Fullt upp!

Jag har något att göra varje dag den här veckan, kan vara kul ibland men nu känner jag bara stress! Är hemma hos K just nu, saknade min Sallie såååå mycket <3 Men nu ska vi sova, work i morgon igen! Gnatt


Hmm ..

Funderar, det vore ju rätt kul med en ny blogg. Som en nystart liksom, fast å andra sidan kan man ju inte starta en ny blogg varje gång saker och ting skiter sig :) Vi får se! Saknar min valp så jag kan dö i alla fall, men på onsdag får jag träffa henne efter jobbet!


Sömntuta!

Oj jävlar vad jag sov länge idag då. Hade ställt klockan på 05.40, snoozade till 05.50 och vaknade igen 06.13! Haha ;) Men snabb som man är (ibland) så hann jag fixa till mig, äta frukost och nu dricker jag kaffe i solen på balkongen och tar en cigg. Nu ska jag iväg och jobba 7-16 igen! :)


Jag har ..

.. en alldeles mysig lördagkväll för mig själv :) Städar, tvättar och fixar naglarna samtidigt som jag lyssnar på Guds gåva till människan - Justin Bieber <3 Skiter i hur sent det blir, ska städa tills det är klart. Har varit lite slarvig nu då man bor hos Mamma :/ Därför tänkte jag överraska henne i morgon då hon kommer hem! Hon bor ju mest hos Rolf, speciellt nu då lilla Mejja är där :) Men syrran och Peter kommer ju och hämtar henne i morgon. Snart får jag besked om min lägenhet också - längtar! Mysigt att bo med Mamma, men vi kommer faktiskt bättre överens då vi bor isär :) Ska bli såå skönt att få eget igen, men sen ska jag ge fan i att flytta på ett tag. Flyttade från Ockelbo-Hudik, Hudik-Njutånger, Njutånger-Hudik, Hudik-Gävle, Gävle-Järbo, Järbo-Ockelbo och nu ännu en gång till eget. 7 gånger sen 2009 ;) Haha! Man är ju elit på det där området nu. Men jag trivs fan här. Jag har mitt jobb, mina vänner, nära till gymmet, nära till släkten och bättre förbindelser till resten av världen ;b Blir bra det här!


Mys!

Då har man jobbat klart för idag :) Gick bra även om jag var själv med 14 brukare mellan kl 13-14. Rätt slut i kropp och skalle nu ;b Sitter i alla fall hemma hos Rolf (mammas boyfriend) och ska grilla med han, Mamma, Mormor, Morfar och mosters lilla hjärta Mejja :) Supermys! Började regna lite nyss så nu sitter vi i gillestugan, är lagom varmt. Åh så avkopplande efter en hård jobbdag!


Fredag hela dagen

Hej!

Såg att det blev helt cp då jag skulle skriva om i onsdags, 500 inlägg kom upp typ. Men appen sa att det inte gick att uppdatera så? Aja, nu vet ni vad jag gjorde i alla fall :)

Idag gick jag upp kl 8, duschade och fixade till mig lite och sen drog jag in till Gävle med 9.26-tåget.Shoppade diverse nödvändiga saker som massa smink, kläder, underkläder, nagellack osv osv. Mycket nöjd :) Hann med lunch på NIAN och en kaffe på Wayne's innan jag tog 12.10-tåget hem. Väl hemma så drack jag kaffe och tog en cigg på ballen. Sen knatade jag upp på ICA för att köpa mer cigg, mötte Annelie så jag pratade en snabbis med henne och Thomas :) Träffade även Matilda en snabbis. Då jag kommer till jobbet så kom jag på att jag glömt alla nycklar, taggen och medicinnyckeln -.- SÅ jävla jobbigt. Så jag fick gå upp på avdelningen och låna huvudnyckeln av Lina, gå ner och be om att Johanna låste upp i personalrummet, hämtade ut tagg och medicinnyckel sen gick jag upp på avdelningen och bytte om snabbt i pausrummet där Lina och Sofie kollade på ;) HAHA! Fick låna Sofies skor också så hon fick gå i strumporna, hahaha. Men det gick det med (; Klockan 16 kom Therese så det var vi två som hade kvällen. Gick jättebra som vanligt :) Slutade ca 21.15 sen cyklade jag hem och duschade. Nu sitter jag på balkongen, röker och lyssnar på musik.


Gårdagen

Ja igår så grillade jag och Anna medan vi duschade och fixade oss :) Sen började vi dricka och spela ölspel, plus ashög musik! Vid 23 drog vi ner på stan, gick först på Interpool men var där 15 minuter kanske för det var så jävla dött, 1 cider var bara. Då gick vi över till Söderhielmska sen gick vi till Allstar. Alla har pratat om att det ska vara så jävla bra men vi tyckte det sög totalt, tog en Corona var :) Så då gick vi in på HeartBreak och var där sista timmen. Satt mest och snackade med folk och drack. Ja, sen efterfestade vi till klockan 05.30 i morse hemma hos Anna. Är såå sjukt trött nu, vakande halv 10 och har inte sovit mer sen. Ska sova tidigt ikväll!! Tack Anna för en grym kväll ute - det gör vi snart om!


.

Snart hem till Ockelbo och duscha bort bakfyllan!


Bakis

Så jävla bakfull så jag avlider snart! Skriver om gårdagen sen :)


7-16

God morgon! Sitter ute på balkongen och äter frukost :) Ska snart dricka kaffe och ta en cigg innan det är dags att cykla till jobbet. Så skönt att ha nära, kan cykla 6.45 då man börjar 7 liksom :) efter jobbet åker jag med Yolanda till Gävle, då ska jag hem till Anna och sen ska det supas! ;) Sista sommarkvällen, men vi blir nog mest på Interpool och Söderhielmska :) Kollade min lön på banken nyss, jävlar vad bra! Åh vad nöjd jag blev alltså! Hade inte jobbat överdrivet mycket i Juni men OB:n fick till en riktigt bra lön. Bästa jag haft sen Januari liksom så nu jävlar!! :D


Typ död

Hej! Nyss kom jag hem från ett riktigt lyckat gympass. Körde hårt som fan och känner mig så jäkla nöjd :) Värmde upp på crosstrainern i 25 minuter, sen körde jag tyngder, benpress, situps m.m. och sen avslutade jag med att springa 10 minuter (1,36 km). Var där lite mer än 1 timme. Nu ska jag duscha sen laga mat och fixa matlåda, sen ska jag nog bara slappa hela kvällen!


God morgooooon!

Ja då var det snart dags att cykla till jobbet :) 7.00-14.30 är det som gäller idag. Bara 1 månad kvar på sommarschemat nu sen drar jag och Anna utomlands 1 vecka innan dom börjar ringa in mig som timmis igen - SKA BLI SKÖNT! Har lite träningsvärk idag också, vilken underbar känsla! Tänkte att jag skulle försöka sluta röka också, inte idag dock. Ha en bra dag!


Gym!

Idag blev det som sagt gym :) Åh vad kul det var! Värmde upp med att jogga en sväng på bandet, sen benpress, mage och armar. Bra!


Mosters goooobit!

http://www.youtube.com/watch?v=wn3OkRvfMs8&feature=youtu.be

Hos Matilda!

Är hemma hos Matilda och städar åt na ;) Men hon är duktig och hjälper till. Börjar bli jäkligt fint här hemma! Om en stund ska jag fram på ICA och handla åt Mami, sen betala för mitt nya gymkort som ska uppdateras :) Sen iväg till gymmet! Har gått ner 8 kg sen i December så nu är det bara 4-5 kg kvar tills jag är helt nöjd :) Duger väl som man är nu också men det kan ju bara bli bättre!


Duktig!

Ikväll runt kl 21 drog jag ut på en powerwalk. 5,6 km på 50 minuter blev det idag :) Sen situps och armhävningar som vanligt då jag kom hem och efter det en lång skön dusch! Nu har jag nyss druckit en kopp te och väntar på att tvätten ska bli klar. Ska kika på "Skilda Världar" medan :)


Everything is gonna be alright

Hejsan!

Är nu hemma hos Mamma. Kristoffer och Erik skjutsade hit mig runt kl 16 så. Blev ett snabbt hejdå, men det var nog lika bra. Satte mig på balkongen med Mami och tog en cigg också pratade vi en massa :) Är så glad att jag har en sån klok och cool Mamma som fattar precis allting, utan henne vore jag nada!

Efter ett tag drog hon hem till Rolf och jag gjorde lite lite käk och kollade på "Skilda Världar" :) Nu ska jag ta mig en, eller 2 koppar kaffe och piggna till lite! Lite senare ska jag ut på en powerwalk igen, men denna gång med glada tankar i skallen. "Towe-fokus mode on" ;D

Det har varit intensiva 7 månader. Både på gott och ont, har aldrig varit så kär, och aldrig blivit så olycklig. Men nu är saker och ting som dom är, no hard words - peace.



Inte ätit på ett dygn, men vad gör det - då håller sig magen platt ;) K hade bara nudlar och det äter jag inte!


I Järbo

Åkte hem till K igår, trots allt men hade roligt i sängen sen sov vi allihopa. Erik sov på soffan, den stackarn har pajat knäet totally .. Nu är vi påväg och ska hämta Williams båt, jag och Sallie ska vara hos Maria (Ks mamma) medan. Sen ska jag hem då Kristoffer behagar skjutsa hem mig. Jag vill hem ganska snart men han vill ha mig kvar, får se. Hem ska jag i alla fall :)


Behövande - bedövande

Grogg gör mig lugn, yäh!


Kvällen

Kom hem runt halv åtta, då solade jag 20 min eftersom jag tydligen hade 4 st 10:or i dataväskan. Sen gick jag hem, gjorde matlåda och tvättade en maskin, satt vid datorn sen gick jag ut på en powerwalk för att rensa bort alla hemska tankar. Gick 5,6 km på 51 min så det var ju bra :) Gjorde situps och armhävningar då jag kom hem igen sen tog jag en dusch. Nu ligger jag i sängen och kollar på Skilda Världar, sovdags snart. Jobb 7-14 i morgon :)


Åh fy fan vad trött jag är!

Jag måste verkligen börja lägga mig i tid då jag ska jobba, det här funkar inte längre. I flera månader har jag sovit max 5 och som minst 2 timmar då det är dags för jobb .. Börjar tära på kroppen känner jag :/ Sitter just nu på tåget till Ockelbo igen för att jobba 7-16, ett av de längsta och jobbigaste passen vi har. Igår sov jag 5 timmar och i natt 4 1/2 :( Får ju skylla mig själv, verkligen! Dumme mig .. Nåväl, bara att kämpa och hålla ut!


Kanske det roligaste jag sett i hela mitt liv :'D


<3 this love will remain


I Gävle igen då :)

Ett evigt farande på mig ;b Är nu hos Anna igen och vi sitter på ballen och röker och pratar :) Ska väl göra nå mat snart sen ska jag röja här hemma! Älskar ju att städa så då ska jag ta tag i Annas lägenhet, hon ska ända slänga en massa så det passar ju bra! Är dock sjukt trött så man får se hur mycket jag orkar.


Sitter ..

.. just nu på tåget mot Ockelbo. Ska jobba 7.00-14.30 sen åker jag tillbaka kl 15.28. En jobbarkompis kom och satte sig med mig så nu ska vi prata lite :)


Härlig dag!

Hej!

Idag var jag och Anna ner på stan med Sallie. Anna köpte brillor och en varsin Mc Flurry till oss, jag fick min absoluta favoritglass - Marängsviss! Mums :) Sen gick vi upp på söder, hon posta paket också gick vi till hennes pappa för att hämta cykeln innan vi drog vidare mot Boulongern där vi spelade minigolf :) Var askul! Då vi var klara gick vi till Konsum och köpte mat till kvällen och nu kollar vi på film :) 

Igår så såg jag hjärtat på FaceTime, var så kul att se han igen! <3 Visade både det ena och det andra ;) Haha! Inte många dagar tills vi får ses nu - underbart! <3 Längtar efter han så jag kan döööö, Sallie med! Hon tappade sin 3:e tand idag förresten <3


Stolt moster! :D

Klicka här för att se ett klipp på min älskade systerdotter Ella <3 Hon sjunger Euphoria, köööng!

Saknar Bella!


Today's text ❤


Mot Gävle!

Jobbat klart för idag och är påväg till Gävle :) Där väntar min älskade valp på mig hemma hos världens bästa Anna! Ska sova där i natt för i morgon är man ledig ;b älskar att gå runt i hjärtis tröjor <3


Sova å sova

Ligger just nu hemma i sängen hos Mamma och kollar på Skilda Världar :) Jobbade 14.00-21.15 idag så efter jag lämnat rapporten så cyklade jag hem. Ska sova alldeles snart, väntar på att Kristoffer ska ringa och tala om hur fisket gått idag :) Jobb i morgon med, 7.00-14.30!


Oh Sunday

Tja! Sitter just nu och ska ta bussen ner på stan. Jag och Sallie åkte ju till Gävle igår och sov hos Anna :) Barker och Sallie fann varandra direkt och lekte konstant mellan 14-18! Mammas lilla tjej har varit så duktig och gjort alla sina needs ute, ätit bra och druckit massa vatten. Märks att hon trivs :) Jag ska jobba 14-21.15 idag så Sallie stannar hos Anna, Barker ska åka bort idag så då blir tjejerna ensamma :) Efter jobbet blir det väl hem och glo på Skilda Världar sen sova, jobb i morgon med sen åker jag till Gävle efter jobbet och sover hos Anna igen :) Vi blir nog här tills på fredag I think!


Kikar på film med Anna :) Barker sitter och glor på oss och Sallie sover i soffan <3


Miss him!


Friday!

Hej! I morse ringde klockan 5, tog ett tag innan jag och grabbarna fick upp sömntutan Hedman ;b Strax efter 6 åkte vi mot Ockelbo och lämnade av Sallie hos min kompis Johanna. Sen släppte dom av mig hemma hos Mamma och jag och Kristoffer kysstes hejdå. Tog inte lång stund innan jag fick ett sms där han skrev att han saknade mig <3 jobbade 7-16 sen cyklade jag hem till Johanna, vi gick ut med våra valpar som gjorde det dom skulle. På vägen hem kilade jag in till Inger (min jobbarkompis) som satt på altanen och njöt av sin semester :) Fick kaffe och så pratade vi ett tag innan jag gick hem till Mamma. Då fick lillan mat och nu ska jag själv strax äta :) Sitter ute på balkongen och röker nu. Har även hunnit med att dammsuga, tänkte tvätta lite också sen blir det slapp framför MASSOR av Skilda världar :D Är ledig i morgon men känns som det kommer bli en tidig kväll ändå eftersom vi bara sov 3 timmar inatt.


Myskvällen!

Ikväll fick Stisse vara valpvakt för jag och Kristoffer hade bokat bord på Helt Enkelt kl 19 :) Åt gott och hade supermysigt! <3 Nu är Stisse och Erik också här, dom åker ju upp till Blåsjön i morgon och blir borta en vecka. Kommer sakna K som fan men så himla kul för honom att få komma bort från jobbet och göra det han älskar :) Jag ska jobba och ha Sallie hos mig i Ockelbo, sen ska vi pussa ihjäl pappa då han kommer hem igen!


Gårdagen

Ja igår kväll var vi som sagt hem till Gunilla. Hon hade 2 stycken där från Norge som skulle para sin tik med Sallies pappa. Dom ville se på Sallie för när hon har åldern inne ska även hon paras :) Hon fick såå mycket beröm och sa hur fin och perfekt hon är - stolt! Så vi drack kaffe, rökte och pratade med dom om allt från hundar och varg till Breivik, hah. Var väldigt trevligt i alla fall och vi var där i 2 timmar. När vi kom hem åkte vi ut i skogen och letade djur men dom höll sig undan (som tur var). Kristoffer tror att han kommer få med mig på älgjakten i höst, hur fan nu det ska gå. Jag som är skotträdd bara av en ballong som smäller plus att jag grät som fan då vi körde ihjäl en liten hare, haha!


Upp och hoppa!

Nä nu lär jag gå upp! Var ut och kissade med Sallie en snabbis sen kröp jag ner i sängen igen. Dags att äta lite frukost (lingongrova med kalkon och en kopp grönt te) muuuuuums! Ska sitta i sängen och kika på Skilda Världar samtidigt. Vi började kolla på en film i sängen igår, verkar rätt bra faktiskt :) "Gone".


Kan inte sova ..

Ligger i sängen och lyssnar på Kristoffers andetag, han sover så skönt :) Sallie har börjat tappa valptänderna så hon sover rätt oroligt och själv sover jag inte alls :b Ska väl göra ett försök snart igen! Vi var till Gunilla ikväll - skriver om det i morgon :) älskar Ks stora tröjor!


Besök

Fick besök av Mamma och Rolf för en stund sen så vi drack kaffe och fikade lite :) När dom åkt tog jag en cigg med Marina och Henke. Nu tvättar jag och kollar på Skilda Världar :) Synd att avsnitten är så förbannat korta bara! Nu längtar jag bara tills K kommer hem <3


Morgon mys <3

Vaknade kl 05.15 i morse och kunde fan inte sova. Tog bild på sötisen istället sen myste vi som fan tills jag somnade :) Nu ska jag och Sallie kliva upp, kaffe och cigg ska som vanligt intas. Skriver nog mer sen :)


Grym kväll!

Tjingeling! Kom nyss hem till Kristoffer efter att ha varit hemma hos Inger. Hon, jag, Micke och Lina grillade och drack massa vin :) 3 av mina bästa jobbarkompisar! Vi hade askul :) Kom dit vid kl 17 så nu snurrar det bra i skallen. Skulle stannar längre och sovit hos Mamma men Kristoffer ville att jag skulle komma "hem" hit så klart man gör det :D Snart sovdags!


Sovdags!

Åh nu så är det sovdags för våran del, sjukt trötta! Var ju först hem till Kristoffers Mamma på förmiddagen och fikade lite, sen åkte vi till hans mormor och tog en cigg och pratade lite :) Sen hem till K, han och Stisse fixade lite på bilen sen käkade vi allihopa innan vi drog iväg på bilbingon, vi vann inget tyvärr men hade kul ändå :) På vägen hem åkte vi skogsvägen och kollade efter djur men blev bara en hare som sprang över vägen, Sallie fick upp bakspåret men var duktig ändå - hon är ju bara 4 månader lillan! Sen åkte vi hem och Stisse åkte till sig. Nyss kollade vi på "Grown ups" och typ dog av skratt!! Nu blir det en dusch och sen sooova!


Bilbingo!

Är just nu på bilbingo med Kristoffer och Stisse :) Ingen vinst än så länge :/ Men snart så! Vinner jag så ska jag bjuda K på resturang eller något annat mysigt! Håll tummarna för oss nu att vi vinner :D


Svar på kommentar

Fick en kommentar här om dagen på detta inlägg: 
http://tawes.blogg.se/2011/may/har-bestallt.html
Postat av: lisa

Vilka gillar du bäst? Jag tycker båda ser fina ut. är de bra kvalité? vilka är skönast?

2012-07-07 @ 07:22:42
 
SVAR:

Jag gillar båda lika mycket faktiskt, grymt sköna och bra passform :)

Våran bebis har tappat första tanden :')


Roliga dagar

Hej! Nu sitter jag på bussen ner på stan, sen ska jag ta bussen till Sandviken där Kristoffer hämtar upp mig :) Vi ska åka hem till hans föräldrar och fika lite nu på förmiddagen, mys! Båda är lediga idag så då får man passa på, Maria blev så glad att vi skulle komma :) Igår var jag ju som sagt med Anna, vi hade lika roligt som vanligt! Vi kommer nog skratta ihjäl oss en vacker dag, haha! Blir väl en till update senare, nu ska jag försöka roa mig så gott det går på en buss då man inte har någon handsfree!! Glömde den i Järbo igår och alla som känner mig vet att jag är beroende av den och av musik, så nu känner jag mig lite lost .. Haha ;)


Röka å röka :)


Påväg till Gävle <3


Vinivini!

Ikväll hamnade vi i Hålldammen hos Kristoffers farmor och farfar :) Blev 2 flaskor vin och kaffe, massa snack också såklart! Dom kramade om mig massor och sa så fina saker, gobitar! Nu är det sovdags på Bangatan!


Badat!

Har nyss badat i grannens pool med K och gänget, var helt okej bara man kom i ;)


Ändrade planer

Hejs! Ja idag skulle jag ju festat och firat Matilda men dum som man är glömde jag systemet och nu är det försent :( Sen skulle det aldrig falla mig in att gå på fest nykter! Idag har jag grillat med K, och 2 till. Nu är han iväg på jobbet en sväng till sen blir det väl att vi umgås :) Så härligt att vara här med Sallie <3 Märks att hon saknat Mamma även om hon har bästa Pappan :) Satt ute med grannen Marina och tog en cigg också, trevligt! Nu ska jag ta kaffe och kolla på Skilda världar sen städa :)


Sängmys

Ligger i sängen och drar mig än, jag är ju ledig! Så underbart att klockan inte är ställd på 05.30, uh! Igårkväll myste jag mest med Sallie och kikade på Skilda världar :) Städade ihop litegrann och fixade all tvätt, hur kan man inte tycka att det är kul?! :D Snart kommer K hem, blir väl mys en sväng sen vet jag inte. Ska hem till Ockelbo sen också för i morgon fyller mitt älskade hjärta Matilda 25 år!! Så vi ska fira henne ikväll ;)


SEMESTER 1 VECKA!

Hej!

Nu har jag äntligen lite semester efter sjuuukt mycket jobb. Idag på eftermiddagen gick jag och Inger bara runt och skrattade av trötthet, haha.

Efter jobbet cyklade jag hem, tog en dusch och packade väskan. Sen kom Kristoffer och hämtade mig. Väl hemma blev det lite bus, sen ut och prata med grannen och Sallie fick leka med Zorro :) Jag ska passa henne i natt för Kristoffer jobbar dygn, inte mig emot - älskar min underbara lilla valptjej
Kastar in lite pics!





Tröttis!

Hej!

Igår var jag, Stisse och Kristoffer ut med Sallie i skogen på kvällen. Såg inga djur då för det var för tidigt sen ville jag åka hem till K för jag höll på att bli ihjälbiten av mygg, räcker redan med dom jag har - till exempel 1 under tån?!

När jag kom hem dit så kunde jag som vanligt inte låta bli att börja tvätta och städa, så nu är det rent nån dag till. Killar är fan kassa på att hålla rent alltså, euh. Sen då dom kom hem, lyckliga över att lilla Sallie fått driv på älg och rådjur åt vi mat (typ 23.30 på kvällen, haha) Efter det lite jordgubbar, sen åkte Stisse och vi kröp ner i sängen. Pratade och lite annat, somnade väl runt klockan 1.

I morse gick jag upp 05.30, gjorde kaffe och så. Sen väckte jag sömntutorna. Fick sen skjuts till jobbet. Skulle jobbat 7-16 men vi var 3 stycken på eftermiddagen så då gick jag hem kl 14. Var så sjukt jävla trött alltså! Har sovit typ 4-5 timmar per natt de senaste 2 veckorna så nu sa kroppen ifrån. Somnade klockan 15 och vaknade runt kl 18, trött såklart. Har väl börjat vakna till liv nu och gör lite mat :) Sen får vi se vad jag hittar på!

Om ni undrar varför jag aldrig lägger upp bilder längre är det för att det är så drygt att lägga in från iPhone till datorn, och min blogg-app har fuckat ur totally .. Kika på Instagram istället: towehamberg

Jobb!

Kom hem för en stund sen efter att ha jobbat 7.00-16.00 :) Varit trött men fått mycket gjort ändå.

Just nu ligger jag i soffan och väntar på Kristoffer. Vi ska ut i skogen med Sallie och träna lite och ikväll blir det nog nån film :)

Följ mig på Instagram: ToweHamberg

Bakis!

Hejsan!

Ja nu sitter man bakis som ett svin hemma hos Anna i Gävle :) Äntligen får vi umgås lite!! Ska sova här i natt :) Vi har redan skrattat ihjäl oss tusen gånger.

Marknaden var väldigt rolig, fredagen var dock inte kul för jag hade inte ätit så jag fick blodsockerfall och gick hem. Lördagen så åt jag mat med syrran, Peter, Mamma och Rolf sen cyklade jag till jobbet och jobbade 14-21.15. Efter jobbet skynda jag mig hem, duschade, fixade mig och svepte sen gick vi fram på byn. Jag åkte Twister med Peter sen drog vi och Linnea fram på öltältet och var där tills dom stängde, jag dansade och träffade massa gamla vänner - superkul! :D Idag vaknade jag kl 07.30 (började 7 på jobbet) så då fick man lite bråttom ;) Slutade klockan 16 sen åkte jag hem, duschade och tog tåget till Anna. Nu ska vi käka sen ha massa kul som bara vi kan :D Bilder kommer!

Påväg till Gävle

Skriver om helgen sen ;)

RSS 2.0