Influensa from hell

Hejsan!

Ja usch vilken helvetesvecka detta har varit. Insjuknade med rethosta i söndags och sen var det kört. Har haft febertoppar på 39,5 grader, spytt galla, inte ätit nå riktigt mat på snart 7 dagar. Ont i precis hela kroppen, knäsvag, yr och fruktansvärt illamående. 

Så allt med körkortet har fått vila, men halkbanan är nästa vecka i alla fall. 

Igår blev min älskade lilla kattunge dålig också. Hon hade lyckats tugga i sig en hel Ipren! Så det blev att lämna Wilma hos farmor sen ilfart till Falu Djursjukhus. Dom ringde idag och berättade att hon mådde bra, åt mat och drack och lekte - snacka om att stenen från mitt mammahjärta lossnade. Hon har haft en jävla tur. Veterinären berättade att enligt giftinformation så ska man ha fått i sig 10mg/kg när det är dags att uppsöka veterinär, hon hade fått i sig 133mg/kg!!! Mammas lilla <3 Men i morgon får vi äntligen hämta henne. 

Jag provade att jobba idag, det var väl mer eller mindre fjasko. Fy fan hur jag mår igen nu .. Slutade kl 14 och då jag kom hem så slockade jag och vaknade kl 18. Nu lagar älskling mat och jag ska ta mig en snabbdusch, sen vila igen :( 

Vååååååren


Jöööbba

Hola skanks!

2 dagars ledighet är nu över och nu vankas det jobb med början ikväll kl 16-21. Skarpsynt som man är såg jag på schemat att vi är överbemannade, så jag fick välja att vara hemma eller jobba - klart man jobbar. 3 på en kväll blir slappt det, men det kan ju vara skönt ibland också ;b Sen har jag jobb fram tills på söndag, sen blir det lite ledighet igen. Men jag har ju alltid fullt upp då jag är ledig. Nu är störst fokus på körkortet, och flytten såklart.

Igår kväll höll jag på i lägenheten då älskling grejade lite här hemma och lillan var på Zumba. Hann packa allt som är i köket, alla kläder har jag redan tagit hit och soffan med. Så det kommer nog gå snabbt med flytten :) Har fått en eventuell köpare på garderoben också, så hoppas hon tar den! :) 

Nej, nu ska jag plocka ihop lite och plocka ur diskmaskin. Sen blir det en dusch och fix - och plugga! :D 

4 April - SOM JAG LÄNGTAR!!!!!!!

Mosters allt!

<3





Röja

Tja!

Vaknade av att älskling gav mig massa pussar efter att han lämnat lillan på skolan :) Så då var det bara att kliva upp! Åt lite frulle, har sån magkatarr så det är svårt :/ Sen kröp jag mer i solariet innan vi började röja ännu en gång i hobbyrummet. Nu ska allt på tippen har jag bestämt ;) Sen ska dubbelsängen in där så blir det ett gästrum! I gillestugan har vi ställt ner hans soffa och fåtölj sen ska min tvbänk och tv ner dit, kommer bli superfint!

Ska även hitta plugga och göra ett till ryck i lägenheten. Jag och Marlene var dit igår och då plockade jag bara fram allt, nu ska allt ner i kartongerna ;b Sen packas upp här! Mycket att göra nu, allt måste hinnas med innan den 4:e april ;)


Press!

Hejsan!

Idag åkte jag och hjärtat in till Sandviken på förmiddagen för jag hade körning kl 09.40 :) Gick jättebra opch vi åkte ut på motorvägen igen, det är så jävla roligt att få gasa! ;D Och nu har jag press på mig kan jag ju säga, Lena föreslog att jag ska tokplugga nu och försöka klara Fas A och Fas B på testerna, tills på tisdag 19/3 då jag ska köra igen. Gör jag det är det dags att boka skrivning och uppkörning sen - shiiit! Halkbanan är också bokad så nu jävlar är det inte långt kvar! 
 
Var till lägenheten och hämtade massa kartonger och annat skit som vi slängde, sängen och så. Ska dit senare och börja plocka ihop lite. Från den 4 April kommer jag ju inte kunna göra nå mer där på ett tag och den 1 Maj ska jag ju vara ute så, lika bra att sätta fart!

Hade Rolf och Sessan på besök nyss. Vi var dit tidigare idag och lämnade en present vid hans dörr, en tavla där det står "Vid nödfall - KROSSA GLASET!" också låg det en kondom där ;b hahahaha! Sen kom som sagt dom förbi här nyss och vi drack kaffe och pratade en massa :) Nu har hjärtat åkt och hämtat lillgumman och själv ska jag ta en kopp kaffe till och råplugga, just gotta do it! 


Sunny day

Hejs!

Åh vilken underbar dag, soligt och varmt! Älskar att våren sakta men säkert är påväg :)

Klev ur sängen runt kl 9, åt en lätt frukost och drack Celsius och kaffe. Sen plockade jag lite bara och fixade med tvätten. Tog mig en dusch och fixade till mig sen gjorde jag en proteinshake och traskade över till Marlene. Satt där i solen, rökte och pratade en massa :) Sen följde hon med mig hem så hon kunde låna Rs skrivare, snackade en stund sen åkte jag och hjärtis fram på Ica och handlade lite. Ska snart käka sen är det dags för jobb, 16-21. Har ett otroligt lugnt schema den här månaden, blir så då många går bort och dom måste nolla personal :/ Skönt att få hemmatid men jobba vill man ju också :) 

Nej, nu ska vi käka! 

Myshelg i Stockholm

Igår på morgonen åkte jag och älsklingen med tåget ner till Stockholm :) 

Jag hade en tid att passa kl 11.30, allt gick bra och nu väntar jag tills den 4:e April!!! När vi var klara där tog vi en sväng in på systemet och handlade till kvällen. Sen gick vi till hotellet och checkade in. Hjärtat hade bokat en svit!! Så jävla fin :D 

Tog en runda på stan så jag fick shoppa lite också åt vi en lätt lunch innan vi gick tillbaka och bubblade och drack, njöt till tusen! Sen fixade vi oss och gav oss ut i Stockholms vimmlet :) Käkade mat på Jensen's sen gick vi upp till Skybar där vi satt med några från Sandviken, jättetrevligt :) Gick hem på natten nån gång.

I morse gick vi upp runt kl 10 och åt hotellfrukost, mumsi! Sen blev det mys i bubblis en stund innan vi snyggade till oss, packade väskorna och checkade ut. Gick till Centralen och låste in väskorna sen shoppade vi mer båda två, tog en kaffe på George också :) Väldigt nöjd med det jag köpte i alla fall. Blev en väska, en t-shirt, ett par pumps, örhängen också lite busgrejer från Butterick's som vi ska utsätta någon stackars jävel för ;) Haha! 

När vi var klar så gick vi och hämtade ut väskorna sen gick vi till Olles och käkade och tog en öl sen åkte vi med tåget kl 16.15, väl i Ockelbo så hämtade svärmor och Wilmis oss :) 

Nu har jag nyss städat och håller på med tvätten, tänkte plugga lite också sen blir det väl sovdags om ett tag. One Tree Hill också ofc ;) 

Jobbelijobb

Tja!

Ja idag var första jobbpasset efter 6 dagars ledighet, skönt att vara tillbaka :) Skulle haft delad tur, 7-13 & 16-21. Men då jag var på jobbet såg jag att vi var överbemannade också behövdes det folk till natten så då gick jag hem klockan 13, somnade 14 och vaknade 18.

Nu har vi nyss käkat och jag ska ta en dusch sen ska vi fram på Ica så jag får handla lite innan det är dags att kliva på nattpasset kl 21 :)


Tandis

Hej!

Igår var en riktig städ-och tvättdag :) Så himla fräscht och fint då jag varit i farten ;b Jag hämtade Wilmis på fritids och hon slängde sig i famnen på mig och skrek mitt namn :') Till mat fick det bli korv-och broccoligratäng, lillgumman älskade det! Nattade henne runt kl 20 sen glodde jag på Oth tills älskling kom hem <3

Nu har jag och W precis ätit frukost. Ska fixa oss sen knata iväg till tandläkaren, aw :)


Måndaaaaag

Tjing!

Måndagen är här och det är så jävla skönt :)

I lördags var jag, älskling, Lindah, Stefan, Ronnie och Brasse ut till Gävle. Först käkade vi på Bishops, sen hängde vi lite på Olles innan vi körde järnet på Harrys! Hade så jävla kul :D Blev efterkrök hemma hos oss till typ kl 6 på morgonen ;b

Mådde rätt okej igår, Wilma kom hem och det blev soffhäng för alla 3 :)

Idag är det städning som gäller. Jag håller på i tvättstugan och så. Hjärtat dammsuger just nu då jag äter min lunch, proteinpulver och energidryck ;) Sen ska jag dammtorka och skura alla golv. På eftermiddagen ska jag umgås med Denise <3

Hoppade ner i solariet 40 minuter i morse också, sköönt!


Mejja 1 år!

Idag for jag och Roger upp till syrran och familjen för att fira Mejja som fyller 1 år :) Hon fick ett silverarmband och mjukisar av oss och Ella fick tjocktröja, leggins och t-shirt. Varit så jävla kul och mysigt och syrran hade bakat så mycket gott! Grät floder då jag skulle säga hejdå till Ella :( Grät från Saltvik ut till Hudik sen somnade jag. Älskar mina tjejer så mycket!!!


RSS 2.0