Söndag

Tjingeling!

Inatt blev det jävligt sent, typ efter kl 4. Blev tjafs med min kompis granne som fick för sig att han fick elda kl 2 på natten, haha nolla!

Just nu så är jag hemma hos Marlene och röker och dricker kaffe :) Pratar lite skit och skrattar. Ska snart hem och gr Hilda p-piller och så ska dom få mat och klorna klippta.

Lite senare ska vi dra iväg och sola. Solade hemma hos älskling 30 minuter igår men ska sola vid stationen där man blir neger typ efter 1 solning :) Annars blir det packa och tvätta inför i morgon och så ska jag städa hos hjärtat, hihi han får inte för mig ;)


LEDIGHET HEJ

Åh nu är jag äääntligen lite ledig. Inte ofta jag tycker det är skönt, kanske aldrig? Men så som jag jobbat nu så ska det bli skönt. Från mitten på månaden, jobba 3, ledig 1, jobba 7, ledig 1, jobba 3, ledig 1, jobba 2. MEN NU JÄVLAR ÄR JAG LEDIG I 4 DAGAR ;)

Slutade kl 14 idag och just nu är jag hemma. Lyssnar på hög musik och ska svepa kaffe och varva det med någon cigg (: Sen ska jag gå över till hjärtat mitt och tvätta mina kläder, skönt att slippa passa tvättstugan ibland. Sen ska jag låna hans solarium en sväng, i morgon med så kanske man är lite brun till nyår :)

Annars idag ska jag slänga ihop en cheesecake, får se hur det går. När jag skulle koka knäck brände jag hela skiten ;) HAHA! Men jag hatar ju att laga mat och baka så då kan det ju inte bli annat än skit. Men ska verkligen försöka idag ;b Det enda jag är duktig på att baka är smuläppelpaj. Äh, det får gå som det går ;b Jag ska även plugga massa körkortsteori heela kvällen!

Nu kallar kaffet, sen har jag fullt upp som sagt var!

Bilder från julafton


Min julafon

Hej!

Igår var det julafton och det är, utan tvekan den bästa i mitt liv! 

På dagen så jobbade jag, 7.00.16.00. Var så himla mysigt, klädde dom extra fint, dukade långbord osv. Jag sopade och skurade hela matsalen också :) Vi skulle varit 3 stycken som jobbade men en blev sjuk så jag och Micke körde på, gick kanon! Tomtarna kom dit och gamlingarna fick julklappar, julbord och gofika. Jag körde igång en julskiva också så sjöng vi lite, aw. 

När jag slutade så kom Mamma och hämtade mig, så åkte vi hem till mig. Hon strök min fina nya julblus som jag skulle ha medan jag duschade och fixade mig. Vid 17-tiden åkte vi till Rönnbacken där vi alltid firar jul. Då vi kom dit var redan mormor, morfar, syrran, Peter, Ella, Mejja och Cajsa där. En glad Ella mötte moster i dörren och sa att hon inte skulle äta mat för det hade minsann gammelmormor (min mormor) lovat, haha! Skitunge ;) Vi käkade mormors underbart goda julmat, pratade och skrattade. Då tomten (morfar) skulle komma så var Ella lite smårädd och vi var ganska säkra på att hon inte skulle känna igen honom men, då han med tillgjord röst sa "Good juul" så tog Ella bort händerna från ögonen och sa "Det är gammelmorfar", vi brast ut i jordens asgarv och jag filmade alltihopa så det ska jag lägga ut sen så ska ni få skratta ;) HAHA! Runt 21 drog vi därifrån. Jag åkte hem till mig och tog en till snabbdusch sen drog jag, syrran, Peter och Cajsa hem till mitt hjärta och var där med han och lillan :) Vi spelade Xbox 360 Kinect och det är man ju mer eller mindre grym på så jag vann bra många gånger ;) Blev uppe till 01.30 ungefär sen kröp jag ner bredvid min kärlek och sov så skönt! Sån jävla underbar jul <3 Bilder kommer i morgon!

I julklapp fick jag:

- Skor av hjärtat, G-Star Raw!
- Mössa av hjärtat (Hästar finns inte, hästen är en frukt) ;b
- En handduk, prydnadsbox, hängprydnad & väggklocka från Klockmaster fick jag av Mamma
- Plattång fick jag av syrran, Peter, Ella, Mejja & Cajsa
- 500 kr på Gina, underkläder, strumpor, ljus, smink, trisslott, & godis fick jag av mormor och morfar
- Sammalagt fick jag 1300 kr i pengar också :)

One day

Tjingeling!

Sitter just nu och blossar och dricker kaffe med musik i bakgrunden. Jobbade 14.00-21.15 idag, så nu är 7 dagar avklarade, det känns!! Ont i varenda kroppsdel och huvudvärk till förbannelse, men det skiter man väl i ;)

Baby kom och hämtade mig med min bil efter jag jobbat och sen dess har jag plockat ihop här hemma och ska strax fortsätta julstäda. I natt sover jag hemma, första gången sen ...? Ja, ingen aning, haha! Men jag ska börja hålla mig hemma mer ofta för det märks att kissarna trivs då jag är här. Älskade pussys <3

I morgon är jag ju ledig men har fullt upp hela dagen ändå! Sällan? Haha .. En vacker dag nästa år då jag kan och har tid ska jag ge mig själv en utlandsresa!


Hinner ingenting!

Hejsan :)

Sorry att jag inte bloggat men jag har haft sjukt mycket på jobbet. Jobbat 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 20, och idag plus i morgon! Sen är jag ledig på söndag och sen blir det 5 dagar på raken igen ;) Jobbar hela julhelgen och sammanlagt 90%, så det blir fin lön i januari ;) Den här månaden fick jag 15.850kr så det dög väl, men blir bättre nästa! :)

Slutade kl 16 idag, sen gick jag hem till Denise på kaffe och cigg :) Så kul att träffa henne igen, fick pussar av lilla Tufflan också, aw! Efter nån timme kom Marlene och hämtade mig i min bil som hon lånade idag. Hämtade min nya servis som Mami köpt åt mig ;b Hämtade ut lite julklappar på ICA och handlade lite innan hon körde hem mig till hjärtat. Sen gick jag över till mig för att ge Hilda p-piller eftersom hon har sitt första löp nu :/ Stackarn!

Ja, sen hem hit igen och då fixade vi tacos och kollade på "Svenska Hjältar". Så himla mysigt!! Mår så jävla bra, love life <3


Jag ska blogga, ikväll!


Orkar inte skriva


Myser bara

Hejsan!

Idag har jag jobbat delad tur :) Skönt att få riva av några timmar. När jag slutade kl 13 så gick jag upp på Ica och köpte cigg sen knallade jag hem och fick nå ryck så jag tog in granen och klädde den, blev så fint så :) Min första egna riktiga julgran! Sen fick jag besök av hjärtat och sen blev det dags för jobb igen kl 16.

När jag kom hem ikväll hade lillkisse skitit i sängen igen, gjorde det förra veckan igår och även en extra gång ikväll. Så den sängen ska jag slänga, får bli soffan :) I morgon ska jag ringa till veterinären och få en tid till Hilda, något är fel då hon går runt och skriker i ren förtvivlan och är så lös i magen, massa slem bara :( Mammas bebis!!


Gosat med bebis idag :)


Jävla mage

Hej.

Igår morse då jag kom till jobbet kom en bekant känsla krypandes. Magkatarren är tillbaka och värre än någonsin :( Gick rätt bra då jag var på jobbet ..

När jag slutade åkte vi och hämtade min bil hos Rolf, sen åkte jag hem och fixade mig sen åkte vi till Gävle och släppte av lillgumman innan vi gjorde massa annat. Handla presenter och julklappar till henne osv, hälsade på Anna och Fredrik :) Fick åka in på apoteket och köpa Losec åt min mage också då den till och från gjorde så ont så att jag knappt kunde andas. Sen blev jag överraskad med att gohjärtat bjöd på restaurang och bio, vi såg "Argo" - asbra! Väl hemma myste vi i soffan med lite vin och "Full Frys" innan vi la oss.

I morse vaknade jag kl 7 av att magen gjorde så ont så jag trodde jag skulle svimma. Kravlade mig upp och tog Losec som inte gav effekt förrens efter 1 1/2 timme :( Har dessutom dragit på mig en förkylning. Var så klen så jag bara grät .. Genomsvettig och feber. Fick värktabletter och pussar av hjärtat innan jag somnade om. Vaknade vid 12 och kände ingen förbättring så då ringde jag och sjukanmälde mig. Så ska bara vila hela dagen, bara vila. För i morgon väntar jobb igen. Måste bli piggare!


Here we go again!

Tjena!

Blev som sagt jobb 7.00-16.00 idag, gick toppen och hade lika roligt som alltid :) Tänk vilket underbart jobb man har!

Efter jobbet mötte jag Mamma uppe på ICA, köpte kaffe och cigg ;) Sen skjutsade "vi" hem henne så hon slapp gå i denna jävla kyla!

Har fått massa mer jobbdagar också, superkul! Ledig 3 dagar av 13 ;b

Aja nu ska jag hoppa in i duschen sen sticka hem till gobiten ;)


Jobb

Hejsan!

Idag skulle min vän Anna kommit hit men jag blev inringd på jobb utöver schemat så då fick jobbet gå före.

Har varit en lugn kväll i alla fall och nu sitter jag och tar en cigg. Ska duscha, äta och se " Skilda Världar" innan sovdags. I morgon skulle jag jobbat 16-21 men blev ändrat till 7-16 istället, inte klagar jag - mer timmar! :) Så skönt att fått gå på schema sen i juni!

Nej nu så blir det en dusch, puss!


Kär & galen

Hejsan!

Såg att det blev dubbla inlägg igår, men skitsamma ;p 


Idag råkade vi vakna kl 11.30 (!) gaaalet .. Fattar inte hur jag kan vara så jävla trött nu för tiden. Kan kanske bero på att man varit vaken mellan 1-4 på nätterna i typ 3 veckors tid? Idag efter jag käkat så somnade jag av på soffan i 2,5 timmar, höhöhöhö. 

Annars idag blev det en sväng till Valbo sen Gävle och sa hej till Anna och Fredrik. Fick kramen av Freddy och det var såå kul att se han igen, kung! Pussad även på deras lilla mopsvalp Trey, sööötbiten! I morgon får jag besök av dom, längtar!! 

Nu har jag Marlene på besök så ska dricka kaffe, röka och prata lite med henne :) tjingen!

Mååååndag

Hejsan!

Idag fick jag hjälp av "han" att byta till vinterdäck och så sattes det nya batteriet i sen åkte vi till mig fram och tillbaka, den gick kanon :) Var även uppe kl 7 i morse och tvättade!

Ikväll jobbade jag ett kortpass, 15.30-20.30 :) Nu är jag hemma hos finaste och myser <3 Åh han är så underbar!


Mååååndag

Hejsan!

Idag fick jag hjälp av "han" att byta till vinterdäck och så sattes det nya batteriet i sen åkte vi till mig fram och tillbaka, den gick kanon :) Var även uppe kl 7 i morse och tvättade!

Ikväll jobbade jag ett kortpass, 15.30-20.30 :) Nu är jag hemma hos finaste och myser <3 Åh han är så underbar!


Im in love with the thought of you <3


Yes!

Dåså, igår hämtade jag mina sista möbler i Järbo. Mer eller mindre kaos men så är det, klart jag ska ha det som är mitt och som jag betalat för.

Marlene fick min maskroslampa, efter allt jag fått av dom och allt dom hjälpt mig med :) Var dit med den igår, rökte ett par cigg innan jag gick tillbaka "hit" där jag är nu ;)

Idag är man ledig! Så ska väl bygga upp garderoben, städa, se om det finns någon tvättid osv. Kanske pizzamys med Mamma och Rolf på nya pizzerian ikväll, en av mina systrar och hennes man har öppnat den - kul! :)


I hate you so bad, ugly loser


Snabbis

Tjingen!

Åh är så kass på att blogga nu för tiden, men jag är så upptagen med massa annat ;) Ska skärpa till mig!

Ikväll har jag i alla fall jobbat (sällan), 14.00-21.15. Gick som vanligt bra :) Fick skjuts hem av en jobbarkompis i det här fittvädret, uppskattat! När jag kom hem dammsög jag, plockade lite och bäddade rent i sängen. Nu har jag nyss duschat och ska ta kvällsfika och kolla på Prison Break! Är på säsong 3 och när jag är klar med alla ska jag fortsätta kolla på "Skilda världar" för nu har jag fått ner hela säsong 3, hihi!

.


Bilder från gårdagen

Hade ju min inflyttnings/födelsedagsfest igår, kul hade vi - se efter själva ;b



RSS 2.0