New shoes

Beställt & betalat dessa snyggingar -
Justin Bieber Supra High Top


Seven days

Hejsan!

Nu har jag nyligen kommit hem från jobbet. Blev 7.00-16.00 idag :) Gått bra, varit sjukt lugnt! 

Igår så åkte jag och älsklingen in till Köpis och handlade på IKEA hit till huset, lite småprylar mest också en jättestor tavla till sovrummet. Grymt snyggt nu ;b Jag handlade lite kläder och smink också plus en present till baby-Mejja som fyller 1 år i morgon!!! Vart tog tiden vägen?!

Nu är älsklingen ute och åker skoter med Börjesson, själv ska jag ta en dusch och sen börja städa ;) Vi är barnlediga också men jag saknar lillgumman redan :( Ikväll ska vi till lägenheten och hämta hit min soffa, så jag ska röja klart nere i hobbyrummet och gillestugan innan dess. Som ni kanske förstår så är jag påväg att flytta in hit i huset, kommer bli underbart! 

Nej, nu lär jag sätta fart här! :)

Hola!

Ledig dag idag och jag bara äääälskar't! :D

Gick upp runt 9 och då kom älsklingen hem från affären med frulle åt oss och tjejerna. Jag åt min fil och müsli dock, höhö. Sen for hjärtat hem till svärfar och jag började tokstäda! Inte klar än, eftersom det måste bli perfekt, haha störd man är (: 

Har nyss tagit en paus och solade i ca 45 minuter. Det är så jävla skönt att ha ett solarie hemma :) Ska snart ta en dusch och fixa mig sen knata iväg till macken och köpa cigg. Sen till lägenheten och hämta hit lite saker, sakta men säkert är det klart ;b 

Datum som jag lääängtar ihjäl mig till btw:


9 mars kl 11.30
1 maj <3


Min lördag

Hejsan!

Varit en kanon dag idag, sov ut länge (typ 10) sen åt jag och min älskade familj myslördagsfrukost :) Efter det blev det dusch och fix för alla 3 också åkte vi hem till svärmor för att fira hennes man som fyllde 60 år, fick en redig present av oss ;) Valet att få köra en Ferrari eller Lamborghini! Glad blev han kan jag lova :)

Sen var det dags för mig att jobba, 14.00-21.15, jag och Mickey blev klara ganska snabbt så vi hann se lite Mello, men fy fan vad det sög ikväll!

Roger hämtade mig då jag slutade också kollade vi 3 klart på Mello och åt exotisk bricka innan det var läggdags för fröken. Nu spelar jag Kinect och älskling kollar på massa byggrejer inför eventuellt nybygge av köket :)

Justja, fick ju en Karlsson klocka av Mami i julklapp och nu har jag hittat några till jag vill köpa, så sjukt snygga!


Heeeeeeeeeeelg

Hallå!

Då är helgen här och för mig väntar massa jobb :) 

Klev upp runt kl 9 i morse, åt lite frulle och sen bytte jag om till träningskläder och väntade på att Linnéa skulle hämta mig. Runt kl 10 kom hon också åkte vi till gymmet och körde på 1 timme. Var där med Annelie här om dagen också och hon fick ju mig att tookspringa på bandet, provade det idag med som avslut på träningen och det gick bra. Sprang på nivå 14 i några minuter, skönt att få kuta av sig lite. Annars blev det mest mage och armar idag :) La på extra vikter på benpressen också, brukar ha 10 kg men ökade upp till 20 kg nu, gick ju kalas! 

Väl hemma så gjorde jag ärtsoppa åt lillan, som hon älskar. Sen åt vi lunch och nu ska jag dricka lite kaffe och kolla på lite OTH :) Snart inne på säsong 3. Tänk att man kollat på den serien i 9 år, tröttnar aldrig! Ja, sen blir det en dusch och fixa till sig lite innan det är dags för jobb 16.00-21.00 :) Great day so far!

Free

Hej!

Leidg dag idag - skönt! Gick upp runt kl 9, åt lite frulle sen kom Annelie och hämtade mig kl 9.45 så åkte vi till gymmet och körde ett riktigt grispass.Den tjejen borde bli PT alltså, fan vilken styrka och energi man får! Eftersom jag är rökare så har jag ingen kondis precis, men hon lyckades få mig att kuuuuta 1 km på bandet, trodde fan lungorna skulle hoppa ur kroppen! Haha .. Körde även olika sit-ups övningar, plankan, armar osv. Så jag är väldigt nöjd :) 

Är hemma igen nu och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet. Lagar lite lunch också hoppas jag att veterinären ringer tillbaka snart. Hjördis rymde i förrgår och var ute i 3 timmar, dumme! Sen igår kväll började hon halta som fan och nu kan hon inte stödja alls på ena framtassen :( Mammas bebis! Så hoppas vi får en tid idag. 

Har inte så mycket annat planerat idag. Tänkte väl att jag och älsklingen ska röja i hobbyrummet så vi kan flytta ner hans soffa och fåtölj där, plus min tv och tvbänk. Sen ha min snyggsoffa uppe i tvrummet :) Får se hur långt vi kommer! 

 

Dags för en ny vecka

Hejsan!

Helgen är över och måndagen är här. Vaknade kl 7 i morse då älskling och lillan var uppe och greja, sen somnade jag om till kl 9 :) Gick upp och gjorde frulle - ägg, Verum Hälsofil, Paulúns Supermüsli och kaffe! As standard.

Ska iväg till jobbet 14.00-21.15 men innan dess ska jag fixa lite med tvätten och dammsuga tänkte jag. Ska även springa över till Marlene en sväng och diskutera lite jobbplaner. SO EXCITING! :D

Sovrummet är nu färdigrenoverat. Min kärlek har varit så duktig! Golvet är bytt, taket målat x flera, fönster och dörren vitmålad, nya tapeter också byggde han egna sängbord och jag var duktig och målade fönsterbrädan ;) Haha. Är i alla fall supernöjda :) Det enda som skall köpas nu är nya gardiner som passar in bättre. Spraymålade även ljuslyktan vit, så jävla ful då den är svart tycker jag. Nu vill man bara vara i sovrummet, nyrenoverat och en ny Kungssängen - loove it! Här kommer resultatet i alla fall :)





Tuff kärleksdag

Hejsan!

Denna dag har varit på bra och mindre bra .. Varit ledig från jobbet så jag sov till kl 9, målade lite, fixa med disken och tvätten. Sen duschade jag, fixade till mig tills Mamma och Conny kom och hämtade mig runt 13.30. Då åkte vi till Sandviken för att begrava en av mammas bästa vänner som gick bort för 2 veckor sen :( Grät hela förmiddagen och begravningen igenom, fy fan alltså :'( Ceremonin höll på nästan en timme, sen åkte vi hem igen. Gråtit som en galning!

Träffade Marlene en sväng sen och vi åkte fram på byn en snabbis. Sen hem och strax därefter kom älskling och Wilma hem. Dusch och fix för dom och jag bytte om till lite mindre begravningsaktiga kläder sen for vi in till Gävle och åt mat, på Los Sombreros där vi hade bokat bord. Jättemysigt! Fick rosor av älsklingen också, shit som jag älskar han!!!!!!

Nu ikväll började han tapetsera om sovrummet och jag la en till strykning på fönsterbrädan, blir nog en till i morgon :) Längtar tills tapetseringen är klar!! Sen ska nya garderobsdörrar, sängkläder och gardiner upp - sen är det prima! Bilder kommer i morgon.


Hejsan ..

.. blir bara ett snabb inlägg nu för jag har massor att göra :)

Tog lång sovmorgon idag, till 9.30 - så jävla skönt! Sen åt jag frulle och har kollat på OTH ett tag nu medan jag drack kaffe. Ska precis ut på en cigg sen ska jag storstäda heeela huset, W är i skolan och älskling jobbar :) Så nu ska musiken på högsta sen jävlar ska det städas ;)

Kööör bah

Hejsan!

I morse klev jag upp kl 08.30. Gjorde frukost - Verum Hälsofil blåbär, Paulúns Supermüsli, ägg & kaffe :) Mumma! Jag älskar verkligen frukost.

Idag har jag träningsvärk som heter duga, men det bästa för att bli av med den är att träna lite till så efter kl 11 då Denise slutar jobbet ska hon, jag och Rebecca gymma :) Älskar att träna på förmiddagarna. Det har man ju inte kunnat nu eftersom jag bara jobbar dagar. Men jag och Jessica bytte tur så jag börjar kl 16 idag och det är så jäävla skönt!

Nu ska jag fortsätta smutta på kaffet och kolla lite på Oth, sen städa och gå ner i tvättstugan en snabbis :)


Inte en lugn stund

Tjing!

Uh nu börjar jag bli fett trött! Har jobbat 7.00-16.00, sen kom R och hämtade mig. Vi hämtade upp Wilmis på Tjejligan sen mot Ica för att hämta Denise träningsskor som hon glömt, sen släppte dom av mig vid henne.

Vi tog en kaffe och cigg sen bytte vi om och knatade upp till gymmet :) Kämpade på rätt bra i 1 timme, känns nog i morgon ;b Härligt!

Hjärtat kom och hämtade mig sen och nu har jag nyss lagat mat och kollar på Oth :) Ska snart kila iväg till Marlene en sväng sen blir det dusch och krypa ner i sängen och plugga teori innan det är sovdags! Börjar kl 16 i morgon - äntligen en kväll! Men tänkte sova i tid ikväll endå, så man hinner göra något innan man börjar jobba :)


Helg + tattoo

Hejsan!

I fredags jobbade jag till 15.30, sen drog jag och Marlene på systemet och så :) Vid 16.30 så hade jag en lägenhetsvisning sen var det bara hem till älsklingen och duscha! Drog över till Marlene och fixade mig. Vid 22.30 åkte vi till Gävle med tåget och gick på Allstar. Älskling och Brasse följde också med! Mötte upp Emelie också, som jag saknat henne!! Vi hade superkul i alla fall och hjärtat beställde in skumpa ;) På natten blev det Max innan vi for hem.

Vaknade ett par gånger på morgon kvisten annars klev vi upp efter kl 16!!! Ganska klena ;b Sen hämtade vi hem Wilmis <3 hade lördagsmys och Mello!

Idag har jag jobbat 7-13, sen hämtade
Hjärtat mig. Vi åt lunch sen somnade jag av på soffan nån timme. Började röja i hobbyrummet sen vid 18-tiden åkte vi till Ica och hämtade upp Denise som hade jobbat, hem till henne också gav hon mig en tatuering. Jättenöjd! Bild kommer ;)


Tjena ..

.. sorry att jag inte skriver så mycket men jobbet tar typ all tid och kraft. 

Jobbade 7.00-14.30 igår, sen minns jag fan inte vad vi gjorde. Wilma åkte i alla fall på nå Onsdax, showgrej och jag var i lägenheten och städade ;b Sen på kvällen så solade jag och så la vi oss i sängen runt 23 ungefär :) 

I morse var jag superduper trött! Hade ingen lust alls att jobba, men det är ju kul då man väl är där :) Hade egentligen en tur till kl 13, men på grund av gruppmötet så tänkte jag stanna till kl 16, fast det blev inställt så då gick jag hem kl 15 istället ;) Älsklingen hämtade mig och släppte av mig vid stationen så jag fick sola. Dom tar bättre än det solarie vi har här hemma, men det duger bra då man väl blivit brun :) Solade i 30 minuter och R gjorde lite ärenden under tiden. Nu är vi hemma alla 3 och ska väl bara ta det lugnt innan det är dags för mat. Lovade Wilma igår att vi ska göra pannkakor! Så då får det bli så (: 

Dåså

Hej!

Igår hade jag en ledig dag efter att ha jobbat hela helgen. Magsjuka har det gått där men jag har klarat mig ;b

I alla fall, åkte till Gävle med 11.28-tåget och gick direkt till Drottning Salongen och världens bästa frisör Ida. Bad henne experimentera lite med slingor och det blev så jävla snyggt! Jättenöjd :) Sen gick jag på stan med Anna, köpte ett par nya skor och en handkräm innan jag tåg tåget till Ockelbo. Älsklingen hämtade upp mig och jag åkte till Mamma för att käka :) Blev där en bra stund innan R hämtade mig igen.

Idag har jag jobbat 7.00-16.00, sen fick jag skjuts av Yolanda och Johan hem till Denise. Hon satt och tatuerade :) Ska få göra en liten en på mig också nån dag. Blev där en liten stund sen gick jag upp till gymmet och körde på utav bara fan! Svettet rann i pannan och droppa från håret, kände mig som en karl ;) hahaha! Gick tillbaka till Denise en sväng sen kom R och hämtade mig. Nu ska vi göra mat sen ska jag plugga teori - hej tisdag!


Ledig ledig

Tjingen!

Åh idag är jag ledig :) Mycket sköt efter en rätt intensiv jobbhelg. Har nyss vaknat och nu ska jag äta frukost sen gå ner i gillestugan och sola, fett skönt att ha solarium hemma. Kl 11.30 åker jag till Gävle, sen kl 12 ska jag vara hos frissan :) kul! Ska även träffa Anna <3

Ikväll ska jag hem till Mamma vi äta mat bara hon och jag, mys <3


Helgen över :)

Hallå!

Jaha det var denna helg det :) I fredags fick jag hoppa in och jobba utöver schemat. 7.00-13.00 blev det, sen drog jag till gymmet i ca 1½ timme med Camilla :) På kvällen hade vi fredagsmys och Wilma var på kalas.

Igår så jobbade jag 7.00-16.00 och vi blev underbemannade eftersom det går magsjuka, kul! Fy fan vad trött jag var då jag kom hem alltså! Somnade typ kl 17 på soffan och älsklingen väckte mig typ 19.30. Då blev det en dusch och sen lagade vi mat och kollade på Melodifestivalen. Jag tyckte bara om en låt, David Lindgren! 

I morse ringde klockan 05.45, upp och äta frulle sen knalla till jobbet. Jobbat 7.00-13.00, sen gick jag och solade 30 minuter och sen hämtade R mig och nu ska vi äta bara han hämtat Wilma hos farmor :) Snart dags för jobb igen, 16.00-21.00 ;b 

RSS 2.0