Födelsedag & uppdatering

Tjingelingen!

Nu var det ett tag sen jag skrev så tänkte jag skulle komma med en ordentlig update och massa bilder :)

I tisdags var jag ledig så då åkte jag och Marlene in till Gävle. Jag storhandlade saker på Rusta och Dollar, var till frissan (gjorde mig superfin i håret, provade att locka och jävlar vad fint det blev), köpte produkter där, in på H&M och köpte nytt smink och käkade. Sen for vi till Valbo och jag gick lös utav bara fan, fast jag sa att "här får det inte bli så dyrt", hm ja visst ;) Packade bilen full och vi hade väl plats så vi kom in och ut men inte mycket mer, polackbilen - hahah! Åkte in till Gävle till kl 13 och var hemma i Ockelbo igen vid 20, låång dag. Hämtade ut min nyårsklänning också, var tvungen att prova den och jävlar så bra den satt! Den ska jag ha på mig i morgon också ;p

I onsdags så jobbade jag 7.00-13.00 sen gick jag upp på Ica och mötte Rolf, köpte mat och sen skjutsade han hem mig. Då satte jag igång att måla klart hallen (ja, jag har sagt det tusen gånger, men bytte färg haha), städade som en idiot sen somnade jag hos gobiten. 

Vaknade i morse (torsdag), världens bästa uppvaknande kan jag säga - åh! Men mer säger jag inte, hemlis hihi. Var hemma runt 11 och då målade vi hallen en sväng till, sen så storstädade jag ännu en gång innan jag tog en dusch och snyggade till mig lite. Vid kl 16 så kom Mamma, Rolf, Mormor och Morfar och firade min 22-årsdag, supermys! Fick presentkort på Önska, pengar och massa blommor :) När alla åkt så gjorde jag mat och kollade på Prison Break innan jag kilade iväg en sväng och till slut hamnade hemma hos Jonas och Marlene. Tog cigg, kaffe och pratade. Sen fick vi för oss att ta hem tvbänken till mig som jag fått av dom, eftersom den inte fick plats i bilen så tog vi spännband och spännde fast den på boben ;b Så där gick vi, jag och Marlene i snön som två idioter! Tror jag aldrig skrattat så mycket! Marlene trodde hon var skitstark (och smart) då hon tog ett redigt tag i snöret och tog utav bara fan för att få fart, snöret gick av så det fick bli blårep istället ;) HAHAHA! Men men, det blev himla fint här i alla fall. Min födelsedag har varit toppen! Och i morgon är det fest som gäller, då kommer alla mina favorittjejer hit och firar mig - usch vad fulla vi ska bli ;) 

Slänger in lite blandade bilder, hur det ser ut i lägenheten nu, mitt hår, ah - u name it! 

 

Måndag, yeye

Heeej ;)

Ja då var det måndag igen, skönt! Helgen gick då innihelvete snabbt måste jag säga. Men det är väl för att man jobbat kanske :) Idag tog jag ledigt, har massor att ordna med och lär bland annat storstäda här hemma sen lördagens helt oplanerade fest som höll i sig halva söndagsmorgonen, haha .. Har fått lite ordning men det är en del kvar ;)

Ikväll ska jag tvätta också, har ju sjukt mycket som alltid. Men så blir det då man byter kläder minst 1 gång om dagen ;b Älskar att tvätta så vafan.

Nu ska jag svepa kaffet sen äta lunch och plugga körkortsteori :)


Lööördag

Hejhejhejhej.

Åh vad skönt att helgen snart är över, har så mycket roligt som väntar i veckan! På måndagkväll ska jag tvätta (ja, det är kul!), tisdagen ska jag och Marlene in till Gävle för jag ska till frissa, sen blir det att handla julpynt på Rusta, ÖB, Dollar - you name it! Efter det åker vi vidare till IKEA där jag ska handla gardinstänger, meeeed meeera. It's gonna be so funny ;b Onsdag har jag inga planer, men blir säkert jobb sen ska jag storstäda eftersom på torsdag så fyller jag, ihihihihiihhi! På fredag blir det brakfest här med 13-14 tjejer som ska fira att jag fått en sån fin lägenhet och att jag fyllt år, jävlar vad roligt det ska bli :) 

Nåväl, jobbade både igår och idag. Skulle jobbat till kl 16 idag men var uppe till 02.30 inatt pga massa mys (hihohahe) så jag var så jävla trött och gick hem kl 14. Eller jag gick hem till Mami och somnade på soffan tills hon hade lagat klart käket, som jag åt med henne och Rolf :) Sen skjutsade hon hem mig. Just nu sitter jag och röker och tar nått glas vin, jobbar ju kväll i morgon så då är det lugnt. Dessutom är det fan så mycket roligare att städa med ett vinglas i handen ;) Musiken är hög och jag är glad, brare! I natt hoppas jag på mys, eller snusk - det är vilket som! Hejs ;) 


Torsdag

Hejhej!

Ja här har man typ nyss vaknat, inte okej! Men jag var skittrött igår för jag fick jobba över 3 timmar. Så jag somnade kl 18 och gick upp vid 20.30, haha. Sen blev jag vaken till 3 och eftersom jag är ledig så gör det väl inget att jag sov liite länge idag ;) Var upp vid 8 och åt frulle iaf. Nu gör jag dinner, sen ska jag städa och plugga teori :)


Multitasking

Tjing! :)

Idag har jag varit jävligt duktig! Har städat från kl 10 till 14.40 typ ;b Och eftersom jag är så noga så är jag inte riktigt klar än. Ska ta badrummet och skura alla golv ikväll tänkte jag :) Nu snart väntar jobbet as usual, 16.00-21.00 är det ikväll. Skön tur efter nattpassen jag hade i helgen! 


NYÅRSKLÄNNINGEN


Helgen

Tja!

Ja då var den här helgen slut också.

I fredas jobbade jag 16-21, sen skynda jag mig hem, duschade och fixade till mig sen sprang jag över till Annelie på fest och firade hennes 22-årsdag :) Superkul!

På natten nån gång så gick jag hem, ramlade på asfalten stabil som man var .. Sen blev det en mindre efterfest här som jag ångrar djupt. Men så är det ..

Igår jobbade jag ett nattpass, kom till jobbet runt 20 på kvällen, la mig i massagestolen en stund sen klev jag på kl 21 till 7.15 i morse. Var en ganska lugn kväll.

Sov till kl 15 idag sen dammsög jag och skurade alla golv. Nu har jag nyss käkat och kollar på Prison Break. Tänkte försöka sova en stund till för jag ska ut och jobba i natt igen.


Here we go again

Hello!

Åh så seg jag känner mig idag, nu har man varit ledig alldeles för länge ;b (2 dagar) Men ikväll är det dags igen, åh vad kul det ska bli! :D Jobbar 14.00-21.15 ikväll. Until then? Hmm ..

Ska väl typ dammsuga och så. Skulle målat klart hallen men färgen tog slut igår -.- Men blev klar med tapetseringen i alla fall, dutti!


Ingen rubrik

Hejs!

Nu sitter jag på en skakig buss till Sandviken för att ta en till körlektion. It's gonna be funny :)

Vaknade runt 10 idag, tröttare än en jude eftersom kära kattungen Hilda varit hög hela natten och lekt från kl 2 till kl 10, yippie!

Kom upp, tog en kaffe, tog en cigg, tig en dusch. Sen knallade jag över hem till Marlene, tog en kaffe, tog en cigg, tog en tapetrulle och gick hem. Väl hemma målade jag på hallväggarna lite till sen slängde jag upp tapeten. Blev svart där hatthyllan sen ska upp :) Mycket praaa. Sen hann jag städa ihop lite innan jag gick till bussen.

Ikväll då jag kommer hem får jag besök av storebror (1 av dom, har ju 7st). Trevligt :)

 


Dumma app

Hejsans!

Idag skrev jag ett lååångt och utförligt inlägg om hur min dag skulle se ut. Men all text försvann såklart och kvar blev bilden, aja ..

Var i alla fall upp klockan 06.00 i morse och en stund senare så plingade min kära granne och barndomsvän Annelie på dörren så begav vi oss ut på en pw i morgonkylan, men skönt var det.

När jag kom hem så åt jag frukost sen dööök jag ner i sängen och sov till kl 12, tihihi. JAG ÄR LEDIG OCH DÅ FÅR JAG! Lite ångest bara .. Men jag började måla mer i hallen, slet ner hatthyllan (för där ska tapetseras), dammsög golven och soffan samt skurade. Men mitt i allt städande lyckades jag stöka ner :s Så det enda som ser bra ut just nu är golven. Nåväl ..

Vid 17.30 cyklade jag hem till älskade Mami som bjöd mig på pannkisar. Vi fick en smärre chock då vi fann det vi fann på köksbordet, men vad det var låter jag vara osagt, för allas skull .. HAHAHAHA, jisses! Vi åt, vi pratade och vi skrattade som bara vi kan. Älskade Mamma <3 När jag var klar där så cyklade jag vidare till kära Denise (ni vet hon som alltid luktar fis) och drack coffee, snackade skit om folk och blossade utan dess like. Mycket trevligt, tycker jag.

Nu är jag hemma, ska precis göra ett test på körkortsteorin. Sen jävlar ska jag plocka i ordning här, ahreskajag! Sen, sen, sen, SEN väntar Prison Break! :D Skiter i om jag blir vaken hela natten, jag ska se massor. Känner mig halvt speedad nu (därav detta pisslånga inlägg) och ska göra kaffe dessutom så här är man piggelin alltså! Pretty awesome, ohyeah. Okej, nu räcker det - hejs!


A lot to do


Ledighet

Tja!

Ja dåså har man på 8 dagar jobbat 7, känns lite i skallen nu kan jag säga. 57,75 timmars jobb! Cyklade till graven efter jobbet, satt hos Pappa en stund, pratade och grät. fy fan vad jag saknar honom :'( När jag kom hem från graven käkade jag mat och slog på Prison Break men kände att jag var så trött så slängde mig i sängen i 1 1/2 timme :)

Sen kom Marlene och lilla Nova och hämtade mig, så åkte vi en sväng. Nu har jag plockat ihop lite och ska dammsuga senare. Just nu är det kaffe och Prison Break som gäller ;b Inne på andra säsongen nu, så jävla bra!

Gjorde Hilda lite fin ikväll, kloklipp och en ljummen dusch och sen borstade jag ur pälsen :)


Bye bye fatso

När man ser det på bild så inser man, 9,3 kg är faktiskt borta :) Vänstra bilden är från januari 2012 & den andra från september 2012.

Bara myser

Tjing!

Ligger just nu i soffan och kollar på Prison Break, helt sanslöst vad bra det är! Tappat räkningen på hur många gånger jag sett serien, man blir helt besatt ;b

När jag hade slutat jobbet så gick jag över till Annelie och Thomas en sväng och pratade lite. Så kul att ha en barndomsvän som granne, bäst!

Aja, nu ska jag fortsätta glo på det här innan jag ska sova. Jobbar i morgon igen sen väntar 2 lediga dagar :)


Söndag

Hallå!

Idag skulle jag gått upp klockan 7 för att tvätta, men vad fan ska man upp så tidigt att göra då man börjar jobba kl 14? Haha, nä. Ska boka om tiden innan jag går iväg till jobbet.

Har inte gjort mycket alls idag, plockat ihop lite och dammsugit. Nu smakar jag på mitt nybryggda kaffe och kollar på PB <3

Ikväll ska jag till Pappas grav efter jobbet och tända ljus eftersom det är Fars Dag idag :)

Happy

Åh vad jag fått mycket gjort idag :) Målat och storstädat, bland annat. Sen ikväll var jag hos Mami och Rolf och käkade. Vad jag gör just nu är en hemlis, thihi ;)


Soooovit!

God morgon!

Åh vilken härlig start på dagen, har sovit över 11 timmar :) Solen skiner också, fast det kvittar för jag tänkte inte gå ut idag, förrens jag ska till Mamma och Rolf och käka :b

Nu ska jag kliva upp, sen;

- ta en cigg
- dricka rivigt kaffe
- äta jordens senaste frukost
- kolla på Prison Break
- måla klart hallen


Huh ledig?

Tjena!

Idag jobbade jag från 7 till 15, sen gick jag upp på byn och tog bussen till Sandviken för att köra. Första gången i mörkerkörning, vad hade jag oroat mig för? Piece of cake! Har inte långt kvar till uppkörningen nu sa hon jag körde med idag, kul :) Jag ska köra på onsdag sen tyckte hon att jag skulle ta en paus (eftersom jag kan köra) och satsa helt på teorin. Det går ju sådär med den, inte lika kul som att köra ;b Men jag ska följa hennes råd och redan i morgon ska jag sätta igång och plugga utav bara helvete!

Är ju som sagt ledig i morgon, känns knepigt. Har jobbat sen i måndags och sen ska jag ju jobba lördag, söndag och måndag. Så jag gick till Vikarieförmedlingen idag och bad om att få jobba kväll i morgon, men icke ;b Måste tydligen ha dygnsvila .. Jaja. Kommer ha fullt upp i morgon i alla fall. Ska ju plugga och måla klart hallen som jag gick lös på ikväll. Skönt att den fula porr-röda färgen försvinner! På kvällen ska jag hem till Rolf och äta med han och Mamma, ska bli så himla mysigt <3

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på Prison Break heeeela kvällen! :D


Ännu en ..

.. jobbdag avklarad :) Började 14 och slutade 21.15. Känns som jag inte skriver så mycket annat och typ inte har något liv, haha. Men tur man har jobb i alla fall! Gör 50 timmar den här veckan ;b Normal arbetsvecka ligger på 40 va?

Nåväl. Har hunnit städa upp lite i köket och nu ska jag bädda rent sen ta en dusch och kolla på Prison Break innan det är dags att sova.


When time stops

Tja!

Åh vad jag trivs med min vardag = jobbar <3 Idag blev det 7-16 :) När jag kom hem började jag med maten sen tvättstugan kl 17, slängde i 2 maskiner som jag ska pula in i tumlaren snart. Just nu dricker jag kaffe och tar en cigg på maten :)

Vad som händer ikväll återstår att se. Kanske Marlene eller Denise kommer förbi en svängis :)

Nu blir det PB tills jag lär till tvättstugan igen!


Grattis Pappa <3

Mamma och jag var till Pappas grav efter jag slutade jobbet. Tände massa ljus och grät. Det är sjukt hur mycket man kan sakna en människa. Du är min Pappa, varför skulle just du försvinna? Om du bara kom tillbaka så skulle jag säga allt jag velat säga under som här åren.

Jag kommer alltid att älska dig, mer för varje dag!


Inringd

Hejsan!

Idag var det meningen att jag skulle jobba 14.00-21.15, men kl 7.10 ringde jobbet och frågade om jag kunde komma, självklart! Trött och hungrig hoppade jag i min PieceOfNorway och drog iväg på cykeln. Jobbade till kl 13 och nu ska jag snart iväg kl 16-21 igen :) Mycket delade turer för min del, men det blir mycket pengar också!

På min 3-timmars rast har jag städat lägenheten och målat lite på hallväggarna, plus en skön dusch :) Nu ska jag ta en cigg och dricka kaffe innan det är dags att jobba igen.

Ikväll ska jag och Mamma till Pappas grav och säga grattis, han fyller 69 år idag. Älskade Pappa vad jag saknar dig <3


Bakisssss

Hejsan!

Gårdagen var bra, orkar inte skriva mer för jag är så jävla bakfull. Blev en mer eller mindre slatt kvar av min 1-liters spritflaska. Så man mår ju som man mår .. Legat & kollat på massa filmer hela dagen och nu ska jag köra igång "Prison Break"-boxen, livsfarligt! Lär väl aldrig kunna sluta ;b


Playboy Bunny ;)


Taggad!

Nuså är jag hemma efter en tripp till Valbo och Gävle :) Vi fick hem allt vi skulle ha, även om det tog lite tid ;b

Just nu ligger jag i sängen, tar en stödvila och äter Kinapuffar. Men ska kliva upp och laga lite käk, vill ju inte somna ikväll liksom ;) Kommer bli sjukt kul i alla fall! Jag har köpt 1 liter sprit som jag ska häva i mig och Marlene köpte "Twister", asroligt spel för er som inte provat!

Bilder på vad jag ska vara utklädd till kommer senare, puss!


Halloween

Tjenis pegasuspenis!

Igår kväll hamnade jag hemma hos Marlene och Jonas, satt och rökte och smidde planer för ikväll ;b Kommer nog bli grymt kul! Snart ska vi dra in till stan och köpa något vi kan klä ut oss till ikväll :) Sa någon kroppsstrumpa? HAHA!

Känner mig halvtrött och seg idag men bara man får lukta lite på alkoholen så kommer det ordna sig ;)


Fan vad skönt med helg!

Hejsan!

Så trött som jag varit idag har jag nog aldrig varit. Delade turer är det bästa jag vet men 2 eller flera på raken är riktigt tufft. Idag jobbade jag bara till kl 14, men jag fick kämpa för att hålla mig vaken!

Har varit en givande dag i alla fall, tog hand om våran intro och fick ansvara för 3 olika provtagningar, skoj! :)

När jag kom hem var Joel hit och hämtade sin tvättmaskin så nu har jag massa mer utrymme i badrummet :) Sen kröp jag ner i sängen och sov till typ nyss, fett sköööönt!! Ska laga käk nu sen duscha och fixa till sig lite om man eventuellt får besök, you'll never know ^^, Om jag orkar vara social, haha!


Oh lord

Hejs!

Ja idag skulle jag jobbat 7.00-16.00, men runt kl 11.00 kom dom och sa att jag behövdes till kvällen. Självklart ställde jag upp! Så gick hem kl 13.00 sen var jag tillbaka och jobbade 16.00-21.15 :) Känner mig aningen trött, men mest fysiskt. Ont i fötterna och ryggen, fast det skiter man väl i ;b Tog mig nyss ett skönt bad och nu ska jag slå igång en film sen blir det soooova!

I morgon är det jobb igen, har fått schema för hela november också - me so happy! Haft schema i ett halvår nu, hej LAS-dagar ;p Jaja, nu ska jag suga i mig ciggen sen lägga mig i soffan :)

Btw, life's not good - LIFE IS FUCKING AWESOME! :D


RSS 2.0