Lite nytt till lägenheten :)


Nya håret :)


Måndag

Hejs.

Nu har det inte blivit skrivet på 1 vecka igen. Har ju fullt upp jämt jämt så man hinner ju fan inte. I veckan har det mest varit jobb och så. I torsdags så åkte jag, Kristoffer och Stisse på hockey på Läkerol, Brynäs-Modo och Brynäs vann ;) Sen åkte jag, Jimmy och älsklingen till min lägenhet i Gävle och städade ur den. Towe blev lite fuller (a) Mådde piss på fredagmorgon kan jag säga .. Åkte in till Gävle och fixade frillan (bild kommer) och shoppade en massa, askewl. På kvällen åkte vi till Kristoffer farmor och farfar och prata lite. 

Lördagen så jobbade baby och på kvällen drog vi in till Sandviken för att käka och dricka lite med några från hans lag. Var askul! :) Igår så jobbade jag 7-13 sen var jag med Kristoffer, Erik och Johannes. Dom åkte skridskor och jag satt i bilen och kollade på Oth ;) haha. 

Nyss har jag städat av lite och tvättat. Har ju köpt lite nytt till lägenheten och mer ska det bli, i morgon hoppas jag. Så lägger in nya bilder då allt är klart :) Snart är det jobbdags också, 16-21 ..

Lördag

Hejs.

Nu var det ett tag sen jag skrev igen :/ Sorry! 

I onsdagskväll kom Annelie och hälsade på en sväng, superkul! Saknar henne så mycket, får ta en vinkväll nån kväll gumman. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, och skrattade som vanligt. Jobbade både i torsdags och igår, skönt att få in lite timmar :) Ska jobba tis, ons och tors med nästa vecka så jag kommer få ihop 100,25 timmar vilket är acceptabelt. 

Igår slutade jag kl 16 och då fick jag skjuts hem av Mamma och Rolf eftersom älsklingen jobbade natt. Dom tyckte också att vi bodde fint :) Hade tänkt mig ett Oth-maraton men glömde ju såklart datorn i deras bil -.- och det var bara skit på tvn så jag somnade istället, haha. Har ju åkt på en ny förkylning också så det kan ju visserligen vara bra att få massa sömn. Kristoffer kom hem typ 08.30 i morse och så somnade jag om, värre för han den stackarn som inte kunde sova. Vi gick upp efter 10 och kikade på film, sen dusch och fixa sig innan vi åkte till Hofors. 

Dit åkte vi för att fira min älskade Mormor som fyller 77 år idag, lillmormor. Syrran, Peter, Ella, Mamma och Rolf var också där :) Vi skrattade så vi fick ont i magen, min släkt har inga hämningar så det kommer till skämt ;b haha, så snuskigt som det bara går. Morfar sjöng en fulingsång också så vi höll väl på att dö ungefär. Fick supergod mat och fika sen åkte vi hem för att se hockey, Brynäs förlorade tyvärr :/ 

Ah, nu blev det en liten uppdatering i alla fall. Dags för mys-mode on!

Bilder på våran fina lägenhet :)


Då var måndagen här

Hejs!

Nu har det inte bloggats sen i torsdags .. I fredags blev det lite fest här hemma, det var jag, Kristoffer, Jimmy och Stisse sen kom Hytta med nån kompis, Jenny, Alexandra, Ove, Marie och Robin. Jag hade askul verkligen! :D kan skratta ihjäl mig åt älsklingen och Jimmy!

I lördags jobbade Kristoffer och jag kände mig mer död än levande. På kvällen såg vi film hos Jimmy :)

Igår så jobbade både jag och Kristoffer, han dag och jag kväll. Gick till Mamma en sväng efteråt sen hem till Matilda innan älsklingen kom och hämtade mig. Väl hemma så kom Jimmy, vi drack kaffe och pratade sen åkte han hem, jag tog en mysdusch med tända ljus och musik :)


Begravning

Hejs.

Vaknade runt 07.30 av att T väckte oss och ville ha en ny blöja, sen låg vi i sängen och myste typ 2 timmar innan vi gick upp och åt gröt. Efter det duschade han och jag medan älsklingen umgicks med Ove :) Så supermys!! 

Var begravning idag också, Mammas svärfar dog för ett par veckor sen - 98 år. Den började kl 13.30 och den var verkligen jättefin, fällde tårar gjorde man också. Hatar begravningar .. Har inte varit på någon sen Pappa dog 2005 så det var jobbigt. Gick till hans grav en snabbis också efter ceremonin, saknar dig älskade Pappa :( 

Åkte hem till Mamma sen och dit kom Kristoffer och hämtade mig sen åkte vi hem. Väl hemma var det bara för han att hoppa in i bilen igen och pysa till jobbet, han ska jobba natt den stackaren :/ Knappt sovit ju .. Hoppas det går bra! :) Själv tänkte jag städa och försöka få nån ordning i garderober och så, kanske man får in lite av mina kläder ;b Jag har att göra om man säger så, sen ikväll blir det nog filmmaraton. Hoppas man kan somna utan älsklingen bredvid sig :( Annars får jag dricka kaffe hela natten och vänta tills han kommer i morgon efter 8 nångång ;b haha.

Vila i frid, sötnos!


Bebismys

Hejsan!

Igår efter att jag och Anna packat ihop en hel del grejer så kom älsklingen och Martin och hämtade mig i Gävle, sen åkte vi mot Sundsvall för att hämta Kristoffers son. På hemresan satt vi i bak och sov, han höll i mitt finger <3 lille!

Vaknade av lite smågnäll i morse, vilket i och för sig var mysigt :) Sen har det blivit mängder med kaffe och så, låg och vilade lite i sängen och då hade jag och T pusskalas medan älsklingen halvsov. Gud så söt ungen är, jag är galen i han! :) Myser och pussas med mig hela tiden, aw. Just nu vilar han och jag glor på tv typ, katten ligger här med + Kristoffer. Vi var nyss och hälsade på Kristoffers farfar, rolig gubbe de ;b Får se vad resten av dagen har att bjuda på :) 

I morgon vankas det begravning också, uscha :/ får även träffa storasyster, det gillas!! <3

Flytten igång

Hej!

Nu är man hemma i Järbo, började med flytten igår efter jobbet. Då hämtade vi det jag hade hos Mamma, kläder och sånt. Idag ska jag hålla till i lägenheten i Gävle medan älsklingen jobbar, jag ska packa ner allt i kartonger och slänga en massa. Anna ska komma och hjälpa mig också, uppskattat! :) 

Nån dag här så ska vi åka till IKEA och köpa mer garderober så jag får plats med alla kläder och skor jag har, haha. Fyllde 2 lådor igår och då är det inte ens hälften av alla jävla kläder jag har. Men det ska nog gå på nå vänster ;) 

Hade mysmorgon här i alla fall, jag gick upp och gjorde kaffe som vi drack i sängen också kikade vi lite på film. Snart ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att dra mot Gävle. Älskar redan att bo med min älskling, fy fan så härligt!!

morgonfresh (?) Tåwe


Monday

Hejs.

Jahapp då var det måndag igen, äntligen! Ikväll får jag träffa älsklingen igen, saknar han så sjukt mycket <3 Vi har rätt svårt att vara utan varann ;) haha! 

Hela helgen har bestått av jobb i alla fall, igår hade jag en delad tur (7-13, 16-21) så jag var rätt seg då jag kom hem. Ikväll ska jag jobba 16-21 sen kommer Kristoffer och hämtar mig så ska vi till Mamma och hämta sakerna jag har där, hem till oss <3 :) Awesome! I morgon ska jag till Gävle då baby jobbar, packa ner all skit jag har i kartonger så vi bara kan hämta det sen nån dag då vi känner för det. 

Sorry att jag inte bloggar så ofta men jag har inte tid då jag är kär och galen hela tiden ;) haha! Ska försöka hinna mer, promise. 

älskade, bästa du!


Älskar hur mitt liv tog vändning, till det bättre. Jag mår så himla bra, är alltid glad! Livet leker :D


Om dagarna kunde gå ..

Hejs.

Idag vaknade jag upp hos mitt älskade hjärta. Vi gick upp efter 12 nån gång, var ju hockey-final igår som vi var tvugna att se! Och vann gjorde Sverige också! :D Började jobba kl 14 idag och slutade 21.15, sen fick jag skjuts hem av Jennie, skönt. Gick hem till Matilda och har varit här sen dess, vi gör inte så mycket. Linus är här med, är sociala på vårat speciella sätt - dvs, lyssna på musik och spela mobilspel. Nått ord säger man väl ibland till varann :) 

Snart kommer älsklingen över en sväng också, I need him! Så jävla jobbigt att vara utan varandra i bara nån timme, haha .. Men snart så bor vi tillsammans, lär ju bli dögrymt! <3 Adressändrade idag så snart så! Lääängta :) Min underbara Kristoffer, åh vad jag är kär i han <3


Jobbdags!

Hejsan.
Nu sitter man hemma hos älsklingen, dit jag för övrigt flyttar snart :) Sa upp min lägenhet jag fått i Ockelbo här om dagen för att flytta in hos min älskade! Kommer bli helt underbart att alltid få vakna upp med honom varje dag <3 

Idag så börjar 6 dagars jobb. 16-21 ikväll, sen dag, kvällar och delade turer om vartannat. Kommer nog vara ganska trött sen skulle jag tro .. Sen den 10:e så ska jag till lägenheten i Gävle och börja packa massa, lär gå snabbt så jag SKA vara klar då. Sen flyttstäda vilket jag hatar -.- men det är det ju värt!

Dålig på att blogga nu för tiden, men har ju annat för mig. Haha (;

Finns ingen bättre, min kärlek!


RSS 2.0