Trassel & sparande

Tjingen.

Denna dag har varit sååå seg. Jag och Anna somnade kl 5 i morse, vi spelade Sims 3 och då går det ju liksom inte att somna i normal tid. Hjördis var vaken med oss hela tiden konstigt nog så hon har sovit hela dagen, nästan varit okontaktbar. Hahaha!

Jag var dock tvungen att gå upp kl 8.40 för strax efter kom Mamma och Rolfie hit :) Vi drack kaffe och grejade med lite papper. Sen klippte jag håret på Rolf också :) Minns inte riktigt var klockan var då dom åkte, kanske runt 10? Då satte jag mig vid datorn lite, försökte väcka Anna men utan resultat. Så då åt jag frulle och tog en dusch, sen kollade jag på avsnitt 12 på säsong 2 av Glee :) Fett bra! Runt 12 fick jag liv i Anna, efter att Lindah varit här och hämtat Maggans bur. Jag vred på högsta volym på högtalarna och körde igång Spotify, hahaha! Sen hoppade jag i sängen tills hon var riktigt vaken.

Ah, sen dess så har vi typ baar sölat. Anna tog också en dusch, sen kollade vi på "Trassel" - fy fan vilken rolig film! Vi höll på att dö av skratt :'D För ca 1 timme sen cyklade Anna hem till sig. Ska ringa henne snart för vi har en plan på g, en grej vi vill megamycket och som jag hoppas kommer gå! :D

Btw, jag har börjat spara nu också. Mamma är mitt sparkonto så jag gav henne pengar då hon kom idag. Alltid en början :)


Nya kläder

Här är bilder på vad jag hämtade ut idag :)

Randigt linne

Vitt linne

Dragkedjetröja


Ramones t-shirt

Gult linne


+ 3 stringisar ;b


Just nu

Världens bästa dryck i världens bästa kopp <3


Söndag

Hej.

Tänk vad snabbt helgen kan gå då man inte har nånting att göra .. Haha! Igår skulle jag städat men tappade liksom suget för jag var så trött. Så ja, det får helt enkelt bli idag i stället. Man lär ju göra sig sysselsatt på söndagarna också, thihi.

Igår kollade jag på en film som jag inte sätt på flera år, "Jalla Jalla". Hahaha, den är så jävla rolig! Sen låg jag och lyssnade på massa gamla låtar från Melodifestivalen 2007, gud vad minnen som kommer upp. Både bra och mindre bra .. Usch jag gillar inte att tiden går framåt, vill hellre leva i det förflutna. Det var roligare förr :b Nu för tiden händer ju ingenting känns det som.

Nej, nu ska jag dra igång hööööög musik (har jag sagt att mina grannar förmodligen hatar mig? ;p) och tagga inför superstädning!


Igår

Tjing.

Gud vad skönt det är att vara hemma igen :) Igår då jag kom hem var jag tvungen att först gå och handla lite. Kattmat osv. Sen kröp jag ner i sängen och kollade på en film, "Romper Stomper". Den var rätt bra, men jag tycker "American History X" är fan så mycket bättre! Somnade runt 1 eller något, strax innan kanske.

I morse klev jag och Hjördis upp lite före kl 9 och nyss har jag ätit frukost, hårdmackor med leverpastej och en kopp te. Efter att ha ätit gröt i flera veckor kände jag att jag var sugen på något annat :) Sitter även och kollar på "Pappas flicka", hahahaha! Det är fan askul, kan se det hur många gånger som helst! Men idag tänkte jag faktiskt börja kolla på säsong 1 av "Glee". Man kan ju inte låta bli (a)

Just nu håller jag på och avkalkar min kaffebryggare, har inte gjort det på några månader så .. Sen när det är klart ska jag ta mig en stooor kopp och bli pigg så jag kan tokstäda :D Plockade ihop lite igår men idag ska det städas ordentligt. Kul! :D

                                                                       Hjördis igår :)


Kass natt

Godmorgon .. eller inte.

Har sovit så jävla dåligt i natt. Har dels ett nyckelben som jag haft problem med för typ 7 år sen som börjat göra ont igen, sen så fick Hjördis rus kl tolv i natt. Hon kutade fram och tillbaka i kanske 40 minuter .. Och jag var ju trött som ett as så jag orkade inte springa upp och jaga henne precis. Men till slut rusade hon upp i sängen och då tog jag tag i henne och kliade henne i nacken så hon lugnade sig. Efter ca 5-10 minuter så kröp hon bredvid mig och somnade. Men det var svårare för mig att somna .. Och vid tolv-tiden sov jag säkert som djupast så min sömnrytm blev ju helt fucked up. Hatar att bli väckt :(

Så nu sitter jag här med rödsprängda ögon och en lam kropp. Hoppas kaffet gör sitt! Idag får jag dessutom ääntligen åka hem - skönt!

Nu ska jag betala räkningar.

Min dag

Hejsan.

I morse gick jag upp 05.40, tog en snabb dusch och tänkte dra upp håret i en boll men såg då att det var 22 minus ute så jag fick skynda mig att föna håret så gott det gick. Men det tar ca 30 minuter att få mitt hår helt torrt eftersom det är så tjockt. Sen fick jag kasta i mig gröten och hälla i mig halva koppen med kaffe - ingen bra morgon alltså. Den blev inte bättre då jag skulle gå till jobbet. Först och främst var klockan 06.45, jag brukar gå 06.35 .. Sen då jag skulle öppna ytterdörren så gick det inte!!! Jag fick panik, dels för att jag skulle bli sen och dels för att jag inte ville bli innelåst :b Efter mycket om och men, plus lite sparkar så gick dörren upp. Då var det bara att skynda sig allt man kunde. Väl nere i omklädningsrummet var jag tvungen att gå till Textilförrådet eftersom alla ombyten var smutsiga. Så jag var uppe på LAB kl 07.10, men det gjorde inget :)

Jobbdagen flöt på bra. På slutet var dock både jag och Kerstin helt tomma i skallen så det blev massa tok och skratt! :) När jag kom hem gjorde jag mat och diskade. Slängde även in en 40 tvätt, drack kaffe och åt en bit sockerkaka som jag bakade igår. Den är supergod :) Med ett havegrynstäcke över. Ja, det är väl vad jag hunnit med hittils. Har lagt i en 60 tvätt nu och strax ska jag gå och sola. 4:e dagen nu så det börjar ta sig ;)

                                                                   Middagen & fikat :)



Sovmorgon, hihi

Tjingling.

Idag sov jag till kl 8, sååå skönt! Världens sovmorgon om man jämnför med då jag går upp 05.30 då jag jobbar. Och när man är ledig annars och kan sova till 9 tycker man att det är astidigt, haha. Aja skitsamma, vaken och pigg är jag :)

Igår duschade jag och peelade mig innan jag skulle sova, då kan jag hoppa in i solariet på dirr då jag kommer till Hudiksvall. 3:e dagen i rad nu, vill få tillbaka min bränna. Nu för tiden matchar man ju snön bra :/ usch!

Men först på schemat står frissan! :) Jag har fått tid klockan 9.45, Ida ska lägga i samma färg igen. Det mesta har runnit ut så nu är jag typ ljusbrun. Men det är bara för att jag var såååå ljus innan, så vit man bara kan bli, haha. Måste säga att jag inte saknar det blonda ett dugg.

Nu ska jag dra till bussen, bye!

Gives you hell

I wake up every evening, with a big smile on my face
And it never feels out of place
And you're still probably working at a 9 to 5 pace
I wonder how bad that tastes

When you see my face hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you walk my way hope it gives you hell
Hope it gives you hell

Now where's your picket fence love
And where's that shiny car,
And did it ever get you far
You've never seem so tense love
I've never seen you fall so hard,
Do you know where you are

And truth be told I miss you
And truth be told I'm lying

When you see my face hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you walk my way hope it gives you hell
Hope it gives you hell

If you find a man that's worth a damn and treats you well
Then he's a fool, you're just as well hope it gives you hell
Hope it gives you hell

Tomorrow you'll be thinking to yourself
Yeah, where'd it all go wrong, the list goes on and on

And truth be told I miss you
And truth be told I'm lying

When you see my face hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you walk my way hope it gives you hell
Hope it gives you hell

If you find a man that's worth a damn and treats you well
Then he's a fool, you're just as well hope it gives you hell

Now you'll never see, what you've done to me
You can take back your memories they're no good to me
And here are all your lies,
You can look me in the eyes
With that sad sad look that you wear so well

When you see my face hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you walk my way hope it gives you hell
Hope it gives you hell

If you find a man that's worth a damn and treats you well
Then he's a fool, you're just as well hope it gives you hell

When you see my face hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you walk my way hope it gives you hell
Hope it gives you hell

When you hear this song and you sing along oh you'll never tell
Then you're the fool, I'm just as well
Hope it gives you hell
When you hear this song I hope that it will give you hell
You can sing along I hope that it will treat you well

God morgon ..

.. på er!

I vanlig ordning brukar jag gå upp kl 05.30, men idag har jag tydligen bara hört klockan så pass så jag stängt av den, haha. Men jag vaknade av att Hjördis kurrade mer än vanligt, visste hon tro? Bra var det i alla fall för annars vettefan hur länge jag sovit :b Somnade runt kl 22 igår så jag är megapigg idag, underbart! Lägger in 2 morgon bilder :)

Frukost!

Hjördis äter också frulle :)


Intressant

Hjördis sitter och kollar på tvättmaskinen :) gobit!





Jobbveckan är igång

Tjena.

Då har denna jobbvecka börjat då :) Kommer vara på Provinlämningen hela veckan, najsnajs! Kan vara skönt att slippa Provtagningen ibland faktiskt. Jag satt ju där hela sommaren så. Idag kom jag på att jag varit på Lab i 8 månader :D Shit vad tiden går snabbt. 8 underbara månader, det måste vara olagligt att älska sitt jobb så mycket? Jag skulle fan kunna jobba dygnet runt :)

                  Min lunch, efter jag hade tagit bilden så tappade jag mobilen i maten :'D


En trött Tåwe på lunchen :)


@ Hudiksvall

Hejhej.

Jahapp, då var man tillbaka i Hudiksvall igen då -.- Måste säga att jag verkligen haaaaaaaaaaatar att pendla. Om man var kille skulle det ju vara lugnt, då kunde man ta med sig deo och kallingar. Men som tjej, jesus christ alltså vad grejer man släpar med sig. Och det trots att jag tog med så lite som jag bara kunde. Fast det blir ju extra mycket då Hjördis hänger med. Hon blir jävligt tung då hon ligger i buren alltså ..

Aja, vi är framme och installerade hos syrran i alla fall. Men hon är i Saltvik så det är bara kattbeby och jag, som vanligt antar jag .. Haha. Till veckan väntar jobb. Alla dagar utom onsdag, så det ska bli kul i alla fall. Sen hoppas jag att jag får vara hemma en heeel vecka hemma hos mig. Längtar redan hem :(

Toppenhelg!

Hejsans.

I fredags fick jag besök, vi gjorde inge speciellt då.

Sen igår så började vi dagen med frulle, fix osv. Sen gick vi ner på stan, shoppade (inte jag eftersom jag är broke, haha) men jag hängde med och kikade iaf, efter det blev jag bjuden på fika Lite mera shopping och solning. Då det var klart blev jag bjuden på förrätt och varmrätt på Tennstopet - förjävla gott! + en fördrink också, yummi. Mätta och belåtna gick vi till SF också blev jag bjuden på "Sanctum 3D" :) Grym film! Första gången jag fick se 3D också, najs najs!

Här kommer lite bilder :) 

                                                                       Ser ni lövet i koppen? :)


Min kärleksmums och kaffe :)

Fördrink "Dagens äpple"

Förrätt, grillade vitlöksbröd och tzatziki :)

Varmrätten :)

Sanctum 3D


Det går bra nu

Hejsans.

Igår la jag mig i normal tid, somnade runt kl 22 :) Underbart! Och i morse gick jag upp kl 8.30, gjorde kaffe och åt lite blåbärssoppa till frukost. Sen tog jag en dusch och fixade till mig. När klockan var 10.00 traskade jag iväg till Andersberg eftersom jag skulle på arbetsintervju kl 10.30 :)

Väl där så fick jag träffa en jättetrevlig gruppledare som berättade om verksamheten osv. Vi fick bra kontakt i alla fall så hoppas jag får jobbet :) Får veta nästa vecka, spännande! :D

Nu ska jag käka lunch!

<3


Hemma-dag

Hejhej.

I morse vaknade en tokhes syster och en superledsen Ella kl 05.45 då jag satt och åt min frukost och gjort mig redo för jobb. Men eftersom båda var så pass sjuka/hängiga så valde jag att stanna hemma. Ella har varit lite upp och ner idag, något är inte som det ska liksom. Funderar om det är tänderna som spökar för ooj vad många gånger hon gjort nummer 2 dagar. Lillstumpan!

Så idag har vi alltså bara tagit det lugnt. I eftermiddags åkte vi till Saltvik och hälsade på syrrans boyfriend och hans dotter. Jag var nyfiken på huset så jag följde med :) Superfint! Fick dessutom superbra högtalare och en liten baslåda till min dator. Jag hatar låg musik, vill alltid spela hög musik då jag lyssnar - även om surgrannar alltid klagar men det skiter jag fullständigt i :) Så nu har jag så att jag kan spela, great!! :D Tack så jävla mycket!

Nu är vi hemma igen, kom hem för ett tag sen. Lillan sover och syrran ska äta kvällsfika, själv vet jag inte vad jag ska göra. Är på ganska dåligt humör faktiskt :S Inte för att jag vet varför men .. I morgon är det jobb och hemfärd som gäller :) Najs najs!

Tisdag

Hejhej.

Igår på jobbet gick allt toppen :) Fick ett av mina skrattanfall i fikarummet, då allt var tyst. Alltid lika givande ;b haha, lättroad? Som chefen sa ..

Nu ska jag snart iväg igen. Känner mig rätt pigg :) Kaffe och gröt gör min morgon alltså! Hör även att lillfis-Ella ligger och låter, vaknar hon snart tro?! :D :D :D



tjing!


Min dag i korta drag

Hejs.

Idag har jag;

- vaknat kl 10
- duschat & fixat mig
- ätit lunch
- strykit
- umgåts en sväng med Anna
- handla kattmat
- diskat
- strykit

- åkt till Hudiksvall & här är jag nu. Har pussat på Ella och det var typ guld värt :)




Håller just nu ..

.. på och tvättar :) När jag kom ner dit kl 16 så hade någon redan tvättstugan? Så jag dubbelkollade och mycket riktigt, det var MIN tid. Så jag gick in och en knepig kille började surra om att "dörren var ju öppen" bla bla .. Men han hade en maskin ledig och 30 minuter kvar på den andra, dessutom bad han om ursäkt så det var väl lugnt. Nu är båda igång med min tvätt i alla fall.

Emellan tvättning så har jag druckit lot's of coffee :) vilket nöje alltså. Jag har även sökt ett till jobb så efter jag varit till tvättstugan och kasta in allt i tumlaren ska jag knata iväg till Hemköp och köpa frimärken sen posta. 

                                            Lägger in lite nya bilder på Hjördis + lite annat :)



En till crush, Jonathan Groff, som spelar Jesse St. James i Glee ;b


Nästan frisk - woho!

Hejsan.

I morse då jag vaknade, typ kl 10 av att Hjördis jamade efter mat, så kände jag mig för första gången på hela veckan rätt frisk. Visst, det gjorde lite ont i halsen då jag svalde men annars så :) Så jag åt frukost och kollade runt lite på nätet, sen satte jag igång och städa. Dammsög och vädra ut, det gör jag än. Sen blev det lunch, pannkaka. Och då jag ätit det så skurade jag alla golv :) Sängen är renbäddad och om ca 1 timme ska jag ha tvättstugan :)

Känner mig lite seg nu eftersom jag tagit ut mig lite mycket kanske, har fått nästäppa också. Alltid är det nånring man ska ha? Haha. Men i det stora hela börjar jag bli frisk i alla fall, hallelulja!

Nu ska jag steppa in i duschen sen dricka en kopp kaffe för det var läääängesen nu. Hjördis sover sött i sängen :)

Sjuk .. igen

Hej.

Ligger i feber :( Började igår strax före 23 .. LESS!

Har i alla fall världens sötaste katt som är hos mig exakt hela tiden. Nu för tiden så sover hon alltid på min axel (jag sover på sidan). Inte mycket plats att sova på men hon verkar trivas :) Ibland brukar jag vakna på rygg och då ligger hon på min bröstkorg, haha.

vila var det ja ..

Myspys

Snart kommer Anna hit :) Då ska vi se film och mysa, världens bästa vän!

Egobild ;b


Tisdag

Hejhej.

I morse då jag vaknade, ca 9.30 så kändes det som att jag skulle dö - helt ärligt. Jag måste ha haft en nära-döden-upplevelse. Fy fan :O Lyckades i alla fall ta mig ur sängen, ont i halsen och i öronen :/

Sen klädde jag på mig, drack iskallt citronvatten, åt en mandarin och tog lite saftsoppa. Efter det gick jag ner till AF (igen) och lämnade min aktivitetsstödslapp och pratade lite med min handläggare. Tog väl ca 10 min sen gick jag hem igen. Väl hemma åt jag lunch och kollade på Glee ofc :) Ja, sen dess har jag inte gjort nå speciellt alls. Ska ringa lite samtal strax, I think at least.

Gratisbio.se

Hej!

Jag gick med i Gratisbio.se nyligen, bara några timmar sen faktiskt men jag har redan fått ihop över 6000 poäng. Jag föreslår att ni också går med, aslätt och kul :) Lättförtjänta "presenter", hihi.

Klicka på länken; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=418261

V.7

Hejsan.

Gårdagen gick ju som sagt åt till att vara bakis, haha. Men vid 11 så kom min bror Roy hit så åkte vi till IKEA. Jag köpte ett skrivbord/databord sen lite småplock som doftljus osv. När jag kom hem därifrån kollade jag på "Glee" och "One Tree Hill" sen somnade jag kl 16.00-18.00. Då jag vaknat lagade jag mat och sen satte jag igång och bygga ihop mitt databord.

Jag trodde att det var helt omöjligt då jag såg alla miljoner delar men efter ca 1 timme och 20 minuter var den klar :) Det blev superbra och det känns skönt att inte sitta inne i köket med datorn. Köksbordet är ju till för att äta vid och inget annat så. Ja, sen låg jag och kollade på "Glee" till kl 01.20 :/ haha. Är inne på andra säsongen nu, fett bra!

I morse klev jag upp ca 10.30, åt frukost och duschade. Sen blev det 2 avsnitt av "Glee", hihi. Kl 13 började jag gå ner mot stan för ett informationsmöte hos AF som började kl 13.30. Samma sak som alltid, förnedring till tusen. Haha, är det bara jag som känner att jag inte hör hemma där? Jag är alldeles för bra för att vara på en arbetsförmedling. Thihi ;b Aja, sen gick jag till Johanna på Designforum och pratade lite. Hoppas vi kan ses till veckan!

Nu är jag hemma, har nyss tuggat i mig ett äpple, skrivit matlista för veckan och fyllt i aktivitetsstödslappar. Tänkte kika på lite mer "Glee" sen diska och laga mat :)

                                                                   En bild på databordet :) 
                   


Bilder från igår







.. osv osv, haha!


Baaaaaaaaaaaaaakis

Hej.

Blir ett kort inlägg.

Igår åkte jag till Ockelbo, myste med Mamma, Rolf och Sessan. Strax före kl 17 skjutsade Rolf mig till Annelie. Vi öppnade mitt jordgubbsvin och drack ur den medans vi satt och pratade en massa :) Sen vid kl 18 gick vi över till Saana som fyllde 25, det var en massa folk redan då vi kom. Hade jättekul där hemma och vid 21.30 kom en buss och hämtade oss så åkte vi in till Gävle och gick på HeartBreak, uppskrivna på listan var det bara att kliva in sen satte vi oss vid vårat reserverade bord.

Kvällen blev awesome! Även om jag inte minns mer än att jag vinkade till Annelie, Thomas och Karin vid porten då dom skjtsat hem mig, dessutom tappade jag min hamburgare i portdörren .. Haha!

Bilder kommer sen.

Helgens planer

Fredag: Kommer hem runt kl 19-20, då ska jag mysa med Hjördis sen börja stryka kläder

Lördag: Åka till Ockelbo och mysa lite med Mamma. Sen vara med Annelie och festa hos Saana som fyller 25, mot kvällen drar vi in till HeartBreak där ett bord är bokat - fylla it is!

Söndag: Spendera dagen bakfull och jävlig med min bror Roy på IKEA :)

... sen kommer en fullsmockad vecka 6.

Btw, hur het är inte Mark Salling? Han spelar Puck, Noah "Puck" Puckerman i Glee (yes, jag är besatt) Mums!





Älskar massor

Jag älskar;

- min familj!
- min Hjördis
- mina vänner
- mitt jobb
- GLEE
- min nya hårfärg
- mitt gymkort
- min tungpiercing
- utorrent


.. + en hel del annat. Kände bara för att skriva det (: godnatt!

Just nu ..

.. så avnjuter jag en good frukost bestående av havregrynsgröt (ofc) med mjölk, fattar inte hur folk kan ha sylt eller äppelmos? Anyway, dessutom en kopp kaffe och ett glas juice. Behöver piggas upp för i natt har jag inte sovit mycket inte :( Först låg jag och snurrade mellan 23.30-02.00 .. Sen dess kollade jag på klockan varje timme :| så jag är halvdöd idag.

Ska strax iväg och jobba 7-16, det ska bli spännande och höra vad kollegorna tycker om håret! :D (är ju och jobbar i Hudik för den som missat det) Efter jobbet ska jag fan ta en powernap. Det är givet att jag somnar efter jobbet så då får jag i alla fall lite sömn om jag inte skulle kunna sova i natt.

hejs.

Glömde ju skriva ...

.. att jag fick sån jävla god parfym av Anna igår bara sådär endå, ni vet min BÄSTA vän Anna :) Underbara du - tack! <3


Tisdag

Hejsan.

Idag var jag duktig och klev upp kl 9 :) Nu äter jag gröt och ska kolla på "Glee" :D Lite senare ska jag och Anna dra till Fjärran och gymma, sen ikväll ska jag åka till Hudik. Ska bli kul att jobba, träffa syrran och Ella. Men jag hatar Hudik ... Men men, ska bara vara där tills Fredag sen får jag åka hem!

Hjördis får inte följa med denna gång, nu har hon åkt lite väl ofta :/ Så hon blir hemma också kommer min syster Rigmor hit och matar henne och tömmer lådan. Blir bättre det att hon får vara hemma där hon är van och känner sig trygg :)

                                                                   Myser i rentvätten <3


RSS 2.0