<3

Åh min familj, mina vänner, jobbarkompisar och du.

Im done

Nu bor jag hos min bästa vän Anna, bästa valet ever!

Det har varit jobbiga och intensiva dagar den senaste tiden. Är så glad över det val jag tog, att jag äntligen gjorde det på riktigt! Aldrig blivit så utnyttjad och förnerdrad i hela mitt liv. Du ska veta att jag ångrar varje krona jag lagt ner på dig. Känns dock bra att äga en bil och en GPS för 6.500 kr, men vad ska jag med det till? Sälja skiten? Jag är så arg så jag vet inga gränser, fy fan, fy fan hur man kan göra så mot någon som gör ALLT (städar, tvättar, köper saker åt dig på krita, är barnvakt samt tackar nej till jobb för att du skulle få jobba) åååååh vad jag ångrar mig! Hoppas du är nöjd med det värdelösa liv du åstadkommit.

Själv ska jag leva livet nu. Har min underbara familj, mitt jobb, mina katter, mina vänner och en annan person som står mig väldigt nära. ÄLSKAR ER!


Hej flytten

Idag drar jag som sag till Gävle hem till Anna :) Ska bo där tills min nya lägenhet har renoverats klart. 

Idag har jag och Madde inte gjort mycket alls, mest legat i sängen och snackat skit om alla slyniga människor som existerar allt för nära - ska bli skönt att slippa! Vid typ 11 kom K hit med Donken mat till oss som vi svullade i oss i sängen, haha. Snusk-Madde tittade på mig och sa såhär:"Får jag prova doppa i din?" Haha, gogumman. Inte alla gånger det är lätt att formulera sig ;b Nyss har jag städat under hot ungefär, men det var sista gången i alla fall. Nu får jag se fram emot att städa hemma hos Anna där jag vet att jag får tacksamhet i överflöd :) 

I eftermiddag/kvällen så kommer Camilla hit, sen drar vi till Gävle. K ska ändå åka och hämta sitt barn så då passar jag på att duscha, snygga till mig, packa och dra! Madde hjälper till hon med, guld värd den tjejen <3 


- oj, vad statistiken skjöt i höjderna. Även idag då jag inte ens skrivit något, kom ihåg - är ni nyfikna så går det väldigt bra att fråga ;b

End of story

Ja, idag tog kärlekssagan (?) slut. Mitt och bara mitt beslut, bara så ni vet. Jag är en naiv person som tror det bästa om människor men vissa överträffar mig verkligen. Blir bäst såhär! Flyttlasset, dvs kläder, 2 katter och min tv beger sig till Gävle i morgon nån gång. Ska bli inneboende hos min älskade Anna <3 Och nej, jag är ingen hjärtlös person som tar det här med en klackspark - men att gråta ger heller ingenting och ingen blir gladare av det. Det som kommer gälla för mig nu är mitt jobb och mig själv, sådeså! Vill tacka världens bästa Anna Halling och Madeleine Lindh Stjärnström som funnits för mig, mina helt fantastiska kollegor som sett hur jag mått och tagit sig tid att prata och ge råd, sen självklart min familj som står ut med mitt velande i vått och torrt - utan er hade jag inte stått på mina ben. Jag älskar er alla, ni är guld värda <3


Bingolottomys med hjärtat


Dålig uppdatering

Hejsan!

Känner att jag uppdaterat lite dåligt :/ Igår jobbade jag i alla fall mitt sista pass på sommarschemat, 16.00-21.00. Men jag har fått mer jobb nästan hela veckan, så det kommer rulla på som vanligt :) Efter jobbet kom Jimmy och älsklingen och hämtade mig så åkte vi hem hit en snabbis så jag fick duscha av mig. Sen drog jag och K till stugan, blev lite dricka och prat med några i jaktlaget, riktigt trevligt! Vid tolv gick vi upp till våran stuga och hade det lite mys ;) sen blev det sova eftersom K skulle upp och jaga kl 4! Jag sov till 10 typ, då gick jag ut med Sallie så följde vi med Marielle och plockade lite svamp med alla andra hundar. Jag var sjukt trött så jag la mig en sväng innan K kom tillbaka, tog en cigg och la mig igen, haha! Nu har hjärtat nyss duschat och jag fixat kaffe men nu ska jag fan också in i duschen! Ikväll ska vi ha tacoskväll i stugan, blir ett gäng - superkul! :D Skriver mer i morgon, promise.

Han är verkligen det finaste som finns


Så sexig så det knyter sig i magen på mig! Min min min min <3


Me, myself and I :)


älskar er!


Hey baby give me one more night

Inatt blev det sömn på soffan för våran del, men det var rätt mysigt faktiskt :) Men vi var lite småstela då vi vaknade, haha! Nu har vi ätit seeeen frukost, men då man är ledig får man göra som man vill! Vi har ätit bebisfrukost, Lingbolimpa med mjölk och älsklingen tog Oboy :) aw. Man får verkligen flashbacks av den frukosten, som man alltid åt då man var liten. Nu kollar vi på Skilda världar ;) Sen har vi massor att göra, idag igen!


Lenas trafikskola

Hejsan!

Ja idag är man ju som sagt ledig :) Madde kom hit efter 10 nån gång. Vid 12-tiden åkte vi 3 till Donken och smällde i oss käk. Sen gick jag och Kristoffer in på Willys och storhandlade. Kom ut 5 kassar rikare och 1300 kr fattigare :) Efter det blev det en cigg innan dom släppte av mig vid trafikskolan. Sjuuukt nervös var jag! Fick en toppen körlärare som heter Patrik och jag höll då på att skratta ihjäl mig åt han! Det gick riktigt bra för att vara första gången och han kände sig så lugn så han kunde sitta och dricka kaffe ;) Haha! Fick motorstopp ca 6 gånger men det var på slutet på hjärnan var i uppror. Han tyckte i alla fall att jag var duktig eftersom jag inte kört på 4 år och då bara på en parkering runt runt. Ska dit på onsdag igen, längtar redan! :D Nu håller jag på och städar medan som två kollar på film, massa tvätt är i maskinen också :) Keeeewl tycker jag! Ska till Ockelbo ikväll och hämta massa post också. Uäh, att det alltid ska göras en massa då man är ledig! Men tur är väl det, annars dör man väl av tristess i den här hålan. Nej, nu ropar dammsugaren och skurmoppen ;b


Det här är riktig kärlek!


Åh ledighet

Nu jävlar är man ledig i 2 dagar - så jävla skönt! Jobbar man för mycket blir man inte så trevlig till slut ;) Är på ganska dåligt humör nu med, blivit dåligt med käk idag och inte orkar jag fixa något heller så blodsockret är väl lågt I guess. Äh, en dusch och sängbus med älskling ska nog lösa det :) I morgon så har vi en del att stå i, får även besök av söta Madde! Aja, mer om det i morgon. Har i alla fall jordens sötaste kattunge :)


Jobbbbb

Hej!

Så jävla slut man blir efter två delade turer efter varandra! Ryggen säger i från och nu har en förkylning kommit sig smygande också :/ Har sovit alldeles för lite i jämförelse med hur mycket jag jobbat. Meeeen man ska inte klaga, kul är det ju att jobba liksom :)

Vill bara säga att Kristoffer är världens bästa pojkvän, älskar han av hela mitt hjärta och kommer ge han allt jag har, all kärlek jag någonsin kan.


Love of my life


Bilder från Furuvik (lite sent)


Migrän

Hej.

I natt gick älsklingen upp kl 3 med Christian för att det var bockpremiär :) Jag vaknade också och hade lite svårt att somna om men det gick. Runt lunchtid kom Ks jobbarkompisar hit en sväng. Solade på studsmattan och jag åkte på jordens huvudvärk :/ Jag och baby åkte till farmor och farfar på eftermiddagen och fikade men min huvudvärk blev sämre och Kristoffer såg på mig att jag inte mådde bra så då åkte vi hem. Väl hemma dök jag i säng och började tokgråta, trodde skallen skulle sprängas och mådde så jävla illa. Älsklingen öppnade alla fönster, drog igång fläkten och gav mig Alvedon sen sov jag ett par timmar och nu är det lite bättre men jag mår fortfarande inte bra :/ Helt säker på att jag har fått mitt första migränanfall :( Ligger och vilar på soffan nu och kollar på "Skilda världar".


Grym låt


Men hej solen

Ligger ute i värmen nu och lapar sol :) Inte behöver jag städa idag heller för det är rent och fint ;) Ska dammsuga igen och skura golven i morgon då jag är ledig. Ska iväg på jobb kl 14.00-21.15 idag, längtar - för jag ska få jobba med Anna! Hon har haft semester och SFP så nu var det längesen vi jobbade ihop :/ Aja, nu ska jag fortsätta njuta av sol, cigg, kaffe och musik!


.

Åh vad den här dagen gick snabbt då :/ Fick allt gjort som skulle göras i alla fall. Städade bilen och lägenheten. Tog tag i kylskåpet också, euh. Så nu ekar det ;) Haha, fylla på lite i morgon kanske. Var ut med älsklingen, hans morbror Robert och Sallie till Långsjön och fiskade också, men det var stendött! Vi grillade lite korv och drack kaffe så det var trevligt anyway :) Just nu ligger vi och kollar på tv typ. Jag ska snart ta en lång dusch, rakning osv osv! Sen ska vi krypa ner i sängen och kolla på film, nu då tvn är tillbaka ;) Blir "Friends with kids", är nog kewl. Hilda är superduktig i alla fall, äter mat och går på lådan! Mammas minibeby <3


Leeeedig

Åh fan vad skönt med en ledig dag! Tänkte få en del gjort också. Städa, tvätta och tvätta bilen :) I lööv! I morse vaknade vi av att Sallie och Hilda lekte, kul för dom men mindre kul för oss ;b Men vi somnade om och nu är det coffeetime som gäller. Ikväll ska vi väl till Ockelbo en sväng också, hämta min tv bland annat. Vi saknar att ligga i sängen och kolla på film, min 15,6 tums dataskärm är inte samma sak. Så ikväll blir det filmmys i sängen!! Nu ska jag sätta igång här :)


Mysmode on

Tjingis!

Då är den här dagen snart slut! Jobbade 7.00-16.00, var sjukligt trött hela dagen :/ Somnade en stund på soffan med Sallie, Hjördis och det nya tillskottet - Hilda! En av grannens kattungar som jag fått, hon är hur gullig som helst och allt går bra med alla djuren här. Kristoffer blev såklart också fäst vid den lilla bollen :) Nu är det mys på hög nivå, godis, djur och Wallander med den jag älskar och aldrig kommer släppa, min Kristoffer Alexander Hedman <3


2 dagars fylla

Hejsan!

I fredags slutade det med jag drog ut på krogen med Marlene, Jonas, Corrine, Fidde och Tomas. Hade riktigt kul! Trogen taxi hem typ kl 3 till Marlene, festade på i taxin och höll igång hos henne till kl 6 på lördagen ;b Vaknade kl 10, då var det bara att försöks fixa sig sen drog jag, syrran, Peter, Ella och Mejja på släktträff efter vi druckit kaffe med Mamma och Rolf. Sen var vi på träffen, grillade, pratade och drack. Runt kl 20 drog jag på kräftskiva men jag blev inte långvarig för jag var så sjukt trött! Kristoffer kom och hämtade mig så åkte vi hem hit. Myste och somnade! Nu är han och Jimmy på Ica och köper mat. Jag ska ta en dusch sen käka och tagga jobb 14.00-21.15 :)


Dansa pausa

Hej!

Idag jobbade jag 7.00-14.30, blev lite stressigt då en personal var tvungen att gå hem men det gick bra ändå. Som Inger sa: "Det är ju eliten som jobbar" ;) Sen kom Kristoffer och hämtade mig, först fick jag gå runt på jobbet och visa upp Sallie :) Sen åkte vi till farmor och farfar en sväng och pratade lite. Väl hemma så satt jag ute med Marina och pratade och Kristoffer åkte på fotbollsmatch. Har nyss pratat i telefon med Anna, Syrran, Madde, Brorstor, Mamma och Annelie. Haha jävla massa samtal idag ;b Nu ska jag in och hänga tvätten!


King of the day


Surpuppe

Tror jag vaknat på fel sida idag :/ Känner mig sur som en citron och ingen lust med någonting. Blir jobb sen i alla fall och det är roligt :D Sitter ute nu och dricker kaffe och röker medan Sallie går runt på gården :) Men tror fan vi går in nu för det är kallt, som vanligt!


Sömnsjuka

Hejs!

Inte blev det att jag klev upp tidigt idag inte. Vaknade halv 12!! Så idag har jag varit helt loj och yr, har sovit alldeles för mycket :/ Vid klockan 14 åkte vi till Hofors och hälsade på mormor och morfar en sväng, supermysigt! På vägen hem svängde vi in till Ks mormor och pratade lite innan vi åkte hem. Väl hemma stöp jag i säng och har sovit en timme :/ Jag är helt slut! Nu håller Kristoffer på att laga mat, lövbiff som mormor gav oss :)


Good morning!

Ligger just nu emellan dom två jag älskar mest, Kristoffer och Sallie <3 Båda två snarkar men det gör inget för dom är så jävla söta! Undra vem jag ska pussa ihjäl först?! Jag ska njuta lite till av dessa två gobitar, sen ska jag upp och göra kaffe! Skitsamma egentligen hur länge man myser i sängen idag - vi är lediga BÅDA TVÅ <3


Hur hinner man?

Tja! Ibland blir jag förvånad hur mycket man hinner och orkar med. Jobbade 7.00-14.00, sen kom Marlene och hämtade mig så åkte vi till farmor och farfar och hämtade Sallie. Efter det satt vi här hemma ett tag och pratade om allt mellan himmel och jord medan vi rökte och drack kaffe :) Har även en affärsidé som vi fan ska fixa ;b Då hon åkt började jag städa, plocka in mina kläder i garderoben och tvättade. Nyss kom jag hem från en powerwalk på 43 minuter, jävligt skönt! Så jag har fått massor gjort och klockan är inte ens mycket. Ska fortsätta med städningen och tvätten nu sen blir det en lång dusch och efter det film eller "Skilda världar" ;)


Järbo-bo

Tja!
Idag jobbade jag 7.00-14.30 sen cyklade jag hem och möttes av Mamma och älskade Ella på vägen :) Sen packade jag ihop alla kläder och lite till innan älsk och Sallie kom och hämtade mig och Hjördis. Så nu bor vi här igen ett tag! När vi kom hem så käkade vi sen började jag att städa, sen satte Kristoffer igång röjsågen och röjde bort alla buskar och allt gräs så plockade och krattade jag och Marina upp allt och mellan så drack vi kaffe och rökte :) Marina tog ut sina 3 kattungar och jag blev dökär i en, så henne ska jag få om två veckor :D Jag har döpt henne till Hilda :D Nu duschar älsklingen och jag ska städa vidare sen är det min tur och sen ska vi käka varma mackor och toookmysa framför Wallander <3



Kilona minskar - snart så!


Börjar bli brun igen :)


Flytt flytt flytt

Hej! Idag efter jobbet så tog jag kaffe och en halv tomat sen cyklade jag till gymmet. Blev där ca 1 timme och körde helkropp. Riktigt skönt! Sen hem och duschade och stretchade innan jag cyklade hem till Rolf där Mamma, Ella, Mormor och Morfar var. Vi drack kaffe, rökte och pratade :) Nu kom jag nyss hem till Mamma. Ska röja inne på mitt rum och packa i ordning för i morgon flyttar jag hem till Kristoffer i väntan på att min nya lägenhet ska renoveras :) Mys!! Ps. Älskar benpressen på gymmet!


God morgon!

Sitter ute på balkongen och äter supergod frukost - hårdmackor med kalkon och tomat, citronvatten och kaffe :) Ska dra iväg 7.00-13.00 och jobba!


<3


Mysdag

Åh fy fan vad man mådde skit idag! Hade grymt roligt igår i alla fall :) Alexandra hämtade mig strax före kl 22, sen åkte vi ut till stugan. Väl där så svepte jag cider, öl och vin! Sen har jag fan minnesluckor, haha. Men vi grillade, rökte, drack och pratade :) Jag blev för full dock så jag la mig typ runt kl 1 ;b Vaknade runt 11 idag, då hade hjärtis varit vaken ett bra tag med dom andra och röjt vid stugorna. Sen idag så har vi fixat lite runt stugan och jag städade där inne :) Sen åt vi mat med Åke. Vi fick grym massage av Erija, jisses! Men skönt efteråt! Då vi kom hem blev det dusch och bus sen åkte vi till Kristoffers farmor och farfar, hade med oss ostfrallor som farmor gjorde i ordning också drack vi kaffe och pratade. Dom blev verkligen överlyckliga då vi berättade att vi är tillsammans igen :) Fick massa kramar, gobitar <3 Helgen har varit helt underbar!


Blir nog en grym helg

Hej!

I morse var det sjukt segt att kliva upp - vi låg ju såå skönt :) Men till slut så knatade man upp, tog en dusch och fixade kaffe. Sallie fick jobbet att väcka Kristoffer idag, duktig var hon också. Gnällde på som fan så efter ett tag var även han vaken ;b Sen blev det jobb 7.00-13.00, gick hem och på vägen möttes jag av en springande Ella som blev superglad att träffa Moster Towe, Mamma kom efter också. Väl hemma tog jag en dusch, fixade mig lite sen kom Rolf så då åkte vi alla till Rävbacken för att träffa min nya hyresvärd. Får flytta in senast 1:a december, waaah jag som trodde det skulle bli tidigare. Men man kommer väl spendera en del tid i Järbo också så det är nog lugnt. Ska få helrustat, helt nytt kök, badrum osv. Ska även på en ny trapp, uteplats och tak. Asbra! Då vi var påväg därifrån så ringde Kristoffer, dom var i Ockelbo så han ville säga hej och ge mig 3 pussar - aw. Nu sitter jag ute på balkongen, röker och dricker kaffe. 

Ska snart packa en väska för ikväll efter jobbet (ska jobba 16-21 strax) så kommer Alexandra, Kristoffer kusin, och hämtar mig så ska vi åka upp till hans jaktstuga och ha lite trevligt där. Vinet följer naturligtvis med ;) Så sover vi över där också, myspys! 


Åh vilken mysig dag!

Hade verkligen en toppendag på Furuvik med Mamma och Ella. Jag åkte massa karuseller med henne, lillan :) Kom till Gävle runt kl 16, blev hämtad i Sandviken av Kristoffer och Christian. Nyss var vi ut i skogen och till stugan och nu sitter jag och tar en cigg med Monica :) Bilder från idag kommer!


Nu är vi påväg till Furuvik :) Grät då mosters hjärta sprang emot mig!


Furuvik

Blev nyss avsläppt i Sandviken av Kristoffer och ska snart ta bussen in till Gävle där Mamma och Ella väntar på mig <3 Hoppas jag hinner träffa storasyster också! Jag, Mamma och Ella ska till Furuvik idag :D Myyys!


Sovdaaaags!

Usch nu tar jag Kristoffer i hand och så går vi och lägger oss, hejdå vinet ;) Ny dag i morgon, gäller att vara pigg liksom!


Vinivini

Hej! Idag jobbade jag 7.00-16.00, hade så förbannat roligt på jobbet! Brukar ju vara skitjobbigt med dom passen men den här dagen gick ursnabbt! Var ut och gick med en tant på byn, höll på att skratta ihjäl mig, vi hade askul! Efter jobbet gick jag hem, duschade och fixade mig. Sen åt jag lite mat med Mamma och Rolf innan Kristoffer kom och hämtade upp mig. Stannade på systemet så jag fick köpa vin, är ju ledig i morgon ;) Sen åkte vi mot Järbo. Just nu är K på fotbollsmatch och jag har suttit ute med Marina och Henke. Älskade Bella kom förbi med Macke och Sebben också :) Trevligt! Nu ska jag svepa lite mer vin och lyssna på musiiiik :)


1 augusti

Uh, idag är jag trött som ett judesvin. Även om jag sov typ hela natten :s Sallie vaknade runt 3 och kom till mig och gnällde så då lyfte jag upp henne så hon fick sova bredvid mig :) mysbebis! Nu är det snart dags att bege sig till Ockelbo och jobba 7.00-16.00, drygaste turen! Tänk att det är augusti btw, nu börjar hösten. Suger eftersom sommaren varit totalt värdelös!! Längtar tills jag och Anna åker till Cypern om typ 3,5 vecka - sköööönt!


RSS 2.0