Midsommar m.m

Hejsan!

Massa har hänt men tar det lite kort! Firade Midsommar med syrran och hennes familj i Iggesunds skärgård :) Jobbade kväll på Midsommarafton. Sen har det mest varit jobb.

I måndags bad Roger mig komma ut från jobbet på kvällen och rullar fram med min absoluta DRÖMBIL! En Chevrolet Avalanche!!!! Jag höll fan på att dö, underbara älskling <3

Igår var jag till frissan kl 9.40. Älskade Anna var med :) Skulle till HC kl 13 men sket i det och shoppade med henne på stan istället ;)

I morse åkte jag med Annelie till Sandviken då hon skulle till jobbet och jag till Lenas Trafikskola. Körde och det gick sjukt bra fast jag inte kört sen i Mars. Fick massa beröm ;b Pratade med Lena som äger det och vi har nu bokat in 2 körningar till, också är teoriprov och uppkörning inbokat, så snart får jag köra finbilen ;) LYCKA!


Blodtryck

Hej!

Var till barnmorskan idag och tog blodtryck, 130/83 puls 89 så det var ju bra! Med tanke på hur mycket jag har att göra och stressar så tänkte jag att jag hade skyhögt, men icke! Sen fick jag nytt recept på mina minipiller så nu är man skyddad 1 år framåt igen :)

Då jag varit där så cyklade jag till gymmet och blev där 40 minuter. Får ju inte lyfta vikter än så jag körde på crosstrainern, benpressen och liggande bencurl :) Efter det tog jag en proteinshake och cyklade hemåt. Gjorde lunch till mig, Wilma och Sara.

Nu har jag nyss gjort matlåda också och ska ta en akutdush innan det är dags för jobb 14:00-21:15! Puh, sa jag att magkatarren är tillbaka? Need to relax! Jobbade igår och ska jobba fram till och med tisdag - man vet vad man har att göra!


Onsdag

Hej!

Vaknade kl 6 i morse, fixade till mig och åt lite frulle innan jag cyklade iväg till jobbet :) Var en lugn dag idag. Satt hos chefsassistenten i ca 1 timme för hon skulle visa hur jag ska stämpla in och ut. Skönt att äntligen få det gjort :) Slutade kl 14 och då cyklade jag upp till banken och ordnade det sista, sen skicka iväg kuvertet. Uppdaterade gymkortet sen cyklade jag hem.

Wilmis hade en kompis här så dom hade tagit hand om Svea idag. När jag kom hem så hoppade dom i poolen och jag kröp ner i bikinin och solade. Somnade som vanligt, så jävla skönt ju! Sen kom Marlene, Nova och lilla Minnah förbi. Svea och Minnah lekte som tokar och fick doppa sig lite. Så jävla kul att dom leker så bra! Jag och Marlene drack kaffe, rökte och prata en massa. Älskar att ha denna underbara vän bara några hus bort :) 

När dom gick hem så kom älsklingen hem, sen åkte han till frissan. Blev riktigt snygg ;) Har nyss haft besök av Krister och Susanne men dom har cyklat iväg. Så Rogga och Wilmis har dragit till affären för vi ska grilla ikväll, tror nog en cider slinker ner också ;b 

Sommarlov

Idag så har Wilma haft skolavslutning :) Var supermysigt! På förmiddagen bakade jag rabarberpaj och chokladbollar sen städade jag det sista.

Hade min nya klänning också :)


Jobbhelg över

Tja!

Dåså har man gjort lite nytta i helgen också, jobbat ;) Är så dagvild då jag inte gör nå annat så jag har knappt nå grepp om dagarna. Jobbade kväll i fredags, delad tur igår och 7-13 idag :) Var så jävla trött då jag kom hem så jag somnade i 2 timmar sen väckte älskling mig med mat och kaffe.

Varit ut med Svea i typ 1 timme sen somnade hon och älskling snickrar så då har jag slängt ihop en äpple-och hallonpaj :) Ikväll åker jag till Anna och sover där <3

Handlade hem lite blommor och så igår som jag planterade :) Ska sätta lite frön nu så pajen är i ugnen!


Vad betyder nej?

Tja!

Sommardagarna bara fortsätter och jag älskar det! Varje chans till att sola tar jag, trodde aldrig jag skulle bli brun den här sommaren då jag inte "får" sola egentligen pga brösten. Men nu har över 2 månader gått och då är det fritt fram ;b

Fick ju en superfin bikini av Marita så den bor jag mer eller mindre i då det är finväder :)

Sommarschemat började igår, en kväll. Ska jobba ikväll med och en dag i morgon sen skulle jag blivit ledig söndag, måndag och tisdag. Kan ju som vanligt inte säga nej så nu blir det en delad tur i morgon och en dag tur på söndag. Tur dom har mig ;)

Men måndag och tisdag kommer jag ha fullt upp! Ska baka och städa hela måndagen sen städa lite till på tisdag och förbereda en massa för då ska Wilma ha skolavslutning :)

Lilla Svea är inte något fan av värme märker jag, deckar i skuggan titt som tätt, bebis <3

Aja, nu ska jag dammsuga & bädda rent sängarna innan lunch. Sen jobba kl 14 :)


Påväg hem ..

.. från Gävle nu :)

Igår åkte jag, Wilma, grannen Ludde och hans dotter Milou till stan. Jag och tjejerna gick och kollade på presenter till 2 st som dom ska på kalas till idag. Sen kom min Anna ner så gick vi alla och käkade på Nian :) Sen var det dags att kika på nya brillor åt Wilmis. Kollade på SmartEyes och Specsavers men dom hade så jävla töntiga bågar, typ Starwars, Shrek, osv eller så var dom rosa eller gröna. Men det ville inte våran tjej ha inte ;) Nej, modernt och stilrent (som Towe vill) höhö ;b Så till slut gick i till min optiker, Trend Optik och hittade ett par jättefina Adidas-bågar. Servicen där är grymt bra också :) Så dom fick det bli! Blir skönt för lillgumman med nya :)

Sen så gick vi lite mer på stan innan Ludde hämtade tjejerna och jag och Anna åkte hem till henne. Var ute med hundarna sen satte vi oss och spelade, från typ 19.30 till 02.00 ;b Kollade på "Säg att du älskar mig" i sängen innan jag somnade 02.30 typ.

Var upp strax före 11 och nu är jag alltså på tåget. Marlene kommer och hämtar mig vid stationen sen så blir det lunch gör mig och W innan jag ska fixa mig och tagga jobb 16-21 (fast jag skulle vara ledig, igen)


3 juni

Hejsan!

Shit vad tiden går snabbt alltså, det är ju fan Juni! Men jag älskart ;) Tiden brukar ju gå snabbt då man har kul. Och det har jag verkligen. Att livet skulle bli såhär underbart hade jag väl aldrig kunnat tro <3 

Veckan har bestått av jobb ett par dagar. Veckan före det jobbade jag 6 dagar av 7 så jag var rätt trött. Anyways, i lördags var jag och Anna ut på Harrys. Hade verkligen skitkul! Vi körde fullt ut och shotade Teuqila och Seamen's. Muuumma ;) Igår vaknade jag kl 7 (fattar inte varför jag vaknar så tidigt då jag är bakis?), drack vatten och sen slumra jag fram och tillbaka till kl 10 typ. Gick upp och fixade mig, sa hejdå till Anna innan jag tog bussen ner på stan 11.31. Sen tåget mot Obo 12.10. Älsklingen hämtade mig vid stationen också åkte vi till Mamma och hämtade hem Svea som hon hade lånat över natten :) Alla i min familj verkligen älskar Svea <3

I morse så väckte jag Wilmis 07.30, dukade fram frulle och sen cyklade hon till skolan. Blev havregrynsgröt, ägg, en hårdmacka och C-vitamin för mig, älskar frukost! Ska njuta av en kopp kaffe nu innan det är dags att röja upp här hemma. Är ledig idag så jag har visserligen hela dagen på mig ;p Men ska ju hinna plugga också så det är lika bra att sätta igång! 


 

RSS 2.0