Kvällis

Hejsan!

Nu ligger jag i sängen och ska väl prova sova snart. Samma känsla varje gång man kryper ner, oro - men för vad? Så fort jag sover med nån annan eller hos nån annan somnar jag direkt. Fan det är säkert lägenheten, mina spöken, mina insekter? Haha, åh vad jag vill flytta alltså! Visst, jag trivs. Men jag vill ha en 2:a, I wanna I wanna! Jaja, skitsamma, kommer ju inte hända nu precis.

Idag har dagen varit lite upp och ner. Gav pluggandet ett försök men det är så jääävla svårt. Skrev ca 1 A4 men mer blev det inte. Provade även att plugga matte men det gick då inte alls, haha .. Sen precis innan ja skulle cykla till gymmet kom jordens ösregn, plus blixtrar och åska. Så då stannade jag inne tills det lugnade ner sig, blev självklart mer irriterad. Men sen blev det liite uppehåll så jag cyklade ner till gymmet, glömde träningsskorna men fick träna i strumpor. Gick det med :) Värmde upp 15 min på cykel sen blev det som vanligt helkroppsträning. Då får man snyggast kropp. Mitt ex Staffan lärde mig det :) Fattar inte hur man kan gå till gymmet och "bara köra armar idag". Det ser bara oproportionerligt ut, tycker jag i alla fall. Överträffade mig själv på maskinerna igen, ökade vikter osv. Man klarar mer än man tror! Väl hemma så duschade jag och sen åt ja mat, sen fick jag sån jävla huvudvärk så ja kunde knappt stå, inte heller sitta. Tog 1 gram alvedon och kröp ner i sängen framför en film "Bad teacher", somnade en sväng och det gjorde inget för den sög i alla fall. När ja vaknade hade huvudvärken försvunnit :) Sen rätt som det var kom Anna och Fredrik in i sovrummet, (Anna har ju nyckel ;b). Dom gav mig Ben&Jerry, gud så gott! Det behövde jag verkligen :) TACK!! Sen dess har ja legat och kollat på lite mer film, blev Justin Bieber-filmen. Undra hur många gånger jag sett den nu? Ryser och får tårar i ögonen varje gång. Underbara!

Har köpt ..

.. 2 nya ljuslyktor & en ny blomma eftersom jag råkade glömma att vattna min pelargon (a) haha!




Hjördan <3

Igår innan jag cyklade ner till gymmet (:


Mer jobb

Hejsan.

Sitter trött som ett äckel och lyssnar på musik. Har precis ätit lite frukost, Verum Blåbärsfil och havrefras. Det är ju bra att variera även frukosten :) 

Igår ringde dom från mitt gamla jobb i Ockelbo, Bysjöstrand. Det är ett äldreboende :) Så ville dom att jag skulle gå intro i helgen och det passade mig bra. Men så ringde dom nyss och sa att om jag ska intro i helgen så vore det bra om jag kunde jobba veckan som kommer efter då, vilket jag inte kan för hela den veckan ska jag vara på HC Stortorget och på helgen ska vi fira min syrra som fyller 25 år. Så nu fick jag introdagar den 12/9 och 14/9 :) Men det går lika bra det också! Tar aaaaallt jag får :D 

Nu ska jag göra kaffe sen dyka ner i skolböckerna :) 

Att plugga på NTI-skolan

Hejsan.

Tänkte visa hur det schemat ser ut då man pluggar på NTI. Det här är min vecka, vad jag ska göra dag för dag - vad tycker ni? :) Jag påbörjade fråga 3 igår så den ska jag fortsätta med idag, känns asbra att jag hann ikapp!

Måndag
Påbörja fråga 3 i insändningsuppgift 1; sekretesslagen 

Tisdag
Gör färdigt fråga 3 och påbörja fråga 4 om; människovärdeprinciper 

Onsdag
Arbeta med och slutför fråga 4. 

Torsdag
Påbörja och avsluta fråga 5 där du berättar om; bemötande 

Fredag
Korrekturläs din uppgift och skicka den till din lärare.
Deadline Insändningsuppgift 1. Skicka in insändningsuppgift 1 till din lärare. 
Närvarouppgift 2 (som du finner under länken Närvaro/Prov i ditt elevrum)

Helt okej måndag

Hejsan.

I natt satt jag uppe till kl 3 och pluggade. Klockan ringde 9 i morse och då var det bara att kliva upp, sen åt jag gröt och drack kaffe för att vakna till liv. Satte igång och plugga igen, satt ca 6 timmar i sträck innan jag tog en paus. Blev bara flok kändes det som, irriterad började jag bli dessutom så jag bytte om, kladda på mig lite smink och cyklade ner till gymmet. Värmde upp på cykeln, snabbare än vanligt ;b Sen rätt som det var dök Anna upp :) Så blev lite snack med henne mellanåt. Jag ökade på maskinerna igen, fan vad glad man blir då det går åt rätt håll! Blev 1 timmes träning som vanligt :) 

Efter gymmet cyklade vi hem. Jag cyklade till Willys och handlade lite mat, åt och sen tog jag en lååång dusch :) Och sen kl 19 har jag pluggat (Social Omsorg alltså). Har 12 sidor kvar att läsa, men tänkte börja med en insändningsuppgift som ska in på fredag. Ströläsa lite och samla stödord liksom. Måste hinna plugga matte innan torsdag också, fick en redig hemläxa .. Men allt löser sig, en sak i taget! Nu ska jag börja kika på första uppgiften.

Lyssnar på en asbra låt, vet inte varför men jag tycker den är assexig ;b Lyssna här!


Bilder från helgen

En sur Hjördis som lipar då hon inte får följa med ;b

Ida myser med mig på kvällen :)



Jag & Syrran fiskar :)

Jag :)

Min storgädda ;) HAHA!


Peter :)

Haha Peter körde gasen i botten ;b

Fint :)

Finaste paret <3

Tååwe ^

Like the view!

Änderna :)

Jag med lilla Jill Jonsson i knäet :)

Lyskväll, här ser man vad vi har tänt.





Båten :)



Syns lite dåligt men det är i alla fall marshaller som stugfolket tänt :) Det var såå fint!





Lyskväll i Skärgården

Hejsan.

I lördags vaknade vi alla 3 fett sent, halv 12! Peter kutade upp ur sängen medan Jonna kom in till mig och myste under täcket :) Efter syskonsnack så klev vi upp och åt seen frukost. Och efter det hoppade jag in i duschen. Vi packade alla väskor sen for vi iväg med nybilen. Jag fick köra efter en grusväg och det gick fan asbra ;b Absolut att jag ska ta automatkörkort, sen får alla andra bitterfittor säga vad dom vill. Framme vid bryggan så var Peters pappa där och hämtade oss med båten så åkte vi över till deras stuga. Åååh så fin den var, jävlar i min låda! Där på bryggan väntade Peters mamma. Ah sen så packade vi upp, åt lite lunch och så.

Efter det tog jag, syrran och Peter båten ut på havet så jag och Jonna fick fiska med kastspö. Jag fick en lite gädda efter mycket om och men. Sen gav vi upp så då åkte vi bara båt :) Hur mysigt som helst. Peter drog på fullt ös så jag och syrran blev asblöta, hahaha vi höll på att dö av skratt. Stannade vid ett par klippor och kikade lite också :) På kvällen åt vi wook och drack vin m.m. Runt 21 kanske tog vi storbåten ut på havet och kollade på lyskvällen. Jag och Peters pappa satt ute vid nosen och lapa frisk kall luft, så jävla härligt. Men sen satte jag mig i båten och drack rödvin med Peters mamma, haha. Var jävligt fint med alla marshaller som lyste runt hela skärgården, vi hade tänt 24 st + 1 storbrasa och 2 mindre. Väl hemma igen spelade vi Bingo med pengar och där satt vi till halv ett eller nå. Peter vann storpotten som kom upp i 296 kr (i mynt) haha. 

Idag har vi inte gjort så mycket. Drack kaffe med hans föräldrar i morse innan vi åkte hemmåt. Väl hemma åt vi och duschade sen låg vi 3 i sängen och kollade på massa film. Först Justin Bieber-filmen, eftersom jag tvingade dom, Peter somnade emellanåt men syrran såg hela och tror hon fick en annan uppfattning om denna underbara människa. Sen kollade vi på Drömkåken och skrattade ihjäl oss :'D Sist så blev det Limitless, den hann vi inte se klart men den verkade asbra! Då var det syrrans tur att somna ;b haha gobit. 

Tog 21.23-tåget hem och nu sitter jag här hemma. Musiken är igång, högre än vanligt för att överrösta en mycket dryg Hjördis som återigen löper och därmed skriker som jag vet inte vad .. Ska strax sätta igång och plugga jävlar i mig! :) Bilder kommer i ett annat inlägg.

Tack min älskade underbara syster för en toppenhelg! Såå skönt att få lite "syster-tid" med dig, som förr - guld värt! Och det var superroligt att umgås med Peter, den bästa för min syster!

Våran fredag

Hejhej.

Igår kom vi hem till huset i Saltvik runt 16, då satte jag mig och gjorde läxan med syrran. Social Omsorg alltså, fick alla rätt, woho! Sen typ gjorde hon i ordning sallad osv. Efter en stund började Peter grilla också åt vi, sååå jävla gott :) Sen spenderade vi kvällen med att spela kort, först 500 - jag vann ;p Sen plump, då kom ja 2:a också sen spela vi bingo med pengar. Det hann vi inte klart med så det ska vi fortsätta med idag, haha. Askul! Och mitt upp i allt kom Ida (ena katten) in med en liten mus, i och för sig typ 4:e gången under dagen, men då på kvällen skulle jag fånga den. Hahaha! Blev värsta musjakten för mig och Peter, han med salladsnypan och jag med sopkvasten! Jag höll på att skratta ihjäl mig :'D Sen lyckades han fånga den i en skål också ville jag prova att mata den med ost, då hoppa den ut på köksbordet, fy fan vad jag och Jonna skrek! HAHAHAHA. Och då den väl var fångad skulle vi sätta ut den på baksidan så den fick sticka iväg och jag fick panik och vågade inte så då fick syrran göra det, hon som är livrädd för möss, hahaha det var ås jävla kul! 

Här är den lilla skogsmusen, såå söt :D Ligger i en bunke, haha. Jag tyckte Orvar var ett passande namn ;p

Hudiksvall

God morgon.

I natt vettefan när jag somnade .. La mig kl 1 men efter att ha legat och vridit mig 2 timmar gick jag upp och diskade och småstädade innan jag till slut la mig igen. Och precis då det är dags att somna in börjar katten leka .. Ja. Jag var rätt irriterad kan man väl säga.

Skitsamma, nu har jag nyss duschat och ska kleta på lite smink och packa vidare. Idag åker jag nämligen till Hudik, med blandade känslor lär jag ju säga. Har inte varit där sen i början på juni och det var under tiden jag jobbade på det sjukaste sättet ever. Och jag hatar ju Hudik i sig .. Men jag FÅR TRÄFFA OCH UMGÅS MED MIN UNDERBARA SYSTER! Och det väger över, underbara hon! Vi ska ha det sååå mysigt :) Givetvis tar jag med mig datorn och bloggar därifrån, thihi.

Visst är jag söt i min Pippi-tröja? :)

Matte B

Hejsan.

Kom hem för en stund sen efter att ha haft 2½ timmes mattelektion :) Var lite trögt i början då man glömt typ allt på 1 vecka. Men efter en stund satte det och guud så kul det blev! Så nu sitter jag med mina böcker här och ska plugga på hemläxan, var en hel del tal vi fick. Så det är lika bra att sätta igång medans hjärnan är med, haha .. 




Bara jag som gillar honom?

Har knappt nån koll på killen mer än att han är 17 år och kommer från Göteborg, eller nått. Men det finns 1 låt som jag äälskar med han. Den går på repeat här hemma ;b Pratar såklart om Ulrik Munther.

Lyssna på låten Sticks and stones

Lite shopping

Blev en runda på stan med Anna idag i stället. Kände att jag behövde det :) Vi hade superkul som vanligt. Och jag shoppade, som vanligt ;b Haha. Här är bilder på det lilla som blev köpt idag!

Nagellack & blusher från H&M

Nya solbrillor från Prestige, 179 kr

Linne 49.50 kr från H&M

Mjukisar 149 kr från H&M

Pippi-tröja 299 kr från Gina


Vem behöver sömn?

Hejs.

I natt somnade inte jag förrens kl 04.30, sen vaknade jag igen kl 05.45 och efter det låg jag vaken och snurrade. När klockan var 10 gav jag upp även om jag hade tankarna på att OM jag somnar så ska jag fan sova hela dagen. I natt var det dock inte Hjördis fel, jag kunde bara inte somna. Ena stunden var det varmt, andra kallt. Också paniken i magen, wzup with that? Skitsamma. Jag behöver minsann ingen sömn för att klara vardagen ;b Vissa skyller ju på att dom inte sovit tillräckligt för att slippa saker och ting, skitsnack. Så länge man inte går och sover är man ju faktiskt vaken och då orkar man, det är min melodi :) 

Skippade frukost eftersom jag gick upp kl 10, så jag tog en frukt och 2 koppar kaffe i stället. Nyss åt jag lunch :) Klockan 13.00 är det dags för tvättstuga och den är klar 16.00, så antingen drar jag till gymmet då eller senare ikväll. Det visar sig! Har grymt skön träningsvärk i magen och rumpan, hihihi. Idag tänkte jag köra mer kondition, 50/50 I think :) 

Ah, annars då? Mina studier var det ja .. Idag ska min mattebok komma så jag sitter ivrigt och väntar på sms-avisering. Gick ju inte skitbra att försöka sig på talen vi ska ha gjort tills i morgon då jag glömt bort hur man räknar, haha. Så matteboken blir bra! Vad det gäller Social Omsorg är det lite värre .. Jag har ju ingen bok förrens på fredag. Då ska jag köpa den av nån i Hudik som säljer den. Och då kommer jag få plugga ihjäl mig. För igår var det meningen att jag skulle ha läst sida 7-50 och idag skulle jag börjat jobba på första uppgiften, haha. Men det löser sig nog ;b Det är ju mitt måtto!

Tröttis

Hola.

Blev träning runt 13.30 i 1 timme :) Anna var också med! Tänkte gymma hela den här veckan eftersom jag åker till Hudik på fredag och är där över helgen, då blir det inge gymmande så ;/ Men då får jag mysa med syrran, för det är henne jag ska hälsa på. Det ska bli så himla mysigt!! Saknar henne så jag kan spricka typ.

Efter gymmet så duschade jag sen åt jag mat. Och runt 16.30 la jag mig i sängen för att vila lite. Vaknade nyss ;) Haha jag är fan astrött! Tänkte försöka vakna till för att se "True talent", hoppas det är bra :) Men måste ju erkänna att det är Danny som lockar mest ;p 



Välkommen sol!

Hejsan.

Sitter (tyvärr) och äter frukost NU .. Sent :( Hatar att vakna sent. Nåväl, bara att tugga i sig. Sen har jag inte bestämt vilken tid jag ska gymma. Antingen 11.30 eller typ 13.30 eller nått. Vi få se :) Har ju gymmat varje dag sen i fredags, på tisdagen och onsdagen powerwalkade jag ju. Blir bra det här ;) Så snyggt då muskler börjar komma fram. Efterlängtat! Aldrig mer äckliga sambokilon. Snacka om att man tar varann för givet då man tror att det är okej att bli fet bara för att man bor och är tillsammans, haha .. Och jag som inte har har pojkvän bör ju verkligen inte ha några sambokilon så ;b 

Jävligt najs att solen kikat fram också. Undra om det går att spela minigolf än?! I så fall är det något jag vill göra ikväll med bästis, hihihihi.

Filmkväll

Hejs.

Att plugga matte gick sådär .. Fixade 3 tal av typ 15, haha! Men men .. Får prova igen i morgon. Man är ju lite ringrostig då man inte läst på 6 år. Anyway, har kollat på "Walk the line" ikväll och nu ser jag "Armageddon". Åh vad jag älskar den filmen, trots att jag alltid gråter vaarje gång. Ben Affleck är så het också ;b mööms!


Mums


Måndag

Hejhej.

Nyss kom jag hem från gymmet. Var där i 1 timme med Anna :) Gick fan aasbra idag. Ökade på alla maskiner och körde asmycket mage och rygg. Vill bygga upp en snygg hållning ;b Sen uppförsbacke hela vägen hem på tyngsta växeln så nu är ja svettig ^ Ska städa här hemma sen duscha och äta middag. 

Idag började ju min Social Omsorgs-kurs. Duktig som man är har jag inte ens en bok till den kursen, haha .. Men det löser sig nog. No panic liksom :) Aja, nu ska jag städa som sagt och innan dagen är slut ska jag plugga lite matte också - kul! :D 


Bakis

Hejsan.

Sitter i sängen och lyssnar på musik, är fett trött! Men hade jättetrevligt igår :) När jag kom hem till Ella satt hon och Anna och lyssnade på musik och så. Vi började med maten efter ett tag, blev fläskfilé - yummi! Jag och Ella hävde i oss en massa cider också ;b Så satt vi och pratade och skrattade i flera timmar. När klockan var runt 21.30 så cyklade Anna hem och jag och Ella cyklade hem hit till mig och fortsatte att dricka, varsin flaska Asti ;b Också rökte vi vattenpipa och lyssnade på musik. Och pratade och pratade och pratade! 

Hade verkligen askul med er tjejer! Och Ella, tack för pratstunden <3


SKÅL!

Nu drar jag hem till Ella och käkar & festar till det med henne & Anna ;D 


Träna!

God morgon!

Sitter och trycker i mig gröt nu :) Sen kommer kaffet också, näääjs! Kl 11.00 ska jag gymma med Ella, skönt att få träna tidigt nån gång! Sen har jag en del att uträtta;

- handla vinivini på systemet tills ikväll
- handla upp mina bonuscheckar på H&M
- låna skolbäcker på biblioteket




Helg igen då

Hejsan!

Jävlar vad veckorna går snabbt! Kan inte fatta att jag har jobbat klart mina 4 veckor och att det dessutom gått 1 vecka till efter det. Oj oj, snart är nog vintern här :/ (säger jag då solen skiner som mest) haha! 

Nu så har jag tvättstugan, till klockan 13.00 :) Ska snart dra iväg och göra ett ärende med Anna, haha. Sen ska vi och Ella gymma klockan 14! Sköönt, har fan saknat gymmet :( Måste även sätta in pengar på banken, in och bränna mina rabattcheckar jag fått från H&M (500 kr) eftersom jag tydligen hade handlat för 13.123 kr på 11 månader!!! HAHAHA :'D Inte futtiga 9000 som jag trodde först. Nejnej, fick ett brev där det stod att jag var en av deras bästa kunder ;b haha .. 

it's all for now.

Nu har jag börjat studera

Hejsan.

Ja idag kl 18 började jag min matte B-kurs. Var lite nervöst i början då alla satt tysta som möss men så fort vi blivit indelade i grupper så flöt det på bra. Jag skrattade och hade jätteroligt med min grupp :) 3 timmar gick jättesnabbt och jag längtar tills nästa vecka!

Slutade runt 20.40 och då jag kom hem cyklade jag direkt till Willys och handlade lite. Sen åt jag mat eftersom inte inte hunnit äta nå idag :o Men nu är jag mätt! Hihi :) 


Försenade tåg - underbart

Hejhej.

Ja, här sitter vi. Jag och Hjördis på detta jäävla tåg .. Det skulle gått från Hofors 12.58, sen blev det försenat till 13.10, 13.16, sen blev det nå snack om att vi skulle behöva åka buss. Och dom som skulle mot Mjölby skulle också få åka buss, sen så kommer det ett tåg från Gävle-hållet? What? Men då visade det sig att vi som ska till Gävle får åka med det och alla som ska mot Mjölby fick kliva av här och ta buss, inte för ja bryr mig? MEN, då lär vi vänta på att folk som åker från Falun med buss anländer till Hofors 13.45, så vi får inte åka innan dess. VAFAN! Ja, och nu säger dom precis att den är ytterliggare 10 minuter sen. Såå ja vi lär väl åka härifrån 13.55 eller nå .. Fick kaffe gratis som tröst. Snällt? Tycker synd om Hjördis, hon kanske blir kissis? Lillan .. Jaja, vi får väl se hur det här slutar. Irriterad! Dessutom lämnade personalen tåget nu .. HAHAHA!




Grattis Daniel & Viktoria!

Hörde på nyheterna att dom ska ha bebis i Mars! :) Guud vad roligt för dom, hihi. Grattis grattis!!


Bilder

Hejs.

Tänkte lägga ut lite bilder som jag tagit hittils nu då jag varit här :) 

Redo för pw


Chillar på altanen (:

Mormor vattnar :)

En mycket sluut Hjördis

Morfar klipper gräset & sköter grillen - duktig han!


Haha min snyggtröja ;b

Min katt är speciell, för hon kan stå :) Haha! <3

Sååå fint!



Haha ojdå!

Hehe får nog sluta handla på H&M på ett tag nu ;b wops ..
9841 :- på ett år är väl inte såå mycket egentligen? Haha eller?


Här trivs vi

Hejsan.

Nu är det dag 2 i Hofors. Igår gjorde vi inget speciellt, kollade på film och serier :) Bara myste!

Idag har grillat! Det finns ingen som grillar så bra som morfar så det blev suupergott! Jag ska även ut med Hjördis i koppel igen, var ju ut med henne 2 gånger igår och det gick bättre andra gången. Så är vi ute ett par gånger om dagen nu då vi är här så vänjer hon sig snart :) På altanen går hon lös och det gillar hon mest. Lillsmulan mår så bra av att vara här, hon älskar ju morfar och springer efter han heela tiden. Mot mig och mormor blir hon extra gosig, känner knappt igen henne! Sååå mysigt :) Jag var även duktig och tog en pw innan maten, hihi.

Lillan kikade på tv igår


Till min vän Anna ..

.. hon älskar nämligen då Hjördis böjer in tassarna till små kuddar <3 Hihi, sött va?


I Hofors

Hejsan!

Klockan 13.00 kom jag och Hjördis fram till Hofors :) Sen dess har vi handlat lite, ätit mat och varit ute på gräsmattan i sele och koppel :) hihi!

Nu ska jag och mormor dricka kaffe! Myyys att vara här <3

Jag idag :)


Släktträff 2011

Igår var det som sagt släktträff :) Det började bra (not) då jag skulle kliva ut ur bilen och fastnade med foten i dataväskans axelband, hahaha! Man kan väl säga att ja tvärrasa ut! Vi höll på att dö av skratt :'D 

Sen var det dags att hälsa på alla, vilket tar ett tag ;b Det var kul med lite nya ansikten också. Jävlar vilken stor släkt vi är alltså! Efter ett tag var vi ett gäng som gick till Åbergsströmmen och kikade lite. Där badade jag och Jonna alltid då vi var små. Så mysigt :) Vissa av mina kusinbarn badade, skulle jag aldrig gjort! Pisskallt ju :b Jag, Peter, Jonna och Ella gick tillbaka först. På vägen pallade vi äpplen, dom var jävligt sura men jag älskar sånna :D Jonna och Peter ville inte ha sina så vi matade hästarna med dom i stället, hihi. Väl tillbaka pratade vi med släktingarna och så. Sen käkade vi, grillat of course! It was very yummi ;D Aja, orkar inte skriva mer. Det var kul som fan att träffa alla igen i alla fall :D 

Jo, en aasgullig grej som Ella gjorde var då hon och lilla Wictoria satt i sandlådan på huk så tittade Ella på henne och sa "Hej". Sen tog det en liten stund så kollade hon på henne igen och sa "Ella". HAHAHAHA! Värsta presentationen :) Gooohjärta! 

Åbergsströmmen

Älskade syster & jag :)

Underbara ni!

<3

Släkten, en del av den :)

finns mer på Facebook ..

Mot Ockelbo!

Sitter på tåget hem till Ockelbo :) När ja kommer dit blir jag upphämtad av syrran, Peter och Ella!!! SOM JAG SKA PUSSA IHJÄÄL LILLUNGEN!

Ska på släkträff på Pappas sida, vi blir nog ett par stycken ;b Bilder i morgon. 


Min sista dag på jobbet

Hejsan.

I natt stod jag och bakade en äppelpaj till mina jobbarkompisar sen så städade jag lite, kom väl i säng efter kl 1 nångång och för första gången på hela veckan så sov jag hela natten. Sjukligt trött i morse dock .. När jag kom ner på stan kilade jag in på LIDO och hämtade ut bröd till vårat fredagsfika. Så mysigt med bageri som har öppet så tidigt (07.20) på morgonen :) Sen stack ja upp till jobbet. När klockan var efter 9 bytte ja om och sprang över till Coop för att köpa marsansås och vaniljglass till pajen, köpte även ett kort där jag skrev "Kära gobitar! Jag vill tacka för 4 underbara veckor hos er. Tack för allt jag fått lära mig och för bra sammarbete. Puss och kram, Towe", hihi. Dukade upp så det såg fint ut sen gick jag in på Lab och jobbade ett par timmar till. Slutade kl 11.30, då sa jag hejdå åt dom som inte hade patienter, Eva (som jag jobbat med på Lab i sommar), Eva i receptionen och en av våra duktiga läkare, Helena. Igår fick sötisnallebjörnen Sören (också läkare) en kram av mig för att han var så go! Usch vad jag kommer sakna dom alla :( Men jag ska upp dit på måndag och hämta pajformen, sen ska jag ju dit och jobba v.36 - längtar!

När jag slutade gick jag till Friskis. Jag och Ella körde ett 1-timmesgympass som vanligt :) Jag har grymma smärtor av min träningsvärk. Fuskar med att stretcha .. Så jag får väl kanske skylla mig själv ;b Känner mig duktig som tränat hela veckan, i morgon blir det en vilodag så kroppen hinner återhämta sig och sen är det gym igen på söndag :) Så 6 dagar av 7 är inte illa ;p Blev ju några förra veckan också ^^, Tabletterna funkar också ska jag be att få tala om, mår inte dåligt av dom längre och jag har gått ner 2.6 kg på 1½ vecka!! Så jag kan rekomendera dom, kombinerad med träning of course :) Nåväl, efter gymmet cyklade vi hem och skildes på vägen, jag duschade och åt lunch sen kröp jag och Hjördis ner i sängen och sov 1½ timme, så jävla skönt! Sen blev det middag och nyss såg jag en film, "Vad kvinnor vill ha". Jävlar vad Mel Gibson är snygg, sexig och helt jävla ascharmig i den filmen. Nu är han mest ett vrak och en kvinnomisshandlare, haha .. 

Blir mer filmer ikväll, men nu ska jag och Hjördis ha lite girls night. Hon ska klippa klorna och få sig ett bad :) Jag ska klippa mina tånaglar och måla om dom, även mina andra naglar som blivit hemska av all handsprit :/ aja, myspyskväll! :)


Snart så ..

Hejsan.

Mina blogginlägg blir rätt likadana nu för tiden då man lever efter rutiner. Hade asmycket att göra på jobbet. Mellan 8.15-11.00 hade vi 18 patienter. Låter kanske inte så mycket men varje patient tar en stund då många är diabetiker och tar 100 prover ungefär + en massa EKG och blodtryck. Dessutom är vi ju bara 2 stycken på LAB så, men vi är duktiga och jobbar bra med varann. Efter jobbet gick jag till Annas nagelfixare där hon och Ella var, när hon var klar gick vi 3 till gymmet och tränade ca 1 timme. Gick superbra! Jag sprang en liten sväng på löpbandet också, måste få tillbaka min kondis, haha! Jordens snyggaste kille var där också, möömmmma! 

I morgon är min sista dag på jobbet :( Slutar 11.30. Jag tänkte baka en smulpaj (äpple) ikväll och ta med i morgon och bjuda på. Alla är så underbara! Får fan hälsa på innan jag ska dit och jobba första veckan i September, hihi.

Nu ska ja dra till Willys och handla lite, tjing!

Gårdagen

Hej.

Maah vilken dag igår! Myyycket att göra på jobbet, vilket jag älskar men blir väldigt trött av på kvällen. Efter jobbet så gymmade jag med Ella, vi kände oss småsega vid uppvärmningen, förmodligen efter det intensiva spinningpasset på tisdagen - haha ;D Men vi tränade på och jag ökade mina vikter och körde 10x4 istället för 3. Så nu känner jag av i baksida lår kan jag ju säga! När jag kom hem duschade jag och åt mat sen somnade jag till framför tv:n en sväng innan jag kröp ner i sängen. Då somnade jag naturligtvis inte förrens efter 00.00 -.- kanske man skulle bosätta sig i soffan på nätterna?

Idag ska jag jobba till kl 15.15 eftersom jag har kortvecka, det blir skönt :) Sen gym med Anna (!) och Ella efteråt, kommer bli nice!! Sen ikväll ska jag hem till Anna och umgås lite.

Fick en chock

Hejsan.

Idag har det varit rätt rörigt på jobbet. Patienter stormar in fast dom inte bokat tid osv .. Men allt gick till slut tack vare att vi alla jobbar så bra ihop :) Jag vill inte att fredag ska vara min sista dag! Jag har fått en vecka i September också, så den tackar man ju för, hihi.

Efter jobbet kilade jag ner till Friskis och som vanligt stod en söt Ella och väntade på mig :) Vi gick ner i källaren och där var det rätt många som lik som oss, väntade på att spinning/bas skulle börja. Det blev 50 gaaalet svettiga minuter och det sög rätt bra i ben och armar. Men jävlar vad nöjda vi var efteråt :) Så nu har man provat på det med, blir absolut flera gånger. I morgon och på torsdag blir det dock gym igen! 

Justja, började blöda näsblod idag igen. Rätt mycket :/ Men jag har ringt min Hälsocentral och fått tid i September, blir bra det :)

Jobb & spinning

Hejs.

Aaas usual sitter jag med mitt älskade kaffe och min gröt. Är så jäävla trött idag :( La mig i sängen typ halv åtta igårkväll och kollade på film men somnade inte förrens efter kl 23 .. 

Idag får vi se hur eftermiddagen blir. Jag ska egentligen till KOMVUX kl 16.00 och få lite information angående Matte B som jag ska börja läsa nästa vecka. Men har jag fattat pappret rätt så kan man hämta samma information på deras hemsida. Så jag ska ringa dit när dom öppnar och höra :) Om jag slipper gå dit så ska jag och Ella på ett spinningpass kl 16.30, men om jag måste dit så gymmar vi så fort jag är klar. Blir träning hur som helst och det är huvudsaken :)

Var kommer energin ifrån?

Hejs.

Känner att jag har väärldens energi idag men fattar inte varför, skönt är det i alla fall :D På jobbet gick det bra, hade lagom mycket patienter och dagarna blir fan så mycket kortare då man slutar 16.15 i stället för 17.00, knepigt :b

Efter jobbet gick jag ner till Friskis och mötte upp Ella. Vi gymmade i 1 timme och tyckte vi körde på rätt bra :) Armarna är som maskar nu, helt slapp. HAHA! Då vi satt och gjorde en inre/yttre benmaskin så satt en kille vid en maskin bakom oss och tog så mycket så han stönade, kändes ju lagomt perverst då vi satt där och bresade som man måste göra på dom maskinerna. Det roliga var även att både jag och Ella tänkte samma sak men sa inget förrens vi var hemma, jag garvade dock. Kan inte hålla mig (a) hihihi.

Nyss käkade jag mat och nu ska jag försöka städa här hemma. Usch så det ser ut :b Blev ju mest att plocka ihop igår eftersom man hade århundradets bakfylla ;b Men nu då jag ändå är pigg ska jag städa ihop här sen ta mig en dusch innan det är läggdags om ett par timmar :) Nöööjd med dagen I am!

Jag i morse innan jobbet :)


Sista jobbveckan

God morgon!

Tror jag är bakis än? Haha nej kanske inte men jävligt trött i alla fall. Sitter här med min gröt och mitt kaffe som ja ska kasta i mig innan det är dags att cykla ner till jobbet. Den här veckan kommer i princip bara bestå av jobb och träning. Ska gymma med Ella men ska försöka klämma in lite mer kondition/motion också så någon powerwalk ska jag hinna med också :) Nu är det min sista jobbvecka också är det kortvecka. Fy fan vad jag kommer sakna detta underbara jobb och mina helt fantastiska kollegor. Dom har ju lovat att då det krisar med folk ska dom ringa mig, men man kan inte vara säker att man får speciellt många dagar eftersom vårat kära Landsting har kommit på att cheferna får hålla sig till en budget då dom ska kunna betala uskor, ssk, läkare osv som hoppar in. Helt stört! Menmen, någon dag blir det :) 

Vilken rolig jävla kväll!

Hejsan.

Idag har jag legat bakis heela dagen, fy fan! Men det är det värt för jävlar vad roligt vi hade igår :D Anna och Ella kom först, så vi satt och drack, rökte vattenpipa och spelade kortspel, hihi. Eller ja, jag började ju dricka kl 12 men ändå. Efter ett tag kom Annelie, hon hade med sig en liten vinare till mig också, hihi gobit! Vid det här laget var jag nog rätt full för jag har svårt att minnas vad vi gjorde. Jenny och Amanda kom sen också, ingen aning om vilken tid dock, 22 kanske? Haha! Vi dansade, spelade spel/lekar, sjöng, garva. Jag gjorde illa mig till tusen. Först slog jag huvudet i fönstret, sen smällde Anna badrumsdörren på mig så stortån var under dörren och fick en rejäl avhyvling samt att dörren dunkade i min axel. Next så ramlade jag av stolen i vardagsrummet och då vi var inne på MAX på natten så ramlade jag baklänges och slog i röven, hahaha. Så nu har ja röda, ömma, hemska märken överallt ;) Fick även ett besök av G4S som tyckte att jag skulle sänka lite. Dom var lika snälla som vanligt :) Haha, tur man har charmen på sig sida ;b Tack för en helt awesome kväll brudar - det gör vi om! 

Jag försöker få till håret :b

Jenny, Ella & Annie :D

Tar mig en nypa luft ;b

Vi vet hur man festar! ;D

Snygg-Ella!

Leker i trapphuset :b

:)

Tåwe x 2 :)


Jag & Annelie buggar!

Men käääänslan ;)

Amandyyy ville också vara med :)

Wild and crazy?


Superfina Annelie!

Tåwe hoppa i sängen

Världens finaste Anna <3

The gaaang ;b


Lill-Tåwe :)

Jag & mitt lilla gryn :)

Loerdag

Tjenis jättepenis!

Nyligen klev jag upp rätt yrvaket, väntar på att kaffet ska bli klart så är man på g igen liksom. 

Idag har jag en del att pyssla med. Ska fortsätta städa eftersom jag bara hann plocka ihop, diska och dammsuga igår. Måste dammtorka och skura golven också :) Egentligen helt onödigt eftersom vi kommer att ha dragit till det nå så jävligt tills i morgon i alla fall, hahaha! Men det skulle aldrig falla mig in att bjuda hem folk om lägenheten är ostädad. Anyway, Anna kommer hit rätt tidigt så ska vi snygga till oss tillsammans. Sen är det liksom drop in ;b Så många man får plats med i en etta, men finns det hjärterum .. ;) Kommer bli en grym kväll! 

Kaffe i favoritkoppis <3


Tagga

Hola.

Skööönt med fredag :D Efter jobbet gick jag till Optikern, hahaha IGEN! Men hon kollade bara på hur linserna satt. Visade sig att jag har för starka linser nu? Hahahaha. Jajajajajajajja! Sen kom Anna och mötte mig så handla vi på systemet, blev 9 cider och 2 vinflaskor för mig. Plus att jag har en spritflaska hemma sen förr :) Tänkte supa till rejält i morgon, längesen man hade en riktig riktig fylla. Kommer massa snygga brudar hit också, eyeyyeyeyeye. 

Nåväl, här hemma är snart tvättstugan klar. Då ska ja sätta igång och städa, chillar med en cider just nu så man orkar. Haha ;) 

Bra söt då ja städar!


Svar på kommentar

Jag har bara ätit tabletterna sen i måndags så jag kan inte säga än hur dom funkat på mig. Men märker av dom på så sätt att jag rätt som det är får svettningar eller bara blir väääldigt varm. Och huvudvärk ^^, Haha. Men jag tog mitt blodtryck idag och det var bra så än så länge är det lugnt. Ska väga mig på måndag och se om något hänt så lovar ja att skriva ;b

Jobb & träning

Hejs.

Nu sitter jag hemma hos Anna efter att ha jobbat 07.30-17.00 och sen gymmat ca 1 timme med Ella :) Har fett ont i huvudet, misstänker att det är tabletterna. Men det är bara att bita ihop. Nu laddar ja ner massa "Full frys" som ja ska kolla på typ i morgon eller nå! Hahahahaha kommer bli köööng!

Orkar inte skriva mer.

Veckoslut

God morgon!

Fan vad skönt att det är torsdag :) Snart är det heeeelg! I morgon har jag inga speciella planer, blir nog bara jobba och träna sen ta det lugnt. På lördag blir det partaj här hemma, yeey!

Men vi tar väl torsdag först ;b Somnade typ kl 22 igår. Vaknade av att jag var jäävligt varm, man blir det ju det dom här pillerna. Somnade om rätt snabbt dock :) Nu har jag nyss ätit frukost, Verum blåbärsfil och så dricker jag kaffe nu. Första patienten kommer kl 8 så jag ska väl cykla ner runt 7.30. Nästa vecka har jag kortvecka ;D Fast det är även min sista vecka :( böhö.

Tror det börjar hända saker med att flytta bloggen också - längtar.

Sluuuuut

Hejsan.

Kom precis hem från ett svettigt gympass, nuså är man igång. Börjar även känna av mina tabletter ;b Satt och läste innehållet idag med en läkarkollega och det visade sig att dom innehåller synefrin. Det är snarlikt efedrin, så det är ju bra. Förutom att man kan få hjärtproblem/högt blodtryck osv, men det har man ju redan i princip (syftar på den frånvarande kärleken) så värre kan det ju knappast bli, haha. 

Nu ska jag ta mig en dusch. Känner mig jävligt nöjd med dagen, det har varit lika kul som alltid på jobbet också. Jag har nog ett ganska bra liv ändå :)

Towe Hamberg - den eviga singeln

Hejs.

Dagen började bra, pigg och glad på jobbet. Fullt upp med patienter så tiden gick snabbt utav bara helvete. När det var lunch åt jag min pasta och korvstroganoff sen gick jag på stan och hämtade ut mina nya linser. Tillbaka på jobbet fick jag ett inte så jätteroligt besked, i meddelande på Facebook (jaja). Man kan väl säga så mycket som att jag har sån jävla otur i kärlek så det är skrattretande. Han ska flytta, det är over liksom. Inte för att det hann börja precis, men ändå. Så jävla annoying! Fast hoppas han får ett kul liv där och bla bla, kan ju låtsas vara glad i alla fall. Ja, så dom sista timmarna på jobbet blev mer eller mindre ett helvete. Visste inte om ja skulle skratta eller gråta så jag gjorde inget av dom utan höll mig neutral och känslokall, typ.

Efter jobbet cyklade jag hem, tog en dusch och snyggade till mig sen drog jag och Anna till Boulongern och spelade minigolf. Det gick bättre än nånsin så vi kom på att jag måste ha tur i spel och otur i kärlek. Det sistnämnda visste jag dock sen länge. Okejokej, jag har bara varit singel i 11 månader men jag hatar att vara singel så det är så jäävla lång tid för mig. Jag är bra på att hitta killar, gå på allt gulligt snack, hoppa i säng sen är dom borta lika snabbt som dom kom fram. Snacka om att man är naiv - KANSKE DAGS ATT VAKNA TOWE?



Well, there are more fishes in the sea.

Linsjävel

Good morning.

Igårkväll när jag kollade på film så fick jag pissont i ögat och jag såg inget heller. Vad händer? Jo min högra lins sprack i 2 delar ;s Och det är inte skitlätt att leta på småbitar av en genomskinlig lins, jävlar vad ont jag fick! Men som tur är har jag nya att hämta ut så det ska jag göra på lunchen idag, får blir brillorna på förmiddagen då .. 

Full rulle

Hejsan.

Jävlar vad den här dagen har gått snabbt! Började i morse med storstädning, då hyr vi in ett företag som kommer och tvättar golv, väggar, tak, lampor och fria ytor. Så spritar man av resten själv sen :) Men det hade blivit nå fel i beställningen så det kom 2 killar som trodde dom skulle skura golvet typ, hahaha! Det löste sig och LAB blev rent och fint i alla fall. Jag och Eva fick ta hand om de patienter som kom i andra rum, gick det med. På lunchen åt jag med Maria och Hanna, 2 jobbarkompisar. Vi satt ute i solen och pratade, mysigt :) Efter lunch grejade jag och Eva vidare inne med lite plock på LAB. Kom väl nån jourpatient då och då. Sen assisterade jag jourläkaren med en liten operation, ett födelsemärke, det gick bra :) Kom väl från jobbet 17.10.

Väl hemma bytte jag om till träningskläder och tog en powerwalk i värmen, blev 50 minuter. Ella som ja skulle gymma med blev sjukis och det var ju ändå så himla fint väder så då tog ja som sagt en prommis i stället. Sen blev det en dusch och nyligen åt jag mat :) Känner mig rätt nöjd med dagen! 


v.31

God morgon!

Jahapp, då är det Augusti! Jisses vad tiden går snabbbbbt .. För mig så är typ sommaren slut då det är Augusti ;/ Men det kanske brukar vara rätt varmt då? Har i alla fall 2 veckor kvar att jobba sen börjar mina studier, plus jobb givetvis. Så det känns bra :) Har inte bestämt mig var jag vill flytta än heller - kanske lika bra att bo kvar ett tag till tills man vet? Känns fett drygt att flytta på vintern, eller? Haha .. Äääh vi får se helt enkelt.

Idag så har jag börjat med mina piller (Adipokill) som nån kommenterade och frågade om. I början ska man ta 1-2 st, 2 gånger dagligen för att utvärdera hur mycket kroppen klarar av. Jag tänkte äta så till på Söndag, därefter ska man öka upp till 3 st (om man pallar alltså). Så jag tar 2 på morgonen sen ska man ta 2 på eftermiddagen, alltid på tom mage. Sen måste man ta en paus på 2 veckor innan man börjar igen. Dom innehåller BioPerine som ökar upptaget av de aktivit fettförbrännande ämnena. Dessutom är "Adipokill";

- aptithämmande
- vätskedrivande
- energigivande
- bränner underhudsfettet

Bra va? ;p Jag tror väl inte heelt på det här men det kan ju knappast göra saken värre. Och nu då jag ändå köpt det vore det dumt att inte göra slut på det :) Justja, ska dessutom köpa gymkort på Friskis idag. Så efter jobbet blir det hårdträning med Ella - naaajs!

RSS 2.0