Min 21-årsdag!

Hej!
Ja idag har man blivit 21 år då :) Började dagen med att vakna upp hos älsklingen, sen åkte jag hem till Gävle runt 11.30. Väl hemma åt jag lite lunch sen började jag städa. Anna kom efter ett tag och jag tog en dusch och snyggade till mig :) sen kom Syrran, älskade lilla Ella, Kajsa och strax därpå även Mormor och Morfar :) Vi fikade tårta, kakor och bullar som Mormor bakat. Blev även ett par koppar kaffe och glas julmust ;b
Senare kom Mamma, Rolf och Sessan :) och Peter. Dom fick fika och vi hade så trevligt. Alla åkte strax före kl 19 så då åkte jag med Mamma och Rolf till Obo igen. Gick hem till mitt hjärta en snabbis sen kikade jag film med Mamma, "Sex dagar och sju nätter", haha! Ligger i sängen nu och ska sova .. Så nöjd med min födelsedag, den bästa på länge <3

Ny vecka!

Hejsan :) Ligger kvar i sängen och kikar på Summerland! Det är ju sååå bra :) gick upp kl 7 i morse, för att tvätta ;) det är väl klart snart I guess. Idag ska jag dammsuga av lite också måste jag plugga på nå jävla vis, fattar ingenting av den här rapporten jag ska skriva :( men ska prova igen .. Klockan 16 börjar jag jobba, till 21 :) innan jobbet ska jag till Matilda aka Berit och dricka kaffe, och efter jobbet ska jag hem till älsklingen. Längtar sååå mycket efter honom <3 det kommer bli mys! Tänk att jag har världens bästa pojkvän!! Nu ska jag kliva upp, koppla in datorn till tvn och se Summerland :)

1 dag

Hejsan. Ligger i soffan hos Mamma nu och kollar på Summerland :) trött till tusen! Sista planerade jobbdagen i morgon och då har jag gjort 14 pass av 16 :b Men tur det är kul och att man trivs!! Har ätit tacos för ett tag sen så har hamnat i paltkoma nu .. Igår så jobbade jag sen var jag med Matilda resten av dagen och kvällen, vi svullade och såg på Masjävlar (; hahahaha!! Nu ska jag ta ett fotbad och fortsätta se på Summerland :)

Matt

Hejsan.

Idag har jag jobbat 7-13, sen åkte jag till Gävle med 13.26-tåget. Gjorde inte så mycket där hemma .. Anledningen till att jag åkte hem var för att hämta Hjördis, så nu sitter vi på tåget till Ockelbo igen. Haha ..

Tror jag börjar bli sjuk också, det kliar och svider i halsen, jag har huvudvärk, fryser och svettas om vartannat. Kanske bara behöver mer sömn .. Mamma och Rolf ska hämta oss på stationen sen ska jag spendera kvällen ensam framför massa filmer, skönt! Jag och katten liksom <3

Min surpuppa!


Håret


Mera jobb

Hejs.

I morse kom jag hem strax efter kl 7 efter att ha jobbat natt. Somnade direkt och gick upp kl 13. Då blev det dusch och en macka sen stack jag över till Matilda :) pratade massa med henne sen kom Niklas över och umgicks också, trevligt. Blev lite kaffe och så SEB gick jag hem till Mamma och åt mat. Ligger i sängen nu och kollar på Beck :) ska snart gå hem till min älskling och mysa lite. Fick mer jobb också, från i morgon till och med måndag. Bra det :D

Var till frissan igår ju, la i en ljus ton i hela håret och blekte upp slingorna :)


Hos frissan

Nu är man hos Ida och blir snygg i håret :) fyller om 1 vecka & vill ju vara fin tills dess ;b

Avnjuter en kopp kaffe och läser skvaller, resultatet får ni sen :)


<3

Han är min fina, min underbara!



@ Gävle

Hejsan. Sitter just nu hemma i Gävle. Laddat tvättkorgen proppfull så ska snart gå ner med den till tvättstugan :) Sen blir det nog städning också ska jag stryka och sätta upp nya gardinerna. Lite senare ska jag köpa jacka med Anna, antingen i stan eller i Valbo. Vi råkade dra sönder hennes i fredags, haha. Trist inlägg, hej.

Leeedig

Hejs.

Ja då är man ledig ett par dagar nu då. Ska inte jobba mer dörrens fredag, ganska skönt. Ska försöka göra nån nytta hemma också, kanske sätta upp julgardiner eftersom det är första advent på söndag? We'll see.

Efter jobbet åkte jag med Rebecca, stanna en sväng hos Matilda och drack kaffe och snacka. Nu sitter jag hos världens finaste Kristoffer. Åh han är så jävla snygg så jag kan bli tokig ibland, muuuuums!! Hemfärd i morgon, orkade inte åka ikväll.


Jobbhelg

Hej.
Sitter just nu hemma hos Mamma och kollar på Beck, mysis.

Igår hamnade jag och älsklingen på en fest lite spontant, var jättekul och vi kom hem kl 5 i morse :b sen har jag jobbat ikväll, 16-21. Nöjd med helgen :)


Mobilbloggar

God morgon!
Ligger i sängen och gissar att jag måste gå upp snart .. Sjukt trött! Var hos Anna tills efter kl 1 igår sen började jag städa och kom inte i säng förrens kl 3.

Ska äta frukost snart sen till Konsum och hämta ut 2 paket, ett från Nelly och ett från H&M. Åker till Ockelbo kl 12 :D


Iphone!

Nu har man fallit för grupptrycket och köpt sig en Iphone 4S, jag älskar den redan. Vi har haft lite tjafs, men så är det ju alltid i början ;p Haha. Viktigaste är kirrat i alla fall - Facebook. Nästa steg är Spotify, har 1 år gratis ;D Men mitt gamla måste gå ut först, 6:e december sen så! Få se hur länge jag lyckas hålla denna hel, min gamla fick jag i Mars och nu är den mer eller mindre paj (a) MEN JAG SKA VARA RÄDD OM MIN NYA, I promise!


Im alive ..

... but Im busy! Jobbar, jobbar, jobbar :) Myser med boyfriend etc etc etc. Men i morgon är jag ledig! :D då ska jag minsann vara med min underbara Anna (Pändy, Pendy, Pandy, Pendyt, Pandabeby, Minipandy osv osv) Halling (Palling). Gryy-hyymt blire! 

Nu ska jag hångla med jordens snyggaste kille, min Kristoffer <3 wow!

Pluggar ...

Hej.

Sitter nu med penna, bok, papper och noll inspiration för att plugga - but I gotta! Det är 13:e kursveckan av 15 men nu är det slutspurten liksom. Ska göra ett studiebesök på en verksamhet där bemötade och förhållningssätt till människan är i fokus, och vart är då bättre än mitt jobb? Så där ska jag ha mitt studiebesök i samband med att jag jobbar. Jag själv vet ju hur allt är men ska även rådfråga mina kollegor för att få andras syn också. Sen ska jag skriva en rapport om detta och den är inte lätt att skriva kan jag lova .. Ah, MASSOR att göra med andra ord. Idag ska jag läsa igenom kapitlet ett par gånger och sen försöka komma på bra frågor. Sen är det jobbdags igen kl 16.00-21.00!



Måndag

Hej.

Happ då är det måndag igen, älskar att veckorna bara ruuusar förbi. I morgon får jag veta om killen som kikade på lägenheten ska ha den, han ville det sa han - SÅ JAG HOPPAS! Och jag hoppas han vill flytta in före 1 januari och att tjejen som bor i min blivande lägenhet är villig att flytta på sig då också. Om inte, så löser det sig. Jag har ju både Mamma och min Kristoffer här så :) 

Right now sitter jag och äter en grymt sen frukost, men somnade inte förrens 02.30 igår så då får man sova länge. Vill inte kliva upp ur sängen då gohjärtat ligger där heller, skulle kunna ligga kvar hela dagen .. Meeen jag var dock tvungen att gå upp eftersom jag ska iväg och jobba kl 14. Måste få igång systemet lite innan ^^ Slutar 21.00 ikväll med, då är det raka vägen hem hit igen och bara må hur bra som helst!

Jobbdag

Hejs.

Igår kom jag hem till min underbara och vi hade massa mys och kikade på film :) Jag älskar att vara här, kan koppla av och så sover jag så himla bra då jag får ligga bredvid den finaste killen!

Klockan 16 ska ja iväg och jobba, slutar 21. Skönt pass :) Har jobb varje dag till och med torsdag, sen ledig 1 dag och sen jobbar jag 5 till. Bara kvällar utom på fredag (25:e), så det blir bra med OB :) Kan ju behövas eftersom jag har massa julklappar och presenter att köpa.

.

Towe älskar livet


Bästa lördag!

Tjäh.

I natt somnade jag typ halv 3 eller något, blev pigg på vin och pipa I guess .. Haha. Var dock sjuukt trött då klockan ringde kl 9 så jag sov till 9.40 istället. Nu har jag fixat klart mig och snart ska jag fortsätta packa för sen åker jag till världens bästa Kristoffer <3 Längtalängtalängta! Åh vilken underbar kille, wowowowow!

Nu kääffeh!

Finkvällen!

Hejsans!

Härligt dag och kväll det varit :) Efter att jag och Anna kom hem från IKEA fick jag besök av Annelie strax efter att jag själv klivit innanför dörren. Sen kom dom som skulle kika på lägenheten och sen kom Ella :)

Då lägenhetstittarna kikat klart fick Annelie och Ella välja i ett hav av mina kläder vad dom ville ha. Jag har ju så galet mycket kläder så jag får inte plats med dom nånstans. Men nuså, tror det finns 4-5 plagg kvar? Så Annelie och Ella fick hem en varsin kasse med kläder, kul :) Efter ett tag åkte lilla Annelie hem och jag och Ella taggade för myskväll. Blev vin, lite svull, vattenpipa och film. Kollade på "10 orsaker att hata dig", hahahaha den är ju så kul! När den var slut så har vi typ kollat på olika youtube-klipp, och pratat hemlisar. Hon drog hem för en stund sen, toppenkväll i alla fall!

Nu ska jag greja lite här sen krypa ner i sängen och somna till en film med Hjördis. I morgon åker jag till världens bästa Kristoffer! <3

Bra jävla snygg vän man har!


Ett besök hos veterinären

Hejs.

Idag kl 9.30 hade jag och Hjördis tid hos veterinären. Efter 5 minuter hade veterinären konstaterat att hon är frisk, ögat ser bra ut och jag kan börja trappa ner medicinerna. Det kostade mig 340 kr att få veta det - yey. Hoppas hon håller sig frisk nu alltså. Alla dessa besök och medciner har gått på sammanlagt över 1500 kr. Dom hade jag kunnat haft roligare för .. Nåväl, hon är frisk, det är great. 

Nu ska jag snart göra kaffe och sparka igång dagen for real. Ska plocka och greja lite, ta reda på alla miljoner papper som ska in i pärmen och sånt. Väntar även på att en tjej ska komma och kolla på lägenheten .. Runt 13-14 tiden ska jag, Anna och hennes Pappa åka till Rusta för jag ska kika på tapeter och Anna ska köpa en dammsugare. Sen ska vi in till Köpis och gå på IKEA, mys. Ikväll ska jag vara med Ella, long time no see! Inte beby-Ella utan kompis-Ella :)

Tips på en bra låt, "3 doors down - Believer"

heppåre!

Jag borde inte .. men det kan inte hjälpas (a)

Klickade hem grejer från Nelly idag. Mums vad snyggt!

Skor, 225 kr (ord.pris 449 kr)

Tröja 249 kr

BH 119 kr, trosa 49 kr

Sockor 99 kr


Hos baby

Hejsan.

Igår hade jag min första lägenhetsvisning och killen som var och kollade var rätt säker på att han skulle ha den. Men han har tills den 15:e på sig att bestämma så tills dess ska jag ha nån mer visning. En i morgon, någon tjej som ska kika. Awesome liksom (:

Åkte till hjärtat runt 12 och är kvar än. Vi myste igår och kikade på film :) Jag tog även en prommis med Annelie i 50 minuter, skönt! Ikväll åker jag hem till kättyn, veterinärbesök i morgon igen!

James Morrison - I won't let you go

kanske världens finaste låt ..

But still keep on falling down
Remember how you saved me now
From all of my own, yeah
[Chorus]
And if this love, just feel it
And if this life, well see it
Sees no time to be alone, alone, yeah
I won't let you go
[James Morrison]
Say those words, say those words like there's
Nothing else
Close your eyes and you might believe
That there is some way out
Open up, open up your heart to me now
Let it all come pouring out
There's nothing I can't take
[Chorus]
And if this love, just feel it
And if this life, well see it
Sees no time to be alone, alone, yeah
I won't let you go
If your sky is falling, just take my hand and hold it
You don't have to be alone, alone, yeah
I won't let you go
[Bridge]
And if you feel the flame in love tonight
And you're too weak to carry on the fire
And all your friends that you cannot hide,
Disappear
I'll be here and I'm goin', forever holding on
[Chorus]
And if this love, just feel it
And if this life, well see it
Sees no time to be alone, alone, yeah
I won't let you go, uh
If your sky is falling, just take my hand and hold it
You don't have to be alone, alone, yeah
I won't let you go, uh
I won't let you go, no
I won't let
I won't let you go, no
I won't let
I won't let you go, no
Won't let you go...
But still keep on falling down
Remember how you saved me now
From all of my own, yeah
And if this love, just feel it
And if this life, well see it
Sees no time to be alone, alone, yeah
I won't let you go
Say those words, say those words like there's
Nothing else
Close your eyes and you might believe
That there is some way out
Open up, open up your heart to me now
Let it all come pouring out
There's nothing I can't take
And if this love, just feel it
And if this life, well see it
Sees no time to be alone, alone, yeah
I won't let you go
If your sky is falling, just take my hand and hold it
You don't have to be alone, alone, yeah
I won't let you go
And if you feel the flame in love tonight
And you're too weak to carry on the fire
And all your friends that you cannot hide,
Disappear
I'll be here and I'm goin', forever holding on
And if this love, just feel it
And if this life, well see it
Sees no time to be alone, alone, yeah
I won't let you go, uh
If your sky is falling, just take my hand and hold it
You don't have to be alone, alone, yeah
I won't let you go, uh
I won't let you go, no
I won't let
I won't let you go, no
I won't let
I won't let you go, no
Won't let you go...

Gårdagen

Hej.

Igår så jobbade jag på HC Stortorget igen, hade mer patienter så dagen gick supersnabbt. Slutade kl 16.00, då cyklade jag hem och gjorde typ inget tills Anna och jag möttes upp vid Konsum Daimkrysset en timme senare och handlade mat som vi lagade sen. Mumsi :) Och sen var jag där tills jag cyklade hem igen.

Väl hemma satt jag vid datorn, pratade i telefon med min gobit och sen lagade jag matlåda innan det var sovdags. Hade svårt att somna dock :/ Känner mig pisstrött idag. Tur jag dubbelbokat patienter hela morgonen så dagen går snabbt ;)

Pappa <3

Var till Pappa i lördags på hans födelsedag, 68 år. Jag älskar dig Pappa och saknar dig mer och mer för varje dag <3



Halloweenfest

Hejsan.

Har haft fullt upp hela helgen så då blir det inge bloggat liksom.

Åkte till Gävle i fredags efter jobbet. Hem till hjärtat och bara myste <3 Sen på lördagen var det ju Halloweenfest, den var grymt kul! :D Och ja, idag har vi bara slöat och myst tills jag gick hem till Mamma och Rolf, vi käkade sen åkte jag och Hjördis hem till Gävle.

Nyligen städade jag lite och nu ska jag krypa ner i sängen och kika på film sen sova. 

Här är lite bilder sen igår. Kommer fler och bättre sen så fort jag får dom :)

Jag & Camilla

Jag & Jonna

:)


Jag, kusin & Ida :b

Kusin & Micke


I think I wanna marry you ..

.. älskar den låten med Glee! :D 

Idag har jag ju som sagt haft något att göra typ hela tiden. Gick upp 04.45, tog en dusch, åt frulle och så. Sen tog jag tåget till ockelbo 06.05 för jobb. När jag hade lunch gick jag till OckelboGårdar och skrev på hyresavtalet så nu är det klart :D :D Sen snabbt tillbaka till jobbet och kasta i sig lunch. Slutade kl 13 och då mötte jag Camilla och Jenny på byn så vi pratade lite sen gick jag till tåget. När vi var framme i Gävle blev jag väckt av nån kille som tyckte det var dags att vakna så vi kunde kliva av .. HAHA! Gick på stan en sväng, sen snabbt hem till katten. Gav henne medicin sen in i buren, på bussen, ner på stan, gick till Gävle Hund och Katt. Väl där fick jag beröm för att jag hade en sån fin katt, klart jag har :) 

Hjördis är bättre i sitt öga men inte helt bra, så det där besöket kostade 380 kr .. Superkul, eller inte. Också fick vi nya droppar och en ny tid den 11/11 .. 

Väl hemma var det dags att cykla iväg och handla. Nu överväger jag att gå och lägga mig? Vi får se. Jobb i Gävle i morgon.

Tillbaka!

Hejsan!

I måndags gick mitt mobila internet ut efter att ha haft det sen början av 2010 - skönt! Och idag fick jag hem mitt nya, riktiga internet från ComHem :) Trodde inte jag skulle klara av att koppla in det men det visade sig att jag är en naturbegåvning ;) HAHAHAHA! Fick gratis Digitalbox med också som jag kämpat med men den vägrar sammarbeta så jag skiter i det just nu, får ta det i morgon eller något i stället. Som alla andra veckor har jag fullt upp även denna.

måndags: sa upp lägenheten!
tisdags: jobbade 7-14
idag: tvättat och städat
i morgon: jobba 7-13, skriva kontrakt på nya lägenheten, åka til Gävle och möta Anna & Jenny för en fika, återbesök hos veterinären kl 16.00
fredag: jobba på HC 7.30-17.00, åka till Ockelbo & vara med K <3
lördag: gå till Pappas grav, gå på Halloweenfest
söndag: ligga bakfull

På tåget

Hejsan! Sitter på tåget nu, i tid för en gångs skull .. Rätt trött faktiskt, kanske man ska ta en stödvila sen bara för att man kan? ;p Men först jobb 7-14! :D

RSS 2.0