Bort med det gamla - in med det nya

Hej!

Som ni märkt går det inte att komma in på min gamla blogg, towehambergs.blogg.se. Det är för att jag tagit bort den. Anledningen är att den för det första började krångla, men sen så känns det som att den där bloggen innehöll för mycket av mitt gamla liv och gamla mig. 670 inlägg är nu som bortblåsta, skönt. Fanns ju en del fint i den bloggen också, mina kärleksfulla inlägg till Ella till exempel. Men min kärlek till henne växer ju varje dag, så det kommer bli fler sånna :)

Det känns bra med en ny blogg. Det är så mycket som är nytt i mitt liv. Jag har flyttat, jag trivs så löjligt bra alltså, nästan så jag går hemma och trallar av glädje. Aldrig har jag väl nästintill sprungit hem förut, varje gång jag är borta längtar jag att få komma hem. Det är väl så det ska vara? :) Sen så känns det som att hela jag är ny, jag trivs med mig själv, jag är gladare, det känns som att jag äntligen står stadigt på jorden och vet vad jag har mig själv. I och med flytten kom jag närmare en massa vänner, och större delen av min familj. Förlorade dock det korta avståndet till syrran och Ella, det är hemskt :( Men vi ses rätt ofta ändå <3

Om ni undrar varför bloggen heter tawes.blogg.se så är det för att min bästa vän Anna alltid kallar mig för Tåwe. Men å funkar ju inte så, ah det blev tawes, haha.

Hoppas mina läsare finns kvar och att ni kommer gilla min nya blogg, kommer nog vara rätt lik den andra - förutom att allt gammalt är borta och nya roliga inlägg kommer komma :) En ny design är på g dessutom. Välkommen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback