Idag har jag ...

...

ätit lunch på stan med Anna. Sen gick vi till Drottning Salongen (se Facebook) och fixade mitt hår som ni märkt. Jag är så sjukt nöjd :) Hihi, var ju superorolig att jag skulle ångra mig men det har blev så sjukt bra! Tror inte ens att jag vill bli blond mer? Men det låter jag vara osagt, haha. Fast som det ser ut nu så kommer jag behålla den här färgen ett braaa tag! Min frissa Ida är bäst helt enkelt :) Hon lyckas varje gång. Ni borde gå dit!

Efter frissan åkte jag hem till mig och Anna till sig. Jag tog hand om disken, plockade ihop, dammsög och skurade golven :) Sen runt 19.30 kom Anna och hennes pappa och hämtade mig så åkte vi hem till henne. Vi åt mat, pratade sen blev det lite spelande tills jag åkte hem 23.02 :)

Nu ligger jag i sängen och kollar på "Glee" som är så jävla bra alltså :D Snart är det sovdags!


Ny hårfärg :)

Vad tycks? :)


Sleepy

Tjing!

I morse gick jag upp runt 10, åt frulle och la mig i sängen igen.

Sen dess har jag kollat på "Sleepers", "Stoic" och till sist "Så som i himlen" :) Nu har jag nyss duschat och lagar ruskigt sen middag. Men som sagt, jag har inte ätit sen kl 10 så jag börjar bli gaaanska hungrig. När jag ätit ska jag nog spela lite (a) Om jag inte lyckas få ner mer avsnitt av "Glee", fan vad bra det är :D

Kom hem ..

.. för en stund sen efter att ha spenderat natten hemma hos Anna och Fredrik :)

Igår gick ju jag och Anna på bio och såg "Burlesque" med Cher och Christina Aguilera. Jag tycker att den var asbra, jättecool musik och bra handling. Den hade fått urdålig kritik i Aftonbladet, men när är kritiker nöjda egentligen? Aldrig. Filmen var hur bra som helst och jag rekomenderar alla som gillar musikfilmer att se den :)

Efter bion så åkte vi hem till mig, hämtade sprit och vin sen åkte vi hem till Anna, blev en liten oplanerad fest. Vi korkade upp och lyssnade på massa musik. Dansade som bara vi kan dansa och som ingen annan nånsin får se, hahaha! Så vi groggade, drack vin och sen blev det tequila vid 2-3 snåret, haha! Somnade runt 4 och åkte hem med 11.32-bussen. När jag kom innanför dörren väntade en söt liten katt på mig som blev megaglad att jag var hemma. Gofisan! Hon fick mat och nu sover hon som en stock. Själv har jag nyligen ätit lite frukost.

Yrhöna

Hej.

Haha jag var helt säker på att det var fredag igår. Först på morgonen, då jag var så chockad över att det bara kom 17 patienter. "Justja, det är ju fredag", sen påminde Karin mig om att det var torsdag .. Och igår då jag bloggade döpte jag ju inlägget till "Helg". HAHA! Jag satt nyss och funderade vad det här inlägget skulle heta, "helg" kanske? Nejmen det skrev jag ju igår, är det lördag idag? HAHAHAHA! Jag dör .. Jävla yrhöna man är.

Har i alla fall tvättstugan nu, idag fredagen den 28 januari 2011 ;) Den är klar 12.30. Då ska jag vika all rentvätt och lägga men den andra som ligger i soffan och väntar på att bli strykt. Blev inge sist jag tvättade så nu blir det en jääävla massa. När jag vikt tvätt ska jag stoooorstäda, fick sån jävla lust med det! Egentligen behövs det aldrig storstädas hos mig efterom jag alltid har rent då jag går och städar lite varje dag :) Men jag kände liksom för det! Hihi ;b Sen ska jag som sagt stryka.

Tonight blir det biomys med bästaste Anna Halling, miiin Pandy :)

                                                      Min & syrrans fruktsallad vi åt i veckan


Helg!

Hejsans.

Nu är jag äääntligen hemma :) Kom med tåget kl 19.00, tog bussen pp till mig kl 19.20 och sen dess har jag packat upp och bokat tvättstuga. Snart ska jag ta tag i disken som jag lämnade (!) sen duscha och ta kvällsfika :) Saknar syrran already men får träffa både henne och minibeby nästa vecka!

Sverigelotteriet ringde mig nyss
och sa att min gamla Bingolott hade blivit "utvald" och mitt födelsedata kommer att dras 4 ggr under marsmånad. Man kan vinna mellan 500 kr upp till 350.000, om man betalade 149 kr för 1 månad utan bindningstid. Så jag slog till ja, haha. Fick dessutom 2 Sverigelotter på köpet (inte för att man nånsin brukar vinna på dom men men) sen så skulle 40 kr av de 149 kr gå till en valfri förening, så då tog jag Cancer -och allergiförbundet :) Så ... Ja, vi får se om det blir nån vinst :b very doubtful though.

Något att göra varje dag ..

...

torsdag: jobba 7-16, sen åka hem till Gävle.
fredag: bio med Anna :)
lördag: festa med Anna :D
söndag: åka till Mamma och sova en natt <3

nästa vecka ..

måndag: färga & klippa håret!!!
tisdag: åka till Hudiksvall på kvällen
onsdag: jobba 7-16
torsdag: jobba 7-16
fredag: jobba 7-16, åka hem till Gävle.


feels great!

Oooonsdag.

Tja.

I morse gick jag upp kl 05.25 och tog en vaaaarm dusch. Somnade runt 23 igår och jag har sovit hela natten, gud så skönt! Det är nog bara för att Ella är hemma, hihi. Just nu sitter jag och äter min dagliga dos av havregrynsgröt. Strax ska jag kila iväg :)

Dagens sysslor kommer se ut såhär;

~
jobba 07.00-16.00
~ gymma
~ hem till syrran och duscha
~ make some food
~ slappa i sänge (!) så man blir megatrött & kan somna kl 20.00 :D

Fet-tisdag, haha

Hejs.

Nej, det är inte semledagen idag? Men det skiter man väl i.

På jobbet så gick det bra som vanligt, hade 30 patienter då jag gick kl 10 och Magda fick ta över. Jag och Gun-Britt skulle på möte. Vi ska börja med ett nytt lönesystem, PAW ska bort och det nya kommer hela Personic P (Självservice). Själva mötet, som var lite över 1 timme, gav oss ingenting. Två personer som var inhyrda av Manpower visste ungefär lika mycket som oss, väldigt givande - not. Det där kommer man nog lära sig allt eftersom :)

Efter mötet var det Provinlämningen som gällde och runt 11 kom syrran och joinade oss. När klockan blev tolv var vi ett gäng som gick på lunch, syrran hängde med hon också. Sen satt vi och drack kaffe och pratade. Rusningen började som vanligt vid kl 13 sen så flöt resten av jobbdagen på. Jag slutade kl 16, då mötte jag syrran i entrén sen åkte vi hem till henne, satte i bilbarnstolen och pyste till Njutis för att hämta hem Ella! :D Så fort hon såg mig skrek hon "Bottee", det betyder moster också skrattade hon. Gissa om man blev glad, hihi. Efter vi hämtat henne handlade vi på Maxi, sen handlade jag semla på Dackås. Väl hemma blev det mat sen kom syrran pojkvän över och fikade med oss.

Nyligen så duschade jag Lillfisan och nu får hon välling. Det har varit så mysigt att få rå om henne ett par timmar, guld värt. Hon myste jättemycket med mig nyss, la huvudet mot mitt bröst och satt så jättelänge <3

Nu ska jag umgås med syrran och om ca 2 timmar är det sovdags :)

Monday yay yay yay ..

Hej.

I morse gick jag upp ca 05.45, stendöd. Jag och syrran somnade inte förrens kl tolv i natt så :/ Men men, då jag kom till jobbet gick jag och hämtade ut kläder för veckan, bytte om och kilade upp. Fick en kram av Bibban som sa att det var så kul att jag var där igen :) Sen träffade jag resten av gänget som också "välkomnade tillbaka mig". Gobitar! Jag hade provtagningen mellan 07.30-10.00. När klockan var 08.30 så var det så mycket folk så jag fick kalla på förstärkning, sen fixade jag resten själv. Hade totalt 31 patienter idag (!)

Vid 10 var det fika, en macka med ost och kaffe. Sen städade jag inne på provtagningen och fyllde på med rör osv. Efter det hade jag provinlämningen med Ella :) Dagen gick snabbt, hade riktigt kul. Syrran kom och åt lunch med mig också, hon har ju praktik på sjukhuset. Jag slutade klockan 16 och då gick jag till gymmet, bytte om och gymmade i 45 minuter. Körde lite vääl mycket ben för när jag skulle gå hem var jag alldeles skakis, hahaha. Väl hemma hos syrran så duschade jag och åt mat sen somnade jag på soffan i 1½ timme :s Inte helt okej .. Men men, är man trött så är man?

Känner mig dock rätt pigg nu :/ Inte bra. Eftersom jag borde sova typ nu? Aja, kommer nog somna snart igen :)

NÅN av mina jobbarkompisar satte denna fina lapp på min rygg idag, vet vem och jag tackade henne för det tappra försöket att hjälpa mig få en kille ;p hahaha jävla puckon!


Skönt med veckoslut

Hejhej.

Wiho, det är söndag :) Jag älskar söndagar (fråga mig inte varför). Den här dagen är full så det är väl bara att sätta igång med allt som ska göras.

Jag åt frukost för ett tag sen och nu dricker jag kaffe <3 När klockan börjar närma sig 13 ska jag och Anna dra till gymmet, underbart. Synd att min handled har fuckat sig totally, men det får gå ändå :) Hade täntk att jag skulle värma upp med intervaller, gå 5 minuter och springa 1. Lär ju få upp flåset lite, hihi.

När vi är klara är det bara att dra hem, duscha och göra sig redo för tågresan. Kl 17.17 åker jag och Hjördis till Hudiksvall. Vi ska bo hos "moster" Jonna eftersom jag ska jobba måndag-torsdag :) Hoppas det är lite folk på tåget. Jag blir så störd då "vanliga" sätter sig i Djurvagnen och så finns det inte plats för oss. Hjördis är i alla fall superduktig att åka tåg, hon är knäpptyst hela resan. Och ibland brukar jag ta ut henne och då står hon i mitt knä och kollar ut, haha.

Nånstans mitt emellan allt det här så ska min kära bror Roy kommer hit och sätta upp min fina vägglampa, det uppskattas :)

Kärlek

Gud vad jag älskar denna unge!


Lördag

Hejhej.

Igår somnade jag inte förrens efter 1, sen var det nån idiot som ringde mig kl 2?

Gick upp ca kl 10 i alla fall, gav Hjördis mat och åt frukost. Nu har jag kollar på "American Pie Presents Beta House" :D Haha, den är såå kul. Älskar Dwight Stifler (Steve Talley), mums ;p

Nu tänkte jag dricka lite kaffe och sen får vi se vad dagen har att erbjuda :) Hoppas på att vara med Anna ikväll iaf!

                                                                           yummi ;)


Friday

Hejsans.

Den här dagen har bara rusat iväg den ;O  Jag vaknade runt 9.30, då åt jag gröt med Gojibär i och drack en kopp kaffe och då det var klart ringde jag och sjöng för Mormor eftersom hon fyller 76 år idag :) Sen gick jag ner på stan, tänker sluta åka buss så länge vädret håller sig i shack. Motion + sparade pengar, great. I alla fall, väl nere på stan så gick jag in på Swedbank och satte in lite cash, sen kilade jag hem igen och beställde blommogram till Mormor. Det var från mig, syrran och Ella, hon ringde för ett tag sen och tackade. Superfin bukett!

Efter en stund så gjorde jag lunch, fläskpannkaka för första gången och den blev supergod! :) Lätt var det också, tycker det var lättare än vanliga pancakes? Ja .. På eftermiddagen gick jag till Konsum, hämtade ut ett H&M-paket och sen tog jag, Anna och Barker en promenad på 1 timme och 40 minuter, ungefär :) Rätt skönt, men kallt!

Just nu sitter jag och spelar lite, blir väl nån timme till innan man ska sova. Hjördis har tappat sin tand nu btw - världens minsta glugg <3 Haha.

                                                                  Buketten mormor fick


Torsdag

Tjena.

Nu har jag inte bloggat på ett tag, hade tänkt mig mer kommentarer om vilken hårfärg jag ska välja med tanke på hur många som läser, men skitsamma. Tror jag har bestämt mig anyway :) Längtar verkligen tills jag ska färga håret.

Anyway, i tisdags och igår jobbade jag. Satt extra vak på Infektion, där jag brukar vara :) Och idag köpte jag och Anna gymkort på Fjärran, 4 månader. Det var såå skönt att träna, jobbigt - men skönt! När vi var klara gick vi till Konsum, hon skulle möta Fredrik och jag skulle lämna ett H&M-paket, köpte dessutom en banan som jag åt på hemvägen, haha. När jag kom hem duschade jag sen åt jag mat och drack kaffe :) Fick ringa till veterinären idag också. Hjördis ena hörntand i nederkäken är påväg att lossna, därför hon har jamat så mycket och ätit lite - lillgumman :( <3 Men dom sa att hon kan tappa sina mjölktänder upp till 5 månader så. Nu sover hon som en stock i alla fall.

Själv tänkte jag spela lite Sims, höhö.




Omröstning - hårfärg

Hej!

I slutet av februari ska jag färga mitt hår - men jag kan inte bestämma mig för vilken färg. Jag har funderat på brun/röd, men som sagt så kan jag inte bestämma mig. Behöver lite hjälp. Lägg en kommentar med "Bild 1" om du tycker den skulle passa, så får vi se :) Vissa nyanser kanske ser lika ut, men det kommer min frissa avgöra sen.

Bild 1

Bild 2

Bild 3

Bild 4

Bild 5

Bild 6

Bild 7

Sambo 1 månad

Tja.

För 1 månad sen hämtade jag min lilla kattbebis :) Det märks att hon växer, jag ser det på bilder bland annat. Och hennes tokrunda bebymage är borta :/ Nu har hon en vanlig mage, haha. Men hon är väärldens finaste kissebeby. Den här veckan blir hon 16 veckor och hon har utvecklats enormt sen hon flyttade hit. Nu har hon fått för sig att ligga på min höft eller axel på nätterna, eftersom jag alltid sover på sidan. Sen kommer hon varje morgon och nosar mig i ansiktet och sen jamar hon, typ som att "det är dags att gå upp" :) Gohjärta. Jag älskar min kattunge.


@ Gefle

Hej igen.

Kom hem till Gävle, till lägenheten strax efter kl 18. Det var så snorhalt ute så det tog 20 minuter att gå från Barcelona (och det är inte långt) haha. När jag kom hem packade jag upp, gav Hjördis mat och sen tog jag en varm härlig dusch. Rakade benen, peelade mig och sist men inte minst - barnolja! Det är fan det bästa som finns, om man vill ha fin och mjuk hud alltså. Jag använder Barnängen med Aloe Vera och den rekomenderar jag starkt :)

Sitter just nu och kollar på Prison Break, wiho :) Hjördis sover, hon är väl trött efter resan, haha <3

Snart hemfärd

Hejsan.

Ja om ett par timmar lämnar jag Hofors för att åka hem till Gävle igen. Hatar att åka härifrån, det är ju såå mysigt. Men jag måste hem för jag har massa ärenden att fixa i morgon, plus att jag ska vara med min bästa vän Pandy. Resten av veckan har jag också en hel del att göra, bland annat att jobba på tisdag, ha tvättstuga nån dag och städa. På onsdag ska jag träffa Johanna också, längesen nu :/

At the time sitter jag och dricker kaffe, mums. Mormor håller på och gör lasagne :) Kl 17.02 går tåget mot Gävle. När vi kommer hem ska vi packa upp, jag ska ta en dusch sen ska vi nog bara slappa. Kolla på Prison Break of course. Givet liksom ;p

              Världens bästa människor, bilden är från i somras då morfar fyllde 70 år :)


Lördag

Hejsan.

I natt sov jag äntligen ut, så nu är jag  piggare :)

Anyway, idag så vägde vi Hjördis (på en matvåg, haha så sött) och hon väger 1,5 kg nu. Sen gav jag henne avmaskningsmedel oralt med en spruta, det var inte populärt. Hon tänkte bita mig ett tag men jag är minst lika envis som henne så till slut hade hon fått i sig allt :) Annars så har hon lekt från kl 9 i morse tills kl 17 på eftermiddagen, konstant. Morfar var på affären och köpte leksaker åt henne, haha gulligt. Alla älskar min kattbebis :D Men nu är hon helt slut.

Vi sitter och kollar på "Taken" nu, tog med den så vi alla 3 kunde kolla. Det är en typisk film som både mormor och morfar gillar, vi har sett halva nu och ska strax fortsätta :)

Just nu är jag i Hofors

Hejhej.

Nu sitter jag ääntligen i soffan hemma hos världens bästa mormor och morfar. Det är så jävla skönt att få vara här, lugnt och skönt :) Så mysigt och hemtrevligt. Mormor har nyss kollar på Glamour, morfar vilar, Hjördis sover på soffan och jag sitter här framför datorn. Ska alldeles strax kolla på tv med Mormor, just nu är det Dr Phil, inte askul. Fast dom har ju miljoner kanaler så vi ska byta så fort jag bloggat klart :)

När vi kom hit så hämtade morfar oss på stationen, sen åkte vi ner på Bruket som det heter här i Hofors. Det är "stan" eller "byn", haha. Jag fick pengar av morfar att köpa ny kattsand till Hjördan. Tvättade rent hennes kattlåda idag och spritade den innan vi åkte, rent och fitn ska hon ha, till och med i kattlådan. Haha :) När jag hade köpt det och morfar hade handlat så åkte vi hem. Då hade mormor lagat min favoritmat, stuvade makaroner och stekt fläsk - muuuuuuuuuuums! Hjördis smög omkring och kollade läget sen började hon leka och gjorde det i säkert 2 timmar, så inte undra på att hon är trött. Är så glad att hon är lättanpassad, hon leker, går på lådan, äter mat - var hon än är :) duktig bebis.

Funderar på att ladda ner första säsongen av "Glee", det verkar rätt kul :) Nån som sett det?


Skönt med heelg

Hejsan.

Just nu sitter jag och är rätt irriterad på Gävles Stadsbussar, hata! Skulle egentligen suttit på tåget till mormor och morfar nu men bussen ner till stan kom aldrig, man undrar ju varför? Alla feta busschafförer sitter väl och fikar .. Det var bara att gå in igen (tur att hållplatsen är precis utanför) och kolla nya tider. Så nu får jag ta tåget som går 14.20 i stället .. Great :/ Hjördis blev i alla fall glad över att komma in igen, hon är inget fan av att sitta i buren. Vilken man i och för sig kan förstå :b Just nu sitter hon på bordet och tittar ut och ser saker jag inte ser, haha.

Ska kolla på Prison Break nu tills det är dags att gå ut till bussen för ett nytt försök. Skriver igen då jag är framme i Hofors :)


Almost there

Hejs.

Nu har jag varit på jobbet i 5½ timme, börjar bli trött :/ Men snart kommer nog nån och byter av mig så jag kan äta lite och ta en Powerking. När jag kommer hem, ca 07.30 så ska jag sova direkt. Sen upp och duscha för kl 14.10 tar jag tåget till Ockelbo. Tänkte hälsa på älskade Mamma och jag ska även hämta mitt slutbetyg som hon skrivit ut till mig. Jag har hittat ett jobb som jag tänkte söka, sista ansökningsdagen är på lördag så vi får se hur det slutar :)

Skriver mer, ikväll eller något.

Laddar inför natten

Hejsan.

I går somnade jag kl 3 (sällan) så jag var lite småseg då jag gick upp strax före kl 9. Då tog jag en varm dusch sen tände jag ljus i hela lägenheten och åt frukost. Efter ett tag så kom Annelie hit :) Vi satt väl vid datorn mest hela tiden, pratade gamla minnen, tittade på gamla bilder och garva som fan. Sen lyssnade vi även på "Sikta mot stjärnorna" som vi sjöng i 9:an, hahaha. Usch vad hemskt det är att höra sig själv alltså!

Vid 12 så gick vi till Hemköp, handlade lite Frisco-bröd och hamburgare. Råkade köpa Bistro så dom var ju gaaanska stora, hahaha! Men mätta blev vi. Till maten så kollade vi på "Baksmällan" för Annelie hade inte sett den :D Och typ i mitten av filmen så kom Annelies pojkvän Thomas hit så han kollade klart på den med oss, fy fan vad vi skratta! Dom tyckte den var askul och jag måste säga att den blir fan roligare för varje gång man ser den, hahahaha! När dom hade åkt, runt kl 15, så gick jag och la mig. Sov tills nyss typ, skönt :) Och nu sitter jag och dricker PK (Powerking). Man måste ju ladda inför nattjobbet, ska vaka :) fetch.

Kanske bloggar i natt, tjao!

Svar på kommentar

Klart jag ska ha lite sopor i hallen brorsan ;D Kom & hälsa på nån dag så får du se dom.

Veckan klar

Hej.

Nu har jag hela veckan kirrad, skönt;

i morgon - Annelie kommer & hälsar på, sen jobba 22.00-07.00
torsdag - kommer hem från jobbet ca 07.30, sova & sen åka till Mamma :)
fredag - jag och Hjördis åker till Mormor & morfar
lördag - still at grandmothers house
söndag - åker hem

Ikväll har jag varit hemma hos Pandy och Fredrik. Kul kul - as always :) Nyss har jag dammsugit och skurat golven och snart ska jag diska. Sen ska jag nog banne mig dricka kaffe (a) hihihi.

Btw, ge mig lite filmtips!

Tisdag

Hejhej.

Idag vaknade jag efter kl 13 (!) jag hatar att jag knappt kommer upp på mornarna längre :( Jag som alltid var så duktig och la mig i hyfsad tid och gick upp normal tid så man hade tid att göra saker och ting. Nu är det ju för fan eftermiddag, drygt. Aja ..

Om ett tag tänkte jag hoppa in i duschen, diska och senare ska jag gå hem till Anna, vi ska spela ;b I natt gör det inget om jag är uppe sent för jag ska sova hela dagen i morgon. Ska nämligen jobba natt så då får man :)



Hahaha, sååå klockren!


Ny vecka

Hejsan.

I lördags var jag hem till Anna och Fredrik på lite fiesta. Vi drack tequila, och liiite mer. Haha, hade en icke-okej baksmälla igår. Fy :/ Men det är ju värt det såklart. I alla fall så spelade vi kort, snacka skit om folk, jag och Anna sjöng som fan. Jag hånglade och dansade rätt mycket med Barker, haha ;)

Jag är så jävla trött idag alltså. Men jag är glad att det är fint väder :) Sitter just nu och äter gröt och dricker blåbärsdryck. Ska snart traska ner mot stan och besöka AF. Jag ska lämna in lite papper och prata med min handläggare. Wie .. Sen ska jag till KOMVUX och hoppas att Pandy har vaknat tills dess så hon kan följa med. När jag kommer hem ska jag plocka ihop lite, diska och dra ett varv med dammsugaren. För ikväll ska jag bjuda Pandy på middag :) thihiih.

Lite bilder sen i lördags









Taco-time

Nu ska jag och Hjördan ha en tacos-kväll :) Visst har hon en grym sombrero på sig? Bara tequilan som fattas :/ Men vi kör ändå ;b


Tappat lusten

Hejsan.

Som ni kanske märkt så har jag börjat tappa lusten att blogga. Antar att mitt liv är lite för icke händelserikt? Det kan väl aldrig vara roligt för er att läsa om min lika vardag dag ut och dag in? Nåväl, vi får se hur länge till jag håller på.

Idag så sov jag till kl 11.30! Somnade 21 igår, fatta vad länge jag fått sova. Det var så skönt :) Drömde att jag hade en assnygg pojkvän också, hahaha! Drömma kan man ju :) Kl 13.00 ska jag ha tvättstugan som jag egentligen skulle haft kl 7 igår, men vem fan orkar det om man somnade kl 3? Jag var till frissan igår också, tog över 1 timme att ta ur allt löshår, ändå hade jag över 30 st här hemma som lossnat. Så nu är man "mellan-långhårig" igen. Känns sådär :/ Skönt att ha mitt mjuka härliga hår tillbaka, men jag ääälskar ju långt hår .. Aja, det är bara att ha tålamod och spara ut :)

Stök och bök

Tjing.

I morse gick jag upp kl 8.40 och började med att plocka ihop och dammsuga. Sen kom Mamma och Rolf förbi så vi fikade lite sen åkte dom. Mamma fick med sig mitt Folksam-papper också. Det är nå strul med min hemförsäkring, jag har lyckats fixa så jag betalar 123 kr i månaden. Gaaanska dyrt :p Haha. Dessutom att jag skulle ha saker värda 90.000 kr hemma, det har jag inte. Så Mammsen skulle fixa det där, skönt :) Jag har även ringt till Försäkringskassan angående mitt aktivitetsstöd. Har insett att jag fyllt i fel dagar jag jobbat, haha åh det är så jävla drygt med dom här lapparna alltså. Kunde dom inte komma på nå bättre system? Men jag har ringt och fixat så jag ska få kopior på dom jag har skickat in förr, så ska jag skicka in nya (med samma period) och skriva rättelse på dom. Jävla krångel ..

Nåväl. Denna dag kommer innebära mer städning :) Tog mig nyss ann datorn som var ruskigt dammig, nu så är den ren och fin. Ska snart bädda rent, diska och skura golv sen är allt fräsht igen. I morgon är det tvättstuga kl 7 så jag ska stryka ikväll så det inte blir så mycket i morgon.

                                                                 Bild på bebis - lillboll <3


Monday morning

God morgon på er!

Igår kl 22.00 startade jag mitt nattjobb. Slutar kl 7, alltså snart :) Då ska jag hem och duscha sen soooova. Vi får se när jag kliver upp. Resten av veckan ser ut såhär hittils:

- idag: sova & städa
- tisdag: träffa Mamma & Rolf?
- onsdag: frissan
- torsdag, fredag, lördag & söndag: ???

Bilder från nyår











2011

Hej på er!

Gissar att många andra, precis som jag själv är jääävligt bakis idag? Men så ska det ju vara också ;b Igår drack jag Bacardi, cider, vin, champagne och shotta minttu. Min mage skrek av smärta i morse, typ. Jag har varit så trött idag. Åt mat hos mamma och så åkte jag hem nu ikväll. Snart dags för mat igen, haha.

Igår hade vi alla fall askul! Måste säga att Annelie och Thomas verkligen lyckades med den festen. Och så jävla snygg lägenhet hade dom :D Och Micke som var DJ (typ) hade exakt samma musiksmak som mig, feeetch. Vi spelade nå spel och hade som sagt askul. När klockan var 23.55 kikade vi på Janne som räknade in det nya året, vi var på vi med :) Sen gick vi ut och kollade på raketerna. Men jag måste erkänna att jag inte minns att jag såg några, hahaha!

Vid 02.00 kom taxin och hämtade mig och Johanna. Håkan hoppade in han med och det var nog tur för dom två fick hjälpa mig då jag råkade ramla (!) ur taxin, hahaha! Lägger in bilder sen.

TACK FÖR EN RIKTIGT BRA NYÅRSAFTON ALLA SOM VAR MED!

RSS 2.0