöka äta så lite som möjligt nu då jag är förkyld och inte kan ge 100% när ja ska träna. Det får bli lite promenader och cyklande :) Men lär ju äta för att bli frisk också, lagom är bäst!

Idag ska jag bara ta hand om mig själv tänkte jag. Fixa alla naglar, klippa och måla. Ta ett fotbad och sola! Det kan jag behöva, man blir ju blek snart då solen aldrig är framme mer ;/ skitväder!

hur du än bestämmer dig för att göra så finns jag
vid din sida hela vägen och ser på då du klarar det ..

Bilder från helgen

Här är bilder på Annas fina hus i skärgården :) 1 stort hus & 2 mindre. Plus några meter ner till havet - så fint!








Dags för båttur :)










Badar med Barker :)









Bilder på huset :)






Så otroligt vackert!


Vilket skärgårdsdrama!

Hejsan!

Igår då jag bloggade skrev jag ju att vi skulle dra och bada med Barker. Det höll på att sluta illa!

Då vi kom dit blev han rätt ivrig eftersom han är en vattenhund (Leonberger) så han ville ju hoppa i direkt. Det fick han såklart :) Han sprang lite på strandkanten till en början och sen, till min och Annas förvåning, började han simma! Sååå duktig lillkillen var :D Han älskade verkligen att simma för när han väl hade fått klämm på det simmade han lite längre ut. Han fick nämligen syn på en boj som nån gjort av en LOKA-flaska, Barker älskar att leka med flaskor så :b Jag blev orolig att han skulle fastna så vi ropade in han igen och bestämde oss för att losa stövlarna och kliva i så vi kunde vara lite mera delaktiga :) Vi kastade lite sten som han hoppade efter och knäppte massa kort osv.
Efter en stund bytte han riktning och simmade ut till flaskan igen, och den här gången så märkte vi att nått var fel. Han simmade allt han kunde men kom ingenstans och vi ropade på honom kanske 10 sekunder innan jag insåg att han satt fast. Så jag la tröjan och mobilen jag hade i handen på bryggan sen kasta jag mig ut i det sviinkalla vattnet med alla kläder på och simmade ut dit han var, vet inte hur många meter? Men en bra bit, omöjligt att bottna i alla fall. När jag var framme hos han så var det fan inte lätt att lista ut hur han hade fastnat och hur man skulle få loss honom. Han hade repet kvar i munnen som satt spännt och resten runt ena tassen. Efter en stund lyckades jag få loss honom varpå jag var nära på att börja krampa, det märkte väl Barker för han försökte i sin tur hjälpa mig genom att nästan simma på mig. Haha <3 Men vi kom in båda två, välbehållna! Kvällen spenderades med en filt framför brasan, grillat och en film!

Idag hann vi inte med så mycket, åt frukost och städade sen åkte vi :) Nu ska jag städa här hemma och sen lägga in alla bilder jag tog!

Är i Stockholms skärgård

Hejsan!

Kastar in ett snabbt inlägg :)
Gårdagen på jobbet gick bara bra. Kom till Gävle kl 17.00 och då hämtade Anna och hennes Pappa Mats mig :) Då åkte vi direkt till deras villa på Ljusterö, Sthlms skärgård. 

Vi kom hit runt 20.45 och då packade vi in allting sen spelade vi kort och drack lite vin, hade tänd brasa också - myyyyyyyyyyyyyysigt! Jag och Anna somnade runt 01.30 och jag sov som en jävla stock. Det vet man för jag har tydligen pratat i sömnen hur mycket som helst .. HAHA! 

Nyss var vi ute på en båttur, jag och Anna :) Hon är megaduktig att köra, jag skulle aldrig våga, tror ja, hihiihihih. Lägger in bilder senare (om jag har sladden med) annars i morgonkväll då vi är hemma igen. Nu ska vi ut med Mr B, (Annas doggy, som egentligen heter Barker) höhöhöhööhö. Han ska ta sig ett eftermiddagsdopp och sen våffla öronen som bara han kan <3

Snaaaaaart så

Hejs!

Åh nu är det bara fredag kvar sen så slipper jag pendla! I alla fall ett tag :) Ska upp på torsdag igen, men det är långt dit ;p Har varit trött på jobbet som vanligt, och skrattat som fan. Älskar mina jobbarkompisar! Fick en puss av en av dom idag, min favvis :D Vi kommer förmodlingen inte ses så mycket framöver så då passade vi på att säga hejdå, båda blev tårögda :( Jag är så blödig, haha. 

På tåget hem satt jag och kollade lite resor, ska ju åka iväg 1 vecka med Anna :) Blir nog rätt snart eftersom jag kommer vara helt uppbokad från v.29-43 med jobb och pluggande. Men EFTER det ska jag absolut också åka, det har man ju gjort sig förtjänt av ;) Duktig som man är, hihihih! Om ett tag ska jag dra iväg och spela minigolf med Anna, tänkte försöka vinna :O

Inte sååå jävla många kilon kvar nu ;b Man kan visa sig ute i sommar iaf, thiihihih.


Lyssnar ihjäl mig ..

Hej!

Jag lyssnar ihjäl mig på låten jag länkade igår, Chris Medina - What are words. Åh vad den är bra! Och ännu bättre och finare med tanke på historien bakom. Tjejen i videon är ju hans fru, som var med om en olycka. Så han sjunger om att han alltid kommer finnas hos henne, för vilken kille vore han annars? JESUS - finns sånna killar? 

Anyway, sitter nu med min gröt och min kaffekopp - mys! Somnade kl 23 igår och sov heela natten, slyyyna vad skönt det var! I kväll ska jag lägga mig i sängen rätt tidigt faktiskt, så man blir sömning, vet att jag skulle gjort det igår men jag hade tvättstuga till kl 22. Så ikväll lovar jag mig själv att jag ska i säng i tid! 

Ha en bra dag hörrni!

Orkar inte komma på en rubrik.

Hola sluts! (skojar)

Så trött trött trött .. Men har tvättstugan så kan inte sova riktigt än. Har inte gjort varken middag eller matlåda - JAG ORKAR INTE. Hoppas jag kommer kunna vara vaken i helgen då jag och Anna ska till Sthlm. Känns som jag skulle behöva sova 1 vecka. Någon annan som pendlat som jag gör? Ca 20 mil, 3 timmar om dagen? Men man ska väl vara glad att man får jobba .. 

Kom hem kl 17.00 som vanligt, tar numera en omväg hem så lite mer kalorier bränns. Fetch! När jag kom hem var Anna här, hon hade diskat (TACK!) och satt och kikade på tv med min kissemisse typ. Men hon drog hem för ett tag sen och själv har jag tvättstuga. SEN SKA JAG SOVA!

Lyssna på världens sötaste låt, klicka här.

Bilder

Jenny & Johanna :)


Jenny & Anna :)


Jag :)


Mera sömn!

God morgon!

I natt har jag sovit nästan hela natten, så fick drygt 5 timmars sömn - så sköönt! Men jag är ju dötrött anyway. Ska lägga mig i sängen kl 20.00 ikväll och kolla på tv så man somnar. 

Gick bara bra på jobbet igår iaf, förutom tröttheten då. Somnade i soffan på lunchen, så halvsov i ca 20 minuter :/ haha. När ja kom hem åt jag food, städade ihop lite och sen kom Anna som sov här. Vi kollade även på "Deep Blue Sea", älskar den filmen! :D

Lägger in lite bilder från helgen i ett nytt inlägg!

Vafan att jag aldrig skriver ..

Hej.

Soorry att jag inte bloggar nå ofta! :O Glömmer helt bort det.

Jobbdagen igår gick bra förutom att jag försov mig och kom in kl 11 i stället för kl 8, haha. Men det gick bra ändå :) När jag kom hem spöregnade det, inte okej att cykla i regn! Tog en vaarm dusch och sen lagade jag mat så då var jag varm igen. Kvällen spenderade jag med min älskade bästaste vän Anna! Vi kikade på film och pratade en massa, åt lite Ben&Jerry också - myyys! Hon sov här, sover än (fuskigt) och det var bra för i natt kunde jag sova. Kanske bara behöver sällis?

Nu ska jag dra till tåget strax. Tjao!

Åskväder

Hejs.

Fan vad det åskar här alltså! Skönt men liiite läskigt, haha. Har i alla fall tvättstugan men den tänker jag inte hämta förrens det lugnar ner sig lite. 

I fredags var det i alla fall parrti parrti. Blev lite väl mycket för mig för då jag och Anna satt på Interpool så  var vi tvugna att gå bakom ett hörn så jag fick göra ett ärende, sen kändes det bättre. HAHA! Ah kvällen blev lyckad förutom att jag söp bort kontokortet -.- Men det är spärrat så jag får ett nytt till veckan.

Igår så var jag till SIBA och köpte tv med min storebror. Är supernöjd! :) Lägger ut bilder senare idag. Sen så var jag på grillmiddag hemma hos Annas pappa, megamysigt! På kvällen snygga vi till oss och åkte ner till Interpool. Men jag tog bara några cider och en Strawberry Daiquiri sen åkte jag hem runt tolv. 

Har varit en bra helg, med massa kul och mycket sömn. Nu är jag laddad för kommande jobbvecka!

Ledig

Hejs.

Tog ledigt idag eftersom jag helt enkelt är så jävla slut. Eller var igår rättare sagt .. Kom på att jag sovit ca 10 timmar på 3 dygn, inte okej. Så då kände jag att om jag ska orka pendla hela nästa vecka så måste jag få sova litegrann. Inatt sov jag ca 9 timmar - såå skönt! Är fett utvilad känner ja, hihi.

Just nu gör jag coffee, har redan ätit gröten :) Sen ska jag börja städa eftersom det blir förferre här ikväll! Det blir all in med Anna, Jenny, Johanna m.fl ikväll så då ska jag och Anna förkröka hos mig - hihi tungt! 

btw .. förlorade stoort på minogolfen igår. Fick över 100 ja, hahah! Anna var duktig på 59. But I guess - balls and holes is her thingi ;b

Nu ska jag ..

.. dra ner på stan och möta Anna. Vi ska ta ut lite cash sen dra till Boulongern och spela minigolf och äta glass! :D


Less

Hejs.

Igår var jag glad, idag är jag less. Jag är trött, har ont i kroppen och är trött trött trött trött! Haha :( Men men, bara den här dagen och fredagen kvar. Sen lite helg! Ringde dock Bemanningen i Gävle igår och bad (!) om att få helgjobb på sjukhuset, så dom hör av sig om nått dyker upp. Har ingen lust men är man girig på pengar så är man .. 

Nu ska jag dricka kaffe, i min älskade Starbucks-mugg, och kolla på One Tree Hill tills jag är framme. Snart slut på säsong 8 :( böhö.

Fick träffa älskade Ella igår, pussade ihjäl! Bilden togs inte igår.

@ the train

Hejs.

Fan vad kääss jag har varit på att blogga då. Men igår var jag faktiskt pisstrött :/ Av nån konstig anledning var jag inte ett dugg trött i måndagskväll så jag kunde inte somna. La mig i sängen runt 01.30 och låg vaken till kl 04.20, därimellan slumrade jag till men vaknade av att jag toksvettades/kallsvettades, vettefan vad det var. Också hade jag en jätteknepig känsla i magen :( Så jag somnade inte förrens kl 04.20 och jag klev upp 04.50 - lyckat! Så jag var inte helt 100 på jobbet igår, från ingenstans fick jag mina skrattanfall som inte går att kontrollera, hahaha! Men dom är van med mig ;b

Nu sitter jag på tåget igen, upp till Hudik för mera jobb. Hela den här veckan och nästa, naajs. Eller Hudik suger totally men det blir najs med lite mer cash! Somnade kl 21 igår så nu är jag utvilad i alla fall :) Efter jobbet ska jag upp och gymma, så jag åker hem senare idag. Kommer hem runt kl 19 ikväll, men det funkar. 

Ha en bra dag hörrni :)

Bilder

Mysdagen :) Anna vann med 8 poäng, duktigt ;b

Sen käkade vi på Wayne's :)


På viktigaste dagen (Sveriges nationaldag) ..

.. så ska jag och Anna lapa sol medans vi spelar minigolf i Boulongern :) MYS! Kastar in lite bilder sen i lördags.


Jensa & mig

Fylleskallar (min kusin + hans morbror)

Här hade nog spriten gjort verkan :b


Söndag

Hejs.

Gårdagen blev jävligt lyckad, skönt fylla! Jag och Anna fick besök av Jensa, Markus, Kenneth, Ida och Robin :) Jag somnade kl 7 i morse så det var inte mer än rätt att jag sov till halv ett. Har typ inte gjort något idag, varit bakis, ätit osv. Hahaha! Var hem till Hjördis en sväng och matade henne och så. Hon löper igen så jag har ingen större lust att umgås med henne .. Haha (a) 

Nyss såg jag och Anna Big Brother finalen, jag har inte följt det precis men jag är kär i Martin. Han är dösnygg och har jordens sexigaste dialekt, skånska ;b rawr. Simon vann och hann verkar alla älska, haha. Nu ska vi glo på film och deppa över att pissmånga festar ikväll, men inte vi :( SUGEN! Usch knepigt inlägg, sorry för det.

Lördag

Hola fuckers!

Igår fanns varken tid eller ork till att blogga. Jag och Anna drack bag-in-box i torsdags och var gaanska sega igår, men kul hade vi, i torsdags alltså. Från att sitta och göra ingenting så slog vinet till, allt utom mina underkläder flög av och jag dansade runt i lägenheten som en galning :D Sen ut på ballen och råkade fiska upp 2 st som också ville vara med. Haha, aja kvällen slutade med att jag deckade, typ 04.30 eller något?

Och ja, igår var vi sega som fan. Vi åt typ mat, svullade lite och glodde på "Tusenbröder" hela kvällen/natten. 

Idag är vi pigga som fan! Jag gör coffee just nu sen ska jag börja städa. Eftersom jag älskar att städa, Anna är min bästa vän och hon gör så mycket för mig så är det inte mer än rätt att jag städar :D hihi.

Ikväll blir det fiesta!!

Hemma en sväng

Hej!

Ja nu är jag hemma en sväng för jag har tvättstugan, men så fort jag är klar ska jag hem till Anna igen :) Man kan ju inte sitta hemma hos mig och häcka liksom hihi. Ingenting har man ätit idag heller, förutom ett minipiller, känns bra. Då håller sig magen platt ;) Haha! Men tänkte dra igång lite kaffe strax. Om ca 35 minuter ska jag skutta ner i tvättstugan och kasta in allt i tumlaren sen i med en 30-tvätt och sen är jag done! Tänkte städa av lite här hemma också, dammsuga osv. Fick 2 paket idag också :D

Vad kan det vara? ;p

Mina trosor från Uppercut! :D


Jävla thaijävel

Hejs.

Hela den här dagen försvann då snabbt som fan .. Vi skulle haft en rolig dag idag men i stället så tog hela dagen åt att sitta hos frissan. Dit Anna gick jobbar en äcklig thai-kärring som uppenbarligen borde byta yrke. Det tog över 4 timmar att klippa och färga hennes hår. Så jävla kass .. Fel gjorde hon ett ex antal gånger också. Till råga på allt hade horan mage att kräva 1500 kr!! Tur för Anna att hon har pissmycket pengar, hade det varit jag hade jag nog kört en springnota. 

Nåväl, efter att hon var klar så åt vi mat sen solade vi solarium. Just nu dricker jag kaffe och Anna sitter vid sin dator. Vi är sugna som fan på att festa -.-

RSS 2.0