Utan han skulle jag aldrig klara mig, shit vad jag älskar dig!


Fredag!

Hejs!

Nu är det fredag och eftersom jag jobbat 7-16 belönar jag mig själv med massa alkohol ;p Grabbarna, (Kristoffer + flera) kollar på hockey men jag känner mer för att sitta här vid fläkten och röka och smutta ;) HAHA! Får ju även lyssna på musik utan att störa, nästan (a) Har det bra i alla fall :)

henne älskar jag mest i världen


:)

Har jobbat & solat :) Börjar bli riktigt brun faktiskt! Nu en powernap innan ett gympass :)


Inget, ingen kan knäcka mig - don't dare me ;b


Städdags!

Nu är vi hemma igen och då jävlar städar jag! Tänk vad en sån liten kan dra till ;) Men inte gör det nå! Jag älskar ju att städa så!

Hockeyn börjar snart också men jag ska städa medan, Brynäs gör ju inte så spännande matcher längre :/ Hoppas på vinst ikväll i alla fall :)


Mot Sundsvall!

Ja snart bär det av till Sundsvall för att möta upp Theos Mamma, tråkigt att han ska åka :/ Det är så mysigt att ha han här, lillgrabben <3 Men vi ses snart igen! :)


Big Brother

Sitter med min fina älskling och kollar på BB nu :) Skrattar tills tårarna kommer, fy fan vad kass alla är på att sjunga! Skäms lite smått för Hanna P (Hulda?) som klivit in i huset, känner till henne sen vi gick på Polhem samtidigt, haha fy :'D

Nä, nu är det mysmode on med Kristoffer! <3


Sista kvällen

Hej!

Nu är det sista kvällen vi har Theo så då lyxade vi till det med våfflor :) Lillgrabben åt massa, hihi. Var ute en sväng före och spela fotboll också.

Ska mysa till max ikväll alla 3, mysigt! <3


Bebis!

Hejsan!

Nu är som ni märker bloggen upplåst igen :)

I onsdags kom Theo hit och sooom vi saknat honom! Supermysigt att ha han här :) Idag har vi en del ärenden att fixa med, ikväll ska det mysas i vanlig ordning!

Jag och Kristoffer skeda i soffan igår och skulle kolla på "Human Centipede II", men gav upp efter ca 30 min - Gud så kass!


Toppen söndag!

Hejs!

I morse drog jag, älsklingen, Manneck och Bella iväg och fiska. Jag invigde mina jakt/fiskekläder ;) Jag och Bella fiskade inte dock, stod mest och skrattade åt grabbarna och rökte :) Sen åkte vi nånstans där K och M sköt med bössan, sen åkte vi hem.

Väl hemma drog jag ett par varv med dammsugaren sen tog jag en dusch innan Manneck och Bella kom. Då grillade vi allihopa och hade det mysigt ute på altanen. Nu sitter vi, plus Nutte och Marie och kollar på bandyfinalen :) Står 6-2 till SAIK ;b Köng!

Snart är lillgrabben Theo här också - som vi längtat <3


Att vara stolt - this is treasure!


Längesen

Hejsan!

Nu var det ett tag sen jag skrev. Känns meningslöst på något vis då bara ett få kan läsa, but still - here I am! :)

Idag har det varit en riktigt bra dag, jag jobbade sen blev det en sväng på gymmet och sen solariet. Är hemma nu och kollar på Oth medan Kristoffer är ute och käkar med sitt jaktlag :) Min älskade jägare! Då han kommer hem ska jag mysa sönder honom <3


Never underestimate a woman's ability to find out the truth'


Romantik!

Kärleken för den kille växer sig allt starkare. Aldrig har jag känt såhär! Idag fick jag rosor av honom också överraskade han sen med finmiddag, tända ljus och vin. Behöver jag säga att det är så mysigt och romantiskt som det bara kan bli?

JAG ÄLSKAR MIN KRISTOFFER ÖVER ALLT ANNAT!


Mer säker än nånsin ..

.. på min kärlek till min älskade Kristoffer <3 Åh herregud vad den människan betyder allt för mig. 3 månader har gått himla snabbt och ändå känns det som att jag kännt han i hela mitt liv. Vi kompletterar varandra så himla bra, har nästan samma syn på saker och ting, lika värderingar, båda tycker om att jobba och träna, vi bryr oss om våra nära och kära, vi har roligt tillsammans, vi är ett riktigt fint par ihop - dessutom har vi Theo, vi har Hjördis och snart valpen Sallie <3 Ser fram emot varje dag jag får spendera med dig
Kristoffer Alexander Hedman - min för all framtid!




Kikar på världens bästa film!

Sista Dansen är verkligen en av mina favoritfilmer, den är så sjukt bra! Älskar ju Helena Bergström och i den filmen heter hon Towe dessutom ;)


Älskade vän <3

Har min underbara barndomsvän Annelie på besök idag. Hon överraskade mig med en blommbukett och en bamsekram! Tack älskade bebyvän <3

Så glad att jag har mina vänner & min familj <3


Åh vad jag älskar dig <3


Vara lite fin dagen till ära :)


Helt sjukt hur snygg han är! <3


Bara för att det inte spelar nån roll ..

.. så kan man ju lika gärna se ut såhär.


Yey

Inte mer än 1 litet mål om dagen (bara för att Kristoffer är snäll & lagar), kaffe, cigg, huvudvärk och magont förgyller mina dagar numer. Yey, love life - right? Äh ska väl bli ordning på det här med, kanske. Time will tell!


Njuter i solen med kaffe, musik & cigg <3


Hos Anna & Fredrik!

Just sayin' - har det askul! :D


Gävle

Idag drar man till Gävle :) Om 1 timme faktiskt! Ska till optikern igen och förnya brillorna sen ska jag vara med älskade Anna hela dagen och sova där! :D

Min älskade är på jobbet och jag saknar han redan, men i morgon ses vi igen. Fick myskramen och puss i morse innan han åkte. Jag älskar dig så himla mycket Kristoffer <3


Kikar på BB med älskling <3


Lille katt

Våran fina kätty <3


Dansa!

Dansade segerdansen då Loreen vann i lördags, tänkte jag skulle dela med mig av mina moves även på bloggen ;b Se & njut! 

Klicka här för att se videon

Finns ingen som han! <3


Måndag!

Hej!

Här vaknar man med ett leende på läpparna - superväder och världens vackraste Kristoffer bredvid sig <3

Han ska iväg och jobba nu och själv ska jag göra kaffe och börja städa :) Ska ut på en pw/joggingrunda sen också! Har grym träningsvärk sen i lördags, vi dansade nästan oavbrutet från 19.00 till 03 ;p


Vill du läsa min blogg?

Hejs.

Snart är söndag slut och en ny vecka väntar, skönt :) Har en del att se fram emot varje dag faktiskt. Sen kanske det blir lite jobb också, vem vet :) 

Ikväll vann jag pengar på PAF, har inte spelat på länge så satte in 100 kr och satsa på nå odds också som Kristoffer hjälpte mig med, så det tar nån dag innan jag får resultaten. Men sen spelade jag på nån automat som K rekomenderade och då vann jag över 700 kr! :D Fett kul, det behövdes ;b


Justja! Ska lösenordsskydda min blogg nån dag nu i veckan så vill du läsa den så får du höra av dig här eller på FB så ger jag lösenordet. Bara temporärt, kommer låsa upp den sen. Men men, så blir det nu ett tag :)

Glad igår då Loreen vann ;b


Bakis

Uha ligger i sängen och mår som en påse skit .. Hungrig är jag också. Älsklingen är på jobbet men han är hemma om nån timme <3 Hade sjukt kul igår i alla fall, tack tjejer!


Tjejkväll!

Är på tjejkväll med brudarna nu! :) kikar på Melodifestivalen och jag har röstat på Loreen 13 ggr, än så länge ;)


Preparing

Hej!

Idag mår ja riktigt bra faktiskt, bara lite yr! Så dagen har bestått av min favoritsysselsättning -STÄDA! :) snart klar, ska dammsuga sen ta en dance med svabben så är det done!

Håller även på att förbereder för middagen ikväll som jag ska göra till älsklingen kommer hem från jobbet :) Blir mexikansk chiligratäng!

Satt ute en sväng i solen också, sköönt!


Det jag hämtade ut från H&M

Bikini-Blus-Kjol-Halsduk


Feeling better

Tja.

Nu börjar jag må bättre men fy fan hur man mått alltså .. Jag och Kristoffer käkade för en stund sen och nu kikar vi på SoA :) Ska snart färga håret på han sen är det BB som gäller.

Fick hem mina nya skor idag, och mina första jaktkläder ;) Haha. Men måste säga att det är bland det skönaste jag haft på mig. Och Kristoffer blev väldigt nöjd ;b Hihi. Fick hem lite H&M-kläder igår, bilder kommer (:


Sjukis

Hejs.

Nu har man blivit sjuk också .. Började känna mig knepig igår, frös fast jag var varm, huvudvärk och så sved och kliade det i halsen. I morse vaknade jag och mådde ännu värre så då ringde jag jobbet och sjukanmälde mig. Sen kröp jag ner hos Kristoffer och berättade så då fick jag ligga på hans bröst så höll han om mig <3 underbara du!

Får väl ägna dagen åt att vila bara .. Kollar på Oth nu, sen ska jag försöka ta en dusch.


Sängdags .. och allt som händer där.

Nu har man krupit ner i sängen bredvid världens sexigaste, min Kristoffer! Kikar på första säsongen av Sons of Anarchy :) Men snart är det sovdags eftersom vi båda ska upp och jobba i morgon.

älskar Kristoffer, älskar livet han ger mig

Söta sms kommer på löpande band, aw <3


End of week

Hej.

Då har man nyligen vaknat. Pratade lite med Kristoffer också som var i full gång och jobbade :) Han kommer och hämtar mig lite senare, så jag ska bara ta det lugnt i väntan på det. Ska sola tänkte jag :)

Justja! Glömde ju skriva att i tisdags efter jag hade varit på stan med Anna så var jag och K på bandy med hans föräldrar :) SAIK-Edsbyn spelade och SAIK vann så dom är i Semi nu. Första gången jag var på en bandymatch och det var fan askul! När vi kom hem blev det film sen sängen, Kristoffer höll om mig och myste tills jag somnade <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2353072/images/2012/pic_192967050.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2353072/images/2012/pic_192967050.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2353072/images/2012/pic_192967050.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2353072/images/2012/pic_192967050.jpg" class="image">


Jobbar natt

Jobbar just nu natt :) Började kl 21 och slutar 7.15. Var lugnt ett tag nu så då passade jag på att nätshoppa, igen ;) En parfym, "Escada Sexy Graffiti" för 579 kr :)


Beställt!

Senaste modellen 2012!

KRISTOFFER <3

Du är det bästa som hänt mig och min kärlek för dig växer för varje dag som går. Jag är så kär så det känns som jag kommer sprängas i bitar! För mig betyder du allt och jag är så glad att du är min.

Jag älskar dig - nu, sen och då <3


Gävle!

Hejs.

Nu står jag och väntar på bästavän Anna :) Vi ska göra stan, jag ska även på synundersökning. Får väl med sig något hem från stan som vanligt ;)

Igår vaknade jag vid kl 9, då började jag städa och tvätta :) Kristoffer var ute och jagade med en kompis. Sen kom han hem så då kollade vi på BB på Play, käkade mat osv. Jag tog sen en pw på 1 timme men joggade mer än jag gick! Askul :D på kvällen myste vi framför en film, jag tog ett glas vin ;b


Hem!

Hej.

Idag har också varit en sån där skitbra dag :) Gick upp kl 05.30, fixade mig och åt frukost sen traskade jag iväg till jobbet. Allt gick smidigt och gamlingar var på rätt bra humör :)

Slutade kl 13, då gick jag och solade 25 minuter sen vidare hem till Mamma för att byta om till träningskläder. Också powerwalkade jag och joggade en runda på 5 km. Snabbt hem och duscha och så åt jag lite grönsaker till middag innan det var dags för jobb igen, 16-21. Hade haft ont i magen hela dagen men när jag kom dit då så blev det värre. Hade jordens magkatarr :/ Fick Andapsin och den verkade ca 1,5 timme senare och sen var det bra :)

Nu sitter jag i bilen med min älskade Kristoffer! Guuud vad jag saknat honom alltså. Mys-mode on då vi kommer hem, ska kyssa, smeka och snuska allt vi kan! Yäh ;D


Great day!

Hejsan!

Idag har det varit en riktigt lyckad dag! Började med en skön sovmorgon sen tog jag en liten frukost och vid 12-tiden gick jag till gymmet :) Tränade nästan 1 timme innan jag var tvungen att duscha och äta innan jobbet. Var så himla skönt att få svettas igen, värmde upp med att springa 2 km sen körde jag helkroppsträning, med mest fokus på ben och armar.

Sen jobbade jag kl 14.00-21.15 :) Hände en tråkig sak men annars har jag haft en riktigt rolig jobbkväll, skratta så jag trodde jag skulle dö där ett tag :'D nu så är jag hemma hos Mamma, dricker te och kollar på Oth! Ska snart sova :)


Träffat Mejja!

Idag då jag slutat jobba kl 16 så åkte jag, älsklingen, Mamma, Rolf och Ella upp till Hudik för att träffa Ellas lillasyster!

Är rätt tom på ord men Gud vilken vacker liten tös! Hon låg grodanställning på mig och jag vågade knappt andas utifall jag skulle ha sönder henne, så liten <3

jag är så stolt, över Mejja & Jonna


JAG HAR BLIVIT MOSTER!

I morse strax före kl 8 så fick min storasyster en beby, en liten tjej <3 Vet inge mer än att dom mår bra, får veta vikt, längd och namn så fort som möjligt :) Jag är superlycklig och superstolt!

Nu ska jag återgå till min frukost sen pussa på Ella, som har blivit storasyster <3


RSS 2.0