Jobbi

Påväg till jobbet nu för att göra dagens andra pass, jobbat 7-13 redan och nu blir det 16-21 :) Ska även ansvara för en intro, kul!

Aja, nu lär jag koncentrera mig på vägen annars halkar jag väl och slår ihjäl mig, haha!


.


Brrrr

Towe pallar inte kylan! :(


Kört!

Har varit på Lenas och kört idag, går bättre och bättre för varje gång :) Nu väntar jag på skjuts sen ska jag hem och tvätta och städa <3 Kanske fortsätter måla hallen också - förmodligen (a)


Så jävla bra, lite bättre än andra ;)

Hejsan!

Igår jobbade jag 7-14 sen då jag kom hem målade jag klart allt. Är förvånad över den energin jag faktiskt har, jobbar över 90% och däremellan gör jag massa annat. Med tanke på vilket helvete en viss person gav mig under 8 månader borde jag vara svag och nedbruten. Men icke - är starkare än någonsin! :)

Idag ska jag köra i Sandviken kl 11.30 :) Sen tvättstuga kl 17! Yey :D


Weekend

Hej söndag!

Igår så jobbade jag 7-16 sen när jag kom hem lagade jag mat sen tog jag mig ett bad :)

Satte igång och grunda bordet igårkväll sen blev det kaffeturné typ. Först hem till Marlene på kaffe och cigg sen till Denise :)

Idag jobbade jag delad tur, 7-13 och sen 16-21. Mamma och Rolf hämtade mig efter jobbet så tog vi en fika här hemma :) Sen då dom åkte grundade jag klart bordet och den sista stolen. Skönt att allt snart är klart!


Jobbdag!

Hejsan!

Känner att bloggandet blir lite på sidan nu men det är för att jag har så jävla mycket att göra!

Igår så hann jag måla en till stol och sen blev det en sväng in till Sandviken. Körde 50 min as usual och trots min yra skalle så fick jag toppbetyg och massa beröm för min "helt naturliga körning", fickparkering och hård inbromsning :) Var väldigt nöjd och glad då jag var klar. Han sa även att det absolut är dags att boka halkbanan så den blir i början på December :)

När jag var klar mötte jag upp Madde, vi handlade tacos och sen stack jag in på systemet och köpte "Tre Apor", sen skynda vi till Elkejdan och fick skjuts hem av Annelie :) Väl hemma började vi med tacosen sen blev det vinivini hela kvällen! Hade askul, fy fan vad vi skratta :'D La oss typ kl 1. Sen åkte hon hem i morse, tack för igår älskade vän!

Idag har jag målat stolar igen, och snart ska jag till jobbet :) 16-21 blir det idag, skönt!


New day

Puss & god morgon på er!

Då har man vaknat och ska strax gå upp. Ska äta en lång god frukost i nya soffan och kika på tv :) Sen ska jag ta mig ett bad och ansiktsmask!

Då allt det är klart ska jag fortsätta måla möbler, puh! Tur att det är kul :)


Nu har jag flyttat!

Hejsan!

Igår flyttade jag in i nya lägenheten, fick hjälp av min kompis Åsa och "pappa" Rolf :) Fick in allt på mindre än 2 timmar! Sen satte jag i gång med lite allt möjligt. Höll på i 8 timmar o sträck. Rev tapeter, började måla möbler osv.

I morse kom Marlene hit och började tapetsera fondväggen, sen blev det ett break för att åka och hämta nya soffan! :D Så nu är den på plats och fondväggen med, skönt! 2 köksstolar av 4 är målade, resten ska jag ta i morgon och köksbordet med. Gardinstänger ska också upp! Massa att göra med andra ord, på eftermiddagen ska jag köra också - fullt upp ;) Lägger in lite bilder, det är långt i från klart men hunnit mycket på knappt 2 dagar!


I MORGON ÄR DET DAGS!


Söndag

Hejsan!


Idag vaknade jag runt kl 11, sjukt sent! Men det har faktiskt varit himla skönt att vara ledig och fått vila riktigt i 2 dagar. Blev inte att jag målade nå, känns bara drygt att bära upp allt till Mamma för att måla det, sen bära ner allt och upp i min nya lägenhet igen på onsdag. Så jag börjar måla direkt jag flyttat alla saker i stället :) Fy fan vad jag längtar nu alltså!! Jag kommer få det så jävla fint, har allt planerat! :) 

U smile, I smile


Unless your name is Google, stop acting like you fucking know everything


Mys!

Tog en stödvila då jag kom hem och sov till typ 16.30! Haha, men skönt var det :) Det behövdes liksom ..

Just nu kollar jag på film, "Beastly". Den är så jävla bra :) Ska snart göra käk sen ikväll blir det mer film, ska bara mysa! Måla får jag göra i morgon!


Helg!

Nu så tar jag helg :) Blev 11 timmar på jobbet igår och en korttur idag, 7-13.

Nu ska jag cykla iväg till min kommande lägenhet och skriva på en överlåtelse av bredbandet som jag ska ta över :) Skönt att det finns så man slipper krångla med det också.

Ledig i helgen men har massor för mig, uppdaterar senare :) tjing!


Berg flyttar in ..

.. har jag nyss kikat på :) Min älskling Dolph Lundgren var med, åh fy fan vad het han är fortfarande fast han är 53 bast! Stöööört .. Give me some piece of that ;)


Hillo

Nu längtar jag efter flytten alltså .. Klart jag trivs hos min älskade Mamma, men fy fan vad skönt att vara helt ensam - bara jag och katterna. Längtar efter att sitta vid köksbordet och ta en kopp kaffe på morgonen, spela massa musik, laga mat (som jag vanligtvis avskyr). allt, allt, allt! 

Har varit ledig från jobb igår och idag, men som sagt - jag har att göra ändå. Idag har jag pluggat körkortsteori, sen åkte jag in till Sandviken och körde. Då jag var klar träffade jag älskade Bella en sväng innan bussen gick hem kl 16.20. Sen dess har jag gjort mat och matlåda, nu ska jag börja städa och sen plugga igen. GE MIG EN HELT LEDIG DAG TACK! Meeen det är som det är. Förhoppningsvis får jag mer jobb också, söker 1 varje dag typ, haha. Min önskan är att jobba 7 dagar i veckan ;b Och varför? Jo, för att betala av mina krediter som jag handlat kläder osv på. Har kommit till insikt och märkt att det är mycket roligare att handla i butik och betala direkt. Bättre sent än aldrig ;) Ah, får jag ett till jobb skulle det underlätta och gå mycket snabbare! Håller tummar och tår :)

I morgon och på fredag är det jobb igen :) Sen är jag ledig i helgen, vad jag vet. Har bett om att få jobba så får se. Puh, nä nu lär jag sätta igång här, men först en cigg ;b


Påväg

Hejsan!

Idag blev det sovmorgon till kl 9.20 typ, skönt :) Sen åt jag en lång, nyttig och god frulle! Har även ordnat med massa papper, försäkringar osv. Försöker lösa bilproblemet, åh om jag blev av med den!

Nu ska jag äta lunch sen kila iväg till bussen till Sandviken, köra idag igen :) Naaajs shiet.


Like an angel

Har fina tänder och långt, tjock, fint hår - utan löshår och tandställning. No need to ;b


BIG BOOTY BITCH


Snyltarn

Tjaa!

Sitter hemma hos Denise och Martin nu och snyltar på deras internet. 22GB "Skilda Världar" inc ;) Huuur ska jag kunna göra allt som ska göras ikväll? :D Haha .. Tänkte plugga körkortsteori, packa och städa ihop. Im gonna do it :)

Justja, sökte 2 jobb idag och ska på en anställningsintervju nästa vecka för ett 3:e jobb :) wowooo.

Kallt!

Sitter i Gävle nu och väntar på bussen till Sandviken :) Försöker värma mig med en mugg kaffe, jag skulle tagit vinterjackan!! Ska köra kl 11.30, är framme i Sandviken kl 11.00 så då ska jag springa in på Rusta och köpa tapeter :)


Aaaand Im free

Hejsan!

Idag blev det jobb 7-14, sen ikväll drog jag iväg till älskade Denise. Vi velade bra länge innan vi bestämde oss för att se en film, "Love and other drugs". Den var bra :) Mest för att Jake Gyllenhaal var med i den, mums!

Nu är jag hemma och kollar på film, en gammal men bra jävel - "Skammgrepp". Me like :) Är ledig i 2 dagar nu, jävligt skönt då man jobbat sen förra söndagen och varit ledig 2 dagar sammanlagt. Men bara för man är ledig betyder det inte att jag inte har något att göra, såklart. Körskolan och Rusta i morgon! :D


Nya skal

Fick hem mina nya iPhoneskal idag :) Har turkish på nu - nice ha?!


Shame on me

Full igår blev man, jo. Blåmärken på typ hela kroppen - vad hände?

Har i alla fall jobbat 10,5 timmar idag :) Sitter just nu och kollar på "Skilda Världar" men ska strax sova. Jobb i morgon igen :)


Spårar som vanligt!


Totalt slut!

Hallå!

Uha i natt blev det inte många timmars sömn, max 2-3 :/ Har nyligen kommit hem efter att ha jobbat 7-14 och nu ska jag typ tvätta och städa sen dra till Rolf där han och Mamma är, så tänkte jag slipa klart bordet och stolarna. Det får bli sån träning idag och en pw ikväll istället för gym. Man presterar inte nå bra i alla fall då man är såhär jävla trött.

11 dagar kvar till flytt! Fy fan vad jag längtar :D Har köpt och fått det mesta som behövs nu, ska in på Rusta på tisdag och köpa gardiner till fondväggen tänkte jag :) Ah, ikväll ska jag nog till Denise, mysis!


Kvällis

Dåså går man strax hem efter en jobbkväll :) Har gått himla bra! Upp till 7 i morgon igen, lööööv work <3 Sen då jag slutar har jag massa annat för mig men det tar vi i morgon!


Haha vilken dag

Tjena!

Idag var jag ju på trafikskolan och körde, gick bra! Använde oss av "berättar-teknik" bland annat.

Då jag var klar väntade älskade Madde på mig så vi lunchade och sen åkte vi ut till Valbo :) Väl där tog vi en låååång (kändes det som) prommis ut till Möbeloutlet och kollade på min soffa, riktigt nice! Där mötte vi Camilla och Jonna - vad är oddsen? Så vi provsatt soffor med dom innan Madde åkte.

Vi 3 gamla vänner fortsatte in på MediaMarkt, Jysk, SIBA, Telia och sist Ikea för lite käk :) Sen åkte vi hem så jag fick hämta ut mitt paket, min dammsugare ;)

Nöjd med dagen!


Stöd Rosa Bandet!

Även i år har jag köpt ett rosa band för att stödja bröstcancerfonden. Min mormor drabbades men klarade sig som tur var - gör en insats du med!


Kööööööp

http://mobil.blocket.se/gavleborg/Saab_9_3_Linear_42325011.htm?ca=5&w=1


Bästa Mamma!

Fick hem paket idag med grejer som Mami köpt till mig :) Gardinstänger och 2 st OBH Nordica kastruller blev det idag, tack Mamma! Hon är så jävla snäll som ställer upp! Jag slängde allt då jag flyttade till Järbo, rätt dumt .. Så jag är verkligen tacksam för all hjälp jag får. Tur Mamma är lika som mig, inget gammalt och billigt - det ska vara nytt och dyrt ;b Brukar ju hålla längre då med :)

Gick sjukt bra på gymmet idag btw ;)


Sovmorgon

God morgon!

Idag har jag sovmorgon, så jävla skönt :) Börjar kl 9 så ska snart cykla iväg till jobbet.

Igår körde jag ett hårt pass på gymmet med Annelie, kändes toppen! Är så glad att jag kommit igång med träningen igen :) Det är så megakul! Ska gymma idag mellan jobbpassen, slutar 13 så runt 14 ska jag dit!

14 dagar kvar till flytt <3 Fick igår hem 2 ljuslyktor och ett påslakan som jag beställt, asfina! Och idag ska Mamma hämta ut det hon köpt åt mig :) hihi


Check!

Dåså var den där skiten avklarad! 3 timmar gick jävligt snabbt. Vi jobbade i grupper, fick frågeställningar och jag kunde mer än jag trodde ;) Fick se korta filmer och en paus med pizzaslize och kaffe. Den slizen ska jag alldeles strax träna bort ;)

Sitter på bussen till Ockelbo nu och när jag kommer fram ska jag in på Ica och hämta ut saker jag beställt från Jotex till min nya lägenhet :) Sen hämtar Annelie mig så ska vi gymma!


Riskettan

Hejsan!

Sitter just nu och dricker kaffe och röker i väntan på att Marlene ska komma och hämta mig. Hon ska jobba i Sandviken så då samåker vi eftersom jag ska in till Riskettan. Vet inte varför jag är så jävla nervös, man ska ju typ sitta och lyssna på massa skit i 3 timmar? Uäh ingen lust alls .. Men men, man måste ju. På torsdag ska jag köra igen också :) Fullspäckad vecka!


idag - Riskettan 13.00-16.00 sen gymma kl 17.00
onsdag - jobba 9.00-13.00, gymma sen jobba igen 16.00-21.00
torsdag - övningsköra kl 13.00, sen till Valbo med Madde och pw på kvällen
fredag - gymma kl 11.00 sen jobba 14.00-21.15
lördag - jobba 7.00-14.30 sen gymma
söndag - jobba 7.00-13.00, vila och sen jobba 16.00-21.00 igen.


Morgonmys

God morgon!

Åh vad länge jag sovit, typ 9 timmar! :) Just nu kikar jag på "Skilda Världar" och inväntar äggen som kokar, till det blir det macka, kaffe, mjölk och C-vitamin, muuuuuuuums!! Ska njuta och bara koppla av, jag älskar att ta det lugnt på morgonen :)

Vid 12 kommer Marlene så åker jag med henne in till Sandviken :) Sen är det dags för mig att gå på "Riskettan" .. Kuuul ..


Tapeter till nya lyan :)

Den ljusrandiga ska jag ha som fondvägg i vardagsrummet och den gråa ska jag ha i hela sovrummet. Jag kommer få såå fint, 16 dagar kvar! :D


Blev ingen pw, men i morgon är det gym igen! ;D


Uähäu

Åh nu är jag rätt trött! Haft fullt upp på jobbet med allt från dusch och städningar till provtagning! Så glad att jag är den som får ta prover, det är ju så kul :)

Efter jobbet fixade jag nytt gymkort och cyklade iväg och tränade direkt :) Fy fan vad skönt! Den här gången tänkte jag träna för min egna skull och inte för andras ;b Nu gör Mami käk sen väntar jag på att Denise hör av sig :)


Måndag

God morgon alla!

Nu har jag nyss tryckt i mig 2 mackor med kaviar, ägg, c-vitaminbrus och ett glad mjölk. Smuttar just nu på mitt kära kaffe :)

La mig rätt tidigt igår men fick ett mer eller mindre aggressionsutbrott så då blev det svårt att somna. Vad det handlar om är oviktigt men en sak är säker, det går inte att lita på någon och du är lika fucked som jag var, hah.

Nåväl! Idag blir det jobb 7.00-16.00, sen iväg till gymmet!! På kvällen ska jag ut på en pw med Denise också, trevligt :)


Läggdags

Hemma efter jobbet och ligger just nu i sängen och kikar på "Skilda Världar" :) Tänk vad en serie kan göra en beroende. Tänkte börja kolla på "One Tree Hill" igen också, sen sa Mamma här om dagen att hon vill börja kolla på "Prison Break" igen, men då lär vi ta ledigt från jobbet :'D Haha!


Effektiva

Hejsan!

Sitter hemma hos fina Denise och ska laga käk nu :)

Vi har nyas varit ute på en pw sen solade vi 25 min, efter en dusch är man nog tokfräsch ;b Klockan 16 väntar jobb så det blir inge slipa bord idag, men det hinns med!


Oh happy Sunday

Heej!

Åh vilken härlig morgon! Gick upp i tid, blev väckt av Mami :) Så nu har jag tagit morgonciggen, en kopp kaffe och lite frukost. Blev fil och banan! Lätt och gott :)

Inväntar att Denise ska höra av sig så ska vi ta en powerwalk runt Östby och sen sola, najs! Nu ska jag svira om till träningskläderna, hörs sen!


Inget ..

.. blev som det skulle idag. Men vad gör det :)

Har mest slappat hela dagen, sovit till och från. På eftermiddagen ringde lilla Denise och berättade att hon hade migrän :( Så jag kastade mig i duschen och drog iväg dit med värktabletter. Lagade käk åt henne också så hon skulle bli lite piggare <3 Lilla gumman! Drog därifrån efter kl 21 nån gång.

Just nu nöter jag "Skilda Världar" och drack en kopp kaffe, haha. I morgon SKA jag slipa färdigt bordet och stolarna, sen är det en massa annat som ska göras innan jag börjar jobba :)


Hangover

Tjingeling!

Ligger bakis i sängen och ska snart kliva upp :) Har huvudvärk och är hungrig men annars mår jag bra. Drog hem tidigt igår, blev rätt full då jag blev totally fucked när vi körde "Fuck the dealer"! Haha ..

Igår började jag slipa bordet jag ska ha och idag ska jag fortsätta med det, plus stolarna :) Måla dom får jag göra då jag flyttat in i lägenheten.

Äh nu ska jag käka och kolla på Skilda Världar :)


Ikväll blir det fest ;)


Wooop fredag!

Åh vad skönt att vara ledig en helg :) Ska jobba 7.00-16.00 idag bara sen så. Men sen väntar en sjukt tuff vecka, men det tar vi då ;)

Idag efter jobbet ska jag hem och ta en dusch, snygga till mig och cykla till Rolf där han och Mamma bjuder på tacos! Möööms, sjukt längesen jag åt det ;o

Nä, nu blir det kaffe och cigg sen cykla mot jobbet :)


Sallie <3

Åh idag fick jag träffa min älskade bebisvalp <3 Jag pussade på henne non stop! Så stor och fin hon blir, stolt Mamma :D Älskar dig min vackra Sallie! <3


Fed up

Tjäh.

Jobbat idag med, 7-14.30 :) Idag har jag dock varit sjukt trött! Fy mig att somna sent ..

Nu gör jag inte mycket alls, lyssnar på JB och blir mer och mer säker på att jag är totally in love <3 Vi skulle bli ett fint par, "Towe Bieber" - klingar fint i mina öron! ;) slänger in en bild på mina nya skinnbrallor, tjusiga!


Hej vilken dag!

Tjenis!

Idag efter kl 10 gick jag till Ockelbo Gårdar och skrev kontakt för nya lägenheten :) Jippie! Sen drog jag hem och kikade lite "Skilda Världar" ofc ;b Efter det blev det dusch och fix innan jobb 14.00-21.15. När jag kom dit fick jag schemat i min hand, 19 pass á 141,5 timmar - jaaaa! Grymt bra :) Gick toppen på jobbet som alltid.

När jag slutat cyklade jag hem till finaste Denise, det bjöds på kaffe. När vi skulle ta en cigg ute på altanen så var jag suuuperblond, tände ciggen från fel håll! Det märkte jag då det smakade äckel och halva filtret var upprökt ;) Haha fy fan! Men det var jävligt mörkt ute .. Sen blekte jag slingor på bönan, blir nog bra ;) Nu är jag hemma och ska ta en macka + min älskade serie!

Igår satt jag och Mamma och kikade på gardinstänger :) Så hon beställde massa åt mig och så ska jag få välja gardiner plus porslin också, tack Mami!


Ännu en ledig dag!

Hallå!

Ligger kvar i sängen än som värsta latmasken, tihi tihi! Men ska snart kliva upp ;) Vila lite innan man BÖRJAR JOBBA PÅ SCHEMA IGEN! Dåååligt glad jag är, i morgon börjar jag på schema! Så jävla skönt :)

Något annat helt fucking awesome som hänt är att jag och Denise ska på Justin Bieber i April - åh tänk att få se han igen och den här gången med världens finaste och bästa Denise! Lovely <3


Fika

Då har man nyss kommit hem efter att ja varit på Trillin och käkat lunch med Marlene :) Matilda kom förbi då vi satt där också och pratade med oss, trevligt!

Nu ska jag plocka lite sen plugga körkortsteori tills Mami kommer hem :)


Lördagen

Tjingen!

Ja, i lördags jobbade jag till kl 21.00. Blev en snabbdusch sen cyklade jag hem till Denise. Väl där började vi laga käk som vi smällde i oss plus lite cider :) Lyssnade på massa partymusik (vilket vi inte skulle gjort!) och blev astaggade. Så trots att vi var ofixade och inte hade alkohol i överflöd så fick vi för oss att dra till Gävle ;)

Skyndade att fixa till oss och kirrade skjuts! Hade en awesome time inne på krogen, dansade och hade oss :) Jag la mig 04.30 typ och klockan ringde 06.15, haha. Så då var det bara att traska iväg till jobbet :) Jobbade 10,5 timmar och har väl aldrig varit så trött! Haha men det gick bra ändå!


RSS 2.0