Berättar sen

Lördagen blev inte som planerat, men kul var det ;D Skriver om det i morgon!


Stora dagen!

Idag fyller mitt älskade hjärta 3 år! Åh Ella vad stor du blivit och så himla duktig du är med allting - vårat mirakel!

Enda sen du föddes och från första stund jag höll dig i min famn så har jag älskat dig gränslöst, det kommer jag alltid göra. Du och jag har ett speciellt band som ingen kommer kunna bryta. Jag ska finnas för dig i alla lägen till den dag jag dör, för det finns ingen jag älskar så högt som dig! Om du visste hur mycket du gjort för moster bara genom att finnas, att veta att du tillhör oss är helt underbart. Ditt leende kan ingen slå, du får oss alla att må så bra och vara lyckliga!

Jag älskar dig Ella Hanna Therese Wennström, till månen och tillbaka - mosters skatt <3


Tröttmössa

Fy fan vilken helvetesnatt! La mig vid kl 00.30, låg och snurrade i 1 timme innan jag kollade på klockan. Sen låg jag och hostade till typ halv 5 och en timme senare ringde klockan -.- usch!

Jobbar delad tur idag, 7-13 och 16-21 som alltid. När jag slutade på förmiddagen så gick jag på Konsum och hämtade ut ett par leggins som jag beställde för längesen, men lär skicka tillbaka dom - för små! Tur jag fick hem mina 2 par byxor från Nelly för jag har fan inget alls snart. Allting är för litet! Nåväl, efter Konsum blev det Ica och köpa cigg (kunde köpt det på Konsum?) sen systemet. Hem och käkade och nyss kom jag hem efter att ha varit hos Denise och Martin på kaffe och cigg :) Ska strax cykla iväg till jobbet igen, hade kunnat skippa 3-timmars rasten egentligen, haha jag älskar mitt jobb så mycket så jag inte ens vill åka hem, brarä!

Ikväll blir det maximalt mys! Efter jobbet ska jag hem och ta en snabbdusch sen hem till Denise :) Vi ska laga go mat, kolla på film och dricka cider och öl ;b ohyeah! Blir lugnt ofc eftersom jag jobbar delad i morgon med - hej OB! ;)


Dagen i bilder :)


Kalas

Hejsan!

I morse strax före halv 8 kom syrran och Cajsa ner och väckte mig, sen gick vi in till Ella och sjöng "Ja må hon leva". Lilltjejen sa till oss: "Neje, jag är trött" också vände hon på sig ;p Haha, men då vi lockade med paket så flög hon upp! Tog en massa bilder som jag lägger in senare.

Annars idag då? Jag och syrran har städat ihop lite och jag och Ella har gjort armband. Hon fick sånt pyssel av mig i present så jag har ett, hon och syrran har också ett varsitt - så fint så ;) Ska alltid ha mitt på, det står nämligen Ella på det. Snart är det väl dags för lunch, sen ska jag duscha och fixa mig innan Mamma, Rolf, mormor och morfar kommer upp. Sen blir det barnkalas! Enda jag inte gillar med det är ballonger, eftersom jag är så löjligt skotträdd (törs inte ett slå av en skumpa-kork ;b). Jag och Mamma brukar hjälpas åt och gömma undan alla ballonger så vi slipper dom ;) haha!

Har även ringt till Ockelbo Gårdar, har stått i kö sen juni så jag borde kunna få lägenheten jag vill ha. Berättade även hur grundlurad jag blev av dom förra och att det var lite panik. Hoppas hoppas!

Tårtbak!

Tjenis :)

Är hemma hos syrran nu och just nu bakar vi tårta åt mosters stora hjärta som ska ha 3-årskalas i morgon. Själva födelsedagen är på söndag dock, blir myyys! :)

Blev en givande dag i stan i alla fall. Först körde jag 50 min i Sandviken, kung som vanligt ;) Sen åkte jag till Gävle och lunchade med Anna och Jenny. Efter det tog jag och Anna en runda på stan, blev 1 par mjukisar på BikBok, en mjukidress från Intersport, en Everest dunväst från Stadium och lite annat smått. Köpte presenter också ofc :)

Fick min göööörsnygga Converse-tröja av syrran idag också - to die for ;)

Kööööör

Nu ska jag köra på Lenas :)

Nöjd med kläderna & skorna jag fick hem!!


God morgon!

Sitter och rööööker och dricker kaffe nu :) Snart ska jag cykla mot Ica tänkte jag, ska ta en dusch innan bara. Minns knappt vad jag beställde på Nelly så det ska bli spännande att hämta ut ;)

Idag blir en gryyym dag!


I morgon ska jag ..

- gå upp kl 7, duscha & fixa mig
- cykla till Ica strax före kl 8 & hämta ut mitt paket från Nelly ;)
- cykla hem och invänta Annelie
- övningsköra kl 9.50-10.40
- åka till Gävle & luncha med Anna <3
- shoppa med Madde <3
- ta tåget till Hudik kl 16.15 för att umgås med ********** sen syrran + bebisarna! <3


Pissed off!

Ååh vad arg jag är! Tamefan att det alltid är något som ska krångla?

Lägenheten som jag skulle flytta in i fick jag besked om i Juni, skulle få flytta in 1:a augusti men sen blev det ändrat till 1:a december. Idag fick jag veta att jag inte kan flytta in alls - på ytterligare 4-5 månader för att grannen fått en vattenskada och ska flytta in i min lägenhet? Öh .. Letar för fullt nu hos privata hyresvärdar i Ockelbo, hört med 2 st av 4 hittils men ingen av dom hade. På fredag ska jag höra av mig till en kvinna som jag verkligen hoppas har - kosta vad det kosta vill! Är ju uppskriven på Ockelbo Gårdar sen maj också men vill helst inte bo i deras lägenheter, men vi får se hur det blir. Eventuellt att jag flyttar tillbaka till Gävle om jag hittar något där. 


Detta besked fick jag även över Facebook - vafan?! Kan inte ens ringa och ursäkta sig utan skriver "du får nog se dig om efter en annan lägenhet." SÅ JÄVLA DÅLIGT!


Full Frys ..

.. är det som gäller en stund nu :) Varit en rolig och givande dag på jobbet! Tänk vad man kan älska sitt jobb? Åh <3


Nu vill jag ha löning!

Blir en rätt bra lön den här månaden, 14.000 :) Helt okej då man bara är timvikare, men så jobbar jag som en dåre emellanåt också! Satt och räknade mina hemska utgifter (som sakta men säkert sjunker) och hamnade på runt 8.000 kr, så det blir en del över i alla fall! Men tänkte lägga mer ännu på räkningarna så dom försvinner!!

Nu är det kaffe och cigg som gäller, sen körkortsteori, en dusch, lunch lite senare sen iväg till älskade jobbet 13.00-21.00 :)


She's a great girl!


After work

Tjingen!

Dåså har mann gjort ett jobbpass idag med :) När jag slutade kl 16.00 gick jag hem direkt och sen dess har jag tvättat, plockat och lagt i ordning alla räkningar. Blir en tuff månad men tur är att man får bra lön :) Blev lite ändringar i schemat också. Ska vara ledig på torsdag och jobba delad på lördag med, bra det för då får jag 21 timmars helg-OB ;b Och sammanlagt 141,75 timmar - kung!

Nu ska jag snart äta med älskade Mami, sen ska jag invänta Annelie. Hon slutar jobbet snart sen ska vi ta en powerwalk runt Östby (5km). Blir nog skönt om man klär på sig ordentligt, blåser ju kallt som fan :o När vi gjort det blir det en dusch sen ska jag plugga körkortsteori! Hoppas jag får bättre resultat än förra, 49/70 - men det var första gången också ;) 

idag kör jag med pieceofnorway <3 ohyeah

Jobb :)

Har min rast på jobbet nu :) Slutar kl 16 idag, sen ikväll ska jag ut och powerwalka med Annelie!

Tog åt mig mer jobb nu, ska jobba på onsdag också då jag egentligen var ledig också en delad tur på söndag istället för 7.00-14.00. Så den här månaden får jag ihop 143 timmar. Det är över 90% :D


Bakis

Hej!

Igår var det meningen att jag och Denise skulle se film men blev fest istället ;) Hade riktigt kul med massa folk och vid 5 i morse kom jag hem .. Har sovit och vaknat fram till 14.40 sen var jag tvungen att kliva upp ;b Bra trött nu med ..


Ingenting

Tjing!

Idag har jag inte någonting planerat - skööönt!!!! Ska bara lata mig hela dagen tänkte jag :)

Om det äckliga jävla regnet kunde sluta skulle jag dra och sola, men får vänta ..

Nu? Time for fruuuukost <3


Kväller

Åh nu är jag trött! Men har varit en givande kväll på jobbet, älskar mina gamlingar <3

När jag cyklade hem så åkte det en helikopter över Bysjön och en polisbil syntes till. Fått vetat nu att det tydligen är en 68-årig man som ramlat ur sin båt då han fiskat. Dom hittade båten upp och ner, så jävla hemskt! Om han inte lever hoppas jag det gick fort. Vet att när jag fick prova bada isvak så fick man panik. Visserligen är det inte lika kallt nu, men ändå. Paniken att ramla ner i vattnet då det är bäcksvart ute .. Fy fan!

Nu har jag i alla fall tagit en skön dusch :) Ska kasta mig raklång i soffan och glo på film med katterna. Mami är hemma hos Rolfie, rätt skönt att få vara ensam ;b

Brun nu, men blir en sväng i solariet i morgon igen!


Fredag <3

Tja!

Äntligen fredag och sista jobbdagen för den här veckan :)

Dagen har börjar grymt bra i alla fall. Var nyss på körskolan och lärde mig parkera och kolla alla 5 vätskor i motorn, blev godkänd på allt direkt! Lycka ;D Kommer nog inte dröja allt för länge innan jag har det där körkortet! Men sen så gör jag det lätt för mig, jag vet. Att köra automat är ju löjligt enkelt men varför krångla till det? Mitt mål är att vara klar innan jul, det blir en bra julklapp till mig själv ;)

Nu är jag i Gävle och ska ta tåget till Ockelbo 12.10. Ska träffa Madde en snabbis, som jag längtar ihjäl mig efter! När jag kommer till Ockelbo ska jag sola sen är det dags för jobb 14.00-21.15 :D


At work

Sitter på jobbet och tar min rast :) Ska strax gå in och jobba igen. 2,5 timmar kvar!!


Torsdag

Hejsan!

Gick upp för kanske 30 minuter sen, var såå skönt att sova ut! Har inte blivit så mycket sömn när man jobbat som man gjort. Men idag jobbar jag kväll, börjar 14.00 och slutar 21.00 :)

Har en del att göra idag. Måste ringa 3 viktiga samtal, sola och plugga teori :) Skönt att ha saker att göra så tiden går fort! Längtar till helgen då man är ledig!


Hejdå bilen

Idag hade jag ett snack med bilfirman och som det verkar nu kommer allt lösa sig :) Kommer bli superbra i så fall! Ska ringa honom i morgon för några detaljer sen så, hoppas!

Annars då? Jobbat idag, 7.00-14.30 :) Hände en tråkig sak i morse, men det ingår ju i vårt yrke. Jobbar i morgon och på fredag också sen är jag ledig i 2 dagar! Då har jag gjort 41,35 timmar den här veckan :) ÄLSKAR MITT JOBB! Nu ska jag sätta mig vid datorn och träna lite körkortsteori, på fredag är det dags att köra igen!

Var och solade idag igen, det och pillren börjar göra verkan + fräknar ..


Hejdå sömn

Jobbat 21 timmar på 2 dygn och blir även jobb i morgon. Till och med fredag faktiskt! :)

Borde ju sova men här ligger jag klarvaken och funderar över allt. Allt som hänt, hur det hände, vad som kommer att hända? I början av det här året var jag världens lyckligaste tjej och nu har allt blivit till en jävla mardröm. Jag är inte olycklig eller bitter, men det är så sjukt hur snabbt ens liv kan vända. Längtar tills det här året är över, så man får lägga allt bakom sig och börja på ny kula. Ny lägenhet till att börja med, körkort, plugga osv. Det KOMMER bli bra, så småningom. Just nu känns det bara jävligt tungt ..


Längtar!


Godnatt

Nu är det läggdags för fröken Hamberg! Jobbat 10,5 timmar idag och blir lika i morgon = caaash! Haft det toppen på jobbet som vanligt :) Sov då jag kom hem efter kl 13, sen vaknade jag typ 14.50.

Ikväll när jag kom hem tog jag en lång dusch, rakade benen, skar mig på hälsenorna (aj!) sen smörjde jag in mig så jag är smooth like a baby! ;b Har nyss tagit lite kvällsfika - en kopp grönt te! Nu ska jag ta bebis Hilda med mig till sängen och sova, Mamma har bäddat rent :) Megaskönt!


Måååååååndag

God morgon!

Igårkväll hade jag mys hemma hos Denise, vi såg film och pratade om saker och folk som fick oss att skratta till tårar :) Hade så jävla kul - tack för igår gumman!

Idag är det jobb som gäller, äntligen :) Hoppas dom inte ersatt min tur bara då jag glömde att friskanmäla mig :o Men då är det så ..

I morgon får jag veta mer angående lägenheten också, wiie :D


What to do?

Tjenis jättepenis!

Lagomt händeserik dag so far;

- dammsugit
- letat Hilda som försvann och kom tillbaka
- solat
- druckit kaffe och rökt med Denise

Nu vettefan vad jag ska hitta på -.- Plugga teori lite senare i alla fall :) ohyeah. Vill att det ska bli måndag snart så man kan sätta igång med allt, ringa samtal osv. Och självklart jobba - 7.00-13.00 & 16.00-21.00 i morgon :D

Lööördag

Tillbringar min lördag at Mamas place med mina kittys :) Ringde min blivande hyresvärd idag också för att skynda på lite - hoppas! Längtar verkligen till att få bo ensam med Hjördis och Hilda, få inreda och greja. Åh vad kul det ska bli :D Fick jag bilen såld nu också skulle livet leka ordentligt, men har jag tur så löser det sig till veckan också. Har i alla fall lärt mig en ordentlig läxa, aldrig mer köpa något åt någon annan på krita! Ingen människa, speciellt ingen kille, är värd att få så mycket ;b 

Sökt jobb inom Landstinget gjorde jag här om dagen, även om jag ska fortsätta på mitt älskade jobb jag har nu. Det är bara timvik på sjukhuset också, men ju mer jobb man kan få desto bättre :) Jag njuter verkligen av att jobba! Skulle bli knäpp om jag inte hade något, sen så uppskattar man ju ledigheten mer också. 

Fick ett samtal av min älskade syster inatt då dom hade landat i Sverige igen :) Tänk att hon varit i mitt paradis - Marmaris <3 Jag sov då hon ringde så minns inte så mycket av vad hon sa, men väntar ivrigt på att hon ska ringa igen då hon vaknat. Åker nog upp dit i veckan, så jag får pussa på henne, Ella och Mejja! <3




Mysfredag

Bara myser - dagarna igenom! So lovely <3


SICK

Hemma idag .. Sjuk, godnatt.

Jobbjobbjobb

Hejsan!

Ikväll har man jobbat, igen :) 14.00-21.15, sen kom skjutsen. Blev en snabbis hem till Mami men nu är jag här. Mitt batteri på telefonen dog lagom till jag skulle börja jobba och då jag satte igång den nu så hade jag 11 händelser på Facebook, 10 missade samtal, 5 sms och 6 händelser på Instagram - waah. Nåväl, nu är den laddad och igång så.

Blir mycket att göra i morgon;

- jobba 7.00-13.00
- sola
- uppdatera gymkortet och träna 1 timme
- duscha
- städa hos Mamma
- träffa Denise?
- sen vänta på skjuts ;b

Men det blir nog en grym helg, leeedig både lördag och söndag :D 




Dags att köra

Är just nu på Lenas trafikskola och ska köra igen :) Så skönt att man inte är nervös längre, ska bara bli kul! :D Pigg är jag också, sov som en prinsessa inatt ;b Måste säga - älskar livet som det är just nu!

Lägger in en bild på myskatterna från igår också :)

 


KÖP MIN BIL - sprid detta!

http://www.blocket.se/gavleborg/Saab_9_3_Linear_42325011.htm?ma=1

Fick hem i brevlådan idag - kul att prova i alla fall ;b


Yeah

No words - natten var awesome!

Sitter på stationen i Gävle nu och väntar på tåget hem till Ockelbo :) Lite drygt att gå upp kl 6 då man inte ska jobba förrens kl 13, men det var absolut värt det! När jag kommer hem ska jag bara cykla och hämta min hundring sen cykla till solariet. Tror fan det blir en siesta efter det så man orkar jobba, åtminstone krypa ner i sängen med "Skilda Världar" ;)

Nåväl, dagen började underbart och lär inte bli sämre - puss på er ;b


<3

Min kättybeby & så min frisörs hund :) gobitar!


Måndag

Hejsan!

I lördagskväll åkte jag på jordens migränanfall :( Somnade runt 02.30 så jag var hemma från jobbet igår. Jag och Rolf hämtade alla mina saker utom kättys hem till Mami sen tvättade vi min bil in-och utvändigt. Det behövdes ju kan man säga .. Tog väl lite över 2 timmar. Men nu så står den på Rolf uppfart och glänser, åk och kolla ;) Ni kan ju ringa mig för adressen.

Nåväl, Mamma och jag myste igårkväll framför massa "Skilda världar" och sen somnade vi kl 23 tror jag. Var även till Denise på en kvällscigg innan :)

Gick upp för ca 30 minuter sen, tar ett morgonbloss på en helt okej varm balkong :) Ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig sen dra till Denise och snylta kaffe innan mitt tåg går till Gävle 11.28. Ska först träffa älsklings-Madde sen bästa-Anna för lunch. Efter det ska jag till frissan 13.30 :D Bild kommer!


<3


Uäh

Igår var jag först på trafikskolan och det gick galant! Blev godkänd på att backa bakom hörn och alla typer av vändning :) Efter det tog jag bussen till Gävle. Träffade Lindah och fasters småtjejer Nellie och Vera <3 Sen dök min älskade Madeleine upp så jag bjöd henne på lunch. Sen gick vi runt på stan och skrattade åt ingenting eftersom vi var så skit trötta :'D Var in på Åhléns ett par gånger och dränkte oss i jordens godaste parfym ;b Sen kilade vi upp på Wayne's och tog en fika innan mitt tåg gick 14.10.

Blev jobb för mig kl 16.00-21.00 och efter det tog jag en snabbdusch och drog hem till Matilda och drack vin. Var över till Denise och tog en cigg också :) Minns inte så mycket mer! Kom hem och fick tvätta jackan sen mig själv i duschen om man säger så .. Idag är jag inte skitpigg! Fick cykla till jobbet och hämta min laddare som jag glömt där sen har jag mest legat i soffan och kollat på "Skilda Världar". Mamma var hem en snabbis men nu är hon hos Rolfie. Tänkte jag skulle ta en dusch snart och fixa lite fint här hemma.

Btw, lyssna på världens bästa låt.


Kör ba köööör

Idag är det dags igen - kl 09.40 ska jag infinna mig på trafikskolan :) Sitter i bilen med Annelie nu för jag ska åka med henne då hon ändå jobbar i Sandviken! Wish me luck ;)


Myser med Mamma

Kom hem från jobbet för ett tag sen :) Jobbade 13.00-21.15, gick bra! Fy fan vad kallt det var då jag cyklade hem ;o uha!

Just nu myser jag med min älskade Mamma, vi sitter och nöter Skilda Världar ;)


It's to early!

Dåååligt trött man är! Uha, är i Gävle nu och ska ta tåget hem till Ockelbo om 1 timme. Står ute och röker nu men ska strax gå in på Pressbyrån och köpa frukost och en skvallertidning som jag kan roa mig med. Lite senare blir det jobb :) Börjar kl 13. Ska bli skönt, 2 lediga dagar räcker gott och väl för mig. Justja, sa jag att jag fått schema hela September också? Får ihop 135,5 timmar - najs! Typ 85% eller nå. Men jag har sagt att jag gärna tar på mig mera, hard work work! Näe, nu ska jag köpa frulle innan jag dör av hunger.

Grattis till världens bästa storasyster Jonna som fyller 26 år idag! I morgon åker hon till Marmaris och hoppas ni får det sjukt bra där! :) Älskar dig! <3


Mysdag

Tjing!

Ännu en ledig dag :) Men 2 dagar räcker för nu längtar jag till jobbet! <3

Vaknade efter 7 någonting (!) och gick upp strax före 8. Tog kaffe och cigg på balkongen med Mamma sen satte jag igång och dammsög. Efter ett tag kom Rolf och hjälpte mig fixa lite grejer angående bilen. Då det var klart åkte vi två hem till han och flyttade mina saker till mammas förråd. Sen tog jag en dusch, cyklade fram på byn och lunchade med Annelie och Thomas - mys! :) Då vi var klara så gick vi på Ica, jag köpte liljor till min älskade Mamma för att hon är bäst helt enkelt! Blir superfina då dom slår ut :) Nu ska jag skura golven här medan Mamma och Rolf hämtar min bil sen lite senare ska jag bort, mysa till max!


Tänk vad min blogg blivit intressant då? :b


Lyssnar ihjäl mig <3


OMG drama

Hej.

Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Har varit en tuff vecka och det är allmän kaos både runt om en och i skallen. Dom som behöver veta i detalj vad som hänt vet redan, men det är väl bara en tidsfråga innan hela världen vet. Nu för tiden är det svårt att lita på folk. Tillbringar mina dagar på jobbet, med Madde, Jimmy och även hos Mamma (där jag bor igen). Så glad att jag har er som ställer upp, min älskade Anna också såklart!!

Igår var jag på trafikskolan och körde. Har valt att köra automat eftersom det är enkelt och jag i framtiden vill ha en automatbil. Madde satt i bak då jag körde och vi överlevde allihopa ;) Gick från nivå 1 till 5! Efter det så gick vi till Napoleon och åt en bit mat, jag tog en cider också :) mys! Madde kommer hit om ett tag och ikväll hämtar Annelie oss så åker vi till Ockelbo, sen blir det nog en sväng in till Gävle för mig och Madde!

Justja, någon som vill köpa min bil? Eller vet någon som vill? Den ligger ute på blocket. En Saab 9-3, 2.0 motor och 200 hästar, 08. Säg till!


RSS 2.0