Sommarnytt :)


Sorry ..

.. att jag inte skrivit på ett tag men det är ju fullt upp som vanligt. Händer mer på Instagram "towehamberg" för den som är nyfiken.


Förra veckan bestod av jobb, 6 dagar av 7. Roger gjorde 74 timmar på sitt jobb så vi har inte gjort nånting annat. Svea har bott hos min mormor och morfar i Hofors eftersom hon inte får vara ensam. Så henne hämtade vi hem igår, snacka om att hon blev glad! Och vi med såklart, verkligen varit tomt utan våran lilla buse. 

Jobbade 7-14.30 igår så då åkte vi direkt till Mamma och Rolf för att fira henne på Mors Dag, hon fick blommor och en väska, blev jätteöverraskad! Gomamma!! Sen for vi som sagt till Hofors. 

Idag är jag ledig och det känns fruktansvärt skönt! Har inte gjort så mycket idag, än så länge. Var upp tidigt i morse och var ut med Svea. Sen låg vi i sängen till typ 9.30 så då blev det kaffe och frulle. Åkte till veterinären med Svea kl 11.30, för hon skulle få sin valpspruta. Så Rolf hämtade och skjutsade hem oss :) Gick bra, hon skrek och viftade på svansen samtidigt ;p Fick besök av Emelie, Nisse och Bella också på fm, så vi drack massa kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord. Älskar att dom två hittat varandra, verkligen perfect match!

Nu väntar jag på att Marlene ska höra av sig så vi kan åka till Ica, har handlat på postförskott som jag ska hämta ut :) Nya sommarkläder bland annat! Sen blir det städa och tvätta resten av dagen och kvällen :D 

Kanondag!

Hej!

Klev upp 06.30 idag, fixade till mig och väckte upp Wilma som gjorde sig i ordning sen åt vi frukost. Hon cyklade iväg till skolan och kl 8 hade jag tid för intro på ett eventuellt nytt jobb :D

Hade verkligen superkul och det var så himla intressant, fick vara med och assistera vid en operation till exempel. Ska dit i morgon igen :) Kl 11 for jag hem, åt ett päron till mellis sen var jag nere i tvättstugan en sväng innan det blev lunch. Har även hunnit städa vårat och Wilmas rum, slipa och målat köksbordet, städat och rensat ut byrån i hallen så nu är det ordning där ;b

Ska snart cykla iväg till jobbet, 15-21 gäller idag. 6 dagar av 7 jobbar jag den här veckan, puh!


Lite nytt inför sommaren :)


SOMMAR

Åh vilket underbart väder det är idag! Inte ett moln på himlen & massa sooool :) Är barnvakt åt lilla Mejja också för syrran och Peter är nere i Ullared, hihi. Just nu sover hon ute i vagnen, Svea sover i skuggan och jag lapar sol allt vad det går i bh och trosor. Lär ta nån dag då jag kan åka in och prova en ny bikini :)

Har hängt tvätt ute också så det kommer väl lukta awesome sen, älskar att hänga ut tvätten :) mycket fräschare!

I morgonkväll blir det jobb igen, 15.30-20.30, skönt pass ;)


Free time

Tjabba!

Ledig dag idag :) Mycket skönt! Var upp kl 7 med Wilma, gjorde gröt och så sen drog hon till skolan med Philip. Jag tog en prommis med Svea som hade lite problem med att sköta magen, men det gick till slut - skam den som ger sig ;b Sen kollade jag på Grease och drack kaffe. När Svea vaknade fick hon mat så var vi ut igen, passade även på att prata med bästa svärmor i typ en halvtimme :) Sen kom älsklingen hem så vi åt lunch för ett tag sen. 3 mål av 6 hittils, blir pw om ett tag sen en proteinshake efter det. Så skönt att äta regelbundet igen, man är fan så mycket piggare och dagarna går snabbt som attan då man lär planera allt efter måltiderna ;b

Nu har jag plockat ihop lite här medan hjärtat gjort det sista med poolen. Ska ner i tvättstugan en snabbis nu sen plugga en sväng innan det är dags att traska ut på promenad :)

Söndag?

Hej!

Idag är det trökväder men det kan ju vara bra att det regnar lite så det växer mera :)

Har inte gjort så mycket idag. Gjorde grötfrukost, ägg och så i morse :) Efter det tog jag vanliga rundan med Svea som skötte sig lika bra som alltid. Sen kom Marlene över på kaffe och hade lilla söt Minnah med sig. Hon och Svea går bra ihop, bara det att Minnah är lite överglad och Svea så seg och lugn, haha. Men dom växer nog med varandra :)

Nu har bebis sovit en sväng, Wilma är med en kompis och hjärtat grejar med poolen :) Har nyss varit ut med Svea så hon fick kissa men nu ska jag skura golven tänkte jag. Tvättstugan är i full gång också!

Tog nyss mellis, yoghurt, linfrön och kokta bär - muuums! Blir lunch om ett tag. Klockan 16 ska jag iväg och jobba också :) Bra dag!


Anna-mys

Hejs!

Varit en grymt bra dag idag måste jag säga :) Gick upp kl 7.30 och åt gröt med Wilmis som vanligt, sen blev det kissen med Svea också la vi oss i sängen en liten stund till. Sen blev det frukost för henne också var vi ute och hon skötte både kissen och magen, duktig valpis :D

Hade Marlene på besök sen & drack kaffe :) Och efter det så gjorde älskling några ärenden och medan myste jag med Svea. Runt kl 11 så bytte jag om och drog ut på en powerwalk runt Svackan, så jävla skönt att vara igång igen. Tackar solen för all D-vitamin man fått så orken kommit och vänner och familj som pushar en! :) Väl hemma igen så åkte hjärtat och handla grejer till poolen och jag plockade lite här hemma. Sen tog jag en dusch och Wilma fick ha hand om Svea. Runt kl 14.30 så kom Anna med tåget så älsk åkte jag hämtade henne. Massa kramar blev det då hon kom, sooom jag saknat <3 Vi har inte gjort nå speciellt alls förutom att ha världens bästa timmar på länge med massa skratt och prat, som bara vi kan :D Kl 15 sög jag i mig en proteindrink till mellis, Anna höll på att spy av lukten, haha! Skitgott är det ju inte, men det gör nog nytta ;b Blev grillning på eftermiddagen, mest kött och grönsaker för min del. Supergott var det allt :) 19.32 tog hon tåget hem och jag har varit nere i tvättstugan, rivit ur alla sängkläder och dammsugit hela huset.

För ca 30 min sen så vaknade Svea så då fick hon kvällsmaten och sen tog vi lilla rundan också kissa och bajsa hon. Roger och Wilma var ute på altanen så dom busade en sväng med henne, jävlar vilket busfrö alltså! :D

Nu ska vi äta lite kvällsfika och mysa framför en film allihopa. Wilmis är ju ledig i morgon så då får hon vara uppe lite extra :) Ska se "Patrik 1.5", så jävla rolig!!


Underbara dagar!

Hejsan!

Fy fan vad härligt det är med sol, att kunna traska omkring i linne & shorts! :D

I morse kom jag hem runt 7:30 från jobbet, då hade älsk rastat Svea sen åkte han till jobbet. Jag och Wilma åt gröt sen blev det sömn för mig och Svea då hon åkt till skolan. Sov till kl 13, då åt jag lunch sen har jag plockat och donat. Pratat länge med både Denise och Anna :)

Wilma har mest varit ute och lekt idag och varit med Svea. Kompisarna hennes är ju ganska nyfiken :) Så jag hann dammsuga och nyss käkade vi mat då hjärtat hade kommit hem, fick bli pytt i panna och stekt ägg idag.

Sitter ute i solen nu och tar en "efter-maten-cigg". Ska snart byta om för om 1 timme ska jag och Annelie ut på en pw! :)


It's a great day

Tja!

I morse skällde lillan kl 06.30 så då klev jag upp också fick hon gå ut och kissa, sen lekte hon lite medan Roger var hemma och då han åkte till jobbet fick hon somna om med mig till 07.30 :) Väckte Wilmis då som hoppade i kläderna och fixade sig medan jag gjorde havregrynsgröt. När vi käkat fick Svea mat så tog vi en liten prommis då Wilma cyklade till skolan :) 

Efter jobbet igår så mötte jag Annelie och Nina så vi vart och prata ett bra tag, sen då jag kom hem var svärmor och Hasse på besök :) 

Fick världens suprise igår också, såg i köksfönstret att syrran kom förbi!! Jag blev så jävla glad så jag sprang ut och grät som en barnunge, haha! Har saknat henne så jävla mycket!! Och lilla (typ) Mejjsan hade hon med sig också, moster bjöd på chokladkex och saft <3 Hihi! Så vi grillade med dom och hade supermyyys! På kvällen låg Hilda och Svea och myste, lilltjejerna som älskar varandra :) 

Nu dricker jag kaffe men ska sätta på en till kanna för Marlene kommer förbi :) 


Jobbbbb

Hejsan!

Igår så klev jag av jobbet kl 07:15, hem och ut med valpis sen frulle. Vi sov sen till kl 14, Wilmis och jag städade upp lite sen kom mormor och morfar på fikabesök :) Sååå mys! Älskar dom så galet mycket <3

Älskling kom hem från jobbet så han hann träffa dom också. På kvällen åkte W till sin Mamma. Jag och älskling kollade på film, först "Smekmånaden" och sen "Flickan från ovan". Somnade runt 00:30. Då låg Hjördis på mina fötter, Hilda på mina knän, Svea på mitt bröst och älsklingen bredvid, haha så mysigt :)

Snart väntar jobb igen, 3 passet av 5. 14:00-21:15 är det ikväll. Har donat lite i tvättstugan. Älskling är ute och mekar med crossen, själv ska jag i med disken i maskin sen plocka lite. Sysslolös är man då inte, speciellt inte med en liten valpis. Men hon är sååå duktig! Lyssnar till sitt namn, kommer då man ropar, går utan koppel och håller sig på tomten osv. Kissar och bajsar ute, även om hon kan göra det inne ibland också, men det är ju bara en liiiiten bebis. Också har hon ju bara bott här i 6 dagar, så hon är duktig ändå :D

Nej nu lär jag sätta fart :) Trevlig lördag på er alla!

Bakis?

Tja!

Nää jag är inte bakis, jag har jobbat natt och man har ju ungefär samma huvudvärk och trötthet som då man är bakis. Var då fullt ös på jobbet i natt, aldrig har jag väl varit så trött! Och självklart ska det vara världshistoriens värsta motvind hela vägen hem på cykeln då benen redan är som gelé efter att ja sprungit runt på jobbet.

Somnade med älsk och valpis i alla fall sen vaknade jag kl 12 av att hon bet mig i tån ;) Sen har vi varit ute en massa, lekt och vilat. Just nu sitter jag ute och röker och tar mig en kopp kaffe. Taggar för ännu ett nattpass. Ska lägga mig och sova runt kl 18 igen, snacka om att man inte har nå liv då man jobbar natt :p Men i morgon efter kl 7 är jag ledig! Sen jobbar jag kväll på lördag så det känns skönt :)

Fick 21 pass den här månaden som jag ska beta av sen börjar sommarschema - skönt!

 


RSS 2.0