Valpiiiis

Tja!

Helgen har bestått av jobb! 7-16 på fredag, 7-14 på lördag & 14-21.15 igår :)

I lördags var jag och älsklingen på 25-årsfest. Var ett gäng på kanske 30-40 (?) pers som tig buss upp till Bollnäs och bowlade, käkade taco-buffé sen åkte vi tillbaka till Ockelbo och fortsatte festa. Var rätt klen igår ;b

Idag är jag ledig! Och nu är det storstädning på gång ;) håller på och tvättar nya sängkläder som vi fick hem härom dagen också, Wilmis ska ha i sina nya som hon fick i julas av farmor också, som legat undan gömda, unge!

Klockan 16 slutar hjärtat och Wilma kommer hem från tjejligan. Då ska hon och jag gå igenom hela hennes garderob och ge bort det hon inte kan eller vill ha mer. Köpte nytt åt henne i fredags, jäsiken vad glad hon blev :) "jag tycker om allt du köper Towe", aw!

Sen runt kl 17 åker vi in till Gävle, ska köpa saker till Svea. Säng, leksaker, mat, matskålar, osv. Koppel och halsband köpte vi i fredags. När vi är klar med det ska vi hämta hem våran lilla bebis <3 SOM vi längtat! :D


Nattugglan

Hej!

Igår blev det ett nattpass för mig istället för kväll, bra det :) Idag efter jag sovit så städade älsk och jag ur lägenheten, så nu är det klart och den 1 maj är jag skriven här! Så underbart att få bo med dom jag älskar i det här superfina huset <3 Fick blommor av dom idag, en inflyttningsblomma, aw!

Nu ska jag fixa till mig lite sen ladda för ett nytt nattpass, 21.00-7.15 :)


Fuuuuck

Hejsan!

Hade skrivit värsta långa inlägget men sen försvann allting .. Damn!

Lite kort då. Helgen har bestått av massa grillat, katterna har börjat vara ute, Marlene spenderade en vinkväll med oss, Wlimis har lekt hos farmor, vi har pysslat. 

Igår jobbade jag min första kväll, 13.00-21.15 :) Gick bra faktiskt men sista timmen kändes det lite, men det som inte dödar härdar ;b Skulle haft samma tur ikväll men blev VAK stället, funkar bra för mig :) Blir vanligt nattpass i morgon också :D


Ljusare tider

Tjing!

Nu vill jag att det ska vända till det positiva! Har varit sjukt jobbiga veckor för mig. Först den där jävla dödsförkylningen, slutade röka och sen operationen på det.

Igår gick det i alla fall himla bra på återbesöket! Min älskade fina vän Ella följde med och det är jag evigt tacksam för! Vi lalla runt lite på stan först, åt lunch och sen gick vi till L&E. Först kollade han hur det såg ut rakt framifrån, bröstvårtorna satt precis jämt och inläggen har lagt sig rakt och jämt som det var tänkt. Så jag slipper ha det där jävla bröstbandet och där försvann smärtan! Lycka ;b Sen togs tejpen bort och han tvättade rent, jag fick se ärren som läkt kanonfint och sen sattes ny tejp på. Så nu får jag höra av mig om 4-6 månader för ett nytt återbesök :)

När vi var klara där så gick vi på stan. Jag köpte nya smycken till naveln och tungan, ett linne och en cardigan. Gick och pratade om allt mellan himmel och jord som bara vi kan! Den tjejen är underbar <3 Tog en kaffe innan vi tog tåget hem. Hon hoppade av i Uppsala och då somnade jag. Väl i Obo fick jag skjuts hem av bästa Camilla :)

Nu är jag i lägenheten och försöker göra nån nytta men det går väl sådär, haha. Tog med filter och kaffe så det hinkar jag nu!


Mys-tisdag

Tja!

Idag började dagen ruskigt bra! Bestämt med min älskade vän Smella (Ella) att hon ska följa med mig i morgon på återbesöket, skönt att det löste sig! Älskling ska iväg på jobb och själv vill jag inte åka, så då fick det bli Ella. Shit undra när vi sågs sist? Då vi bodde i Gävle för typ 2½ år sen?! VAVAVAVAVA. Tänkte smyga på mig med en puss i morgon, fniss.

Nåväl, nu sitter jag och lyssnar på musik och smuttar på kaffe, det godaste - Arvid Nordqvist REKO! Åt frulle för en stund sen, en tallrik lätt vaniljyoghurt och så tinade jag lite frysta hallon, omnomnom! Om en stund ska jag klä på mig lite, även om jag tycker det är bekvämast att gå runt i trosa och sportbhn+bröstbandet. Inga kläder är speciellt snygga med bröstbandet heller, haha. HOPPAS det åker av i morgon. Ska ta av alltihopa en sväng idag och tvätta det igen. 

Annars idag då? Ska ringa FK för det glömde jag igår, sen ska jag gå ner i tvättstugan och njuta. Är så glad att jag klarar av att ta hand om tvätten :') Haha! Men jag får ont efter ca 15 minuter, då får jag sitta ner i 2-3 min sen köra på igen. Hoppas jag är bättre tills jag ska börja jobba igen bara! Funkar liksom inte att gå in till en brukare och sätta igång för att sen sitta ner och hämta andan :b Vi får se! 


Tänkte kasta ihop en äppelpaj också, skulle jag gjort igår det också men ingenting blev som det skulle igår tror ja ;b Och PLUGGA, ofc. Allt jag inte gjorde igår, plus allt som bör göras idag. Men det är skönt :) Annars blir man cp av att sitta och glo. 


Måååndag

Hejsan! 

Ännu en ny vecka och nu är det 11 dagar sen jag hade min op :) Har varit utan morfin i 5 dagar tror jag, så jävla skönt! Behöver bara äta alvedon och ipren, har inte så värst ont. Lite smärtattacker då jag anstränger mig för mycket sen känns det lite vid snitten, men det går att leva med :b 

På onsdag ska jag som sagt på återbesök igen och jag hoppas verkligen att jag får ta bort bröstlindan, sport-bhn kan jag leva med men lindan är så jävla jobbig. Trycker på så man knappt kan andas och skaver i armhålorna! Så den vill jag bli av med, om inte så är det väl bara att stå ut :) 

Idag ska jag inte göra nå speciellt alls. Ska fixa lite med Försäkringskassan om sjukpenning, sen tänkte jag kanske slänga ihop en äppelpaj. Jävligt tråkigt väder är det också :/ Igår kunde vi sitta ute på altanen på baksidan i solen och dricka kaffe, det gick inte idag. 

15 dagar till Svea kommer hit också, myyys! Kanske man ska göra en sväng till Valbo idag och kolla på koppel, säng, matskålar, leksaker osv? :) Hon ska få sova med oss några nätter sen blir det bädden nedanför mig vid elementet :) Eftersom vi har Kungssängen så är ju den så jävla hög, vi vill ju inte riskera att hon ramlar ner liksom <3


Valpis!

Tjena!

I fredags sålde jag min garderob då den inte får plats någonstans här, knepigt med tanke på att huset är 212 kvm, haha! Men jag kommer inte sakna den, var bra att bli av med åbäket! En familj i Gävle köpte den av mig, och då vi var där fick vi veta att dom hade valpar - vi var ju tvugna att kolla! 6 st var det, 3 killar och 3 tjejer. Såå jävla söta så jag nästan grät då jag såg dom. En brun/svart/cremefärgad kom fram till mig först och vi pussades massa. Så den blev jag kär i! Men vi åkte hem, inväntade Anna som kom med tåget också hade vi lika mys som vanligt :) Kunde dock inte riktigt släppa valparna så jag fick ringa tillbaka på kvällen ;b

Igår skjutsade vi hem Anna och sen for vi till den där familjen och kikade på valpisarna igen :) Fanns min sötnos och en svart/vit kvar, blev ett ganska lätt val även om vi gosade massa med båda. Fikade och pratade en massa med deras husse :) Trevligt! Sen la vi handpenning och pussade huuur mycket som helst på våran lilla skatt. Hon ska heta Svea <3 Om 16 dagar får vi hämta henne och vi är lika ivriga alla 3, våran lille! Rasen är Lhasa Apso, och vi kommer hålla den klippt och korthårig - då är dom finast!

.

Tjena!

Dagarna bara springer iväg, vilket är så jävla skönt :) Nu är det knappt 6 dagar kvar till återbesöket.

Idag var inte vilken dag som helst, det var en vecka sen min op och jag fick duscha för första gången - så jävla sköööönt :D Har varit lika pigg idag som igår, inge morfin på 2 dagar :)


Kass

Blev ingen kanondag precis.

Annelie kom som hon lovat och var här i 2 timmar. Jättemysigt att få prata med henne! Fick även låna hela boxen med "Skärgårdsdoktorn" :) tack!

Sen fick jag veta att Anna inte kunde komma så jag har mest legat i sängen. Sovit, vaknat, ätit medicin, gråtit, sovit osv. Marlene blev orolig för mig och kom hit för att pigga upp mig lite, tack gumman! <3

Nyss gjorde älskling mat, första gången jag fick i mig något sen i morse. Jättegott! Fick hem lite nytt idag, dessa kuddfodral till soffan bland annat, tjusigt!


Mysmorgon

Hej!

Inatt har jag inte sovit så mycket. Tog nog lite för mycket morfin, men jag slapp smärtan i alla fall :)

Vaknade kl 6 och körde lite Candy Crush sen ringde klockan för dom andra kl 07:30. Så då gick vi upp, käkade frulle. Jag slängde ihop en smoothie gjord på hallon, banan och vaniljfil. Mumsi :)

Nu sitter jag i sängen och låter morgonmedicinen värka, dricker kaffe och kikar på tv. Runt 10.30 kommer Annelie på besök, mys! Sen i eftermiddag kommer min Anna <3


Show must go on

Tja!

Ja här sitter man, rätt upp och ner med tuttar som spänner till förbannelse. Har varit relativt smärtfri idag ändå så jag ska inte klaga :)

Igår var nog den värsta dagen ever. Så vi fick ringa till min kirurg och nu har jag mer morfin som vi hämtat och jag är även insatt på Ipren. Så jag äter runt 21 tabletter om dagen, gosh! Men det ska väl bli bättre snart. Nu har ju 4 dagar snart gått, tack och lov!

Var hem till Mami idag och firade henne som fyller år idag :) Hon fick jättefina ljuslyktor av oss, tårta och blommor. Var där i 2 timmar sen for vi till Gävle och hämtade hem Wilmis.

Nu har dom båda städat huset och lagat mat. Känner mig useless!! Vill också hjälpa till :(


Boobies

Tjingeling!

Jaha då har man sillisar då :) Superfina blev dom! Fick ju se på ett ungefär i 3Dn då vi var nere på konsultationen men det är ju annorlunda i verkligheten, så jag fick se dom igår innan vi åkte hem - jag är så jävla nöjd!

Anyway. Jag och älskling åkte igår från Ockelbo typ 05.40, då hade jag ännu en gång duschat med Descutan, mums. Vi hann väl till Gävle innan jag somnade av så väckte R mig då vi var i Sthlm, typ kl 8. Parkerade och sen gick vi till kliniken. Kl 9.15 fick jag byta om till tofflor och morgonrock. Sen kom min ssk (Silvia) och gav mig långtidsverkande Ipren och Morfin. Sen kom min kirurg (Mattias) och så gick vi in till hans kontor. Där satt vi och pratade lite om ingreppet sen fotade han en massa och märkte upp mig. Då det var klart kom min narkosläkare (Ove) och berättade om sövningen, som jag varit mest nojjig över. Men han var, precis som alla andra, så lugn och bra så oron släppte. Då vi pratat klart fick jag och älsklingen skiljas åt <3

Kom in på operationssalen. Fick lägga mig ner med morgonrocken över mig som ett täcke, sen gav Ove mig ett stick och intravenösa läkemedel. En annan kille vid namn Hampus kom också in, klappade mig på handen och frågade hur det var. Sen fick jag nå plastgrejer över mig som skulle hålla värmen medan jag var vaken. Efter en liten stund fick jag syrgas och Ove sa att sömnmedlet också kom då och att jag skulle somna, "pöh" tänkte jag, aspigg. Sen minns jag inge mer ;) Så jag lär då ha somnat i alla fall!

Vaknade upp ca 2 timmar senare och höll då på att frysa ihjäl, fick 2 duntäcken så blev det lite bättre :) Sen kom tårarna, fy fan vad jag grät!! Fick min mobil och sen hade jag tydligen (minns inte detta) ringt till Mamma, Roger, syrran och Marlene. Till Mamma hade jag bara svammlat, hon hade inte hört mycket mer än att jag grät. Till R sa jag "Men åk och köp nå fint, köp en dator", hahaha! Till syrran hade jag oroat mig för att Hilda inte hade mat och till Marlene hade jag bara sagt att jag älskade henne hela tiden, vilket jag gör såklart men jag var ju så jävla hög!! När mamma hade lagt på hade hon typ kastat sig över köksbordet och vrålskrattat!! :'D åh herregud alltså. Då min kirurg kom in, också runt den här höga tiden så hade jag sagt "Men hej älskling, ska vi gifta oss?" Hahahhaha! Jisses ..

Somnade av en stund sen låg jag och pratade med en tjej som låg på samma rum, jättetrevlig! Också fick vi fika. Sen fick jag ett eget rum så jag fick vara med R <3 Vi fick en massa information, jag fick hjälp på toa, sen pratade vi med Silvia och Mattias, fick läkarintyg innan vi for hem runt kl 15. Fick besök av bästa vän Marlene som fick kika på dom och även hon sa att dom var såå fina :) Vi drack kaffe och åt ost & kex, mys!

Är som sagt sjukt nöjd med resultatet! Just nu är smärtorna jobbiga men jag äter medicin som jag ska och det kommer bli bra så småningom. Kan verkligen rekommendera min klinik, Laser&Estetik Specialistklinikerna, så jävla fräscha och lyxiga lokaler, personal så underbar att det nästan är overkligt och så sjukt duktiga!

Nu ska jag kika lite på tv här i sängen där jag sitter. Ska väl försöka äta något om en stund. Love life! :)


Nervööös

Hej!

Sorry att jag inte skrivit på skitlänge men influensan gjorde mig tvärslut, sen har det varit jobb, påsk a - you name it.

Idag var i alla fall sista jobbdagen på 2 veckor!! Sjukt det kommer kännas att vara hemma så länge :( And why? Lika bra att kläcka nyheten innan folk börjar snacka, eller det gör dom väl redan ;)

I morgon ska jag göra en bröstförstoring. Förvånad över vilken feedback jag fått, men faktiskt tycker dom flesta att det är roligt för mig :) Vissa har frågat varför. Ja, varför? För att jag inte är nöjd med en liten B-kupa, jag tycker det är fint med stora bröst, att vara kvinnlig - det är sexigt och vackert. Är sjukt nervös ikväll, knappt brytt mig innan men nu så. Ska snart gå ner och ta mig en härlig (not) Descutan-dusch. Blir en i morgon också, ble. Men först ska vi bädda rent i sängen. Sterilt hej! Frågor? Synpunkter? Feel free ;b


RSS 2.0