Boobies

Tjingeling!

Jaha då har man sillisar då :) Superfina blev dom! Fick ju se på ett ungefär i 3Dn då vi var nere på konsultationen men det är ju annorlunda i verkligheten, så jag fick se dom igår innan vi åkte hem - jag är så jävla nöjd!

Anyway. Jag och älskling åkte igår från Ockelbo typ 05.40, då hade jag ännu en gång duschat med Descutan, mums. Vi hann väl till Gävle innan jag somnade av så väckte R mig då vi var i Sthlm, typ kl 8. Parkerade och sen gick vi till kliniken. Kl 9.15 fick jag byta om till tofflor och morgonrock. Sen kom min ssk (Silvia) och gav mig långtidsverkande Ipren och Morfin. Sen kom min kirurg (Mattias) och så gick vi in till hans kontor. Där satt vi och pratade lite om ingreppet sen fotade han en massa och märkte upp mig. Då det var klart kom min narkosläkare (Ove) och berättade om sövningen, som jag varit mest nojjig över. Men han var, precis som alla andra, så lugn och bra så oron släppte. Då vi pratat klart fick jag och älsklingen skiljas åt <3

Kom in på operationssalen. Fick lägga mig ner med morgonrocken över mig som ett täcke, sen gav Ove mig ett stick och intravenösa läkemedel. En annan kille vid namn Hampus kom också in, klappade mig på handen och frågade hur det var. Sen fick jag nå plastgrejer över mig som skulle hålla värmen medan jag var vaken. Efter en liten stund fick jag syrgas och Ove sa att sömnmedlet också kom då och att jag skulle somna, "pöh" tänkte jag, aspigg. Sen minns jag inge mer ;) Så jag lär då ha somnat i alla fall!

Vaknade upp ca 2 timmar senare och höll då på att frysa ihjäl, fick 2 duntäcken så blev det lite bättre :) Sen kom tårarna, fy fan vad jag grät!! Fick min mobil och sen hade jag tydligen (minns inte detta) ringt till Mamma, Roger, syrran och Marlene. Till Mamma hade jag bara svammlat, hon hade inte hört mycket mer än att jag grät. Till R sa jag "Men åk och köp nå fint, köp en dator", hahaha! Till syrran hade jag oroat mig för att Hilda inte hade mat och till Marlene hade jag bara sagt att jag älskade henne hela tiden, vilket jag gör såklart men jag var ju så jävla hög!! När mamma hade lagt på hade hon typ kastat sig över köksbordet och vrålskrattat!! :'D åh herregud alltså. Då min kirurg kom in, också runt den här höga tiden så hade jag sagt "Men hej älskling, ska vi gifta oss?" Hahahhaha! Jisses ..

Somnade av en stund sen låg jag och pratade med en tjej som låg på samma rum, jättetrevlig! Också fick vi fika. Sen fick jag ett eget rum så jag fick vara med R <3 Vi fick en massa information, jag fick hjälp på toa, sen pratade vi med Silvia och Mattias, fick läkarintyg innan vi for hem runt kl 15. Fick besök av bästa vän Marlene som fick kika på dom och även hon sa att dom var såå fina :) Vi drack kaffe och åt ost & kex, mys!

Är som sagt sjukt nöjd med resultatet! Just nu är smärtorna jobbiga men jag äter medicin som jag ska och det kommer bli bra så småningom. Kan verkligen rekommendera min klinik, Laser&Estetik Specialistklinikerna, så jävla fräscha och lyxiga lokaler, personal så underbar att det nästan är overkligt och så sjukt duktiga!

Nu ska jag kika lite på tv här i sängen där jag sitter. Ska väl försöka äta något om en stund. Love life! :)

Trackback